Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.15 visose vietose

1. taigi šį video kūriau ilgai, tiek iš filmavimo pusės, tiek iš montavimo pusės. čia yra ne skinhitas, o laggshotas. vertinkit.
    11 taškai
  2. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kaip visi ir žinote,serveryje gyvuoja Pinjata,tas kalbėsiu apie ją.Pastebėjau,kad serveryje atsiranda vis daugiau naujokų, kurie nenori emigruot, ir iš karto pirkti VIP statuso, tai sugalvojau įdėją sukurti, tokia sistema, kad bet koks žaidėjas neturinti VIP,ar administratoriaus statuso, galėtu paimti ginklus, vos pasirodžius pinjatai, /pinginklai,/pinjatosgin,/pginklai, nu ar kažkas tokio,šią komandą parašė žaidėjai gautu : MP5,shotgun ar kokį usp, aš nežinau čia jus galėtumete pasirin
    4 taškai
  3. GREENSIDE™MODIFIKACIJŲ PARDUOTUVĖLĖ - - - - - - - - KAINORAŠTIS* SKIN MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" TRANSPORTO MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" GINKLŲ MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" ENB/TEKSTUROS/SOUND/COLORMOD ir kt. 3 "PATINKA" HUD MODIFIKACIJA 1 "PATINKA" C-HUD MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" + "PATINKA" ANT ŠIO PRANEŠIMO - - - - - - - - • Neieškau žaidimą palengvinančių programų . • Temoje freepostinti ir kitaip pažeidinėti forumo taisykles griežtai draudžiama . • Nepaspaudus "patinka" ant šio pranešimo modifikacija nebus ieškoma . • Modifikacijos bus surastos maksimaliai 24h laikotarpy
    1 taškas
  4. Taigi sveiki visi, sumaniau padryti simple coveriu. Darbai nėra labai sunkus, jų šiame updat'e bus tik 9, bet jai jums patiks padarysiu dar. Šiuos darbus galima naudoti, tiek GreenSide forumo profilyje tiek Facebook. Taigi jai patiko spaudžiam LIKE, o jai ne skipinam. Taipogi jai patiks rašykit kokios tematikos norite kitą kartą. Darbai yra 1200x400. Jai patiks galėsiu padaryti atskirai. First update *Nature*
    1 taškas
  5. GREENSIDE # 0.1.4.1 Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos. Sutvarkyta su aktyviausio žaidėjo pasiekimu. Sutvarkyti klaida su /saukti komanda. Sutvarkyta klaida su pzu. Įdėtas naujas anti crashas. Per bendradarbiai / darbuotojų sąrašuose direktoriai rodys kiek yra darbuotojų ir kiek iš jų šiuo metu prisijungusių. Nuo šiol direktorius turės galimybę išdalinti pelną tik prisijungusiems darbuotojams. Nuo šiol kai EVENT rengti paskirti žmonės juos rengs, jums prisijungti bus daug patogiau. Nuo šiol panaudojus /skaic komandą jei ją panaudojo < 3 lygio administratorius skaičiavimą ter
    1 taškas
  6. Nico_Moretti

FA EFEKTAS

lėvas cc, soundai kaikur atsilieka, fistai labai banalūs ir neidomus, sniper soundas lėvas, bet kadangi esu geros nuotaikos, tj vertinu 4/20
    1 taškas
  7. Gera idėja naujokams pats tas aš už.
    1 taškas
  8. Už. Ir jei bandytų gudrauti - atsijungi gavę ginklus, juos iš kart atimtų prisijungus. Ir kad parduot neitų ir panašiai.
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Amphetamine_Xtreme • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Bartas_Baltasis • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Izeidinejimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/cf91199cdac01bc5e4f58a4addc9f5e4244.png
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Amphetamine_Xtreme • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Arnas_Wayne • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Izeidinejimus • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/ffae8e23f90e82b6097077611f198fdb724.png
    1 taškas
  11. Anketa netvarkinga , įžvelgiu čia tik keiksmažodžius. (blogas mute reason.)
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paska_Mario • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Prisipažindinsiu, praktiškai savo minčių dėstyti video įrašuose aš nemoku, kiti ir sako jog ir žodžiuose savo minčių dėstyti nemoku. Bet tiek to, yra kaip yra... Kalbėjau su Roku, ir kažkaip (kaip visi matėme kad mappina banką, taip pat bus ir grobimai), ką aš rodysiu video medžiagoje yra nesamone, nes tekstai ir animacijos tiktais yra o sistemos jokios, tai ten parodyti tai kas vyks gyvai, pačiame serveryje praktiškai neįmanomą Tačiau idėja aš serveryje įsivaizduočiau taip DPD VEIKIMAS: Serveryje
    1 taškas
  13. Video kurtas ne mano, tiesiog pasidalinu, manau bus linksma pažiūrėt.
    1 taškas
  14. https://www.youtube.com/watch?v=Zfn9nCMDtR8 kokia čia tau reklama ?
    1 taškas
  15. na manau nepatiko todėl kad buvo kaziolas ten, koks ir čia yra.
    1 taškas
  16. Modifikacija rasta ir nusiųsta jums į asmeninį gaviklį.
    1 taškas
  17. Rokas

DM turnyras,

Eventas nutraukiamas dėl neaktyvių dalyvių, atsiprašau už nesklandumus tų dalyvių, kurie stengėsi ir dalyvavo, kaip paguodos prizą kiekvienam dalyvavusiam vienintelėje dvikovoje duosiu kreditų. Už kelių dienų bus paskelbtas kitas eventas ir galbūt mažas, bet įdomus konkursas su prizais, kokiu dar niekada nebuvo. Tema rakinama.​
    1 taškas
  18. Sveiki dar vienas mano kepsnys taigi šita video dariau galą ilgai tikriausiai ilgiau nei viena savaitė buvo labai daug problemų su kadrais bei pačių samp su Roku daug kartu keitėm scenas pats tikėjausi geresnio video ir kiti manau bus geresni video nežinau palieku šį video jūsų vertinimui norėčiau padėkoti: Rokui,Tunex,Kapeli,Nico,Swed,Pro_M,Boyka,Ever_Knever, Jeremy bei visiems kitiems kurie padėjo. Video žiurim HD VIDEO: PRAŠAU PAKOMENTUOTI FILMUKĄ! BETO FILMUKAS BUVO IKELTAS Į GREENSIDE.LT YOUTUBE OFFICIAL KANALĄ
    1 taškas
  19. Manau kaip tik šis pasiūlymas yra gan svarbus, duosiu pavizdį. Žaidėjas kuris gyvena užsienyje būna užblokuotas, jis gali atsiblokuoti tik su Aivaro pagalba, manau sukūrus Vartotojo Valdymo Panelę ir pačiam Aivarui pamažės darbų.
    1 taškas
  20. Wow Gruzinai..) šis darbas tikrai nustebino (iš montažo pusės). Asmeniškai tik daina lame.
    1 taškas
  21. Ačiū Gruzinui ir aktorių komandai už pirmą filmuką mūsų YouTube kanale! Nuo šiol galite prenumeruoti mūsų projekto oficialų kanalą ir laukti dar daugiau tokių nuostabių filmukų kaip ir šis!
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad bendroje /info lentelėje rašytų kiek esi praleidęs laiko serveryje, (išviso) taip pat ir kiek pradirbęs, susumavus visus darbus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų įdomu pažėt kas kiek pražaidė bei gerint statistiką
    1 taškas
  23. Pirmas ir paskutinis žodinis įspėjimas Deiviui, kad netingėtų būti atidesnis siekiant išvengti tokių smulkių klaidų.
    1 taškas
  24. Nesiginčysiu, klaidą tikrai padariau, bet tikiuosi Marius žiūrėdamas į šį papeikimą supras, kad kartais būna taip, kad neapdariai pasielgi, o ypač jai darai atranką forume ir matai, kad žmogus tikrai puikiai užpildė anketą ir jau nori matyti jį savo firmoje, todėl netyčia nepastebi kai kurių dalykų. Darbuotojas bus išmestas iš darbo, bet kiek jau kalbėjau su Nikolajumi jis sakė nori susisiekti su Mariumi ir išsipirkti iš nepageidaujamų darbuotojų sąrašo. Atsiprašau už šią klaidą, lauksiu bausmės ir stengsiuosi kitą kart būti daug atidesnis, tai bus pamoka man. P.S Jei jau rašai papeikim
    1 taškas
  25. Jūsų vardas - Seba Rusakov Kiek jums metų - 16 (1999.01.20) Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/perziura/c2092cda14d5a0299081f2a21f285073136.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki, net nežinau nuo kuo čia pradėjus net negalių išsivaizduoti kas jus domintu. dažniausiai užduodami klausimai būna tokie iš kur esi, kiek tau metų, kuo užsiimineji, ką veiki laisvalaikiu, ir paskutinis butu kaip pradėjai žaisti sa-mp ir t.t Tai man yra šešiolika metų esu iš Vlniaus , užsiiminėju StreetWorkout'u , laisvalaikių dažniausiai būnu su draugais mėgstu išgerti , įtraukti saldų mari
    1 taškas
  26. Truputis prisiminimų ;** Gaujos Įkurėjai/Lyderiai: Marelis_Vilkas,Seba_Rusakov,Eimis_Pahmielas Gaujos Istoriją Gaujos įkurėjai buvo Marelis_Vilkas, Eimis_Pahmielas ir Seba_Rusakov. Gauja turėjo apie 10-15 aktyvių ir "savų" žmonių. Gauja daugiausiai dėmesio skyrė kitų gaujų uždarymams t.y pastoviais jų grobimais. Ši gauja dar ypač daug dėmesio skyrė ir karui prieš teisėsaugą, buvo kartų kai mes S.W.A.T bazėje prabuvome po valandą ar pusvalandį, buvo net pasiūlytas GW teisėsaugai, bet jie nesutiko. Marelio žodžiai - "norėčiau padėkoti visiems gaujiniams, kurie buvo nuo pat pradžių dar
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.