Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.30 in Pranešimai
-
2015.06.30 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.4)
Eligijus_Rose ir 24 kiti sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.4 Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į ga25 taškai -
Arnis_Selfie ir 19 kiti sureagavo į Rokas už temą
Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.5 versijos atnaujinime planuojame: Dar daugiau pramogų; Naujas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo; Patobulinta skelbimų kontora; Dar daugiau grožio tekstuose, lentelėse ir pan.; Galbūt nauja gaujų sistema (trečias kartas nemeluoja)? Pildomos įdomios žmonių idėjos.20 taškai -
Random avatarai by Major_Payne
What_Those ir 6 kiti sureagavo į Major_Payne už temą
Sveiki, šiandieną neturėjau ką veikti, tai sumasčiau sukurti porą avatarų. Jai patiko, spaudžiam žalią. Matydamas, jog jums avatarai patiko, tada darysiu update. Avatarų nedaug, nes padariau visus per valandą. Paveikslėlių paieška užemė didžiausią laiko dalį.7 taškai -
Dalinu savo turtą!
Mtc_Jonas ir 6 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Sveiki, taigi aš atiduodu jums savo turtą, bet jums tereikės padaryti 2 paprastus žingsnius! 1. Paspausti LIKE ant šito pranešimo; 2. Į komentarus parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime. Ką dalinsiu? Vienam laimingajam atiduosiu 100,000 € žaidime, kitam Infernus mašina, kurioje yra 600 km ridos. Rinksiu per random.org Nuotrauka Kas manimi nepasitiki, jūsų problemos. Lauksiu iki Liepos 1 dienos, tą dieną išrinksiu 2 laimėtojus.7 taškai -
Karolis_Jakuza ir 2 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Kaip mes greitai skaitome, manau turėtum nuvykti į skaitovu varžybas3 taškai -
Prisistatau Mister_Crime
Grisha_Kode ir kitas sureagavo į Mister_Crime už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mister_Crime *Jūsų Vardas realybėje : Vadinkit Svaika, labiau prie širdies. *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : Peterborough, Anglijoje gyvenu *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype Mister.Svaika, Fb kam reik tas turi *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiškas, linksmas, visada mėgstu linksmai pasijuokti. Žinoma būna dienų kai galiu atrodyti pasikėlęs, piktas, bet čia retas atvejis . *Jūsų pomėgiai : Mėgstu žaist kašę/fulę, judėt į parką su draugeliais. Lankau koledžą, darau biznio kursą (a.k.a verslas). Žinoma mėgstu pažaisti sampą 25h2 taškai -
Prisistatau Vainius_Boykaa
Fantom_Live ir kitas sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Vainius_Boykaa *Jūsų Vardas realybėje : Vainius *Jūsų amžius : 15 metų *Miestas iš kurio esate : Joniškėlis - Panevėžio.Aps *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: DjBoykaa jei daugiau ko reiks į PM. *Jūsų charakterio bruožai : Nemėgstų pats nustatynėti savo charakterio bruožus, geriausia tai nustatyti tai jums. *Jūsų pomėgiai : Krepšinis - Futbolas - Tinklinis - Turnikas - Kačialka - CS:GO - SA:MP - Praleisti gerai laiką su draugais. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Futbolas ir Krepšinis *Ar turite merginą/vaikiną? : Merginą - Em2 taškai -
[Idėja serveriui] Medicinos pažymėjimo svarba
Ainis_Chill ir kitas sureagavo į Benas_Microlab už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas_Microlab • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti taip, jog dirbant darbe su pakvietimu ir pasibaigus medicinos pažymėjimo gailiojimo laikui, jį reiktų vėl nusipirkti. Tarkim, nenusipirkus jo, kai pasibaigia galiojimas, darbuotojas negalėtų įsėsti į savo darbinį transportą, ar teikti paslaugas žaidėjams. Jei dažniau reikėtų pirkt pažymėjimą, galima būtų sumažinti jo kainą, arba prailginti jo galiojimo laiką. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na, visų pirma manau, jog nelogiška ir netikroviška, kad prieš įsidarbinant į darbą su pakvie2 taškai -
Bet supranti pvž Žalgiris žaisdamas Eurolygoje garsina , ne tik Kauna ir Žalgirį , bet ir visa Lietuva ,dabar Matijošaitis sakė , padvigubins parama Žalgiriui nuo Kauno savivaldybės tai manau tikrai bus neblogai , kadangi į Žalgirį gali grįžti Mantas Kalnietis , Man tokia nuojauta , kad ir Martynas Pocius gali grįžti , tuo labiau sakė , kad gali būti , kad Linas Kleiza gali atvažiuoti vietoj Dariaus Songailos , ir žinoma man , kaip labai dideliam Žalgirio Fanui labai norisi dar kartą pamatyti Justin Dentmon žalgiryje ir jo toks kalbos, kad žalgiris jam yra number 1 tikrai skatina tikėti , kad2 taškai
-
Projekto komandos nariai,
Saras_Tema ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.2 taškai -
Prisistatau Karolis_Neon
John Carlo sureagavo į Karolis_Neon už temą
ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Karolis_Neon Kiek jums metų - 15m Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/perziura/ab1a7551768f0c91f5dc14eaebb41141240.JPG Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Tai ką sveiki mano draugai Pradėsiu nuo savo pomėgio, bei pagrindinio užsiiemimo. Taigi visi (bent dauguma) einame į mokyklą kiekvieną mielą dieną, o po jos turime kažkuo užsiimti, kai kurie prie kompiuterio, kiti gal kokį burelį mokykloje, o kiti dar kažką, o aš plaukimą. Šią sporto šaką - plaukimą lankau jau aštuonerius metus - gal būt ir sprendžian iš to turiu būti bent kažką pa1 taškas -
Filmukas sukurtas Mechanikų firmai.
Марихуана sureagavo į Don_Lollderman už temą
Sveiki, žaidėjai. Šiandiena jūsų akims leisime išvysti mechanikų pristatymo filmuką. Visgi atsiras tokių žaidėjų, kurie nesupras kokio velnio reikia viso to? * Platinsime taip projekto vardą. * Parodysime, jog tos " firmos " kurios atrodo nuobodžios, šiame projekte jos atgyja. * Skatinsime daugiau žaidėjų prisijungti prie šios firmos. _______________________________ Mechanikų firmą skiriasi savo ypatingomis pareigomis projekte GreenSide.LT mechanikai nelieka nuošalyje, nebūna tiesiog nuostolingas darbas... _______________________________ Trumpai papasakosiu, kas nesuprato šio pris1 taškas -
greenside.lt forumo avatarai
Lemon_Madeit sureagavo į Pofka_Srd už temą
pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą1 taškas -
[ J'Juske ] Event Place
Steewart_Wisbey sureagavo į John_Juske už temą
Senai jau kažką rodžiau tai vat mano naujas darbelis1 taškas -
Avatarai nuo D'R / nauji avatarai ! /
Fantom_Live sureagavo į Deivis_Rhino už temą
Sveiki, padariau avatarus, nu paliubomu jei patiks padarysiu daa :DD 1. 2. 3. bsk lievesnis atnaujinimas, na bet 4 manau bus geresnis xd1 taškas -
GreenSide Serverio direktoriai
Renka_Mario sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Taigi čia įkelsiu keletą nuotraukų, kurios gali parodyti kaip atrodo (atrodė) firma realybėje. Nuotraukos negražintos, įkeliu tik šiaip pajuokauti, jei kažkas iš direktorių įsižeidė nuoširdžiai atsiprašau. (paint master) 1. PD 2. DPD kurjeriai 3. Medikai 4. Fūristai 5. Taksistai 6. Mechanikai1 taškas -
[Idėja serveriui] Mech tempimas į KMA + aikštelės nuoma
Ainis_Chill sureagavo į Benas_Microlab už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas_Microlab • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti tam tikras zonas, kuriose mechanikai galėtų užkabinti mašinas. Tam, jog dabar mechanikai tempia mašinas iš kiemų, stovėjimo aikštelių ir t.t. Nesvarbu, jog tavo mašina stovi gražiai pastatyta, aikštelėj, ji visvien bus nutempta į KMA. Tai kam tuomet turėt tą mašiną ? • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ši idėja padėtų susitvarkyti su tais mechanikais, kurie tempia iš stovėjimo aikštelių ar kiemų mašinas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan.1 taškas -
Prisistatau Mister_Crime
Dynomite_Dizzle sureagavo į Mister_Crime už temą
tai kai pasakei, kad blogizz supratau kas per velnes esi snapinom**1 taškas -
Prisistatau Mister_Crime
Mister_Crime sureagavo į Gintaras_Zagnum už temą
O zdarova Daminaiti , čia Blogizz iš rl*jei atsimeni xd snapchate dažnai snapinam xdd Maža reklama1 taškas -
Benas_Microlab sureagavo į Ainis_Chill už temą
Už! Nes dabar tikrai nėra logiška,prieš isidarbinant reikia,o kai paibaigia jau nebereikia dirbant..Galėtų padaryti pasirinkimą perkant pvz: už 3dienas - 1000lt , už 6dienas - 2000lt ir taip toliau.Medikų darbas taptų dar svarbesnis,nei dabar ir dirbant mediku galimėtų daugiau uždirbti.1 taškas -
2015.06.22 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.5)
Gruzinas_Sampo sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.3.5 Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su lenktynėmis. Sutvarkyta galima klaida, dėl kurios galbūt mechanikai nebegalėjo remontuoti mašinų. Sukurtų pagrindinės administracijos mašinų nebegalėsite užvesti per /tvaldymas . Nuo šiol jei parduosite verslą kitam žmogui / jį jam atiduosite pinigai kurie atkeliauja pas jus iš balanso taip pat bus su mokesčiais. Sutvarkyta klaida dėl kurios DPD darbuotojai negaudavo bonuso. Jei būsite pastate nuo šiol, kad išsikviestumėte kokią tarnybą gausite išeiti iš pastato. Vairavimo mokyklos, bei baldų parduotuvės pastate nuo1 taškas -
Pro_Manijak mute Josh_excite
Gintaras_Zagnum sureagavo į Pro_Manijak už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Pro_Manijak • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Josh_excite • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Keiksmai (kitus mutini ir pac keikiesi ajajai) • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
A'Bože banned Baidykles_Tevas [2] (Ridos botas)
Ever_Never sureagavo į Rytis'Bit už temą
Žaidėjau , jeigu neturi laiko tai palik afk zonoje ir bus viskas gerai niekas nei nebaus nieko , o dabar renkiesi lengviausią būdą praturtėti turėkite saiko . Anketa priimta tema rakinama1 taškas -
Benas_Microlab sureagavo į Karolis_Neon už temą
Apie šią naujovę su Marko kalbėjom, ji gali būt įgivendinta.1 taškas -
Ever_Never užblokavo James_Corleone
Ever_Never sureagavo į Rokas už temą
Vienbalsiai 6 komandos narių nutarimu James_Corleone yra pripažintas kaltu ir yra nuteisiamas užblokavimu. Tema rakinama.1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Adidas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=8NlE1z9Wbaw&feature=youtu.be1 taškas
-
Luco_Patriot blogas. [KREPŠINIS]
Lucas_Patriot sureagavo į Dovydas_Grantas už temą
Mažaūgis tu kaip ir aš Šiuo metu man dar 14 metų, ūgis 1,80, su mielu noru žaisčiau 4 numeriu(PF), stumdyčiaus su centrais, statyčiau užtvaras, žaisčiau nugarą į krepšį, tobulai sužaisčiau pick'n'roll kaip aukštas, bet dėja, neleidžia ūgis :/ Kaip aš viso to norėčiau! Pocius sužaidęs Žalgiryje sezoną, neatrodė labai stabilus, būdavo sužaisdavo geras rungtynes, o būdavo kartais visiška fignia, kaip už tokius pinigus žaidžiantis krepšininkas jis turėtų žaisti daug kartų stabiliau. Dentmon'as žalgirio legenda, bet jau galėtumėt mažiau svaigt su grįžimais į žalgirį, už kokius pinigus? Žalg1 taškas -
Unban Sabas_Brown
Sabas_Brown sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Jo, sorry sumaišiau, atbaninkite šį žmogelį :S1 taškas -
Padėkit božei dėl BitRadio laidos „Klūbine kultūra“. (Tvarkaraštis)
Matas_Best sureagavo į Andy_Sandy už temą
Kada priimtiniausias laikas jūms klausytis? Darbo diena ir laiką.1 taškas -
Kalbant apie mėgstamiausius krepšininkus , tiek europoje tiek LKL , Justin Dentmon , Martynas Pocius . Žinau , kad Martynui dabar labai sunkus laiko tarpas jį kamuoja traumos ir visa kita , tačiau jo žaidimo stilius ir manieros man labai patinka , o kalbat apie Justin'a tai šis žmogus nežino tokio dalyko , kaip sudėtingas metimas , meta ant vienos kojos , krisdamas ant žemės vistiek pataiko dėl to , man jis ir patinka. Neturiu mėgstamu žaidėjų iš NBA vien dėl to , kad visiškai man ta NBA nėra įdomu thats all.1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
GRAFIKOS KONSULTACIJOS/DARBŲ VERTINIMAS
Gvidas_Ham sureagavo į Pofka_Srd už temą
Pastebėjau jog GREENSIDE.LT forume lankosi daug naujai pradėjusiu žmonių užsiimti grafika, tad pamasčiau kodėl gi nepadėjus jiems kopti į viršu mokant įvairiu grafikos detaliu. Šiuo metu iki vasaros vakarais turiu daug laiko, tad galiu visiem padėti su iškilusiomis probelomomis, galbūt man padės kiti geri grafikos dizaineriai. Su grafika dirbu apie 2 metus todėl SA-MP stiliaus grafikai tikrai galiu viska atlikti, o jei galiu atlikti galiu padėti ir kitiems. Taip pat šioje temoje galėsiu pakritikuoti jūsų darbus pasakyti klaidas. Tai taip pat pakomentuos ir tie kuriem man padės šioje temoje.1 taškas -
Luco_Patriot blogas. [KREPŠINIS]
John'Extazy sureagavo į Mantas už temą
Žalgiris visada įrodydavo , kad ir nors su menku biudžetu jie visada sugeba pakutenti visiems padus tiek top 16 tiek grupių varžybose.1 taškas -
Faktas , kad ryta sucks , atsiboto tie kamiuniagos , išsikelia labai didelius tikslus , bet vpš nieko nepadaro , man nepatinka pati ryto rubinės dvasia ir priimti sprendimai , iš to gali suprasti , kad aš esu Žalgirio fanas taip esu žalgirio fanas ir jį myliu labiau nei bet kuria komanda , žiūrint į žalgirio šita sezoną ir ryto tai visiškai nebuvo pasipriešinimo čempionams , mane tas ir labiausia nervuoja esam krepšinio šalis , ir turim viena pusėtina komanda kuriai reikia vargti , kad gauti tuos 5 milijonus eurų , kad surinkti normalia komanda , buvo kažkur rašyta ,kad Lietuva , kaip valstyb1 taškas
-
Parduodama mašina Bloodring banger (RETA CAR)
Rytis'Bit sureagavo į Velnelis Camel už temą
Tema rakinama1 taškas -
Rytis_Bit užblokavo Don_Alvarez
Velnelis Camel sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Don_Alvarez • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Aim naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms Greitu metu sukelsiu dar video1 taškas -
1 taškas
-
[ Blogas ] Juškė
Swed_Bank sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Kaip sakoma: "Visur gerai, bet namuose geriausia" Šaunu, kad grįžai1 taškas -
Markeri as sios avatarus taikau pagal forumo stliu jie mazdaug asocijuojasi su flat tematika1 taškas -
1 taškas
-
trečiasis greenside avataru atnaujinimas šį karteli 101 taškas -
Lemon_Madeit sureagavo į Pofka_Srd už temą
antrieji greenside avatarai avataro pavyzdį pamatyti galite mano avatarą1 taškas -
Muzikos TOP5 rinkimai!
Fantom_Live sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa 2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda): 1- 2-1 taškas -
greenside.lt mišios
Rokas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Sveiki, kaip ir kažkada vyko mišios ir nuo to karto jų organizatorius (Vyr.Kunigas apaštalas) - Martynas prižadėjo, jog bus dar kartą tokios pat mišios, tad jis mūsų nepavedė, pravedė kartu su Matt_Inside. Prisijuokėme kas buvo kanale iki ašarų, gaila, kad filmavau tik pradžią, paskui išvis žiauru buvo ten... Smagaus žiūrėjimo Pradžia: Pabaigos bendra malda:1 taškas -
Motokroso eventas! 20:00 val,
Francisco_Guerrero sureagavo į Rokas už temą
MOTOKROSO EVENTAS! 2015.03.27 20:00 Motokrosas, kas tai? Tai lenktynės motociklu (Sanchez) iš taško A į tašką B. Pirmi trys evento dalyviai pasiekę tašką B laimi prizus. 1 vieta - 3000 kreditų + apranga (skin). 2 vieta - 2500 kreditų + apranga (skin). 3 vieta - 2000 kreditų + apranga (skin). Kokia bus motokroso trasa? Dėl smagumo trasa nebus atskleidžiama. Visi būsite lygūs. _____________ REGISTRACIJA, Registruotis šioje temoje, parašius pranešimą pagal žemiau pateikta šabloną. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : • Ar galėsite būti 2015.03.27 20:00 serveryje? : • Ar1 taškas -
Motokroso eventas! 20:00 val,
Lauris Drift sureagavo į Sabas_Brown už temą
REGISTRACIJA, Registruotis šioje temoje, parašius pranešimą pagal žemiau pateikta šabloną. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Sabas_Brown • Ar galėsite būti 2015.03.27 20:00 serveryje? : Jei neprigersim . • Ar pasižadate atsinešti su savimi geros nuotaikos butelį? : Tai aš bonką , tu paleistuvių , ok ?1 taškas -
StanceWorks | BMW F10
Deivis_Rhino sureagavo į Tomas2k15 už temą
#swxall, jeigu norėsit galiu numest daugiau lowintų mašinų, Kam reikės dowload'o parašykit į komentus.1 taškas -
Prisistatau Mantas_Project
Kaimo_Tėvas sureagavo į Swed_Bank už temą
Labas Mantai malonu susuipažinti su tavim1 taškas