Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.11 visose vietose

1. Atrankos rezultatai, Rimtų kandidatų, kurie galėtų individualiai imti ir vadovauti gaujoms šioje atrankoje nebuvo dėl tam tikrų priežasčių (aktyvumo stygius, patirties trūkumas, nepasitikėjimas). Todėl padaręs tam tikras išvadas ir pasitaręs su kai kuriais komandos nariais priimu štai tokį sprendimą. Pagrindinį gaujų prižiūrėtojo (GP) sostą patikiu dabartiniam direktorių prižiūrėtojui (DP), kuris bus atsakingas už visas atrankas ir svarbesnes rašliavas, o už veiksmą serveryje bus atsakingas gaujų prižiūrėtojo pagalbininkas (GPP) Cristiano_Capelli. Gaujų prižiūrėtojo pagalbininkas išrinktas ši
    16 taškai
  2. Sveiki, taigi nusprendžiau padaryti [EVENT]. Šitą kartą atiduosiu ne cs:go, kaip anksčiau buvo, bet savo saugotą NRG-500 Tiesiog nusipirkau ji dėl stuntinimo, bet nusibodo, tad geriau jau kažkam padovanoti Kalėdų progą ---------------------- Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: 2 Ar paspaudėt LIKE mygtuką [privaloma] ?: 3 Ar norit tokių event daugiau?: 4. Ar tikitės laimėti?: -------------- Nugalėtojo rinkimas Taigi tarkim jūsų postas yra 1 ir tarkim į event užpildė 15 žmonių. Tada pasidarau, kad iš 15 žmonių butu išrinktas, nuo 1 iki 15 numeris ir tada t
    5 taškai
  3. Sveiki, kadangi pagaliau užsidirbau serverio valiutos, ir galiu drąsiai daryti EVENT, tai todėl norių jums atiduoti 5000€ serverio valiutos. Taigi paprastai tūrėsite pasirinkti skaičiuką, ir tai gali būti tik nuo 1-100. Pradėkim.. Kaip dalyvauti? Paspausti REP ant šito posto Ir parašyti savo skaičiuką ANKETA Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Koks jūsų skaičiukas?: Ar paspaudėte rep ant šitos temos?:
    4 taškai
  4. 4 taškai
  5. Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Marcus_Sullivan Keli komentarai apie darbus: Paprasti avatarai, jei labai patiks pakursiu ir daugiau, laikinkit Grafikos darbai (min. 2): http://imgur.com/a/e6w9y
    3 taškai
  6. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 5 rep'utacijos.
    3 taškai
  7. Esu Mantas, man yra 15 metų, esu iš Kauno. Laisvalaikį praleidžiu dažniausiai su draugais rajone arba mieste. Laisvu laiku žinoma pažaidžiu SA:MP‘ą jį žaidžiu berods nuo 2010 metų ir apie jį žinau ištiesų daug. Dar žaidžiu CS:GO šį žaidimą žaidžiu turbūt apie 4 mėnesius, bet pradeda po truputį pabosti. Žinoma sunku pasakyti savo teigiamus ir neigiamus bruožus, bet manau juos svarbu paminėti. Mano manymu žmonės susidarė neigiamą nuomonę apie mane ir mano, kad esu eilinis stumikas ir gavęs pareigas pasikelia. Tačiau čia buvo mano gaujų valdymo technika per kurią man nereikėjo skelbti atrankų,
    3 taškai
  8. Sveiki, motyvacinis laiškas skirtas kandidatūrai į Gaujų Prižiūrėtojus. Background'as apie mane : esu Martynas, 20-ies metų žaidėjas iš Klaipėdos. Šiuo metu esu studentas, studijuoju taip pat Klaipėdoje, tačiau ateityje turiu planų magistrą pasibaigti svetur. Laisvalaikis šiuo metu ganėtinai siauras, dažniausiai jis susidaro iš mokslų bei SA:MP'o. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gre
    3 taškai
  9. Trumputis, nedidutis video noriu visiems palinkėti gražių ateinančių švenčių, dosningo Kalėdų senelio ir žinoma gero žaidimo Greenside serveryje! HD
    2 taškai
  10. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Tomas Wilson *Jūsų Vardas realybėje : Tomas *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : Vilniaus *Jūsų kontaktiniai duomenys : Tomas Bagočiūnas *Jūsų charakterio bruožai : Linksmas, bendraujantis, malonus, patariantis. *Jūsų pomėgiai : Krepšinis, žvejyba. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis *Ar turite merginą/vaikiną? : Dabar ne. *Ar turite brolių arba seserų? : Seserį. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Šuniuką, dvi kacyces. *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Internetas. *Ko sie
    2 taškai
  11. Orange_Mst

O'M avatarčikai

Anketos: Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:Orange_Mst Keli komentarai apie darbus:Radau šiuos avatarus kompe, tesiog truputi paeditinau ir keliu čia. Grafikos darbai (min. 2): http://imgur.com/a/hBuhI http://imgur.com/a/Hb3v6
    2 taškai
  12. Darbas atliktas sėkmingai! ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------- Iš Tavęs 5 rep'ucijos ir čia jau nuo Tavęs priklauso žaidime - pinigai. Asmeniškai susieksime.
    2 taškai
  13. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 4 rep'utacijos.
    2 taškai
  14. Sveiki visi Greenside.lt žaidėjai ir Greenside.lt administracija, pildant šia anketa aš prisistatau SAMP žaidėjo vardu Amandas'Hernadez. Mano vardas yra Amandas ir man yra 17 metų SAMP žaidžiu nuo 2010 metų , o tokio tipo serverius kaip šis nuo 2011. Kaip žmogus aš esu suprantantis ir pritariantis teisingumui, nemėgstu melavimo ir pažadų kurie retkarčiais būna įvykdyti. Esu žmogus su humoro jausmu, su manim žinoma nereikia bijoti jokauti ,bet žinoma proto ribose, bei mėgstantis tvarką , taigi mėgdamas tvarką aš dar ir esu griežtas, kaip ir reikalavimuose parašyta tai apie charakterio bruo
    2 taškai
  15. Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.
    2 taškai
  16. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  17. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Panele_Vokiete *Jūsų Vardas realybėje : Hann ah,Ella,Michelle,Anna,Goda. *Jūsų amžius : 19 metų.(1997-08-20.) *Miestas iš kurio esate :VOkietija/Frankurt. *Jūsų kontaktiniai duomenys : NeduOsiu,kainuOs brangiai jeigu skambinsit man. *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiška,bendraujanti,miela. Užsispyrusi,bei siekanti savO tikslO..Nepatinka,kai mane įžeidinėja. *Jūsų pomėgiai : Eiti spOrtuOti. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : ŠOkiai,futbOlas. ♥ *Ar turite merginą/vaikiną? : Single. ♥ *Ar turite brolių arba seserų? : Brolį,kurį kiekvi
    1 taškas
  18. Kažka pabandčiau susukti vardan artejančiu svenčiu , video netobulas ,nes žinoma aš ne Katkus, bet ir nebjaurus, bučiau kažka įdomenesio susukes jei būtu atsirade norinčiu filmuotis , nu tekto žiurim HD kokybe.
    1 taškas
  19. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Gabriele_Weed *Jūsų Vardas realybėje : Gabrielė *Jūsų amžius : pokolkas 15 bet greit 16 nusimato *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai *Jūsų kontaktiniai duomenys : Šio metu nekontaktuoju. *Jūsų charakterio bruožai : Užsispyrusi, draugiška(kartais paprikol), ​su savo nuomone, kartais išplaukiu , atkakli, atlaidi, atvira, kartais biškuti išdidi, linksma, nuoširdi, supratinga, tvirta, švelni bet tuo pačiu ir įžūli *Jūsų pomėgiai : Skaityti knygas, kalbėt per ts, normaliai palošt (nesvarbu ar su kompiuteriu ar kažką tai relybėj),
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ford_Fiesta • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą , inv , ridos botą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  21. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Gyvatė. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dangello_Russel. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trugdyma naujokui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/8qXk5vpyPUQ
    1 taškas
  22. hugo armani

Deleted

gfx su tavo autografu?
    1 taškas
  23. Neiškirpsi bobo, neišeina čia. 4 Patinka, dėl .psd failų kreiptis Až.
    1 taškas
  24. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Marcus Sullivan 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Raima Ltu 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Skelbimai per /vc 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Doller • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  26. Vot eta xaraso fylm. Nuostabus video..
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lol_Justas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/M5Kfarq
    1 taškas
  28. Darbas atliktas sėkmingai! Tokio pačio nedariau. Iš Tavęs 3 rep'utacijos.
    1 taškas
  29. Pats darbo paveikslėlis (stock'as) nenumestas, čia kaip pavizdys, tu man švarų paveikslėlį numesk, o dėl avatar'o tai va. Iš Tavęs 1 rep'utacijos. Už šitą avatar'ą. O dėl to parašo, pildyk naują anketą, švarią, konkrečiai viską surašyk joje, bei švarų paveikslėlį darbo įmesk, unikaliai viską
    1 taškas
  30. Darbas (-i) atlikti sėkmingai! Iš Tavęs 4 rep'utacijos. P.S Dėl 2 avatar'ų - toks prašymas rep'utacijos.
    1 taškas
  31. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulenas_Fudzis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Įlipa bei sunaikina užrakintas transporto priemones) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  32. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Marcus Sullivan Kokia komandą palaikote šeis metais ir tikitės kad ji laimės NBA playoffs ? : CLEVELANDDDDDDDDDD CAVALIERSSSSSSSSS Kodėl taip manote ?: Nes praėjusį sezoną nuėjo į finalus, be Irvingo (praleido daugelį rungtynių), Kevinas iškrito iš rikiuotės jau pirmame raunde, o Cavaliers vistiek be dviejų pagrindinių žaidėjų nukeliavo į finalus. O šiemet sudėtis dar geresnė, belieka tik Shumperto ir Irvingo sulaukt. LeBron, Irving, Love, big three!
    1 taškas
  33. Darbas išties gražiai žiūrisi, net labai, tik tiesą kažkas pasakė, kad nu picerijoje, ledai, taip gali būti ledai, bet ne ledų mašinos (kioskeliai.) gal ir yra anglijoje taip, bet tai tikrai nėra logiška, panašiai kas mašinų salonuose pardavinėtų ginklus.. P.S Dainos pavadinimą, jei gali.
    1 taškas
  34. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone [Julius_Laukinis] • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Back • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimą, inv. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=dGt1-wX6fm0&feature=youtu.be
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Amhpetamine_Extreme • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimą administratoriaus komandomis. Žaidėjų freebaninimas, nebuvo nei tavęs nei kitų kas turi teisę blokuoti šiuo reason'u tai teko pačiam imtis veiksmų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/10662-unban-pro-manijak/#entry83734 http://greenside.lt/index.php?/topic/10658-unban-tomas-bielka/ http://greenside.lt/index.php?/topic/10663-unban-egidij
    1 taškas
  36. Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Egidijus_Bumeris *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : HD Kelių su šaligatviais. (Auto Install) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : http://www.part.lt/perziura/380b77d2b7bd19cce9e50d16cf01b94c848.jpg *Parsiuntimo nuoroda : http://www70.zippyshare.com/v/xGR99lMu/file.html Patiko LIKE !
    1 taškas
  37. Neblogas neblogas , tikrai buvo įspūdinga pažiurėti , ir pagalvoti kad tai būtų įmanoma be AUTO CBUG . Sėkmės tau
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.