Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.12 visose vietose
-
Atranka į forumo moderatorius,
Ltu_Justux ir 4 kiti sureagavo į Žilvinas* už temą
Sveiki vertintojai, kaip ir nurodyta pirmame punkte, pristatau save, taigi esu Žilvis, man yra 17 metų, laisvu laiku užsiimu daug su muzika, mėgstu ekstremalų sportą. Kaip ir kiekvienas iš čia žaidžiančių mėgstu būti prie kompiuterio ypač daug laiko skiriu žaisdamas SA-MP, taigi esu iš mažo miestelio Utenos raj. miestelis mažas užsiėmimų labai daug kaip ir nėra todėl dažnai leidžiu laiką prie kompiuterio. Na atėjau čia kaip ir visi iš LM*, vien tik dėl to, kad LM* serveryje yra problemų su anti-cheat, todėl kol ten buvau užblokuotas, užpildžiau unban anketą ir atėjau su draugu čia pažaist, p5 taškai -
#SELFIE konkursas.
Arijus_Ltu ir 2 kiti sureagavo į Krapux123 už temą
#SELFIE#TULPINIAI#GRAŽU#KAIMELIS# #LAVONAI#IŠMESTI#Į#JŪRĄ#3 taškai -
Peikiu MECHANIKŲ firmą - Nico_Moretti
Colinas ir 2 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Labas Drake, *cenzūra* ir dar nežinia kokie nick'ai. Okay pradedam tavo papeikimo analizę. Teigi, jog nesusitvarkau su darbuotojais, jie šaudo tavę, tačiau bėda tokia, kad pats prisidirbai, visą rytą šaudei mano darbuotojus, o kai sulaukei bausmės, iškart bėgi verkt į forumo papeikimus. Man juokinga žiūrėt į žmones, kurie išpradžiu pridaro nesąmonių, o vėliau nesugeba atsakyti už savo veiksmus ir kreipiasi į aukštesnes institucijas. Nuotraukoje galime pamatyti, kad buvai nušautas mano darbuotojo, galbūt ir blogai, bet esmė tame, kad darbuotojas yra be aprangos, o kai jis būna be aprangos, jo3 taškai -
2015-06-11 Dienos įvykiai
Velnelis Camel ir 2 kiti sureagavo į Mantas_Verone už temą
Kad ir kaip būtų užtektinai tų nuotraukų, visgi norisi papildyti Guodžia Orandžą prieš kalėjimą :/ Tėvelis Marko skrenda vietoj Kabo mūsų mylimasis Marko3 taškai -
Bruno_Linn ir 2 kiti sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Sveiki, mano vardas Mangirdas, šiuo metu man yra 15 metų, žaidime mano pseudonimas Jeremy_Warning. Laisvalaikiu užsiimu sportu, stengiuosi kuo daugiau laiko skirti futbolo, krepšinio sporto šakoms. Taip pat norėčiau užsiminti apie savo kompiuterinės grafikos aistrą. Jos asas tikrai neesu, tačiau man tai labai patinka ir pasakyčiau, jog gan gerai viskas man gaunasi, nors iki profesionalų man dar tikrai labai toli. Jaigu kas nors nesupras kas čia per dalykas galėčiau detaliau paaiškinti, jog tai grafikos darbelių piešimas, su PhotoShop ir kitomis Adobe projekto programomis. Taigi dauguma serve3 taškai -
Cortez ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Direktorius savo darbo pobūdį ir ideologiją paaiškino. Kaip ten kas kam iš tikro buvo - tebūnie, bet direktoriaus vadovavimo subtilybėms pritariu, jo temas aktyviai prižiūriu kaip vadovauja ir kaip priiminėja sprendimus (kad ir tuos neaptarnaujamų žmonių sąrašus, direktorius pakankamai kompetetingas jog ten rašytų atsitiktinus žmones be konkrečių įrodymų (o man paprašius jie turėtų būti)). Jeigu jau kada matysiu kad kažkas ne taip, ir direktoriaus sprendimai gali kenkti firmos įvaizdžiui ar žaidėjams - tai aš susitvarkysiu su tuom anksčiau negu papeikimus spėsit rašyti. Ir dar... galbūt labiau2 taškai -
Pasiulimai taxi firmai
Major_Payne ir kitas sureagavo į LitasPitas už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Litas_Pitas ✔ Koks tai pasiūlymas:Kad taxi galėtu ant nuosavų transportu priemonių užsidėti ženkliuka su kokia komanda ir eitu pinigai ir į alga ir isėdant žaidėjui ėjtu pinigai bei dar patiems taksistams isėdus g neitų pinigai. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kaip ir viską parašiau viršui esančio klausimo. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Žmonėm būtu greitesnis aptarnavimas ir kiekvienam darbuotojui ta mintis tikrai patiktu ir to norėtų ir jiem patiem būtų maloniau važinėtis su savo tr.priemonia.2 taškai -
Colinas ir kitas sureagavo į Pukis_Balbou už temą
Tas drake tik problemas ir kelia , jis visur kyšą tą savo nosį . Vienintelis serveryje keli problemas serveris nuo tavęs vieno dūsta. Grynas cyplius neturėdamas ką veikt šūdą pastoviai keli. Kas diena tu parašai 10 papeikimų iš kurių 10 yra bereikšmiai grynai neturi ką veikt. Pagal tave visi yra neteisus , tik tu vienas teisus. Administratorių vietoje dėčiau įspėjimus ant webo nes kuri bereikšmes temas bei mėginimas pakenkti serveriui. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Direktorių prižiūrėtojas yra pasakęs "Komentuoja Direktorius/Pavaduotojas ir tas žaidėjas , kuris parašė papeikimą , o2 taškai -
Mantas ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Norėsiu ir tų 15 žmonių mechanikai neaptarnaus, kokio velnio mes turėtume aptarnauti žmones, kurie yra neverti to? Kalbant apie direktorių, kada norėsiu tada ir paliksiu, kas iš to, kad bandysi nuverst, tau direktoriaus vistiek niekas neduos, nes yra dešimtys žmonių, kurie yra vertesni to posto. Kalbant apie mano elgesį, nesikeičiau nuo pirmos dienos, kaip ankščiau su visais bendravau normaliai( aišku su tais, su kuriais galima bendraut), taip ir dabar, ne taip kaip tu, geras tik tol, kol nardo arba bando nusipirkti pavaduotoją, o veliau parodo savo tikrąjį veidą, dar vėliau bando atsiprašyti2 taškai -
Mantas ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Čia yra tavo problemos, kad iš pradžiu drasiausiai šaudai į darbuotojus, o poto tikiesi, kad būsi aptarnautas, bet likęs be aptarnavimo bėgi rodyt ašarų pakalnes forume. Pakenki bent vienam darbuotojui ir visa firma tavęs neaptarnauja, tokia tvarka. Nesijausk kažkokia serverio žvaigždė, nieks nepasikeis jei mes tavęs neaptarnausim, pats prisidirbai - turėk. Vienu žodžiu, jei neturi svarių argumentų, nesirink postų, nes jau šitame atsakyme nieko gero neparašei. Ačiū už dėmesį.2 taškai -
Litas_Pitas Vs Drake_Stevenson
Gintaras_Zagnum� ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Apgailėtina2 taškai -
Mechanikų bazė by Laukinis
Arturas_Traska sureagavo į Марихуана už temą
Sv,krč sugalvojau pamappinti kąnors, tai va pirmas mano darbas▼ ▼ ▼ ▼ ▼ http://imgur.com1 taškas -
Cherries drivers meets again!
Arnas_Smp sureagavo į Ponas_Zygis už temą
Hello, Tonight I will write about my and Arnas_Smp problems and more. So, at about 1AM we went through all the cities and countries in this game (GTA SA). We went to Las Venturas because we wanted to race. Arnas knew the system of racing, but I didn't. So, I was driving fast and I crashed into the wall... My "Sabre" fizzled out. Arnas won the race, but he didn't won the money xD. After race I saw, that in my car left only 3% power... We drove to the nearest garage to fix our cars. With 3% power we drove to village. Near village my car's power ended. So, Arnas helped me with his "Sabre".1 taškas -
Dowis_Kiss sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA1 taškas -
Vilius_Infernus sureagavo į Major_Payne už temą
Sveiki! Pagaminau kelis avatarus. Esu naujokas šioje srityje, bet jai patiks - spauskit žalia, o jai bus kas blogai - kritikuokit ir pasakykit kas blogai. Štai keli mano darbai: http://imgur.com/a/f6erK P.S. Patį pirmą visiškai kūriau pats, t.y.: paveikslėlį sugalvojau ir pagaminau.1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Rokas už temą
Kandidatai renkami. Planuojama paskelbti rezultatus 2015.06.16 Tema rakinama.1 taškas -
Deivis_Deividukas(Arma_Speed) užtildė Matt_Outside
Arijus_Ltu sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Deivis_Deividukas(Arma_Speed) • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Matt_Outside • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :įžeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Cherries drivers meets again!
Jonny_Star sureagavo į J'Excite už temą
Well your English just sucks balls:D1 taškas -
1 taškas
-
#SELFIE konkursas.
Karolis_Neon sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
j.W. #SELFIE #Dušmanai#Dirba#Žiauriai #GreenSIDE#Žaidėjai#Vieningi1 taškas -
Fantom_Live sureagavo į Velnelis Camel už temą
Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,1 taškas -
Denis_Xander sureagavo į Mantas už temą
Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-11 taškas -
#SELFIE konkursas.
Tank_Eddye sureagavo į Mantas_Verone už temą
Atėjo ilgai laukta diena laimėti prizus, žinoma iš evento.. Sulaukėm evento.. #Selfie evento, ir kaip gi jis be nuotraukų? Kartą.. Senai senai, nu ne taip ir senai gyveno (ir dar gyvena ir gyvens..) greenside.lt, buvo malonu, sutikti jo šeimininką, pagr. administratorių Mafijos Tėva! ISTORIJA PALIEKU TAIPPAT IR NUOTRAUKAS TIK SUKĖLĘS Į IMGUR.COM BET PAGRINDUI BŪSIU ĮKĖLĘS REIKALAUJAMAS DVI NUOTRAUKAS. ŽEMIAU. Yra dar vienas savininkas.. Aivaras! Kuri reikėjo su Taksi mašina parvežti namo.. vežti pamaitinti į greitai gaminamo maisto nedidelę užeigėlę, bet pamatę kainas nusivylėme, ne1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Krapux123 sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Čia paukštis ruošiasi valgyti mano fūrą: Pabuvau indėnu:1 taškas -
Ltu_Justux sureagavo į Mantas_Verone už temą
CV laiškas turbūt pats sudėtingiausias, bet naudingiausias dalykas, kuris reikalingas tiek gyvenime, tiek visur norint patekti į darbą, pareigas, post'ą ar kitokius dalykus. Kad ir tai neįtin gerai man sekas, bet mėgstu išsiplėsti ir pasipasakoti. Sveikas, Rokai, ir žaidėjai skaitantys anketą į šias pareigas, norėčiau prisistatyti. Esu Mantas iš pajūrio, kurortas.. Palanga. Atsakingas, kruopštus, viską atliekantis iki galo ir negailintis tam laiko visai nesenai (gegužės 1d.) sulaukęs 16-ojo gimtadienio vaikinukas, forumo dalyvis, Taksi firmos direktorius, bei paprastas serverio žaidėjas. Ap1 taškas -
Pirkau, bet negavau,
Fergus_Maklaud sureagavo į Rokas už temą
Pirkau, bet negavau, Jeigu pirkote kreditus ir viską darėte taip, kaip yra parašyta čia, tada pildykite žemiau pateiktą anketą ir pateikite šios temos atsakymuose. Atsakymus matys tik serverio savininkai, todėl jūsų pateikta informacija nebus viešinama. Šablonas, Žaidėjo Vardas_Pavarde, kuriam buvo pirkti kreditai; pvz. Vardas_Pavarde Kokiu būdu pirkote kreditus?; pvz. SwedBank Data ir laikas kada kreditai buvo perkami; pvz. 2001.01.01 01:01 Ar gavote į el.paštą, kurį nurodėte paslaugų pirkimo metu, mokėjimą patvirtinantį laišką?; pvz. ne Jeigu pirkote MAXIMA, "Perlas" t1 taškas