Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.16 in Pranešimai

1. Loterija. Laimėk Infernus. Taigi vienam laimingajam padovanosiu Infernus'ą. Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti infernusą. •Paspausti "PATINKA" ant šios temos. •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti infernus" Loterijos pabaiga: 2015-11-21 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai. Transporto nuotrauka. TRANSPORTO NUMERIAI VARDINIAI: MAROZAS http://www.part.lt/perziura/b2f56476c430d0dcdc62ae12842ec832309.png SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.
    20 taškai
  2. Sveiki, štai aš su savo pirmuoju Quad stunt montage, jis bus trumpas, greitu metu bus ir daugiau. P.S. Nesmerkit mano editinimo skillu, jie tobulinami ;D
    4 taškai
  3. hd atsiras vėliau. Komentuojam ( HD JEI DAR NEATSIRADO, ČIA PERSPĖJAU. )
    3 taškai
  4. Bandau slow mo, šį kart gavosi šiek tiek trūkinėjantis, kitą kart bus geriau. tiesiog šiaip iš neturėjimo ką veikt pabandžiau išgaut gerą slow mo.
    3 taškai
  5. Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš norėčiau, kad gaisrininkų darbe būtų pakeistos mašinos, bei išimtos dabartinės. Pakeisti į kažką lengvesnio, geri pasiūlymai būtų Rancher arba Utility Van mašinos, bei pakeistį mašinos spalvą į raudoną, ir kurnors užrašyti "gaisrininkai" (naujoms mašinoms). Priežastys: Kaikūrie gaisrininkai važiuoja ne pagal KET taisyklės, dauguma žino, kad turi žymiai didesnė mašiną ir tą išnaudoja nutrenkdami kitas važiuojančias mašinas, arba šiaip daro nesąmonės. Vietoj tų gaisrininkų žarnų ant dabartinių mašinų, ji
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti serveryje kitokį ADMIN bei VIP galiojimą, paiškinimas: Dabar kaip nusiperkį ADMIN/VIP, tau laikas eina nors ir būni atsijūngęs, skaitykim atsitinka tokia situacija: Dingsta elektra arba sugesta kompiuteris, visą savaitę ar gal ilgiau negali žaisti kompiuteriu, tai skaitykim, kad prarandi visą savaitę ADMIN/VIP laiko, ir tai mano manymu atrodo visiškai nesąžininga. Siūlau padaryti, kad tas laikas eitų tik tada kaip žaidi serveryje, o neskaičuotų laiko pagal dienų praėjimą. (Idėja buv
    2 taškai
  8. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​ Panele_Vokiete Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015.10.29 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 1-2 Metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Atėjusi į Teamspeaką,ir pašnekėjusi su vaikinais jie man pasiūlė prisijungti ir pradėti žaisti,bei pamokė viską. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Pasiūlė Draugai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau apmokymus,nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai
    2 taškai
  9. Marko_Escobar

#PrayForOil

Man visai patiko šios dienos pradžia. Žinoma, buvo liūdna ir baugu skaityti futbolo naujienose apie tokius dalykus.. bet man patiko mano, ir dar poros žmonių priešiški pasisakymai, o dar labiau - sulauktas atsakas. Atsakas nebuvo švelnus.. Ne iš pomidorų prasileidau, o iš 'skaldos'. Savo visuomeniškumą demonstruojantys žmonės paleido į mus daug strėliu, kad "barbarai, nieko nebijot. cinikai. kaip drįstat palaikyti terorą. neužjausti nukentėjusių. jei būtų tai Lietuvoje - kaip reaguotum, ar nenorėtum, jog apie tai žinotų pasaulis...". Per visą dieną 'sugėręs' štai tokį galingą smūgį sugalvojau
    2 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lemon_Madeit • Jūsų tikrasis vardas: Arminas • Jūsų amžius: 20 • Iš kokio miesto esate?: Šiauliai, Londonas. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Jeigu norit sužinot daugiau- pabendraukit, o čia jums kabliukas ką rasit. Esu linksmas, labai užsispyres, stengiosi būti punktualus, visad atrandu laiko ištiesiant pagalbos ranką, turiu polinkį į pokyčius, nesilygiuoju į kitus, turiu gerą intuiciją kuri kolkas dar nepavedė, nebijau kritikos bei pats nebijau jos pažerti kitam. Mano nuomone vienas iš blogesnių mano bruožų tai, kad pasižymiu narciziniu charakteriu. I
    1 taškas
  11. Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio
    1 taškas
  12. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'W • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Į mašinų turgų įdėti burrito, ponny autobusiukus. Juose būtu galima laikyti daugiau ginklų/narkotikų • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šiap paįvairintų žaidią • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  13. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Paulius Sweet - Kam bus naudojamas kanalas? : Gauja uždarė, tai nebeturim kur su savekais pakalbėt, tai bendravimui kanalas - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://www.part.lt/perziura/d7e79b361aa178ac66ae4cc3e7664ff0175.png - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Patvirtinu. Susipažinau
    1 taškas
  14. Džiovani_Woop

Žolė

Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'W • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jog žaidėjai galėtu auginti žolę nuosavuose butuose ir namuose, viskas būtu taip: 1) Žaidėjai turėtu nusipirkti trašų iš serverio gaujų (Surenų/Nortenų), trašas gaujoms vežtų fūristai (trašos būtu pardavinėjams pakeliasi, tarkim viename pakalyje būtu 100g trašų) 2) Baldų parduotuvėje žaidėjas turėtų nusipirkt vazonėlį kur augintų žolę, butuose vazonėlių būtu galima turėti iki 5, o name iki 8 (ar pnš). Bute/name prie palengės parašius /vazonelis, vazonėlis atsirastu ant palngės. 3) Prie va
    1 taškas
  15. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Hugo_Soprano - Kam bus naudojamas kanalas? : Bendrauti su draugais žaidžiant šį serverį, aptarti asmeniškas problemas, bei pasikalbėti svarbiomis temomis. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://www.part.lt/perziura/21e0e4213094e244ff068af5dd08793d165.png - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Esu susipažinęs su visomis taisyklėmis.
    1 taškas
  16. ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Silva Trumpas sukurto darbo aprašymas : Darbas ne mano! .
    1 taškas
  17. PRIŽIŪRĖTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.03.13) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Ponas_Gyvatė. • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Benetti. • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Už nesamonių darymą per eventą. Stovėjau vietoj , laukiau savo eilės kol man reikės šaudytis , baigės kova kito žmogaus , nuėjau prie sienos , tas priėjo iš lempos nušovė ir sako , jog aš jau dalyvavau , nors visą laiką laukiau savo eilės. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/img/d5703abfa89fa52027a828e30aeae5e121.png
    1 taškas
  18. DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Spalvotas_Actas • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Vainius_Boykaa • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Policijos departamentui. • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Negražiai bendrauja, rodo gražų pavyzdy man. Gėda turėtų būti. Pasijutau įžeistas. Įrodymai kaip visur tikriausiai 24h galioja, tai reiškia dar galioja.. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Galbūt nepagarbiai elgiasi užimant tokias pareigas. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : http:
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Gvidas Ham 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Mister_Winston 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: keiksmažodžiai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    1 taškas
  20. pradžią pažiūrėjau ir galiu pasakyt, kad nepasimokei iš savo klaidų.. Muzikinis fonas girdisi labiau nei tavo balsas, o pats video yra perdaug ilgas.. Tikiuosi ep 3 bus įdomus ir įtraukiantis
    1 taškas
  21. Bet , kodėl tu tada rašei jog aš dalyvavau? Yra pilną ir tų tavo draugų kurie šaudo , bet jų tai nekillini , kažin kodėl.
    1 taškas
  22. Taip dalyvavai evente , bet esmė buvo viena rašykit papeikimus man žmonės tai vertimas? taip vertimas laukiau to senai , kadangi kol dariau daug eventų visiems patiko visi laimingi pradėjau daryti rečiau ir iškart problemos "Aš blogas ir t.t". Kodėl tave nušoviau? nes mačiau , kaip tu šaudei į kitus žmogus parašė į /sms ar į global chata , kad tu šaudai aš irgi mačiau , kad šaudei į kita žaidėja ir nušoviau , tokių kaip tu evente būna , bent 10 kurie ateina pasirinkti ginklų arba ale "paprikolinti",
    1 taškas
  23. Introoooo koks ;dddd, video gana geras, bet vienas perspėjimas būtų toks, kad kai darysi kitą video apie greenside pritildyk muziką fone, nes nelabai tu pats girdiesi, muzika fone vos ne už tave garsiau groja, taigi tiek. Kurk toliau.
    1 taškas
  24. Sveikas, tau pinigus asmeniškai pervedžiau į banko sąskaitą ir grąžinau patirtus nuostolius. Jei tu juos vėl praganei ir dabar bandai iš to pasipelnyti, padėti negaliu.
    1 taškas
  25. Yes m8, pritariu.. jau pradeda užknisti kai privažiuoja koks naujokas ir pila vandenį ant žmonių..
    1 taškas
  26. Labas sekmės žaidime bei gyvenime
    1 taškas
  27. Sveikas Arnai, sėkmės tau šiame projekte
    1 taškas
  28. Nice reiks nusiust tikriems futboliorams pakurk ka su krepsiniu
    1 taškas
  29. Kitą kartą užpildykite temos šabloną plz.
    1 taškas
  30. LEM, pasiekiau lygi LE eidamas Solo, o nuo tada pradėjau ieškoti komandos ir užsikėliau lygi LEM, dabar nelabai lošiu CS:GO, jau dvi savaitės, tai nežinau kaip bus ateity.
    1 taškas
  31. Mister_Crime

#PrayForOil

Aš pamenu prieš du metus sapnavau, kad juodaodžiai sukils prieš baltaodžius. Tas sapnas buvo žiauriai tikroviškas, viskas vyko mano gyvename mieste ir aš pamenu, kad turėjome kraustytis iš namų, kad mūsų nenužudytų. Ha, po dviejų metų panašūs dalykai klostosi. Kaip vienas mokslininkas buvo pasakęs, mes įsileisim blogį kuris ateis kūdikio veidu, o galiausiai mus pražudys (žodis į žodį nepamenu, bet mintis tokia buvo). O dėl visos šitos paramos prancūzams tai galiu pasakyt tik vieną :
    1 taškas
  32. O aš pvz Norėjau, kaip tik pirkti visus namus, bet kaip matau to nebegalėsiu įgyvendinti ką padarysi ;/. Bet su verslu manau tikrai geras sumanimas, nes paprastai turėti verslą ir nieko nedaryti nesąmonė.
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Nico_Moretti • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/096771006ea159efffe52248c170fdcd975.png
    1 taškas
  34. 1. Jūsų Vardas_Pavardėkuris prėašo užtildyti kitą asmenį: Hugo_Soprano 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms: John_Toche 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/perziura/5bdfba5f99020a0b1516b41f26722cf385.png
    1 taškas
  35. svx, malonu Perskaičiau viską, nemažai prirašęs P.S ne blogas, o geras...
    1 taškas
  36. Matosi galima sakyt, pikseliai tas 3d geriau pradėk mokintis su c4d programa, jeigu su tekstais 3d nori mokintis kažką. O aplamai apie parašą, tai man asmeniškai nepatiko. "Ištikimas Green Side žaidėjas" tekstas gal ir neblogai, bet ta juosta balta, layer'is tas kažkaip nelabai. Sekmės kitą kartą.
    1 taškas
  37. Gal ir neblogi, bet manau reiktų patį vidurį ten kur "GREEN SIDE" kažkaip gražiau, bet spaudžiu "žalią"
    1 taškas
  38. Mačiau viena avatara kuris jau buvo seniau matytas na, bet visai nieko .
    1 taškas
  39. Mrs Nobody

Daug hud icon'u

O tikrai ačiū man to ir reikėjo dar kart dėkingas.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.