Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.15 visose vietose

1. Sveiki, žaidėjai. Šiandiena jūsų akims leisime išvysti mechanikų pristatymo filmuką. Visgi atsiras tokių žaidėjų, kurie nesupras kokio velnio reikia viso to? * Platinsime taip projekto vardą. * Parodysime, jog tos " firmos " kurios atrodo nuobodžios, šiame projekte jos atgyja. * Skatinsime daugiau žaidėjų prisijungti prie šios firmos. _______________________________ Mechanikų firmą skiriasi savo ypatingomis pareigomis projekte GreenSide.LT mechanikai nelieka nuošalyje, nebūna tiesiog nuostolingas darbas... _______________________________ Trumpai papasakosiu, kas nesuprato šio pris
    16 taškai
  2. Rokas

Laisvų durų savaitė!

Laisvų durų savaitė! 2015.06.22 - 2015.06.29 Emigruodami į GREENSIDE serverį nuo 06.15 iki 06.21 gausite: 4000 € 400 XP VIP (7d.) Visą reikalingą informaciją kaip emigruoti į serverį rasite čia. Kilus klausimams kreiptis čia. Visi laukiami!
    6 taškai
  3. Pirmi Rytis_Bit Avatarai Kaip pastebėjote sukūriau ir savo darbelius , tikrai nesu šioje srityje profas , bet noriu išmokti ,jeigu pastebėjote mano avatarų klaidų prašau pasakykite jas ir jeigu taip pat užsiimat gfx 'imu padėkit man . Toliau jeigu turite kokių pamokų ir kitų pribambasų taip pat galite mesti čia ir nesidrovėkite vertinkite visą kritiką tikrai priimu. Avatarai Nr 1 ---------------------------------------- Avatarai Nr 2 ---------------------------------------- Norėjau kad iškarto čia rodytų , bet neleidžia daug avatarų kelti čia todėl pasitenkinau ir taip. http
    4 taškai
  4. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais.
    3 taškai
  5. Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei
    2 taškai
  6. Pašokinėt negalima, o vat kai Matthew_Bennet (Mechanikų Pavaduotojas) sukasi ant 300km/h su savo Savana tai niekas nebanina ;d p.s vileu ramei nepažaisi dabar ;d
    2 taškai
  7. Jo brolis yra jis pats su kitu acc.
    2 taškai
  8. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Harold_Morreti • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  10. Net nežinau, gal kainą nuleisk. Tikrai už tokią sumą niekas nepirks. Mano manymu tau būtų verta pradėti nuo 220k arba 210k. Paskui jai atsiras ne vienas žaidėjas norintis tavo verslo, tada galėsi kainą kelti. Gausis kaip aukcionas.
    1 taškas
  11. Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-1
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.