Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.05 visose vietose

1. Keletas parašų savotišku stiliumi. v1. v2. v3.
    5 taškai
  2. i know that feeling bro
    5 taškai
  3. Sveiki visi. Esu 17 metų Klaipėdietis, nesenai prisijungęs prie jūsų projekto. Taigi kalbant apie save esu užsispyręs, rimtas, bet kartais ir linksmas žmogus, mėgstantis bendrauti su žmonėmis, kartu pasijuokti gerai praleisti laiką. Mano vieni iš pagrindinių pomėgių yra : Vaikščiojimas į salę, futboliuko pažaidimas, bei į krepšini pamėtyt, o savaitgaliais kartu su bahūrais kažkur pajudėti. Nenoriu per daug kalbėti apie save, jei bendrausime, susipažinsime artimiau. Nuotraukos: Kažkada :http://imgur.com/yOVbv7C http://imgur.com/JVlRzjb http://imgur.com/tdFjgJe Bleidas: http://imgur.c
    2 taškai
  4. Sveikas Green-Side žaidėjau! Šiandien tau suteiksiu galimybę laimėti 1,000,000e serverio valiutos. Taisykles yra labai paprastos , jums tiesiog reikės parašyti vieną numerį nuo 1 iki 250 , primenu rašyti savo numerį galėsite tik vieną kartą ir prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas. Šis giveaway vyks iki 2016-05-07 ir laimėtojas bus paskelbtas tą dieną maždaug į vakaro pusę 19-20h valandomis. Laimėtojas bus išrinktas random , todėl nereikia sakyti , kad specialiai išrinko savo draugą / pusbrolį ar dar kokie pas jus ten būna atmazai. Negaiškite laiko ir rašykite savo num
    2 taškai
  5. Sveiki , sudėjau visas , kokias radau forumo eilutes.Gal kam reikės , mačiau ,kad seniau buvo bet jau dingusios UPDATE
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : West_Garning • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: ridos botą, tiksliausi įrodymai 00:40sec - 00:50sec ; 1:15sec - 1:20sec , jei truks įrodymų (nors nemanau.) turiu dar. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  7. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  8. PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI! (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE). Atnaujinimai Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva. Atnaujintas saugių zonų textdrawas Atnaujintas ieškomumo textdrawas. Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų. Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant
    1 taškas
  9. Taigi sveiki, radau kompe tokią įrašytą garso medžiagą kaip ten kažkas kažkada bazarino greenside teamspeake. Uždėjau ir subtitrus, kad būtų įdomiau. Dėjau gal 2 valandas :DD
    1 taškas
  10. Pirmas normalus darbas su Cinema4D. Jei turit klausimų, mielai į juos atsakysiu. Video bei kita info: https://www.behance.net/gallery/36797199/My-Room-Low-poly-3D-animation
    1 taškas
  11. Esu protiškai atsilikęs žmogus kuriam trūksta dėmesio. Man visada kilo klausimas 'ar mano kūriami greenside video pasiekia greenside žmones?" Paskutinis darbas kuri padariau būdamas šiame serveriję. 0:00 Pirmoji diena (Nuotykiu pradžia) 2:23 Antroji diena (Greenside Update) 5:31 Trečioji diena (Visiško išprotėjimo diena) Ai jeigu dar kam įdomu aš jau esu padaręs jau 5 Epizodus
    1 taškas
  12. Sveiki, radau video savo kompiuteryje kai dirbau GSPD firmoje ir noriu jums priminti kokie visgi buvo geri GSPD laikai. Pats dar buvau pirmo rango, naujokėlis, su GSPD komandą atgrobėm ginklinę. Gero žiūrėjimo.
    1 taškas
  13. Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mallboro_Cancel • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau įdėti į "Greenside" serverį - "Klanus/Mafijas", kurias galėtų, bet koks žmogus sukurti turintis tam tikrą kiekį kreditų ir patirties. Manau, kad daugelis norėtų tokio "dalyko", nes kartais norisi padaryti kažką neteisėto, susiburti į komandas, ar net daryti veiklas kartu su savo grupės nariais ir pnš. Taip pat kiekvienas "Klanas/Mafija" turėtų savo bazę norimoje vietoje. Klano/Mafijos pavadinimą galėtų sugalvoti pats serverio žaidėjas. PS: "Klane/Mafijoje" būdamas žmogus taip pat galėtų dirbti darbą
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mantas_Verone 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Chips_Gribs 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai, tuo pačiu keiksmai, /padmins ne tam. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/K9wO0KQ 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : neturiu nes užtildžius žaidėją tą pačią sekundę gavau crash.
    1 taškas
  16. Šitie abudu mano sukūrti,spaudžiu patinka
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Punk • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 19:00 lauke šviesu - serveryje tamsu:? Siūlau pakeisti laiką, kada sutemsta serveryje, nes man net kažkaip nefaina būna žaisti kol kieme šviesu, o serveryje gili naktis. Siūlau padaryti nuo 22:00 ar 23:00 tą tamsą serveryje, daug logiškiau būtų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na būtų daug jaukiau manau ir daug labiau atitiktų realybę serveris. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -
    1 taškas
  18. Geriausias laiko kitimas būtų,kad nuo 21h vakaro būtų naktis,o nuo 19h gražintų tą patį geltoną ar jeigu įmanoma padaryti dar kitokį.
    1 taškas
  19. John_Tevas

:)

ieskau panasiu
    1 taškas
  20. kad tas kenny pablo lygtais
    1 taškas
  21. Sveikas malonu iš vėtrunges būsi? Nes matytas labai
    1 taškas
  22. zdarova kazkur matytas,vetrungei gal *cenzūra* kazkur gyveni?
    1 taškas
  23. kSursley

capelis scout master

Nu video kėliau, nes prisipisinėjo del čytų ir prašė pafilmuoti, o čia visiškai be idėjos keltas įrašas. Jei jau manai, kad žaidi kaip lemas, pabandyk prieš mg bent 40 killų surinkt Kai grįšiu iš Norvegijos galėsim eit prieš lemus pažaist
    1 taškas
  24. Sveikas čia tikras tu iš lm*? sėkmės tau čia.
    1 taškas
  25. Lukas Front

Ieškau PED'O!

http://www18.zippyshare.com/v/7MKkOtQW/file.html- nėra už ką, įsimesti į "anim" folderį.
    1 taškas
  26. Už,arba jei išeina padaryt,kad ne taip iškart naktis būtu,kad po biški temtu
    1 taškas
  27. Ignas_Image

GreenSide parašai

Nežinau ar pats matai, bet žiauriai overcontrasted
    1 taškas
  28. Na,nematei dar Karolis_Bmw žodyno
    1 taškas
  29. Ignalina - girdėjau čia visus b*biais maitina Šio kaimo gatvėj tu bijotum išsitraukt vazeliną, Kadangi ten hu*ovą alų gamina, Ir šiaip ten elektrinėj benamius kankina. Micro. Baigiau.
    1 taškas
  30. Gan puikus ir originalus nickas tau būtų : Kratau_Byrka
    1 taškas
  31. Netikėtumai? Visai ne. Tiesiog ironijos žiupsnelis. Kaip ekonomika turi juodąją rinką, taip DP turi glob. moderatorius bei t.prižiūrėtojus, kurie visuomenei paskleidžia žinias kas pildė, kas negerai užpildė, sudaro statistikas kuris būtų geriausias ir t.t. Nesmerkiu visų, bet ne paslaptis, kad tai vyksta. Tad dėkoju šioms juodadarbėms bitutėms už visuomenės informavimą, dar betrūksta kad jūs atstovautumėt ir patį lažybos punktą <šypt>. Na o antras reikalas kuom šie rinkimai neįtikėtini ir rezultatai netikėti - rinkimuose dalyvavo keturi žmonės. Tris iš jų sunku vadinti žmonėmis nes n
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.