Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.28 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=IIn-NFEP_ro&feature=youtu.be
    7 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Front • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite, kad gaujiniai ( Surenos ir Nurtenos ) galėtu mašinose ir motociklose daryti drive-by. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nu būtų įdomiau, kaip real life. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    4 taškai
  3. Esi vienas iš tų kuris nori pasigerinti savo žaidimą? Bet nerandi kuom, tuomet nepatingėk užpildyk anketą. Modifikacijų krautuvėlės įkūrėjai/Darbuotojai/Pagalbininkai Krautuvėlės Įkūrėjas - Deivydas_Bmw Krautuvėlės pagalbininkai - Vardenis_Pavardenis Krautuvėlės darbuotojas - Vardenis_Pavardenis Krautuvėlės darbuotojas - Vardenis_Pavardenis. Modifikacijų krautuvėlės kainoraštis CAR/SKIN - 3 LIKE C-HUD - 2 LIKE KITOS MODIFIKACIJOS - KAINOS TAIKOMOS Modifikacijų krautuvėlės pildymo anketa Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kokios jums modifikacijos reikią?: Ar paspaudėte LIKE an
    4 taškai
  4. Išvysite vaizdo medžiagoje kaip Pro_Deivis gazdina, baugina bei "nardo" gaujų lyderius [Cristiano_Capelli; Gruzinas_Sampo]
    4 taškai
  5. Neradau kur kelti tokį dalyką, tikiuosi jis čia tiks Smagaus žiūrėjimo https://www.youtube.com/watch?v=WT4a8kD8ZEM
    3 taškai
  6. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iždas darbui. Kam jis skirtas? Tam, kad galėtų kiekvienas darbuotojas į Iždą kažką įnešti, bei kažką išimti. Veiktų panašiai kaip bagažinės varikliu, tik būtų kur nors interjere, koks seifas, ar kažkas tokio, gali būti ir saugykla. Kurioje būtų laikomi įvairūs ginklai, pvz: sg, ak, dgl, "vip uzi" (nežinau to automato pavadinimo), knife, bytos, šarvai, pinigai, bei narkotikai. Asmeniškai fūristams to reikia, kodėl? Aš pats stengiuosi visus fūristus aprūpinti ginklais iš savo kišenės, tik man prastas susisiekimas,
    2 taškai
  8. emocijų daugiau rodyk, tavo emocijos visiškai neįtraukiančios. Nerodai visiškai jokio susidomėjimo tuo ką darai, toks vaizdas, kad tiesiog nori prasimušti ir tiek, jokio susidomėjimo neparodai. Nesi vertas , kad užsiprenumeruočiau, sorekas. Žmonės vistiek tave žiūrėt norėtų , ne dėl pačio žaidimo, o kaip tu žaidi tą žaidimą. Nu krč tikiuos mane supratai ir ateitį atkrepsi dėmesį į tai ką sakau.
    2 taškai
  9. Sveikas, aš darbo sutarčių nesudarinėju, tad laisva vale galiu išmesti darbuotojus, tu buvai išmestas dėl to jog naudojai ne tinkamus žodžius prieš savo direktorių bei šios firmos darbuotojus, nepuoselėjai savo darbo pozicijos tad ją ir praradai.
    2 taškai
  10. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1 taškas
  11. 1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Stif_More • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmas pasiūlymas: Padaryti žaidime orus, tai yra padaryti, kad ryte gali atsirasti rūkas, kaikuriomis dienomis gali pradėti lyti ir per lietų būtų slidu vairuoti ir būtų daugiau šansų pagauti žuvų. Ir pvz kai yra vasara tai tiek daug nelytų ir nebūtų rūko kaip rudenį. Ir jeigu būtų įmanoma padaryti , kad žiemą snigtų. Kai lyja tada fermerių laukai būna didesni ir derlingesni, galima dirbti.Ir ,kad būtų dienos kai nelyja tada būna sausra ir fermerių laukų būna mažiau ir derlius mažesnis. Antras pasiūlymas: Įdėti
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog kur bus nuotraukoje šioje vietoje būtu pvz užrašas "Fūristų intjeras" arba "TC Fūristai" ar kažkas panašaus.. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes dabar tarkim naujokui arba žaidėjui kuris nori užsisakyti transportą jog ji atveštu fūristai turi ieškoti po visa baze,labai nesimato jog ten kažkur už kampo yra ivėjimas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  14. https://www.youtube.com/watch?v=QK19gDcReiM&feature=youtu.be Kas buvot užjaučiat mano pilvą turbūt taip pat Gero žiūrėjimo, tik perspėju, kad jeigu lengvai įsižeidžiat, tai nežiūrėkit.
    1 taškas
  15. Justinas

Istorijos.

Sveiki, greenside.lt žaidėjai. Norėjau paklausti ar mėgstate žiūrėti visokias istorijas? Šioje temoje galėsite pasidalinti kiekvienas video. Temos Pavadinimas: Istorijos(kas ankščiau nutiko, kokie žmonės buvo, iš kur jie atsirado ir panš). Jei bus norinčių, parašykite šioje temoje ir be to jau galite kelti video įdomiausius. Pvž:
    1 taškas
  16. Ignas_Image

jei patiks - pildysiu į porą dienų po 40 avatarų
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rycle_Reeves. • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham. • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Taksi-(Taxi). • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Na buvo tokia situacija, kad vežiau klientą su taksi mašina ir netyčia bevažiuojant paspaudžiau 'ENTER' mygtuką. Ir ant šio karto, jis paėmė ir specialiai atstatė mašinas darbo, kuri man reikalinga buvo. Taip pripažįstu, buvo truputį pykčių, bet kadangi įsikišo kitas darbuotojas ir pasakiau: "Mindaugai, niekas tavęs nepiso". T.y. Niekas tavęs nekalbino, jei susipykom su direktoriumi, t
    1 taškas
  18. 1 taškas
  19. nieko asmeniško, bet pokalbis su gruzinu bent jau man buvo geresnis. Ne tik dėl to, kad man gruzinas kaip žmogus patinka, bet ir dėl to, kad capellis man labai pasikėlęs atrodo. Pats jo nežinau, nebendravęs, bet vien klausant šitų pasikalbėjimų galiu pasakyti, kad žmogus perdaug pučiasi dėl to, kad moka puikiai vadovauti gaujai. Nežinau ar jis ir realybėj toks, nežinau ar jis teamspeake visada toks, bet iš pasikalbėjimų galiu tiek tepasakyti. Dar turbūt ir tai pridėjo, kad per gruzino pasikalbėjimus jis pasakė " į nortenas nieko neimsiu, man šiūkšlių nereik" krito akyse žmogus ir tiek. Capelli
    1 taškas
  20. Yoooooo Išsprendžiau problemas su rezoliucija, radau būda kaip greičiau įkelti ir štai antrasis epizodas jūsų teismui! PRENUMERUOJAM KANALĄ, NES TIK TAIP MANE SKATINAT TOLIAU DARYTI VIDEO! Video: http://www.youtube.com/watch?v=Rm62fH4xXCg Kitus video galit pamatyt užsuke į kanalą
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, aimbot, kad taip taikliai šaudyt nuo tokio atstumo dar nematęs... Beto, koks veiksmas 0.08sec? Argi ne 180 laipsnių scape... No atmaz • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  22. 1 taškas
  23. Deivydas_Bmv

Forumo rangai

Platinti, no +rep.
    1 taškas
  24. Prisipažinsiu.. Aš pats net neradau įėjimo , po 15min, parodė bendradarbiai , Tad esu galima sakyt UŽ.
    1 taškas
  25. C-bugą reikia mokintis, o čia su deaglų pelytę spaudeliot ir kaip iš automato šaudai.. Didelio mokslo nereikia.
    1 taškas
  26. Sveiki visa tiesą apie mūsų serverio pro C-bugeri (čyteri) pona Capeli labai skubėjau video daryti kadangi irašynėjau w10 ir liko apie 10 procentu iki pilno irašymo tai sry už tai kad Nick šokinėja kitas video bus normalus PAZIUREKIT IKI GALO
    1 taškas
  27. Neblogas neblogas , tikrai buvo įspūdinga pažiurėti , ir pagalvoti kad tai būtų įmanoma be AUTO CBUG . Sėkmės tau
    1 taškas
  28. Jezz, tikrai neskaičiau visko. Pradžia patiko, o vėliau taip pabodo grynos litanijos, skaitymas ilgas. Nežinau kiek čia primalta visko, jaučiu sėdėjai prie kompiuterio kokias 2 val. Ir rašei visą tą.. Pats rašytojas būsi? Patinka rašyti? Tada, man 12kl kalbėjimą parašysi ;D Ne šiaip juokauju, šaunu, kad parašei. Lauksime tolimesnių tavo litanijų ;D
    1 taškas
  29. "Ką darei vaikystėje?" tipo Capelis jau nebe vaikas?
    1 taškas
  30. Pasakyk vietą kurioje aš buvau PRANAŠESNIS vaikščiodamas po vandeniu. Tai ne serverio klaida, tai pačio San Andreas klaida. Jeigu nežinai nebanink žmogau. Beto, matai priežastį už kurią užbaninai? Išnaudojimas. Kuo išnaudojau?
    1 taškas
  31. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.6 versijos atnaujinime planuojame: Visokeriopas gaujų tobulinimas (jei turite pasiūlymų rašykite juos čia); Atkeltas darbas su pakvietimu iš 0.1.5 versijos atnaujinimo; Skelbimų kontoros atskiras interjeras ir exterjeras; Ūkininkų ir medkirčių darbo patobulinimai; Galbūt nauja verslų sistema?; Galbūt daugiau namų?​; Padidintas pasiekimų skaičius; Dar vienas narkotikų gaminimo kelias; GSPD darbo tobulinimas; Pildomos įdomios žmonių idėjos. ​
    1 taškas
  32. Santiago_Dior

Apgavo

Niekam nereik tu Mario
    1 taškas
  33. Kažkaip tikėjausi Vainių pamatyt direktoriumi, bet va, sveikinimai Paul'ai!
    1 taškas
  34. man kaip tik viskas atrodo pasakiškai, šaunus tokio tipo pristatymas, viskas idealiai priderinta, ko jūs kimbat? like.
    1 taškas
  35. Senai norėjau savo muziką susikelti į youtube grojaraštį, tačiau vis nerasdavau tam laiko. Visada muziką parsisiųsdavau į telefoną bei ten klausydavausi. Norėčiau pasidalinti savo klausoma muziką, jei jums patiks būtinai priskirkite dainą į savo grojaraštį Kiekvieną savaitę stengsiuosi vis papildyti sąrašą, kaip tik nesenai prasivaliau nuo atsibodusių man dainų, tai iš 150 liko vos 43. https://www.youtube.com/watch?v=toDqvHvTN7c&list=PLAmCOWxCC52kk0AVQgHQcjwKVjK-bDq9P Muzikos pavadinimai: Adam Lambert - _Ghost Town_ [Official Lyric Video] Alesso - If It Wasn't For You (Officia
    1 taškas
  36. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Rytis_Topsas 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Žaidėjai išmoks naudotis keybinder bei sužinos kas per programa. 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: Serverio 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: Taigi Keybinder programa su ją galme nusistatyti mygtuka pavžidžiui paspausiu ą (Šauktukas viršuje po f1 mygtuku), žaidime ir busiu lentelėje parašes kad paspaudes m parašytu pvž : Sveiki. Tai paspaudę galime nustatyi belenka kad parašytu per sekundę tiesiog reikia atsisiusti nusistatyti ir nereikės daug kartu to pa
    1 taškas
  37. Lukas_Bingelis

Nissan 180SX

*Jūsų Vardas_Pavardė : Lukas_Conrad *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : mašina *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/74754-nissan-180sx-uras-bodykit/download/
    1 taškas
  38. Sveika, sėkmės serveryje.
    1 taškas
  39. Sveika, malonu susipažinti, sėkmės
    1 taškas
  40. Graffiti_Boy

Jūsų Headset'ai

Razer Kraken 7.1
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.