Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.12 in Pranešimai
-
Gameplay | Greenside.LT | 1# Serveriu palyginimai
Ernest_Vercetti ir 15 kiti sureagavo į Dwayne_Fernandez. už temą
Iškart prieš žiurėjima pranešu kad bus daug naudojamas serverio žodis "l*g" atsiprašau bet šį video kūriau +/- palygint su serveriais. Jai nepatinka galite mane bausti vistiek youtubei šis video liks, tik pranešu žmonėms kad čia galite pamatyti jūsų vadinamą "reklama". Video https://www.youtube.com/watch?v=3ne2vOl7gRc Taip pat nežinau ką reikia redaguoti ant sampo gameplay video gal galite numesti patarimu va pvž ant gaujų video tai moku kažką susukti bet va paprasto gameplay redagavimo nemoku.16 taškai -
Bagacius - Baimė Tavyje (Official Video 2016)
James_Chistagon ir 4 kiti sureagavo į Tomas_Wilson už temą
Mano naujas.5 taškai -
[TAIKINUKAS/SUSILENKIMAS] Padėsiantis geriau prisitaikyti !
Justux_Ltu ir 2 kiti sureagavo į Ignasz_Host už temą
Anketos šablonas (Modifikacijos pateikimas) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Ignas_Host 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Taikinukas/Susilenkimas 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www33.zippysh...41275/file.html3 taškai -
Unban Tadas_Chill
Logan_Wilson ir 2 kiti sureagavo į Tadas'Chill už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas'Chill • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Kevin_Powell • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/928955fb83b83d17a8f15548b77f8fd2495.png3 taškai -
BOMŽTRIPAS: IZRAELIS
Bruno_Linn ir kitas sureagavo į Edvin_Rembo už temą
Sveiki sveiki. Išlaukęs pagaliau šios datos, galiu jums pristatyti Gvido, mano Kelionių Partnerio Izraelyje, galutinį darbą. Šiandien šventė, todėl rašliavom apie kitas keliones šiandien nuplauks, kad per daug nesiblaškytumėm. Žiūrim! Trūkmė 30min~ Tikiuosi bus kažkam aktualu. http://bomztripas.lt2 taškai -
[ENB] Beatscript ENB V1
Vaidas Martini ir kitas sureagavo į Lil_Uzi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jack Ferdinando 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : ENB 3. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.solidfiles.com/v/65RaKYNZ3L5Zy 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : https://www.youtube.com/watch?v=4f4ivPB55tM#t=372 taškai -
[1.6.2]Pasiūlymas dėl Saulės kolektoriaus
Lenis_Kempinis ir kitas sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, mano pasiūlymas yra toks ,kad iš oro neatsiranda saulės kolektorius ant stogo. Manau reikėtų padaryti tokį dalyką kaip saulės kolektoriaus dalys, Pvz: Metaliniai vamzdžiai ,stiklas ir kitos dalys kurios būtų reikalingos sukonstruoti Saulės kolektorių ,bet tas brangias dalis (180k visų dalių suma) reikėtų nusipirkti Greenside gamyklos patalpose . Šias dalis iš Greenside gamyklos gabentų DPD kurjeriai kurie atvežtų prie namo reikalingas dalis ,bet jos būtų trapios tad tik geria2 taškai -
[GiveAway] 200.000€ serverio valiutos
Nojka_Cool ir kitas sureagavo į Domse_Mario už temą
Laimetojui iteiktas prizas, galite rakinti/trinti temą2 taškai -
Prisistatau Ponas_Gyvatė.
Marcus_Sullivan sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Jūsų vardas - Gytis. Kek jums metų - 17 metų. Jūsų nuotrauka - Sveiki labai malonu susipažinti su visais šiame projekte bei malonu kad daug pažįstamų čia žaidžia iš kitų projektų. Esu Gytis iš Kauno . Šį projektą atradau prieš kokius 2-3 metus , bet šiuo metu ilgą laiką nežaidžiau sampo , buvau leavines . Šiandien užsimaniau vėl pradėti žaisti čia. Esu vaikas Linksmas žmogus su kuriuo visada bus linksma. Iškalbingas esu mėgstu nusišnekėti , bei dažnai nukrypstu nuo temos . Sampą lošiu kažkur apie penkerius metus + pertraukos. Žaidžiau d1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Benja_Quatro
Jocker_Weed sureagavo į Benja_Quatro už temą
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Marius, 2001 - 04 - 22 (14m) 2. Miestas, kuriame gyvenu:Mažeikiai. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):FB: Marius Čepasa, SKP: marius.benja 4. Mano pomėgiai, hobiai:Užsiiminėju motociklų perinkimu, patinka jais važinėti, stovyklauti gamtoje, žaisti su kompiuteriu. 5. Mano broliai, seserys:Turiu seserį 7metai, Rugilė. 6. Mano ateities planai:Gyvenu dabartinimi, bet mano ateitis garantuoju bus puiki. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data:Su šiuo vartotoju prieš keturias dienas. 1.21 taškas -
Teddy_Wudson lbanned Eco_Martiz
Mike_Cis sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eco_Martiz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimas admin komandomis, tyčinis /kill. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : free /kill http://imgur.com/a/Nvc2U http://prntscr.com/arf601ką ts pokina p.s. žinau, kad tik t. prižiūrėtojai gali banint, bet reikėjo skubiai jį blokuot, kol nepridarė daugiau bėdos. galit dėt įspėjimus jei taip reik.1 taškas -
@eGrafika | Graphic shop
Ernest_Vercetti sureagavo į White_Boss už temą
Sveiki! Taigi atidarau savo Grafikos darbų parduotuvę, kurioje galėsite užsisakyti visus jums norimus grafikos darbus. Atliekami .gif darbai,, rangų piešimai, nuotraukų gražinimas/redagavimas ir t.t Taisyklės Darbus užsakinėti pagal žemiau pateiktą anketą Atsiskaityti už darbus per 24h, kitaip pateksite į juodąjį sąrašą Darbams pateikti stock*, kad galėtumėme atlikinėti grafikos darbus Nekopijuoti mūsų darbų Kainoraštis Avataras [2,500€] Parašas [4,000€] Logotipas [2,000] .gif formato darbas [+500€ prie jūsų užsakymo] Anketa Jūsų Vardas_Pavardė: Darbo stoc1 taškas -
ban Modestas_Funky
Nerijus_Speed sureagavo į Aaron_Wilson už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aaron_W • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Modestas_Funky • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: cheat • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Dwayne_Fernandez. sureagavo į Ganja_Good už temą
erai mąstai seni, kad ateini čia, aš asmeniškai SA-MP'o šiuo metu nežaidžiu, nes neturiu laiko, bet teko žaist ir galiu drąsiai teigt, jog čia 110 procentų geriau. Video neblogas, bet kaip minėjo kiti asmenys - labiau reikėjo miestelius rodyt, bet šiaip neblogas video, lauksim toliau Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Tadas_Nba sureagavo į Paulius_Micro už temą
Geras balsas, tik va klaida, kad nežinai ką šneki. Patarčiau pasidomėt kaip kurti gameplay video, tokio tipo žaidimuose, kadangi čia nėra story-line. Kitą kart kurnors ant lapo susirašyk tokį kaip mini kalbėjimo planą, ir kalbėk būtent apie tai ką esi užsirašęs, nes dabar mintys šokinėja viena nuo kitos. Kitaip sakant, nekokybiškas turinys. Sekmės siekiant aukštumų lietuvių youtube scenoj1 taškas -
[SKIN] "Visą naktį puč" skin mod.
Amanda_Candy sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Impressible_Lauriz 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : SKIN 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : Apačioj 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/6oydeob7cqybiyv/Impressible+Weed+Skin.rar • • • Labas,vėl grįžau prie skin editinimo, gero naudojimo!1 taškas -
Unban Delius_Shishkin
Anton_Baton sureagavo į Delius_Shishkin už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Delius_Shishkin • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Eco_Martiz net įrodymu lyg nepateikė. • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai 12val • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
Unban Oliver_Cili
Oliver_Brown sureagavo į Karolis_Sudoku už temą
Atblokuotas nebūsite. Užblokavimo anketa čia.1 taškas -
1 taškas
-
Unban Dwayne_Sbr
Dwayne_Fernandez. sureagavo į Dwayne_Sbr už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Sbr • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Naik_Fors • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://greenside.lt/index.php?/topic/24680-naik-fors-u%C5%BEblokavau-dwayne-sbr/1 taškas -
Emigruoju Stonnys_Official
Lukas Front sureagavo į stonnys už temą
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 03/18 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Ilgai labai jau. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Reklamos visur. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, ne. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visi įdomūs, labai nuobodžių nėra. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Biški. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Yep.1 taškas -
Emigruoju Ernest_Vercetti
Ernest_Vercetti sureagavo į Mantas už temą
Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.1 taškas -
Mano naudojamas HUD.
Nojka_Cool sureagavo į Naik_Fors už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Naik_Fors 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Hud`as 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/16944-hud-i-shrift-v10.html1 taškas -
1 taškas
-
graphics store ~ CACTUS
John_Tevas sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Kokio tipo darbo norėsite? Avataro, parašo, coverio ar pnš?: Avataro Darbelio dydis?: 150X150 Darbelio fonas?: Tekstas, subtekstas?: Tekstas noriu vietioj "BEREISA" būtų padaryta "PIKTAS" ačiū Teksto spalva/-os?: Taip kaip avatare tas pats kad, būtų. Papildomi norai?: Viską padaryk taip kaip šitam avatare > dėkui dar kartely1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Rokas_Tevs Uzblokavo Oliver_Cili
Oliver_Cili sureagavo į Lil_Uzi už temą
Anketa turi būti atmesta dėl įrodymų trūkumo - /pzu komandos naudojimo,pingo rodymo. Nieko neginu tiesiog sakau,kad galėjo būt didelis pingas dėl kurio jis įsėdo. Nedėkit įspėjimų,ne free postas.1 taškas -
Mano naudojamas HUD.
Nexus_Frost sureagavo į Nojka_Cool už temą
Man asmeniškai nekoks, minimapas neaiškus, toliau naudosiu GTA V.1 taškas -
Bagacius - Baimė Tavyje (Official Video 2016)
Lukonic_These sureagavo į Tomas_Wilson už temą
Ačiū visiems labai už nuomones !1 taškas -
#fulė+kašis parašai.
Hagens` sureagavo į Bruno_Linn už temą
SPAUSKIT ANT GIF'O, KAD 'NUEITUMĖT' Į GALERIJĄ. CC = 10+rep1 taškas -
Prašau užtildyti Arnas_Nrg
Andrey_Chesnokov sureagavo į Deividas_Marquez už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Deividas_Marquez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : Arnas_Nrg 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : Keikiasi, įžeidinėja. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : http://imgur.com/zK8wX8c1 taškas -
Omis_Zekas | Užtildė | Seven_Weed
Amis_Diligata sureagavo į Omis_Zekas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Seven_Weed 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina):1 taškas -
Atranka į projekto GFX'erį (-us),
Gedas_Afigenas sureagavo į Rokas už temą
Atranka į projekto GFX'erį (-us), 2016.03.12 - 2016.03.19 Pagrindiniai reikalavimai būtų tokie, Galimybė dirbti su Adobe Photoshop ir Ilustrator ; Ilgalaikė patirtis, leidžianti kurti gražius darbelius; FLAT stiliaus išmanymas . Mes siūlome, Galimybę tobulėti ; Galimybę užsidirbti ; Vietą mūsų komandoje . ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Dalyviai privalo užpildyti žemiau pateiktą anketą, Jūsų patirtis : Jūsų amžius : Su kokiomis programomis dirba1 taškas -
Atranka į projekto GFX'erį (-us),
Gedas_Afigenas sureagavo į Rokas už temą
Jeigu rasime tinkamą žmogų iš šios atrankos - susisieksime. Tema rakinama.1 taškas -
Emigruoju Cleme_Tean
Tishawn_Wilson sureagavo į Cleme Tean už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Cleme_Tean Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016/01/23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2010/2011 m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Jusu serveri buvo pasiules pazystamas. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jusu serveris man asmeniskai patiko del sistemu ir del kokybisko zaidimo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apomykumus buvo nesunku vykdyti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobo1 taškas -
Unmute Deividas_Marquez
Briusas sureagavo į Deividas_Marquez už temą
Anketos šablonas (Jeigu esi nekaltas tada pildyk ir būk laisvas) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Marquez 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Edgaras_Mix 3. Už ką buvote užtildytas : /v ne pagal paskirtį. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : http://imgur.com/3W2IBc91 taškas -
[0.1.5.7] Pasiūlymas dėl vaistinėliu
Logan_Wilson sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na norėčiau ,kad ligoninės interjere galėtų nusipirkti vaistinėles kai nėra aktvyvių medikų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na pavyzdžiui vakare arba naktį nebūna medikų ,o tau labai reikia vaistinelių. Nukeliauji i ligonines interjerą ir jų nusiperki. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas