Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.13 visose vietose
-
Gameplay | Greenside.LT | 1# Serveriu palyginimai
Ernest_Vercetti ir 7 kiti sureagavo į Dwayne_Fernandez. už temą
Iškart prieš žiurėjima pranešu kad bus daug naudojamas serverio žodis "l*g" atsiprašau bet šį video kūriau +/- palygint su serveriais. Jai nepatinka galite mane bausti vistiek youtubei šis video liks, tik pranešu žmonėms kad čia galite pamatyti jūsų vadinamą "reklama". Video https://www.youtube.com/watch?v=3ne2vOl7gRc Taip pat nežinau ką reikia redaguoti ant sampo gameplay video gal galite numesti patarimu va pvž ant gaujų video tai moku kažką susukti bet va paprasto gameplay redagavimo nemoku.8 taškai -
Darbelis
Kevin_Garret ir 7 kiti sureagavo į Gedas_Afigenas už temą
Po pertraukėlės grįžtu prie P.S ir t.t tai pakursiu kąnors8 taškai -
[1.6.2]Pasiūlymas dėl Saulės kolektoriaus
Lenis_Kempinis ir 5 kiti sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, mano pasiūlymas yra toks ,kad iš oro neatsiranda saulės kolektorius ant stogo. Manau reikėtų padaryti tokį dalyką kaip saulės kolektoriaus dalys, Pvz: Metaliniai vamzdžiai ,stiklas ir kitos dalys kurios būtų reikalingos sukonstruoti Saulės kolektorių ,bet tas brangias dalis (180k visų dalių suma) reikėtų nusipirkti Greenside gamyklos patalpose . Šias dalis iš Greenside gamyklos gabentų DPD kurjeriai kurie atvežtų prie namo reikalingas dalis ,bet jos būtų trapios tad tik geria6 taškai -
graphics store ~ CACTUS
Dilliren_Cortez ir 2 kiti sureagavo į Ernest_Vercetti už temą
LAIKINAI NEDIRBA3 taškai -
Prisistatau Dwayne_Fernandez
Oliver_Cili ir kitas sureagavo į Dwayne_Fernandez. už temą
Taigi sveiki visi greenside forumo lankytojai, mano vardas yra Modestas man yra 14m. gimęs 2001.12.16 tai mano gimtadienis po 8mėn. Taigi dabar kolkas nelankau nieko bet va esu lankęs krepšini,boksą ir stalo tenisą (pingponga) 2015-2016 metų tarpe. Dabar laisvalaikiu dažniausiai užsijemu paprastais žaidimais, žaidžiu samp,csgo,gtav ir panašius žaidimus. Taip pat šiuo metu kuriu greenside gameplay video ir dar kitus žaidimus. Na be žaidimu aš žiurių serialus vienas iš jų yra "strelė" šiaip visai įdomus. Ir paskutinis dalykas aš užsijemu "street workout" ten aš ne vien darau prisitraukimus bet i2 taškai -
Peikiu Karolis_Sudoku
Oliver_Brown ir kitas sureagavo į Karolis_Sudoku už temą
Buvo įdomi situacija, teko pasidomėti ir užblokavimo vaizdo įrašą nusiųsti Rokui. Iš Roko sulaukiau atsakymo, kad užblokavimas tvarkingas.2 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
"Banginis" Oficiali modifikacijų parduotuvėlė
Matt_Casartelli sureagavo į Mantvydas Epic už temą
Šioje temoje galėsite užsisakyti jūsų norima modifikaciją visiškai nemokamai. Jums tiesiog reikės užpildyti anketa pateikta šiek tiek žemiau, ir apibūdinti jūsų norimą modifikaciją Taisyklės *Pildyti tik pagal žemiau duota anketa. *Jeigu modifikacija netokia kokios norėjote, prašome užpildyti iš naujo, arba parašyti man į A.Ž. *Temoje griežtai draudžiamia freepostinti, keiktis *Modifikacijos bus nusiųstos į kliento A.Ž(asmeninę žinutę) *Daugiausiai galima užsisakyti tris modifikacijas per vieną anketą *Bei be abejo laikytis šių taisyklių -Spausti čia http://www.p1 taškas -
BOMŽTRIPAS: IZRAELIS
Bruno_Linn sureagavo į Edvin_Rembo už temą
Sveiki sveiki. Išlaukęs pagaliau šios datos, galiu jums pristatyti Gvido, mano Kelionių Partnerio Izraelyje, galutinį darbą. Šiandien šventė, todėl rašliavom apie kitas keliones šiandien nuplauks, kad per daug nesiblaškytumėm. Žiūrim! Trūkmė 30min~ Tikiuosi bus kažkam aktualu. http://bomztripas.lt1 taškas -
Grafinė greenside.lt atributika
Falanji sureagavo į gandriukai už temą
Labas, paleidžiu į šviesą savo tamsiuosius darbelius. Asmeninių redagavimų neatlieku. Be abejo, laukiu konstruktyvios kritikos.1 taškas -
[Kita] Impressible modifikacijų rinkinys
Ace_Hood sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Labas. Mano modų rinkinys,ten yra visi modai kurie sąraše,jeigu reikia pagalbos - PM. Gero naudojimo. Video : Kraunamas. Keletas nuotraukų: Siųstis : https://www.mediafire.com/?1itoxxw1tb3lboo1 taškas -
GreenSide.LT Priderinimas/Parašas
Velnelis Camel sureagavo į Gedas_Afigenas už temą
Forumo priderinimas: Parašas:1 taškas -
Mano kurtas parašas.
Jocker_Weed sureagavo į not usable už temą
Sveiki, taigi katik sukuriau kaška su savo modais GTA ir bšk pa gfxinau, tai įvertinkit.1 taškas -
Hugo_Armani užblokavo Super_Sonikas
Vytautas_Sustauskas sureagavo į hugo armani už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Super_Sonikas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinos programos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=EPbKVySOnvQ&feature=youtu.be1 taškas -
[1.6.2] Siūlau įdėti daugiau darbų bei klubus
Brat_Treninguose sureagavo į Ernest_Vercetti už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernest_Vercetti • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pirmasis pasiūlymas būtų, kad reikėtų daugiau darbų, nes dabar žaidėjų tikrai nemažai, o darbo pasirinkimo beveik nėra. Pvz. siūlyčiau kokius FTB ar Swat įdėt, nes PD tikrai nespėja gatvių tvarkyt, pastoviai važiuoji, šaudosi kokie, o kaikurie policininkai net nekreipia dėmesio. Galėtų dylerius, radistus įmest. Taip pat pagyvėtų žaidimas. Antra idėja - Esu čia naujas bet nepastebėjau jokio veiksmo gaujų ir pnš, tad siūlyčiau taip pat idėti ir kokius klubus kuriuose galėtum būti jau būnant kokiam nors darb1 taškas -
[BLOGAS] Ignaz_Lucchese - aplankyti serveriai.
Dioba_Launch sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
Jeigu jus manęs nemėgstate, turite pilną valią neskaityti mano istorijos, ir jeigu aš jums ką nors padariau šiame serveryje, tai nepriimkite rimtai, nes tai tiesiog mano charakteris. Pirmasis paragavimas SA-MP'o: Viskas prasidėjo 2012 metais, kaip pusbrolis pasiūlė pažaisti sampą, tuo metu visas veiksmas dar vyko kaimelių serveryje, žaisdavome ne vieni, su mumis žaisdavo dar 4 asmenys, dar ir dabartinis Ethan_Taylor. Tačiau pirmą kartą paragavęs sa-mp'o labai užsikabinau ir nesuprasdamas žaidimo ėsmės nusipirkau ginklų licenziją už tuometinius 8litus ir administratorių, administra1 taškas -
Velnelis_Camel užtildė Ponas_Gyvate
Omis_Zekas sureagavo į Velnelis Camel už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Velnelis_Camel 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Ponas_Gyvate 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/3b237a772653335f7ebe746ab9051bc3699.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : Tik uždėjau mute išmete iš srw1 taškas -
Ponas_Gyvatė MUTE Irmantas_Danas , Dvl_Gang
Dvl Gang sureagavo į Irmantas_Danas už temą
Va būtent, kad reik perspėti nes po to verkia.. už ką mane žudot...1 taškas -
Gameplay | Greenside.LT | 1# Serveriu palyginimai
Renn_Bond sureagavo į Gvidas_Ham už temą
Pamačiau klipą youtubei. Iškart leavinau visą gyvenimą, ir atėjau čia geimint. Dabar čia loušiu. Turiu namą ir būtą. Ir mašina, net gi dvi, tris, keturias ir daugiau. Man patiko klipas, informuojantis, net tiek daug nežinojau apie kitą srw, kiek čia pasakyta. Puikūs palyginimai. Kurk su enb, geresnis grajus, bet pvz jei gameplay eina vien veiksmas, gali visą video daryt be enb, bet nemaišyk jų vis. arba su, arba be. respect užmečiau senai jau. maladiec pacančyk. laukiu naujo tavo gameplay gyvenimo GS.lt.1 taškas -
Darbelis
Gedas_Afigenas sureagavo į Sweet_Energy už temą
Sveikas darbas tikria labai gražus todėl spaudžiu žalia sėkmės kuriant ir toliau tokius1 taškas -
graphics store ~ CACTUS
Na... Čia tikrai stengiausi su coveriu. ;D P.S Sorry, kad užtrukau. ;D 10000e už cover'į ir 3000e už avatarą, neužmiršk į PM įrodymus atsiūst, kad žinočiau, kad tu atsiuntei. Sorry, kad užtrukau. ;D 3500e į PM būtinai nufotkink įrodymus, kad šaibas atsiuntei, kad žinočiau, kad tu atsiuntei. Truputį pakelsiu kainas, nes reikia kažkaip verstis, o užsakymų būna visai normaliai, bei ant darbelių tikrai stengiuosi ir nemažai laiko praleidžiu juos darant.1 taškas -
Peikiu - Jarek_Quattro [Mechanikų direktorius]
Jarek_Quattro sureagavo į Nico_Moretti už temą
Papeikimo autorius peikia direktorių dėl įžeidimų, nors pats savo pranešimuose kur kas šiurkščiau įžeidinėja kitus serverio žaidėjus/mechanikų firmos darbuotojus, gal prieš rašydami tokius papeikimus pradėkime nuo saves? Kalbant apie patį papeikimą - direktorius vietoj "prote tu" galėjo atsakyt ir mandagiau, bet žinodamas, kokie įkyrūs gali būti žaidėjai, nematau reikalo dėl to baust, juk ant trijų raidžių taves nepasiuntė. Su išmetimu viskas okay, patys pildydami pasižadat, jog mokėsit taisykles, o pačias taisykles persiskaitot kai jus jau išmeta iš firmos dėl jų nežinojimo. Freeposter'iai ke1 taškas -
graphics store ~ CACTUS
West'Garning sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Anketa Kokio tipo darbo norėsite? Avataro, parašo, coverio ar pnš?: Avataras. Darbelio dydis?: Nežinau , kad būtų geras avatarui. Darbelio fonas?: http://www.part.lt/img/eeb9bc218ed5cb32194942f4f783f0d1260.png Tekstas, subtekstas?: PG GYVAČIOKS Teksto spalva/-os?: Uždėk pagal save kokios gražiau. Papildomi norai?: Labas , vietoi tos bitės norėčiau kad padarytum gyvatę , ir parašytum teksta taip pat , tik kad toks tekstas būtų kaip aš parašiau.1 taškas -
[Pasiūlymas] Daugiau namų.
Tiesiog_Gaming sureagavo į Carlos_Mantilla už temą
Tikrai už. Aplink visus 4 miestelius supa daug lūšnų, kurias būtų galima naudoti. Nes žaidėjų gana daug, manau kiekvienam kuris neturi būsto, nes yra jų trūkumas, norisi turėnt bent lušnelę ar kažka tokio.1 taškas -
Carl_Moreti sureagavo į Tiesiog_Gaming už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tiesiog_Gaming • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje žaidžia ir yra prisiregistravusių daug žmonių, bet namų mažokai. Norėčiau pasiūlyti į serverį įdėti daugiau namų ir net žinau tokią vietą kur galėtumėte papildyti namų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žmonėms, kurie neturi namo, nes serveryje mažai namų parduodamų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): http://imgur.com/a/IeASC1 taškas -
1 taškas
-
Mano kurtas parašas.
not usable sureagavo į Dwayne_Fernandez. už temą
Sveikas man tai tikrai tokie parašai labai prie širdies(<3 gaujos), bet va nenori pabandyti jau pradėti su tekstu mokytis jai dar neišmokes?1 taškas -
Buvo tai kitame projekte ir labai daug žiūrovų neatnešė, manau neverta, kadangi geriau pats pažaist tą laiką negu žiūrėti, jei streaminsi pradėk normaliai su - lol ar csgo.1 taškas
-
UŽ. Dar kur yra tie nameliai ant ratų kažkuriam mieste daug ten jų tai ir ten galėtų padaryt. Ofc mažus lbj interjerus.1 taškas -
Kentazz_Ltu sureagavo į Erixsas_Hipster už temą
Už yra kameliuose lušnos kurios nepanaudotos reik jas išnaudoti.1 taškas -
Emigruoju Dilliren_Cortez
Dwayne_Fernandez. sureagavo į Dilliren_Cortez už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Dilliren_Cortez. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nuo 2016/04/12. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Apie 5metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Šį serverį žinojau nuo pat starto. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes tik šiame projekte matau kupina sistemų pilną žaidimą,daugiausiai atkartojantį realų gyvenimo žaidimą samp serveriuose. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvygdžiau,nebūvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie1 taškas -
Bagacius - Baimė Tavyje (Official Video 2016)
James_Chistagon sureagavo į Tomas_Wilson už temą
Mano naujas.1 taškas -
Tiesiog_Gaming sureagavo į John_Khalifa už temą
Už galėtų įdėti kaip lūšnas ir pan.1 taškas -
Tiesiog_Gaming sureagavo į skinas už temą
Už, manau reik ir dar įdėti FC miestelyje verslų.1 taškas -
Jūsų Vardas_Pavardė; Javier_Madrazo Apie ką Jūsų pamoka; Greitesnį prisijungimą į serverį. Kuom Jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?; Jie galės greičiau prisijungti į serverį. Jūsų pamoka (Vaizdo įrašas, nuotraukos, informatyvus tekstas);1 taškas
-
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,
Domas_Mode sureagavo į Colinas už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Colin_Sarkys • Kiek jums metų? : 15 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nes manau daug kas adminus perka savo malonumui ir niekas iš adminu nepadeda naujokams atėjus į šitą serva ir jie greitai palieka, nes jiems nebuvo suteikta pagalba. Būtent aš moku ir galiu suteikti pagalba greitai ir aiškiai. • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Dabar šilti orai aktyvumas krito. tai dabar pražaidžiu kokius 200min. • Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo pat serverio starto. • Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės1 taškas