Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.08.10 in Pranešimai

1. Sveiki, nusprendžiau padaryti konkursą kurio metu bus renkamas ”BOBCAT” mašinos savininkas. Norint laimėti jums reikės: užpildyti šią anketą: ANKETA 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: 2. Ką kėtinate daryti su automobiliu?: 3. Ar norite laimėti?: Konkursas vyks iki rytoj. [Pastaba] Jeigu norite galite pasikelti laimėjimo šansą spausdami ”žalią”. [Nėra būtina, spausti, tik tada jei pats to nori] Sėkmės dalyvaujantiems! . Konkurso organizatorius: Criss_Costello
    4 taškai
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Bagažinėje yra ginklų, o šiaip viskas matosi nuotraukose. Norėčiau padorios sumos kuri tenkintu žmogu kuris ją perka ir mane. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūloma, bet sakau norėčiau padorios. 5. Papildoma informacija: Siū
    3 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'Destiny 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): NRG-500, SABRE, visa kita infomacija bus nuotraukose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: NRG-500 230k, SABRE - Siūlom nuo 100k. 5. Papildoma informacija: NRG-500 ir SABRĖ PARDUOTA Galit rakint temą.
    2 taškai
  4. One_Love

Apgavo Andrew_Speaker

Tu net pats sau prieštaraut moki:D realiai pakartosiu dar kartą, tai vadinama - apgaudinėjimu. Pats prisipažinai - Stenkis tu kiek nori, administratorius niekada pastangų nerodė, koks "pointas" jį turėt, kai esi toks. Administratorius, kuris apgaudinėja žaidėjus, apart jiems padetų. Turbūt tau jaunam vaikiui, daug savokų neprieinama, kad ne free postinant, sedėk tokioj pozicijoj, manau, kad gero nesulauksi, kadangi pats prisipažinai:)
    2 taškai
  5. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  6. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: One_Love 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Andrew_Speaker 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti) : aye, aye pelkynas ir džiunglės. Visu pirma, kad nereiktų atsakyt į šią temą "pats kaltas, turėjai apsižiūrėt" turiu daug argumentų ir daugybę faktų - KAD AŠ NETURĖČIAU BŪTI TOKIOJE VIETOJE. Gerai žinoma, kad GREENSIDE rišasi su ekonomika, gamta ir t.t. čia jau pro kurią pusę teks žvelgt. Taigi, kaip aš paprastas žmogelis, kuris čia žaidžia dėl malonumo,gerai leidžiant laiką, k
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Escobaro • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Rokas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 16metų. 2001gim birželio 7diena. • Jūsų gyvenamasis miestas: Alytus • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Dosinsit paskui:D facebook: Rokas Bubnys • Apibūdinkite savo charakterį: Ne man čia jį apibūdint reikėtų o artimiems žmonėms, bet šiaip užsispyręs bahūriukas, siekiu savo tikslu. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas, boxas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežiūrėk
    1 taškas
  8. Draugas su sita daina bana gavo gausiu ir as
    1 taškas
  9. Pamirsau nu molis esu matot
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gytis_Putrius • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Tvarkosi automobilį per susišaudymą. Tai kai nusikaltėliams jį nužudyti jei jo mašina niekad nesprogsta.. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1 ir 2 nuotraukoje matosi kaip dega automobilis ir kulkos šaunamos. O 3 nuotraukoje naudoja Vip komandą.
    1 taškas
  11. Vycka_Flex

UNBAN Kent_Philip

Neatblokuotas.
    1 taškas
  12. Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gordon_Hells • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kent_Philip • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai lošmas kauliuko iš didesnių sumų negu 25k • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Spauskite
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gordon_Hells • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukusas_Gaming • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas {Speed Hack} • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms Spauskite!
    1 taškas
  15. Gordas

UNBAN Kent_Philip

Labas vakaras,Rokas yra sukųręs temą kurioje viskas yra aiškiai parašytą,kadkauliuką negalimą žaisti iš didesnių sumų negu 25'000eur Spauskite čia. Viso gero,gero likusio vakaro.
    1 taškas
  16. Sveikas,pasiskaiytk taisyklęs vą aš tau dabar pateiksiiu Spasukite čia Ačiū už dėmėsį,gero vakaro.
    1 taškas
  17. Šiūlau 3,5m jei saulės kolektoriu bus iškart paimu
    1 taškas
  18. 1 taškas
  19. Žinokit aš forume nieko nenusimanau ir net nematau kur facepalm
    1 taškas
  20. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Carlos_Mendetti 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dany_Winston 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  21. Owsum tema, tikrai nuostabu žiurėtis kiek yra parašų bei avatarų labai šaunu ! spaudžiu Like <3
    1 taškas
  22. Labas, Rokai. Gražų vardą turi. Malonu, linkiu sėkmės.
    1 taškas
  23. https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/52234-enbseries-for-low-pc-40-samp-version.html
    1 taškas
  24. Dauguma klubą naudotų kitoms reikmėms pvz, kaip įvairiausi vaizdo įrašo kurimai, gaujiniam užgrobti. Realiai reikėtų kokių naudesnių vietų ar pastatų, kad žaidėjų susirinktų ir būtų įdomiau žaisti. Kaip kadaise būdavo prie mašinų salono daug žaidėjų visi rodydavo savo nuosavas tr. priemones ir žiurėdavo kieno gražesne ir prašmatnesne. Visada žinodavai, kad ten daug žaidėjų ir visada nuvažiuodavai pasižiurėti, o dabar nuvažiuoti ir nieko gero. Dabar gal daugiau skelbimų kontora populeresnis pastatas daugiau susirenka, bet ten tik taspats per tą patį, kas kauliuką lošia, kas mašina parduoda ar k
    1 taškas
  25. Hey yo nuo praitos mano pamokos praėjo ganėtinai daug laiko. Šioje pamokoje jums vėl pasiūlysiu įvairiausiu būdų pasitobulinti fps kurie turėtu padėti 99 procentais, šitie variantai fps didesnio gavimo bus arba mano išbandyti arba paiimti iš tam tikru kanalu bet kokiu atvėju jūsų žaidimas turėtu patobulėti. #1 CLEO FPS BOOST'AI Yra daug paplatintu cleo fps boostų ir šiame forume ir šiaip pačiame youtubei tačiau aš pasidalinsiu tais kurios dar mažai žino ir pasiekė žmoniu. Kiekvieno neaprašysiu įsimeskit visus, žaidimo kokybė nenukentės tik gal sumažės matomumo distancija. http://www118.z
    1 taškas
  26. http://www.mediafire.com/file/75vcvqb42d58jpo/ZiiP's+GTA.rar apačioj linkas. https://www.upload.ee/files/6549065/JANLQGTA.rar.html
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.