Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.14 in Pranešimai

1. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cleme_Tean• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Mano vardas Danilas, mano klikūha Danilas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2005.04.35• Jūsų gyvenamasis miestas: Rusija• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 861137846• Apibūdinkite savo charakterį: Geras charakteris• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Žaisti kompiuterinius žaidimus.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Aš daug praleidžiu laiko prie kompiuterinių žaidimų.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?:
    10 taškai
  2. Mc_Di

MC DI Grįžo su BOMBA

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Небо, земля (Премьера трека) 2017 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūrybos 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Bomba 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
    4 taškai
  3. Bruno_Linn

mntll avatar gallery.

KAS KAŽKIEK TAI LAIKO ATNAUJINSIU GALIT SIŪLYT TEMAS, SU KURIOM DARYTI AVATARUS
    2 taškai
  4. 2 taškai
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Rookie Dust 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Viskas kartu sudėta... 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Ne mano, tiesiog surinkta iš įvairiu tinklalapiu. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.mediafire.com/file/9gk93rl85707ez7/GTA+Modai.zip
    2 taškai
  6. Inkas.

Peikiu Nico_Moretti

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Ink_Smash • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Nico_Moretti fu kaip šlykščiai rašos šis slapyvardis... • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: 1.Nuolaidžiavimas draugam dėl pinigų ir akmeninio/ngs. 2.Piknaudžiavimas dėl amnestijų,amnestavo kai jo bičiulis turėtu būt rcone ar tikrai taip lengvai iš akmeninio neišlipt. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1. Kaip matome kainoraštį (spauskit ant teksto),Euras_Pitas turėjo gauti medinį,už free-starinimą kurio išsipirkimas kainuotu 1milijoną
    1 taškas
  7. GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Guetta 2. Koks šios dainos pavadinimas?: FreeStyl'as 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Taip, mano kurta. 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): -- 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): Paspauskit LIKE ir PRENUMERUOKIT pažadu geresni freestyla.
    1 taškas
  9. Sukursiu šią temą, tiems, kurie man p.m. rašo dėl avatarų, t.t. Kainoraštis Avataras nuo 50k Parašas nuo 30k Priderinimas nuo 50k (Kainos dalinai surinktos iš patirties, sudėtingumo ir užsakymų būtent šiam serveryje dažnumo.) Užsisakyti galite arba komentare išdėstę tikslaiai ko norit arba žinute į pm, jei bus laisvos vietos. Pavyzdžių nemanau, jog reikia, kas užsisakinėja, tas jau manau žino mano darbų kokybę. - Mantas.
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Darius_Kappa • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas ?: uz cytinima nors necytinau • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : nebuvo manes kaip dave ban • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  11. cia mano tevo kompas nezinau kas ten per veziai ir sob
    1 taškas
  12. Сristiano_Capelli

big plays

bsk rimciau nei lsgw
    1 taškas
  13. Durniauu, per tave paskambinau kažkokiam pidofilui
    1 taškas
  14. 1 taškas
  15. Osva

Pristatau Salvis_Gta

Šiukšle nekopijuok nickų, nes tikrasis Salvis perpis tave.
    1 taškas
  16. Čia gera skėlei aš ir taip atsimazinčiau
    1 taškas
  17. Sveikas Mantai, Tikėjausi šio papeikimo. Policijos departamentas vadovaujasi tokiu principu - neturi įrodymų, nebausk. Tad surinkęs juos skubu pasidalinti čia, mano papeikime. Trumpai apie įvykį: mes kartu su kolegomis - Tutukas ir Mantas (kurie buvo viename ekipaže) atlikome šiokius tokius pratimus, treniravomės kaip atliksim šiandienos treniruotę su likusiais pareigūnais, tad buvo pasitelktas didžiagabaritis tarnybinis transportas. Vykdami į vietą kurioje susitarėme tai atlikti, pamačiau pilietį, tai yra tave, su motoroleriu. Grubiai pažeidei kelių eismo taisykles , sukai ratus ke
    1 taškas
  18. Net nepamenu kada buvo taip, jog atrankoje į Policijos Departamento direktorių būtų buvę žymiai daugiau potencialių kandidatų negu į Taksį, tačiau šįkart taip ir įvyko – iš 9 pildžiusiųjų tik 2 kandidatūros atitiko minimalius reikalavimus, kitos buvo arba visiškai tuščios, arba tik visiems ir taip žinomos informacijos bei marazmų mišinys. Buvo net kilusi tokia mintis, jog teks šias pareigas suteikt kokiam nors neblogam kandidatui iš PD direktoriaus atrankos, bet šį kartą to išvengsime, nors ir nedaug, bet potencialių kandidatų buvo ir čia. Atmetus „firmos atspalvis bus spalvingas“, “gal darysi
    1 taškas
  19. Jeremy Santos, sveikinu su pareigom, vel, tikiuos sikart nepaliksi per anksti.
    1 taškas
  20. Reiks pasakyti tikram Salviui, kad šiukšlė kopina jo nicka
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.