Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.02 in Pranešimai

1. Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:
    15 taškai
  2. Sveiki! GS žaidėjai! Man nebuvo ką veikti tai sugalvojau padaryti sultan`o Giveaway! Pats sultan:http://imgur.com/a/u5WNR Taigi ką jums reikės padaryti? Tiesiog užpildykite šia anketa: Jūsu V_P:
    15 taškai
  3. 240 Avatarų jums! http://imgur.com/a/2RyFL
    5 taškai
  4. [KONKURSAS] | Kreditai arba pinigai | [TURI GALIMYBE LAIMĖTI] Taigi nusprendžiau čia padare eventa už 500'000 serverio valiutos, tai aš nusprendžiau padaryti toki pasirinkti arba taškai - Arba [5.79 euro] Taigi, jaigu jus pasirenkate pinigus aš atsiskaitau tik paysera laimėtojui.. O jaigu jus domins taškai aš jums užsakysiu taškų ir pateiksiu įrodymus kad užsakiau.. Jums tiesiog reikės pasirinkti skaičių nuo 1 iki 200 [Taisykles, 1 taisykle nesiskaito.] 1. Kam negaila +rep galite užmeti žinot ;D 2. Užpildyti pagal anketos šabloną. 3. Kodas: gstikrinimas (
    4 taškai
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jacks_Mass 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Modpack'as, nesveikas, tinkantis RP projektams, taipat gal kažkam patinka HD, man patinka Lowpoly, lq modifikacijos 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : Video aprašyme rinktis 2) nes tai atsiunčia visą modpacką. P.S reikia modloaderio, asiloaderio. NO LAG
    4 taškai
  6. tai va įkvėptas katkaus sukūriau ir aš mini pristatymą padaryta per 5min kritiką su mielu noru priimsiu daina buvo Oh Wonder - Shark dėl to teksto sory tada tiesiog filmavau , ne , kad pristatymui , bet žinot kaip įrodymams ir pnš . HDHDHD
    2 taškai
  7. Taigi sugalvojau pafilmuot kas dedasi greenside gatvėse ir parodyt visiems linksmiau. Soundtrackas biški šūds, bet editinau sunkiom sąlygom (lagynas pc) bet sakau noro buvo tai neblogas išėjo. Kokybė iš pradžių gali būt šūds, bet pagerės nes YT vid gi dar generuoja ar ką ten daro
    2 taškai
  8. Eligijus.

Parašas.

Sveiki, vertinam.
    2 taškai
  9. Sveiki taigi nusprendžiau vėl pakurti avatarų, taigi naudokit, ir t.t. 5 LIKE UPDATE
    2 taškai
  10. • Šiame atnaujinime taip pat įdėta Šv. Velykų užduotis! Atsiprašome, jog truputi pavelavome, nes norėjome paruošti kažką įdomiau nei kiaušinių rinkimas. ​Šv. Velykų užduotis! Suvedus komandą /velykos žemėlapyje bus pažymėta vieta, kurioje galėsite pradėti Šv. Velykų užduotį. Nuvykus į tą vietą (serverio SPAWN vieta) ir užlipus ant pickup'o galėsite pradėti užduotį. Užduotis nėra labai sudėtinga. Tiesiog reikės pabėgti iš salos, kurioje įvyko lėktuvo katastrofa. Saloje bus nemažai lobių. Nuo surastų lobių skaičiaus priklausys jūsų Šv. Velykų prizas. Kuo daugiau lobių rasite, tuo didesnis p
    2 taškai
  11. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  12. Deivydas Summer - Biografinė tema. Vartotojo Vardo Pavardės atsiradimas Taigi man atrodo, kam įdomu, kam ne kas skaito apie mane kas ne, tai gal būt manau įdomu būtų sužinoti, mano Vardo_Pavardės atsiradimo istoriją. Taigi Deivydas - yra mano tikras vardas, kilęs iš Anglijos ar kažkas panašaus, tai yra angliškas vardas, truputi pasidomėjęs supratau. Gal būt keistas gal ne. Taigi pavardė Summer - vasara, manau gan keista gal būt pavardė, bet vasara - yra mano gimtadienis, ir kitas dalykas man labiausiai patinka iš visų metų laikų vasara, tai šį kartą tiek. Trumpas prisistatymas
    1 taškas
  13. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Esu Aurimas, man 16 metu. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Gyvenu nedideliam miestelyje pavadinimu Kelmė. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): 4. Mano pomėgiai, hobiai: Šiuo metu pradėjau savamoksliškai dainuoti O šiaip gyvenime mėgstu sportuoti, montuoti video, bei kurti intro. 5. Mano broliai, seserys: Turiu viena broli vardu Mindaugas. 6. Mano ateities planai: Iš dalies mano ateities planas būtų pabaigti bent dvylika klasių ir susirasti gerai apmokama darbą. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistrav
    1 taškas
  14. MORRELO GRAFIKOS PARDUOTUVĖ - Čia jūs galėsite užsisakyti asmeniškai iš manęs grafikos darbelių. [!]NEAPTARNAUJAMI ASMENYS[!] Master_Bmw. [ neatsiskaitė ] [!]ANKETA[!] 1.Ko jums reikia?[parašo / avataro / logo]: 2.Norimas tekstas?[stulpeliu / eilute ir pnš.]: 3.Kokia spalvą turėtų būti?[raidės ir fonas]: [!]TEIKIAMOS PASLAUGOS[!] Mes teikiame - Facebook logo, Youtube kanalų logo, Forumo parašus. Forumo avatarus, Logotipus. [!]PASLAUGŲ KAINOS[!] Facebook logo - Vienas forumo patinką. Youtube kanalo logo - Vienas forumo patinką. Forumo parašas - Trys forumo patinką. Forumo avataras -
    1 taškas
  15. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Orange_Nike ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3 sultanai, 1 sultano rida 6700km, antrojo 500km, trečio 2300. Tune visos labai gražios daugiau pamatysite foto. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Geltonas nuo nuo 450k, Mėlynas su pj nuo 350k, už sultana su didziausia rida kaina siulot. ◘ Papildoma
    1 taškas
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Eko'Mad 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Mašiniukas 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : - 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : - Hello again, šį kartą dovanoju savo gyvenimo meilę į kurią įdėjau nemažai darbo, kad davesčiau iki proto. Naudokit į sveikatą http://www.mediafire.com/download/c6xu1b8i1vczm6f/Bmw+E28.rar
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis_Olandas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti dar dvi stoteles ,iš kurių būtų galima keliauti šalia gaujų hoodų, bet reikėtų išspręsti vieną problemą ,kad būtų uždrausta naudotis stotelėmis grobimo metu, arba kaip tik šiai naujovei atsiradus stotelėmis naudotis būtų galima. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sutaupytume žmonių laiko, būtų geresnės galimybės pasiekti savo bazę, nereikėtu prašinėti adminų ,kad atgetintu, vip pasitarnautų ne tik kaip /vtvarkyti, ir /vgydytis komandos, o labai pagelbėtu keliavimu į savo baz
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Irmantas_Danas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiųlymas būtų toks, kad padarytumėt, kad eitų adminams įlipti į bet kokio darbo masiną ir išmestų lentelę su pasirinkimais sunaikinti, sutaisyti, rodytų kas paliko mašina nesunaikinęs. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų didesnė tvarka serveryje, nesimėtytų mašinos darbinės visur. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Logi_Call • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Riidazz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas Speed • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  20. Sveikas, sekmės žaidime bei gyvenime
    1 taškas
  21. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  22. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  23. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  24. Už nes būna tokiu atveju, kad važiuoji ir būna su gaisrininku mašina užtvertas kelias aišku čia yra mechaniku darbas bes jie ne visada būną prisijungę.
    1 taškas
  25. Tavo speliojimai man kaip degtines kaina - neidomi.
    1 taškas
  26. Jūsų norimas avataras buvo sukurtas. [ 2 forumo patinką ant mano vartotojo ] Jai neuždėsite 2 forumo per 24val būsite įrašytas į neaptarnaujamų asmenų sarašą. Avataro nuorodą - http://www.part.lt/img/715ff0818e121e68c01a9d2a2ee9e493553.jpg
    1 taškas
  27. Normaliai įpač tas su tais policajais ten geras daugiau tokių pakurk
    1 taškas
  28. Jo monoblockai. Tipo ne zjbs?
    1 taškas
  29. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Naik_Fors Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 6 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Draugas pasekė. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes čia yra unikalios sistemos ir labai sudomino. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dar neteko. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotu
    1 taškas
  30. Sveikas rimtuoli sėkmės tau čia reikės pagalbos kreipkis
    1 taškas
  31. Labas, Ramūnai! Gražus vardas. Malonu su tavimi susipažinti! Linkiu tau didelės sėkmės
    1 taškas
  32. Sveikas, Ramūnai. Malonu su jumis susipažinti, manau puikiai sutarsime šiame projekte. Aš jums linkiu džiaugsmingo ir įdomaus gyvenimo tikroje erdvėje!
    1 taškas
  33. Malonu susipražinti Ramūniuk Rimtai atrodai prie tos Auto.
    1 taškas
  34. Gėda ... Sveiks Ramai
    1 taškas
  35. • Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, kiti žaidžiami žaidimai ir visa kita kas jūsų nuožiūra atrodo svarbu); Sveiki, esu jaunuolis 15 metų mėgstu daug įvairių sportų ,bet šiuo metu lankau sporto klubą. Laisvalaikiu dažniausiai prisėdu prie kompiuterio ,nes atradau tikrai gerą serverį ir norėčiau padėkoti jo savininkams bei daug žmoniu kurie jį daro įdomesniu. Man svarbu atrodo tarpusavio susipratimas ,sutarimas ,bendravimas. • Trumpas pasakojimas kaip atradote GreenSIDE.LT projektą, bei trumpa istorija kaip jums sekasi čia žaisti; Atradau turbūt kaip ir daugelis internetinėse s
    1 taškas
  36. Apie žadėtą reklamą ir žaidėjų antplūdį rudens metu,​ 2015.09.27​ Kadangi ruduo jau beveik įpusėjo, o pažadėto didesnio žaidėjų skaičiaus dar nematyti norime pranešti apie tolimesnę projekto ateitį ir jos viziją mūsų akimis. Buvo daug galvota ir ieškota efektyvios reklamos šaltinių, bet kol kas pasirinkimų nulis, todėl nusprendėme toliau eiti tuo pačiu keliu ir naudotis ta pačia, mūsų galva efektyviausia reklama, tai serverio atnaujinimai, įvairūs konkursai ir eventai. Ateityje, kai galbūt serveris jau bus pasiruošęs (t.y. turės aiškesnę pateikiamos informacijos sistemą tiek forume, tiek
    1 taškas
  37. Užduosiu tau klausimą "KODĖL TU GALVOJI JOG VISAD ESAT JŪS KALTI?, O NE KITI?" Labai smagu matyti tokius dalykus kurių nematau kitur, kad garsusis "LV" projektas ir kopiną kitų žaidėjų įdėjas, arba jas įgyvendinus čia iškarto atsiranda ir ten, labai smagu girdėti ir matyti savo akimis kaip kiti žmonės nebesusigaudo ir nebežino kaip kitaip daryti tai kopinti kitų serverio įdėjas, kas yra labai žema ir parodo serverio valdžia. Aš galiu pateigti kelis būdus, kodėl kituose serveriuose žaidžia ten ,negu čia. Ekonomiką, turbūt iš 1000 žmonių 800 renkasi didelę ekonomiką kur supa milijardai,
    1 taškas
  38. - Komandos pavadinimas: Shooter'ai - Komandos sudėtis: Skrajojantis_Olandas Teemo_Wee Too_Much Edvinas_Psy Nico_Corleone Ponas_Olandas - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): Įkelsiu vėliau bšk. - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne): http://www.part.lt/perziura/27bd24865cf1b211a3f2b5488d87434e838.png
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.