Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.13 in Pranešimai
-
HUD.TXD for greenside version two by M S
Savas_Mode ir 6 kiti sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
Parsisiuntimo nuoroda: http://www80.zippyshare.com/v/1aVAjURF/file.html Hud.txd failiuką įkeliame į MODELS aplankalą radarrect.asi įkeliame į pagrindinį GTA SA aplankalą Radar failiukus keliame į gta3.img7 taškai -
Matthew_Bennett užblokavo Gvidas_Ham
Edgaras_Mix. ir 6 kiti sureagavo į Mantas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Gvidas_Ham • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Name Tag • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/92b652b83adc7b972723cb0244b69701769.png http://www.part.lt/img/42e3d938c46ccd313660dd802c35549f221.png7 taškai -
Prsau pagalbos susigrazinti versla
Andrius_Remyga ir 3 kiti sureagavo į Rokas už temą
Verslas sugrąžintas teisėtam jo savininkui. Žaidėjas, kuris apgavo buvo užblokuotas. Pasikartojus tokiam atvejui praras visą savo turtą.4 taškai -
Mister_Crime samp istorija
Dioba_Launch ir 2 kiti sureagavo į Mister_Crime už temą
Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la3 taškai -
Keletas smulkių pasiūlymų.
Setth_Collins ir 2 kiti sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristiano Capelli • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: #1 Iš DM zonos išimti ginklą "TearGass", nes yra daug bukapročių kurie jų primėto ir žiauriai droppina fps arba per effektus nieko nebematai. Tuo pačiu padaryti, kad policija DM zonoje negalėtų rakinti žmonių, jiems siūlyti baudų, būti su liemene/šalmais. #2 Padaryti aikštelėse tokį dalyką, kad neitų iš jų tempti mašinų, tiesiog mechanikams neveiktų tose vietose "+", tada mažiau būtų verkimų dėl neteisingai nutemptų mašinų. #3 Serveryje yra žinomas toks dalykas kaip "Slaptas krovin3 taškai -
[0.1.5] Kalėjimas lankymo valandos.
Kevin_Connor ir 2 kiti sureagavo į Adidas_Green už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Esu žaidime žinomas kaip Adidas_Green • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labas vakaras. Taigi kažkaip sugalvojau pasiūlyti tokią gan keistą, bet tikrai gerą idėją kalėjimo žmonėms. Jog juos gali lankyti kiti serverio žaidėjai. Pavyzdžiui tai būtų nuo 12:00 iki 12:30 per tą laiką kas ateina pas kalėjime esantį žaidėją gali atnešti pabėgimo iš kalėjimo priemones, ir per tas valandas Policijos darbuotojai galėtų tikrinti ateinančius žaidėjus aplankyti kalėjime esančių nusikaltėlių. Patikrinus radus kažką neleistino iškarto į kalėjimą 60 m3 taškai -
Permainos TAKSI direktoriaus kabinete!
Lemon_Madeit ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Paskutiniai keli direktoriai (nebesuskaičiuoju, gal trys... keturi) - vos mėnesį patempę vis kažkas ne taip. Tad šių rinkimų tikslas: rasti ne tik pastovų, bet ir efektyvų variantą, kuris leistų man nuo taksi atrankų pailsėti bent porą mėnesiukų. Pirmasis atrankos dalyvis ir pirmoji niūri anketa iš Ponas_Gyvatė. Kodėl niūri? Pastraipos atskirtos, o grafiškai nieko nepadirbėta, visas raudonas šliosas skaitymo mėsos. Trumpai sakant, tavo laiškas kaip geras gimnazisto rašinys. Perskaitei, kad reikalauju “direktoriaus valdymo metodai” - ir rašai kiek kartų kasdien tikrinsi temas. Perskaitei apie2 taškai -
Prisistatau Lemon_Madeit
Zakuske_Glorijai sureagavo į Lemon_Madeit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lemon_Madeit • Jūsų tikrasis vardas: Arminas • Jūsų amžius: 20 • Iš kokio miesto esate?: Šiauliai, Londonas. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Jeigu norit sužinot daugiau- pabendraukit, o čia jums kabliukas ką rasit. Esu linksmas, labai užsispyres, stengiosi būti punktualus, visad atrandu laiko ištiesiant pagalbos ranką, turiu polinkį į pokyčius, nesilygiuoju į kitus, turiu gerą intuiciją kuri kolkas dar nepavedė, nebijau kritikos bei pats nebijau jos pažerti kitam. Mano nuomone vienas iš blogesnių mano bruožų tai, kad pasižymiu narciziniu charakteriu. I1 taškas -
GreenSIDE.LT | Halloween event 2015.10.31 - 2015.11.01
Ponas_Rajonas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki sukuria trumpa video apie event nieko ypatingo nėra jokių efektu šiaip norėjau parodyti žaidėjams , bei kitiems serveriams kokis eventai pas mus ir koks unikalus mūsų serveris.1 taškas -
GreenSide. Kas buvo pradžioje, to nebus niekados...
Lucas_Patriot sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Sveiki, klaidžiojau po savo GTA:SA nuotraukas ir atradau pačius geriausius GreenSide laikus. Manau kiekvienas senbuvis tai galėtų patvirtinti. Gaujos tada buvo stiprios, daug mėsos, daug veiksmo, teisėsauga ganėtinai stipri, sistema smagi na ir svarbiausiai gera chebra.. VISKO PRADŽIA.. GERIAUSI GAUJOS LAIKAI KELETAS GERIAUSIŲ GAUJŲ PER SERVERIO ISTORIJĄ. Kas lošė manau žinos kurios buvo geriausios. SENOS AŠAROS GERIAUSIAS PD DIREKTORIUS WTF1 taškas -
1 taškas
-
Pamoka su dainomis serveryje!
Ponas_Mafijozas sureagavo į Jack_Silva už temą
Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jack_Silva 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Serveriui. 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): 1. Nueiname į ''My Documments/GTA San Andreas User Files/User Tracks,, 2. Pažymime savo mėgstamas,norimas dainas, ir keliame į aplanką ''User Tracks,, 3. Nueiname į žaidimas, kad ir SAMP ir pelės rutuliuku susirandame ''USER TRACKS PLAYER,, ir klausomes. 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos): - P.s šitą dalyką pats neseniai išmokau todėl ir dalinuo1 taškas -
Bmw M5 39 ir Bmw M3 30
Dvl Gang sureagavo į Dėde_Piecia už temą
Sveiki esu Bmw m5 39 bei M3 E30 mėgėjas bei norėčiau su jumis pasidalint savo rastomis, bei truputi su Zmodeler perkurtom modifikacijom. Dėmėsio pirmojo modo nėra tiesiog ivertinam bei pasakom savo nuomonės apie jį. Bmw M5 E39 (Shark edition) Rykliukas. Perkūriau standartinę jo spalva naudodamas E29 shark bei pakeisti ratlankiai. Bmw M3 E30 Modas yra ne mano radau vienoje svetainėje kuri vis dar turi SgDesign kurtų modifikacijų (Jei juos kas dar pamena) Bmw M5 E39 Dar vienas tobuliai sukurtas SgDesign automobiliukas. (MPower standartiniai ratlankiai,1 taškas -
[119] Swed_Bank Užblokavo Himari_Omamori
Edgaras_Mix. sureagavo į Swed_Bank už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Swed_Bank • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Himari_Omamori • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
HUD.TXD for greenside version two by M S
Hot_Anonymous sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Gražu,tik taikinukas netinka,pakeisk į žalią spalvą,ir mažesnį padaryk arba gera idėja būtų logo greenside1 taškas -
Paulius Sweet sureagavo į Renn_Bond už temą
Manau tai gera ideja , suaktyvintu jaile esancius zmones , kadangi visi atsiseda ir eina afk , tai uzimtu ju laika ir butu ant kiek idomiau.1 taškas -
Adidas_Green sureagavo į Pablo Bandit už temą
Jo laba igera ideja butu idomiau Už1 taškas -
Osen_Mario užtildė Aurimas_Next
Aurimas_Next sureagavo į Osen_Mario už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Osen_Mario 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Aurimas_Next 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v ne tam 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/img/35494f02242047716e80e8b4a8b26712593.png1 taškas -
Emigruoju Adidas_Green
Adidas_Green sureagavo į Rokas už temą
Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. 1 taškas -
1 taškas
-
Įkėliau video pažiūrėkit važiuoja neįjungus variklio o poto kaip įjungė1 taškas
-
Dovanoju namą
Edvinas_Psy sureagavo į Tom_Kruz už temą
Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) : Furistų miestelyje Vaizdo įrašas/nuotraukos : Jūsų norima suma :Dovanoju Sveiki, nusprendžiau padaryti mažą dovanėlę. Turiu furistų mietelyje nereikalingą butą. ID 147. Norint laimėti butą reiks padaryti šiuos nurodymus: Paspausti LIKE ant šitos temos Į komentarus parašyti savo V_P, ir kodėl norite šio buto. Laimėtoją rinksiu 2015.11.11.1 taškas -
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd Trumpas sukurto darbo aprašymas : Ilgai nesu kurias sigu, po ilgo laiko tai pabandžiau. Šiek tiek nusivylęs darbu, nes visad juos darant man susigadina kokybė . renderis : http://i45.tinypic.com/20jfm1j.png1 taškas
-
Modifikacijų Ieškojimo Ritmas | MIR
Hot_Anonymous sureagavo į Geoffrey_Entwistle už temą
:DDD Žaidėjas nubaustas už: Bereikšmių pranešimų rašymą.1 taškas -
GreenSide.lt Įvairūs Parašai Žaidėjams!
Visada_Naktimis sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Sveika GreenSide tauta, Sukūriau parašus jums, Pagrindiniems Administratoriams : Prižiūrėtojams : T.Prižiūrėtojams : Moderatoriams : Direktoriams : Gaujos Lyderiams : Serverio Administratoriams : Serverio VIP Nariams : Forumo Nariams : Gero naudojimo!1 taškas -
Prisistatau Mister_Crime
Putinas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
o labas svogunai, malonu susipazinti, tikekimes sutarsime kaip sekasi buti drk? [placiai prasau]1 taškas -
LSPD Automobilio modifikacija
Gordon_Specter sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Tema rakinama dėl neaktyvumo.1 taškas -
[SHW] Įvairių modifikacijų nuotraukos
Eko'Mad sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Užpildei ne pagal skilties taisyklės ,todėl tema rakinama ir tokias nuotraukas siūlau kelti į GFX skilti.1 taškas -
Ieskau ENB
Sveikas pats naudojau kažkas šita puikia veiki ir tinka low pc modifikacija pateikta , tema rakinama.1 taškas -
Tučio modifikacijos visiems
Modifikacijos yra iš gamemoding tokiu nesiūlau naudoti kadangi būna daug klaidų ,tema rakinama dėl neaktyvumo.1 taškas -
Lil_Uzi sureagavo į Anthony_Martial už temą
Pasakei ir pats nesupratai, ka pasakei.Kas ce per sabakstymas, jei imtai didesnius dydzius gereu atrodytu (suvalkietiskai biski)1 taškas -
Greenside serverio vietos
Hot_Anonymous sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Sveikas Katkau, žinai norėčiau tau vieną dalyką pasakyti: tavo visi darbai jau ant tiek pabodę,gražiai sufilmuota iš pradžių atrodo labai ir įdomiai,bet po to nieko gero, Padaryk žingsnį į priekį,aš įsitikinęs,kad tau pavyks geriau padaryti!!1 taškas -
1 taškas
-
Greenside.lt Banneris.
Ace_Hood sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Nebuvo ką veikti tai sukūriau va tokį banerį Kžn stipriai nesmerkit1 taškas -
Greenside.lt Headeris
Nepavadinčiau tai headerių , bet kažkas panašaus, biški su tekstų negavos,bet galvoju sueis1 taškas -
Del DDos ataku...
*cenzūra* davai susitinkam aš turiu gerą metalo ieškiklį užddosinsim visą pasaulį ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) poto internetą išmesim per langą ))))) GG1 taškas