Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.31 visose vietose

1. Sveiki visa tiesą apie mūsų serverio pro C-bugeri (čyteri) pona Capeli labai skubėjau video daryti kadangi irašynėjau w10 ir liko apie 10 procentu iki pilno irašymo tai sry už tai kad Nick šokinėja kitas video bus normalus PAZIUREKIT IKI GALO
    10 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Colin_Sarkys • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už event trukdymą, vyko event`as o žaidėją Trayce_J nušovė, jam nespėjus baigti event. Ryti matei, kad dalyvavom evente. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/e405aa5b19dc9ff5e91d05294db7581e874.png
    2 taškai
  3. Sveiki, žaidėjai. Šiandiena jūsų akims leisime išvysti mechanikų pristatymo filmuką. Visgi atsiras tokių žaidėjų, kurie nesupras kokio velnio reikia viso to? * Platinsime taip projekto vardą. * Parodysime, jog tos " firmos " kurios atrodo nuobodžios, šiame projekte jos atgyja. * Skatinsime daugiau žaidėjų prisijungti prie šios firmos. _______________________________ Mechanikų firmą skiriasi savo ypatingomis pareigomis projekte GreenSide.LT mechanikai nelieka nuošalyje, nebūna tiesiog nuostolingas darbas... _______________________________ Trumpai papasakosiu, kas nesuprato šio pris
    1 taškas
  4. Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr
    1 taškas
  5. pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą
    1 taškas
  6. Pakūrsiu avatarų, nedarysiu vienos tematikos, darysiu visuomet įvairius. AVATARUS BAIGIAU, NORĖSIT DAR, PARAŠYSIT KOMENTARUOSE
    1 taškas
  7. Naujas gaujos sistemos modelis, Noriu pristatyti naują gaujos modelį, kurį sulipdėme iš įvairių žaidėjų pasiūlytų idėjų ir savo sugalvotų idėjų. Primenu, jog tai tik prototipinis modelis, kuriam galite siūlyti įvairias idėjas, ką būtų galima keisti, kas galbūt atrodo nereikalinga arba nenaudinga ir panašiai. Trumpai tariant, nuspręskime visi draugiškai, kokia gi gaujų sistema priverstų kiekvieną serverio blogiuką kaifuoti.. Plačiau apie patį modelį, • Gaujų struktūra, Dvi arba trys oficialios gaujos su pakvietimais. Gaujų prižiūrėtojas įgauna galios rinkti kaip ir direktorių priži
    1 taškas
  8. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Mantas_Verone - Kam bus naudojamas kanalas? : Dažnai su chebryte norim paplepėti apie viską, o čia turėti nuosavą kanalą išties bus puiku, niekam nemaišant darbų kanaluose galėsim kalbėt ištisas valandas, stuntint, ar šeip for fun prikolint serve ir kalbėt nuosavame kanale.. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : ČIA. - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Aš su taisyklėmis susipažinau, lengvos, ir jų lengva laikytis.
    1 taškas
  9. Sveiki visi, pristatau jums Lucas_Patriot pusbrolį.
    1 taškas
  10. O tau šaudyti tai leistina ane? Fruktas blemba, ir ginklai tavo žiniai buvo iš bagažinės inventoriaus, taip, kad vipas ne prie ko, tuo labiau, kad ir būčiau imęs su vipu, jie buvo skirti savigynai, jei nebūčiau nušovęs tavęs, būtum tu mane, so..
    1 taškas
  11. Labas Sandra,malonu susipažinti ,sėkmės žaidime.
    1 taškas
  12. Gan neblogas sakyčiau,anyway šaunu jog dalinies.
    1 taškas
  13. Gražus enb ,gal panaudosiu kai atsibos senasis.
    1 taškas
  14. Sveikas , malonu susipažinti
    1 taškas
  15. geras ENB Bet mano kompas neatlaikytu
    1 taškas
  16. paimsiu , geras modas
    1 taškas
  17. Kanalas sukurtas, laukiu kol susisieksi TS'e.
    1 taškas
  18. 1.Gaujos galėtu ir mašinas vogti. Nuvažiuoja į mašinų pasikrovimą fūristų ir pradeda apiplėšimą. Gaujoms reiktu atrakinti patalpas, kai jie atrakina automatiškai atsiranda laikas per kurį gaujiniai turi atrakinti dar vieną kambarį su raktais ir nueiti į kiemą iš konteinerių pasiimti mašinas (turėtu būti pastatyti konteineriai) ir nuvažiuoti per tą patį laiką į sandėlį ar kur nors kitur, sugalvotume dar. O vėliau galėtu pardavinėti car, bet už jas duotu 2x mažiau nei iš salonų, nes jos vogtos. 2. Kam priklausytu sandėliai: Kad būtu įdomiau laukti ir ruoštis sandėlio grobimui galėtumėt padar
    1 taškas
  19. Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei
    1 taškas
  20. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Paulius_Cfg [Arma_Speed] • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Minde_Fine • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Flood Spam • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/a8b3af917a8bf*cenzūra*aca53ca*cenzūra*a7f01b905.png
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. http://www.4shared.com/rar/9vAO_Ew5/ENB_Series_Mod_Ver1_by_adixpog.html?
    1 taškas
  23. galvojau žiauriau bus, bet mldc nusišypsojau. p.s. musarai **
    1 taškas
  24. Gruzinai, pirmieji Capelio žodžiai bus "nebepažaisi tu šiame serve" xDD
    1 taškas
  25. xDDD o tu jam sakei, kad gėdos jam nepadarysi ir niekas iš jo nesijuoks xD
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Colin_Sarkys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Benas_Aligas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=KhbUz2BYkJM
    1 taškas
  27. Žmogus turi rimtą negalią.O ir šeip nieko gero :/
    1 taškas
  28. Sveikas.Darbelis iš ties labai gražus.Aš ir pats norėčiau pradėti mokintis mappinti /texturinti tik nemoku įsirašyti to texture studio. Jei gali padėti parašyk a.z būčiau labai dėkingas. P.S kiek laiko jau užsiemi šiuo dalyku?
    1 taškas
  29. Apėmė jausmas lyg žiūrėčiau kokios nuostabios muzikos, nuostabų muzikos klipą, kaip visada, trumpai, gražiai ir aiškiai, tiesiog nėra ką daugiau pridurti, respect'as ir spaudžiu dešinę, taip pat ir žalią! P.S davai kitą kart kai kursi ką nors dar, paimk ir mane į kadrą!
    1 taškas
  30. Edvinas_Psy

HD Keliai

*Jūsų Vardas_Pavardė : Edvinas_Psy *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Kelias (Road) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda :http://www48.zippyshare.com/v/JjLaTfEw/file.html
    1 taškas
  31. Matas_Best

DM turnyras,

Registracija, Norint dalyvauti turnyre, būtina užregistruoti komandą. Komandą užregistruoja jos kapitonas užpildęs žemiau pateiktą anketos šabloną. - Komandos pavadinimas: Fūriokai - Komandos sudėtis: Matas_Best, Pro_Manijak, Andrej_Valode, Paulius_Cfg, Valis_Kent (Išmestas), Martis_Dieb, Tunex_Smith, - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): http://www.part.lt/img/5c82fcbc48a3fa8ef9ddaba0249272f318.jpg - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne): http://www.part.lt/img/76c286cb2f2206d19cc5eedd8d132b73281.png
    1 taškas
  32. Anketos šablonas: 1.Jūsų V_P: Julius_Laukinis 2.Serialas ar filmas?: Filmas 3.Jūsų siūlymo filmo\serialo pavadinimas: Kovos Klubas.Fight Club angl, 4.Kuom jis įdomus, kuom turėtų sužavėti žiūrovą?: Labai geras filmas,pamokantis ir jame aktoriai puikus.Siuzetas idealus,filmo mintis irgi gera.Ir labiausiai patiko kaip viskas apsiverčia aukštyn kojom filmo pabaigoje.Daug nepasakoju,siūlau pažiūrėti. 5.Jūsų filmo\serialo traileris ( www.youtube.com): 1.Jūsų V_P: Julius_Laukinis 2.Serialas ar filmas?: Filmas 3.Jūsų siūlymo filmo\serialo pavadinimas: Pabėgimas iš Šoušenko 4.Kuom jis įd
    1 taškas
  33. Rytis'Bit

DM turnyras,

- Komandos pavadinimas:Bitinas ir penkios vapsvutės - Komandos sudėtis:Rytis_Bit , Ever_Never Gruzinas_Sampo , Visas_Asas , Donatas_Tušinukas ,Deivis_Deividukas - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): http://www.part.lt/perziura/1229476450e9b5c8f7a028d6cf37b5c7154.jpg http://www.part.lt/perziura/6b4c458e5f97b02c637bb6b93fd5ece6324.jpg - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne):http://www.part.lt/img/4902c8550f31876df6a0bcd9e712757d727.png
    1 taškas
  34. #Vidas

Perku Verslą

Verslas nupirktas Galite Rakinti.
    1 taškas
  35. #Vidas

Perku Verslą

o jis keltas nes nenoriu pirkti su keltu pelnu o jaigu apie kaina tai duosiu 400k arba 500k.
    1 taškas
  36. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Colin_Sarkys • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Louis_Morris • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Įžeidinėjimus • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : <script> </script>
    1 taškas
  37. Gaila kad nėra dislike mygtuko.
    1 taškas
  38. Agirdi moli blemba atsiprašant, bent nesimazink, o pripažink bent, kad taisei mašiną man vos ne 20 minučių, tai mąstyk, nei vienas direktorius nenorėtų tokio darbuotojo kaip tu ar tavo brolis ar draugas bbž kas ten, kur nesugeba greitai reaguoti į iškvietimą ir sutaisyti mašiną, Matthew sutvarkė mano bulletą vos per ~3 minutes. O tu..
    1 taškas
  39. Oooo, sulaukta analizė ir kaip visada respect'as už analizę, eilinį sykį perskaičiau viską nuo Ą iki Z. O ir direktorius, mldc pacukas, tikėkimės ir direktorius bus geras, giriu ir Marių už ne pirmą ir nepaskutinę gerą analizę Ir Mitchell'iui spaudžiu dešinę ir linkiu sėkmės!
    1 taškas
  40. Nu jau ne, aš žaidžiu, ir kažkokiems gaujiniams atitenka mano uždirbti pinigai? Tą procentą gal ir galėtų gaut bet ne iš mano pinigų. Ir spėju pats biznio neturi ane, kad pofik tau
    1 taškas
  41. Tikrai neleisiu kažkokiam DPD darbuotojui praknist mano pinigus, nes iš pelno dažniausiai nusiemu po 60-70k €, ir neleisiu kad jei į orą dingtų kažkokiems gaujiniams, nonono, įdėja gera, tik ne taip, kad praknist pinigus, galėtų gaujiniai gauti kažkokį procentą, ne nuo mano pinigų sumos, bet sužlugdžius pervežimo operaciją, pinigų toliau reikėtų laukti 30min, ar likusią laiko dalį.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.