Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.17 visose vietose
-
Atiduodu CS;GO steam account'ą
White_Nike ir 41 kiti sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
---------- Sveiki, nusprendžiau padaryti šiokį tokį event'ą. Ką jums reikės padaryti? 2 etapai.. 1. Paspausti LIKE ant šio post'o. 2. Parašyt (-i) į komentarus savo žaidimo V_P. Laimėtoją rinksiu random.org būdu. 2015-11-19 (Ketvirtadienį).. Žaidėjas (-a) gaus CS;GO STEAM paskyrą, dėl pačių duomenų asmeniškai susisieksiu. CS;GO steam paskyrą, atiduodu, dovanoju, todėl jog manęs jis nedomina, turiu dar 2 gift'us kuriuos pardavinėju žmonėms, o šį esu biški pakėlęs, kuriuo šiuo metu visiškai nesinaudoju, tad sėkmės "laimingąjam" Noriu tiesiog šiokį tokį įspūdį sukelt žaidė42 taškai -
[LOTERIJA]Laimėk Infernus.
Maksim_Veselov ir 15 kiti sureagavo į Pacan Marozas už temą
Loterija. Laimėk Infernus. Taigi vienam laimingajam padovanosiu Infernus'ą. Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti infernusą. •Paspausti "PATINKA" ant šios temos. •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti infernus" Loterijos pabaiga: 2015-11-21 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai. Transporto nuotrauka. TRANSPORTO NUMERIAI VARDINIAI: MAROZAS http://www.part.lt/perziura/b2f56476c430d0dcdc62ae12842ec832309.png SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.16 taškai -
Greenside.lt ( Žaidimo momentų video )
Arnis_Selfie ir 3 kiti sureagavo į Tomas_Wilson už temą
Iš tikro norėčiau padekoti visiems kurie prisidėjo prie šio video. Taigi pastangų įdėta šiek tiek. Galėjau efektų , bet pagalvojau kam. Jėgas greitai atiduosiu Taksi pristatymui, kuriame stengsimės labai. Jei žiūrite ir nėra HD reiškias dar YT neįkėlė HD and video. Taigi momentų video :4 taškai -
[Greenside.lt] Mini Quad Stunt Montage.
Mantas ir 2 kiti sureagavo į Domas_Onex už temą
Sveiki, štai aš su savo pirmuoju Quad stunt montage, jis bus trumpas, greitu metu bus ir daugiau. P.S. Nesmerkit mano editinimo skillu, jie tobulinami ;D3 taškai -
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015.11.17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : nuo 2011 metu Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasiulė žmonės kurie žaidė su manimi kitame projekte. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : sake kad puikus serveris todel ir pasirinkau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip,nebuvo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nedirbau Ar b3 taškai
-
Peikiu PD direkoriu Vainius_Boyka
#Vidas ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Tokiais atvejais ir aš jokio pavyzdžio nedemonstruočiau, tikrai užknisat per eventus vieni kitus, kai draugeliai šaudo. Where's fair-play, bro? Vainiau, tai neturi kartotis, arba užregistruosiu pas šeimos psichologą, kad ten išsilietum, o ne ant serverio musmėrių.2 taškai -
[Greenside.lt] Mini Quad Stunt Montage [PART 2]
Arnis_Selfie ir kitas sureagavo į Domas_Onex už temą
Sveiki, štai ir vėl aš su kitu quad stunt video! Šis video bus trumpesnis, užtat geriau sueditintas, jeigu čia yra editinimo meistru, patarkite man ką nors. Na užteks kalbėjimo, štai tas video! Dainą: Vitalij Orlov - Rastaman (https://www.youtube.com/watch?v=9Ixm4WSEHEQ)2 taškai -
Peikiu PD direkoriu Vainius_Boyka
Anthony_Martial ir kitas sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Hmm :DD šitas prajuokino. O tu pažiūrėk ką darai, per CP event - šaudai su draugeliu Tony_Machal. Važiavau vienas pirmųjų, ir jis mane sušaudė ir sprogo Monsteri ir nebegalėjau dalyvauti event`e. Manau kiekvienas būtų tai pasielgęs ir parašęs kažką panašaus. Aišku, Direktoriui taip negražu daryt ir tuo labiau rašyt tokių žinučių, bet čia nebuvo už nieką, tam buvo priežastis ir ji matosi tavo nuotraukoje.2 taškai -
GreenSide.Lt GamePlay EPZ 2
Kaimo_Tėvas ir kitas sureagavo į Tomas_Wilson už temą
hd atsiras vėliau. Komentuojam ( HD JEI DAR NEATSIRADO, ČIA PERSPĖJAU. )2 taškai -
Mister_Crime samp istorija
Dioba_Launch sureagavo į Mister_Crime už temą
Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la1 taškas -
"BAR" Grafikos studija
FernandoBlack sureagavo į Gordon_Specter už temą
Parduotuvės turinys buvo ištrintas žmogaus, kuris buvo pavogęs mano forumo vartotoją. Na ką, prastos žinios parduotuvės lankytojams... Ši parduotuvė, atidaryta ir dirba jau daugiau nei mėnesį! Per tą laiką gauta ir atlikta ~ 100 darbų, sulaukta, daug gerų atsiliepimų ir aplamai manau parduotuvė, sulaukė labai didelės sėkmės. Tačiau, gaudamas užsakymus šioje parduotuvėje, privačiomis žinutėmis ir t.t. Galima sakyti gavau užsakymus iš trijų skirtingų šakų. Nenorėdamas apsikrauti darbais, nusprendžiau uždaryti parduotuvę ir pasirinktinai atlikti darbus privačiai. Kad it kokia sėkmin1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų, kad įdėtu į serverį Klubų sistemą, paiškinimas: Tai lyg ir veiktu kaip gauja, bet biški kitaip. Kiek girdėjau bei žinau, serveryje yra lenktynių sistema, ir klubai, tą lenktynių sistemą užpildytų, klubo lyderis galėtų susikurti bei priimti tam tikrus žmonės į savo klubą, kitas klubo lyderis priimtu dar kitus žmonės, ir jie, turėtų tarpusavį lenktyniauti, susitarė, kada ir kur. Mano manymu, tai paįvarinintų serverio pasirinkimus, klubas galėtų veikti Šeštadieniais arba Sekmadieniais,1 taškas
-
Marcos_Senna užtildžiau Mantas_Whi
Lenis_Kempinis sureagavo į Marcos_Senna už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Marcos_Senna 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Mantas_Whi 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: keiksmažodžiai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:1 taškas -
Fernando Black užblokavo Vitalikas Slim.
Vitalikas'Slim sureagavo į FernandoBlack už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fernando Black. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vitalikas_Slim. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (Ridos botas). • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/u0BAzwqiXRY1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
[0.1.5] Gaisrininkų darbas bei /vc.
James_Newtown sureagavo į Freddie_Sanders už temą
Sveikas, man patiko ši tavo idėja, nes dabartiniai transportai yra kaip ,,Taranai" . Šios transporto priemonės gadina serverio žaidimą, nes už jų vairo sėdi dažniausiai sunkiais pasukantys vairą žmonės. UŽ1 taškas -
GreenSide.Lt GamePlay EPZ 2
Kayzer sureagavo į Lindorian Zifforizen už temą
Introoooo koks ;dddd, video gana geras, bet vienas perspėjimas būtų toks, kad kai darysi kitą video apie greenside pritildyk muziką fone, nes nelabai tu pats girdiesi, muzika fone vos ne už tave garsiau groja, taigi tiek. Kurk toliau.1 taškas -
[0.1.5] Gaisrininkų darbas bei /vc.
Yes m8, pritariu.. jau pradeda užknisti kai privažiuoja koks naujokas ir pila vandenį ant žmonių..1 taškas -
[Greenside.lt] Mini Quad Stunt Montage.
Stuntai neblogi, bet editas tj.. ;d nk nėra ta prasme iškarpei ko nereikia ir viskas ;d1 taškas -
Freddie_Sanders
James_Newtown sureagavo į Freddie_Sanders už temą
Sveiki, šio ,,papeikimo'' skaitytojai. 1. Anketa parasyta nepagal tam tikrus nuostatus, tad anketa nėra tvarkinga. 2. Nuotraukose nera yrodymų, jog aš siūlau savo verslą, tad pinigus man tiesiog atidaviai.1 taškas -
Peikiu Aurimas_Next
Deividas_Marquez sureagavo į Hugo_Soprano už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Soprano • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Next • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Nekultūringas elgesys. • Aplamai kiekvienas serverio VIP narys turi kultūringai bendrauti su serverio žaidėjais ir nesijausti viršesniais turint papildomas pareigas. Nuolatos pažeidžiant šią taisyklę VIP narys yra baudžiamas įspėjimas. [1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/perziura/12aea5e50fc0a99ea70785c4a22d59c8535.png http://www.part.lt/perziura/b0fdf99903c786d7b2959bcc75d9b55d110.png1 taškas -
Greenside serverio vietos
Joshua Murphy sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Net nežinojau kaip pavadint gavau kaip ir prašymą padaryt tokį (aprodyt tik serverio vietas) video bet nebereikėjo, bet vistiek įkelsiu čia dienos darbas, lengvas neturėjimo ką veikt išreiškimas. Galbūt privilios porą čiūvų apsižiūrėt čia1 taškas -
Jimmy'io avatar'ų skiltis.
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Įkelsiu darytus/padarytus darbelius, kas kažkiek laiko pildysiu :> ]1 taškas -
Ateinančios nekilnojamo turto permainos,
Direktoriu_Dievas sureagavo į Rytis'Bit už temą
Namų niekas neatiduos , nebent juos reikės pirkti , nes patys žaidėjai juos pirko ir dirbosi pinigus O kad galės tik vieną namą turėti tai yra gerai , nes yra tokių žmonių kurie susipirk, o tikrai nemažai turto , aišku aš jiems nepavydžiu turės parduoti , bet bus daugiau žaidėjų , kurie turės namus ir visa kita ir galės delioti baldus ir kitaip turiningai praleisti laiką .1 taškas