Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.22 in Pranešimai

1. Sveiki GreenSide.lt žaidėjai šiandien sukuria toki paprasta video tai yra vaizdinė pamoką norėčiau padėkoti Ryčiui, Mariui,Lukui bei Everiui už pagalba taigi vertinkit mano filmuka ir laukit kitų(geresniu) mano darbu
    27 taškai
  2. Nico_Moretti

DM turnyras,

- Komandos pavadinimas: Emigrantai.TV - Komandos sudėtis: Nico'Moretti, Matthew'Bennett, Cristiano'Capelli, Zukas'Ots, Lil'Herb, Trayce'Jenkins - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): http://www.part.lt/img/cca9441ab43735bb26cc102b5ba3bc2e484.png - Pervestas užstatas 50.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne): http://www.part.lt/img/989fc0deefee35127142ab84a09d9683583.png
    6 taškai
  3. 3 taškai
  4. Visuose epizouose gali pamatyti marko tai su jetpacku praskrenda arba su monsteriu vazžiuoja 4:10 matosi kaip čiuvelis čytina :DD
    3 taškai
  5. Labas vakaras, žaidėjei štai trečias stunt video šį kartą vyko LV mieste,spot'ai neiš geriausiu tai nermerkyt.PEACE.
    3 taškai
  6. Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Martynas_Deejay. *Jūsų Vardas realybėje : Martynas. *Jūsų amžius : 15 metų. *Miestas iš kurio esate : Marijampolė. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Kam reikia - PM, neviešinu. *Jūsų charakterio bruožai : Oj *cenzūra**t, nemėgstu tokiom temom kalbėt, kantrus esu, gana išdidus, bet bendraujantis, smalsus, žiauriai mėgstu statistiką, žiūrėti, stebėti viską, toliau, esu gana protingas, kūrybingas, darbštus, visada pastovėsiu už save ir savus draugus, paslaugus, visada padėsiu, ramus, nesikišu ten, kur ne man vieta, diskret
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog būtu miesteliuose toks pastatas kaip darbo biržą,ir joje direktorius nuvykes galėtu pakviesti žaidėją į darbą,bei darbo biržoje galima būtu pažėti bet kam suvedus žaidėjo nick,V_P,jo darbų archyvą kiek dirbo laiko tam darbe,ar pats išėjo ar išmete,kiek ispėjimų turi,už ka ir t.t.,/priezastys iš jų galima būtu išimti darbo išmetimo priežasti bei įspėjimų uždėjimą,būtu viskas biržos archyve. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes dabar nesamone per ta pultą direkų ar komandą kažkokia jog pakvieti tai
    2 taškai
  8. ramus ir už litus
    2 taškai
  9. šaunuolis Man pritupimas yra 130kg 3 kartus trauka yra 120kg 2 kartus
    2 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :John_Carter • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Aimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/XrC6RGh9YRA
    2 taškai
  11. Pagaliau 4 dalis! HEADERS: ADMINISTRACIJAI MODERATORIAMS PRIŽIŪRĖTOJAMS ŽVAIGŽDĖMS ŽAIDĖJAMS TURTUOLIAMS GAUJINIAMS DIREKTORIAMS
    1 taškas
  12. Rokas

DM turnyras,

DM turnyras, Po ilgos pertraukos rengiame dar vieną eventą su registracija, tai bus DM turnyras. Į turnyrą gali registruotis tik žmonių grupės (grupę sudaro 5 žaidėjai ir 1 atsarginis jeigu reikia) pagal apačioje pateiktą anketos šabloną. Turnyras vyks DM arenoje (/gps > Svarbios vietos > DM arena), kurioje šiuo metu gali kiekvienas serverio žaidėjas praktikuotis. Turnyras susidės iš kelių etapų (priklausomai nuo užregistruotų komandų skaičiaus). Grupės, kurios kovos viena prieš kitą, bus skirstoma burtų keliu. Vyks du mačai (prireikus bus ir trečias), komanda laimėjusi daugiausiai raun
    1 taškas
  13. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Renka_Mario *Jūsų Vardas realybėje : Renaldas *Jūsų amžius : 15,9 *Miestas iš kurio esate : Kupiškis *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype: batonas12 *Jūsų charakterio bruožai : Prikolistas *Jūsų pomėgiai : Gerimas *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Futbolas *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? : 3 seses *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Katinas Mykolas, šuo Leila *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Užuodžiau *Ko siekiate realiame pasaulyje? : BMW *Ko siekiate m
    1 taškas
  14. dar šita mažiau pamiršai. swx meila
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivis_Deividukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi kiek jau laiko esu kurjeris pastebėjau, kad kas netingi gali lengvai ir greitai užsidirbti pinigų. Jiems tereikia vežioti iš Pagrindinio miestelio savo biznių pelną į banką. Pavyzdžiui jeigu biznis yra 16/min, o kai nuveži jo pelną į banką per minutę 3-4 kartus gauni dar apie 400 eurų/min tai yra lengvas pinigų uždarbis, + darbuotojams labai lengva keltis rangą, kai jie turi savo biznį pagrindiniame miestelyje. TAIGI IDĖJA TOKIA - padaryti, kad iš verslo pinigus būtų galima nusiimti kas tam tikrą laik
    1 taškas
  16. Tavo keisti medžiai ir krūmai šitą vietą padaro negražia.
    1 taškas
  17. Už , labiau primintų real gyvenimą , tai manau ir siekia šio projekto savininkas - kad šis serveris būtų kuo realesnis į tikrą gyvenimą !
    1 taškas
  18. Kas nėra gyvenime žvėjojes nesupras taves
    1 taškas
  19. nu va, tik nesupratau, ar tu nori gražaus ir direlio užrašo čiut ne per visą avatarą, ar paprasto. Jei reikės didelio, tai parašyk į AŽ. Jai gali 2 uždėk reip, nes 2 avatarus dariau
    1 taškas
  20. Parduotuvė uždaroma, aš pereinu į kitą gfx shop'ą, kad nebūtų tiek daug tų shopų. (Užsakymus rašot į Majoro krautuvę)
    1 taškas
  21. Rytis'Bit

Unban Vadik_Kozlov

Žaidėjas atblokuotas
    1 taškas
  22. 1 taškas
  23. "Nukraujavusio taksi direktoriaus paieškos" - tokia mintimi prasidėjo tiek patys rinkimai, tiek ši analizė. Interpretuoti galima įvairiai... Kas nukraujavo, kodėl nukraujavo, kas yra nukraujavimas ir to įvairios filosofinės pasirinktys.. Pvz.: taksistų darbas labai sunkus, reik vežiot įvairių socialinių sluoksnių žmones... Viename važiavime paimi 'išsifufyrinusią' poniutę, šinšilų kailiiniai, baltos odos pirštinė, elegantiški rankų mostai, aukštakulniai 'raudonu padu', louis vuitton rankinukas, o štai kitas 'paėmimas' girtuoklis, narkomanas... Kuris vietoj to, kad sumokėdamas taksui už kelionę
    1 taškas
  24. Mintis būtų gera jeigu forume kartą užregistruotos datos nebūtų galimybės pakeisti. O tai jei padarytų čia tokią įdėją - pradėtų visi savo gimtadienius švęst kasdien...
    1 taškas
  25. Visų pirma, papeikimas turėtų būti direktorių papeikimų temoje, o ne prižiūrėtojo, nes prižiūrėtojo pareigos su tuom vienu keiksmažodžiu, už tai, kad darbuotojai nevykę - neturi nieko bendro. Papeikimas nepriimtas.
    1 taškas
  26. 1 taškas
  27. Deivis Stifleris

Corrupt Cops

Enjoy. HD 1080p
    1 taškas
  28. Sveiki, mano vardas Mangirdas, šiuo metu man yra 15 metų, žaidime mano pseudonimas Jeremy_Warning. Laisvalaikiu užsiimu sportu, stengiuosi kuo daugiau laiko skirti futbolo, krepšinio sporto šakoms. Taip pat norėčiau užsiminti apie savo kompiuterinės grafikos aistrą. Jos asas tikrai neesu, tačiau man tai labai patinka ir pasakyčiau, jog gan gerai viskas man gaunasi, nors iki profesionalų man dar tikrai labai toli. Jaigu kas nors nesupras kas čia per dalykas galėčiau detaliau paaiškinti, jog tai grafikos darbelių piešimas, su PhotoShop ir kitomis Adobe projekto programomis. Taigi dauguma serve
    1 taškas
  29. Nu normalei, bet jeigu čia neloši ir ateini tik Rep susirinkti, tai načiort
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.