Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.16 in Pranešimai

1. Sveiki nežinojau ką kurti taigi nusprendžiau padaryti gameplay tipo filmuką nežinau kaip gavosi pirmas tokio tipo filmukas jokiu effecku nėra ir pnš sekantis bus geresnis su effectais soundais ir panašiai tikiuosi, bet kažkiek buvo įdomužiūrėti ir tikiuosi neatsibodo mano žiaurus balsas gero žiūrėjimo p.s ačiū Rage už pagalba.
    12 taškai
  2. Sveiki! Kadangi dar visai švieži įspūdžiai ir šiaip labai labai patiko tai dalinuosi su jumis savo festivalio Summerburst Baltic 2016 akimirkomis. Nerealu išties, visiem siūlau kitais metais bent dienai užeit
    9 taškai
  3. Matas

Prisistatau Code_Demo

Sveiki, manau apie mane nieko neesate girdėję ir kilo daug klausimų, kai pamatėte šia temą. Taigi, esu Matas, man 16 metų gimiau 1999m. gruodžio 18d, Alytuje, kur iki šiol ten ir gyvenu. Atėjau į šį nuostabų projektą kaip antrasis koduotojas, padėsiu Aivarui tvarkytis serverio vidaus reikaluose, bei asmeniškai kurti naujas sistemas, jūsų, žaidėjai labui, stengsiuosi padėti sukurti jums dar nuostabesnį ir įdomesnį žaidimą. Toliau, esu kitur žinomas kaip Matas Fexurious, projekto, nei buvęs, nei esu turėjęs, tačiau SA:MP scriptinu jau antri metai, gal tai atrodo nedaug, tačiau manau su
    4 taškai
  4. Nu sveikas , dabar gali paimti nosinę ir nusivalyti ašaras dėl to juokingo mute, esmė tokia jog negalima rašyti skelbimų per /a /vc , o kadangi dar Aivaras nepadarė užtildymo už blogą /a naudojimą , tenka užtildyti su kitu autentišku reason t.y blogas /vc naudojimas , ateityje bus padarytas bendras užtildymo reason Blogas /v , /a komandų naudojimas. Savo užtildymo tema rasi "paspaudęs ant teksto" . GL
    3 taškai
  5. Duokit kas gruzinui bana uz trukdyma naujokams
    3 taškai
  6. Bent savo įrodymus pasižiūrėk kitą kart, geras bandymas pakišt pareigūną, belieka tik tave pasveikint su akmeniniu stulpu, sėkmės.
    3 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mega_Green • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Nofuel.cs , važiuoja užgesintu varikliu , nerūksta dūmai ...) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  8. Turi coc acc ? Rasyk man i az arba skype vakaris45 moku serverio valiuta, daigtais arba eurais, csgo skinais.
    2 taškai
  9. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Explosive_Speed ◘ Suteikite daugiau informacijos apie norimą namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras,garažo dydis): Namas privalo buti pgr mieste tureti saules baterija ir buti su garazu sujunktas o ne atskiras nedomina namai su atidarytais garazais. Butu gerai su baldais nu bet ziuresim kaip bus. ◘ Kaina, kiek ketinate sumokėti už namą: Iki 700k.-1m KAINA Priklausys nuo namo. ◘ Papildoma informacija: Siulom hatas.
    2 taškai
  10. Sveiki , peržiūrėjau savo youtube.com kanalą suradau tikrai daug video kurtu greenside.lt projektui , serveryje šiuo metu yra atėjusiu daug naujoku kurie tikriausiai nematę daugumos video taigi dar karta pasidalinsiu video kurie man asmeniškai kelia šypsena tikrai malonu prisiminti tuos ,laikus ,gal jie nėra labai seni bet vistiek sekanti karta sukuressavo video kelsiu teisiai čia kad nekurti naujos temos. Pamokos: Pristatymai Montažai: Darbai kurie buvo pradėti kurti ,bet taip ir nepabaigti(arba nesigavusios versijos) Kito tipo dar
    1 taškas
  11. JĖZAI POPΣ TAISYKLĖS UŽ DARBĄ ATSISKAITYTI PER 24 VAL. NUO JO ATLIKIMO NEFREEPOSTINTI - KLAUSIMAI IR PNŠ - Į PM C4D DARBŲ NEDARAU DARBAI NĖRA PERDAROMI PAVYZDŽIŲ NEBUS - NEPRAŠYKIT JĖZUS YRA VIENAS IR KITŲ JĖZŲ NĖRA IR NEBUS NESKUBINTI DARBŲ ATLIKTI GREIČIAU NERAŠINĖTI Į PM IR NEPRAŠINĖTI DARBŲ PADARYTI KITIEMS PROJEKTAMS ANKETA †DARBO TIPAS [AVATARAS/PARAŠAS]: †DYDIS[BŪTINA NURODYTI, NERAŠYTI "TOKS KAIP.." AR "TINKANTIS FORUMUI" IR PNŠ..]: †TEMA[STOCK]: †TEKSTAS[SUBTEKSTAS]: †DARBO PAVYZDYS[NEBŪTINA NURODYTI]: JUODASIS SĄRAŠAS †J
    1 taškas
  12. Lauris Driftas

Antri gfx

Taigi neturėjau ką veikti ir nusprendžiau padaryti kažkokius gfx.
    1 taškas
  13. Šioje temoje kelsiu kokybiškus avatarus pagal jūsų pageidavimus. Reputacijos nerenku, tačiau jei jums tikrai patiko ir panaudosite tai nesidrovėkite ir paspauskite žalią. Update kelsiu kai neturėsiu ką veikti ir turėsiu laiko, taigi sėkmės naudojant. UPDATE NR. 1 (Audi) UPDATE NR. 2 (Babes) UPDATE NR. 3 (Nature) UPDATE NR. 4 (Weed x 420)
    1 taškas
  14. Labas rytas! Šį kart žaisime SA:MP ir užsuksime į GreenSide serverį paprikolint. Ar mum pavyko? Žiūrėkit video! P.S Gera nuotaika garantuota P.P.S Atsiprašau kurie dalyvavo video. Nepykit ant manęs.
    1 taškas
  15. Nebuvo kas veikt, tai reikėjo bšk paspangt... Mano darbas: Lauris_Drift darbas:
    1 taškas
  16. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Torio_Takata 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Jack_Treapce 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas:22:00 2016:06:16 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Kažkur nesenai tai dbr ir pildau nes pasiplovė. Pradžiai atsijunge, paskui kaip on išjunge tel o poto apsimetė kad nieko nžn ir pnš. Nu ždž. Šnekėjau dar per TS3 ir kaip pasiūliau Sultan tdr jis atsijungė iškarta. Ždž užstumčiau belekaip bet ką čia dėl snargliaus stengtis. Čia foto kaip susitarėm: http://www.part.lt/img/2ebf14bb202318083c1fe0876b9497e
    1 taškas
  17. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bruno`Martinis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.06.16 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Penkerius metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Pasakė draugai. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sename projekte buvo neaktyvus savininkai ir pats sumasčiau kažkur persikelti į kita projektą ir tai pasiūlė draugai persikelti į šį projektą. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Viska beveik padariau, tai
    1 taškas
  18. Parduotas Žalias Sultan! Žaidėjui : Sano_Martini Kainą : 250k
    1 taškas
  19. Svečias

only sharpen avatars.

Man dydis nepatiko,bet laukiu update.
    1 taškas
  20. Manau įdėja yra tikrai įdomi, nes žmonės tikrai būtų sudominti tokiu pasiūlymu, nes jie nusipirktų sklypus tam, kad pasistatytų gamyklas, kurios joms "kaltų pinigus" ir pnš. + papildomas darbas Fūristams, bei serverio žaidėjams, kaip tu sakai - jie galėtų dirbti pas tave sklype, o taip jie užsidirbtų pinigų ir t.t. Aš už.
    1 taškas
  21. Štai va dėl ko jis man sakė, kad reikt tarpininko Karolis_Bmw ir per TS3 jis ji kvietė bet Karolio nebuvo. Draugeliai reiškias jie. Bet vis tiek nepraslydo tas krienas. Nes aš sakau jai Karolio nėra galim kaip tarpininka Nicky_Target pakviest bet jis sakė, kad tipo Nicky ji apgavęs yra ant kauliuku 100 ar 200k sumos, o visi kiti admin afk tik ale Karolis_Bmw nebuvo afk. Todėl ir sakiau, kad aš parašysiu teksta o tu parašyk taip ar ok, kad duodu suprasti, kad sutinka. Ot svolačius.
    1 taškas
  22. Pas tavęs atmazai kaip pas vaika koki butu, įrodymus pateik, + tu šnd su apgavai žmogu dar del sultan tarpininkas buvo Karolis_Bmw tavo draugelis. Manau Rokai, šitam žmogeliui RCON.
    1 taškas
  23. Nu va ir prisižaide, čia ne kaulas iš dideliu sumu kad negražintu. VPŠ " RCON "
    1 taškas
  24. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :Minde_Fine Kam bus naudojamas kanalas?:su bratkom kalbeti Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Hugo_Armani banko sąskaitą) : http://www.part.lt/perziura/68eb20d75955212fa760b2f2790*cenzūra*be183.jpg Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : jo
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :*cenzūra*_Belekoks • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Donatas_Tusinukas • Už ką buvote užblokuotas ?:Tipo blogas Vardas_Pavarde kiek zaisdavau buvo viskas gerai bet vienam susisviete kad det bana reikia nu matos kad uz mamos pinigus nusipirko admina • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :jis dejo bana as galvojau kad vel kickas bet kaip banziau vel junktis pamaciau kad banas • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/ZMsO5V0
    1 taškas
  26. Man tas pats buvo, susitvarkiau per pora min, ryt ikelsiu tutoriala cia
    1 taškas
  27. Manau viskas sita nuotrauka pasakyta. And eta erixsas i erikas sweet litle bit wolking dead and por* star ving fing I matas tas kur verhatura tuoi ives cia gera.
    1 taškas
  28. Tomy_Nice

Ratlankių mod

1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Tomy_Nice 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : mašinos ratlankiai 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/88l8i4sym3g9hjp/Ruedas-Wheels+By_RycherserK%21.rar
    1 taškas
  29. Sveikas malonu su tavimi susipažinti, sėkmės tau žaidime bei realybėje
    1 taškas
  30. Sveikas atvykes matos rimtas esi jeigu reiks pagalbos rasyk i az
    1 taškas
  31. Nu pacanas kiek žodžiu bus čia, nes su matieka nedraugauju.
    1 taškas
  32. Viską perskaičiau jaunesnis 10 dienų už mane linkiu serveryje sėkmės
    1 taškas
  33. Čia tas pats GTA : San Andreas iš Ewar.lt, gero naudojimo. • http://www.mediafire.com/download/9obbaoxhcvt91y9/Gta-San-Andreas-%28Be-Modu_EWar.Lt%29.exe
    1 taškas
  34. Jau minejau su atidarytu nedomina..
    1 taškas
  35. nyk is to servo matai kad nieks nenori kad zaistum. jei atsibaninsi vel gausi. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  36. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Explosive_Speed 2. Parduodamų patalpų dydis: 100 kvdrtn metru. 3. Verslo lygis: 2 lygis. 4. Verslo šaka: Technologijos ! 5. Norima kaina už verslą: Noreciau Gauti 2.000.000 ! Cia galutine kaina, jei kas tiek pasiulys parduosiu derint nederinsiu jei ka per vasara eis produkcija. 6. Nuotraukos su verslo informacija: http://imgur.com/a/vFMRZ 7. Papildomi komentarai( jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti ): Num versliukas gan ilga laika priziuretas nemazai produkcijos mieteliz yra Hp verslaz yra prie picerijos gan patogus atskiras pastatelis.
    1 taškas
  37. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mantas_Verone • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytu Naudojima. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/J8jUSY8 • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : tj ikelsiu. banned anketa : http://greenside.lt/index.php?/topic/27965-mantas-verone-banned-explosive-speed-173/#entry169953
    1 taškas
  38. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jason_Hernandez 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : some fist images 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/e2cuavu0v28m84n/Fist+Icons.rar Sorry jeigu kažkas jau įkėlęs, nemačiau.
    1 taškas
  39. Jau į šį komentarą atsakiau viršuje.
    1 taškas
  40. Nemanau.. nes gaujos daro gana mažai veiklos/grobimų...o grobia tik kitą gaują ir daugiau nieko.. kiek mačiau aš.
    1 taškas
  41. Kaip minėjau, "tu manai, kad vaikai investuos tokius "didelius pinigus" vien tam, kad darytų/imtų nevykėlius į savo Klanus/Mafijas?" ... Nemanau.. PS: Dėkui už nuomonę. O dėl ginklų, jie turėtų savo būdą kaip juos gauti.. Gaujos galėtų bendradarbiauti su Mafijom/Klanais arba kaip tik skelbti karą ir jos kovotų viena prieš kitą..
    1 taškas
  42. 1 taškas
  43. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.