Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.09.13 in Pranešimai

1. Сristiano_Capelli

Parašas.

Po šiokios tokios pertraukos, padariau parašą. Ačiū Ignas_Image už jo pagalbą.
    9 taškai
  2. GreenSIDE.LT laikraštis NR.1 Sugautas visiems žinomas nusikaltėlis Policija sugavo nusikaltėlį, pravarde "Girgždantis Ratas", kuri stebėjo jau ilgą laiką. Jis kaltinamas žmonių terorizavimu, narkotinių medžiagų, bei ginklų prekyba, civilių nužudymu, mašinų vagystėmis, bei kanapių auginimu Važinėdamas Dillimore kaimelio gatve Guga_Buga pastebėjo ir atpažino. Nusikaltėlis bandė bėgti pėščiomis. Bet toli nenubėgo Guga_Buga prisivijo ir uždėjo antrankius. Nusikaltėlis bandė priešintis, už priešinimą buvo panaudota spec priemonė tazeris. Už pagavimą Guga_Buga buvo apdovanotas
    6 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi galima būtu nusipirkti akumuliatoriu eco degalinėse,tarkim būtu kažkokia maža parduotuvė prie eco degalinės į ja ivėjus stovėtu NPC botas ir prie jo reiktu paspausti tarkim Y raide ir tu nusipirktum akumuliatoriu ir ji galėtum gal nešti rankose ir idėti mašinos bagažine ir kai baigtusi elektra galėtum išsiimti iš bagažines ir prieiti prie kapoto mašinos ir kažkokia komanda suvedes pradėtum krauti arba tiesiog turėti "kišenėje" bet nerealu.Jų galėtum nusipirkt 3 kaip ir yra 3 slotai. IŠIMTIS: Jei yra mechanikų nors
    5 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Baluchin, Ponas_Emigrantas arba Ediz_Sherlock Trumpas sukurto darbo aprašymas : Jie mano 100 Mano kitas nick - Ediz_Sherlock, Ponas_Emigrantas
    2 taškai
  5. - Komandos pavadinimas GSMC Gauja - Komandos narių V_P: Vidas_Asas ir Rolling_Paul - Komandos kapitono skype kontaktas: vidas_asas - Komandos bendra nuotrauka serveryje: http://www.part.lt/img/dc82241d508c6afc5f5687d48e129c84485.png - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto): http://www.part.lt/img/505cc6428ac58979783300eb976fed62740.png
    2 taškai
  6. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1 taškas
  7. GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras! Po nesėkmingo bandymo su DM turnyru, nusprendėme sukurti kur kas paprastesnį HaxBall turnyrą. Kas yra HaxBall? Tai tokia futbolo simuliacija, jei nesat susidūrę galite susipažinti: spauskite čia Į turnyrą gali registruotis tik žmonių grupės (grupę sudaro minimum 2 žmonės, gali būti 3 jei reikia) pagal apačioje pateiktą anketos šabloną. Registracija vyks iki tol kol surinksime 16 komandų. Apie taisykles ir kas svarbiausia sekančiuose punktuose. Turnyras susidės iš kelių etapų (priklausomai nuo užregistruotų komandų skaičiaus). . Taisyklės ir informaci
    1 taškas
  8. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės
    1 taškas
  9. 1 taškas
  10. Čia greičiausiai yra mano paskutinė tema su pasiūlymais, kadangi niekas nereaguoja ir niekam neįdomu tai ką tu siūlai. Daugiausiai pasiūlymų temoje komentarų buvau gavęs 5, nesvarbu kokie pasiūlymai. Niekas nenori susiknisti savo efektyvumo ir nerašo savo nuomonės, taigi... Na neverkiant pereikime prie mano pasiūlymų. 1)• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Crime • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti, kad fūristų direktorius galėtų parinkti kokio rango darbuotojas galėtų vežti kokį krovini, pvz : 1 rango varžtus , grūdus, antro rango, statybines medžiagas ir t.t
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Gaisrininkų darbą padaryti su pakvietimu ir įvesti kelias naujoves: 1. Gaisrai galėtų būti gesinami ir gesintuvais. 2. Gesintuvus ugniagesiai galėtų pardavinėti ir žaidėjams. 3. Gaisrininkai būtų atsakingi už katastrofas. Už jas būtų skiriami atlygiai arba pinigai iš pelno būtų nuimami jei ugniagesiai laiku nesureaguotų. 4. Sudaužytos mašinos užsidegtų, tačiau iškart nesprogtų ir ugniagesiai galėtų jas išgelbėti. 5. Išimti dabartinius gaisrus paprastuose namuose. 6. Galbūt sukurti kelis rangus, aukštesnio rango
    1 taškas
  12. Baisu.. 3 ,,antraštės" po kelis sakinius daug gramatikos klaidų, bei rašai apie nieką... jei nori- rašyk api normalius dalykus kurie įvyko per savaitę + reikia dizaino, blogiausiu atveju nuotraukų.
    1 taškas
  13. Čia skaitosi veži krovinį ?
    1 taškas
  14. Toji taisyklė, už grąsinimus ne žaidime (pvz papeikimais, išmetimais iš darbo, arba jeigu forume kažką blogo rašo, per ts blogo sako), ir už tai dėti itarimą - draudžiama. Tačiau serverio žaidėjas Time_Out mėgino apeiti taisyklę, išsivaizduojantis jog gali pasinaudoti 'taisyklės spraga' savo labui. Kadangi aš iš tų DP, kurie ne vien tik į sausas taisykles žiūri, bet šiose pareigose dirbu labiausiai atsižvelgdamas į darnius, žmogiškus poralės principus, tad galiu pasakyti, kad kol aš užimu šias pareigas - niekas tyčia nemals 'bilekokio' šūdo ant policininko, nurašydamas viską "čia juk stūmiau
    1 taškas
  15. Žaidėjas atmutintas
    1 taškas
  16. NEzinau man tiesiog uztektu jog padarytu trumpesni tr.priemones krovima eco degalinese jei nera mechaniku arba jog adminai galetu pilti elektra tik tada kai jokio mechaniko nera prisijungusio nes dabar nei direktoriaus mechu nera nei darbuotoju paliktu ...
    1 taškas
  17. Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.6 versijos atnaujinime planuojame: Visokeriopas gaujų tobulinimas (jei turite pasiūlymų rašykite juos čia); Atkeltas darbas su pakvietimu iš 0.1.5 versijos atnaujinimo; Skelbimų kontoros atskiras interjeras ir exterjeras; Ūkininkų ir medkirčių darbo patobulinimai; Galbūt nauja verslų sistema?; Galbūt daugiau namų?​; Padidintas pasiekimų skaičius; Dar vienas narkotikų gaminimo kelias; GSPD darbo tobulinimas; Pildomos įdomios žmonių idėjos. ​
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.