Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.29 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Apex_Sprite • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Noriu pasiulyti, kad serveryje atsirastu depozitas, kad ji galima būtu surinkinėt ir už kiekviena surinkta kieki gauni kažkiek eurų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad tesiog žmonėms patiktu ši įdėja, žmones gal nebus tokie skurdus kaip dabar. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    4 taškai
  2. Angliz

Angliz Galerija,

Angliz Galerija, Temos paskirtis: Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai. Temos informacija: Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia. Paskutinis atnaujinimas:
    3 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymai gaujoms, NGS ir t.t. Viską aprašysiu žemiau. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi pastebėjau daug dramų šiuo klausimu, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo, tikriausiai kažkiek kompetetinga nuomone, nes pats buvau to dalis. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na ką gi, sveiki visi skaitantys šį pasiūlymą, rašydamas net nežinau ar užtruksiu prie šio “rašto darb
    2 taškai
  4. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Holas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  5. Mmm, o tai tipo 0.3.7-R2 jau sena versiją kuria vakar įrašiau?
    2 taškai
  6. Esu užblokuotas mano acc komfiskavo visam laikui + rcon Laurynas_Tevas left server greenside.lt
    1 taškas
  7. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Joe Guerrero 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Transportas. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Puiki, bugų neradau, daužosi. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.mediafire.com/file/vam56xhn67946t9/Taksiukai.rar P.S mėnesio bėgy išvysit pilną modpack'ą.
    1 taškas
  8. Sveiki! Susidūriau su problema: Kai noriu prisijungti į serverį ar tiesiog įsijungti Gta San Andreas keliom sekundėm išmeta "black screen'a" ir nieko nepajungia. Youtubėj žiūrėjau, nieko kas padėtų neradau. Gal kam nors iš jūsų buvo kilusi ši problema? Gal kas galėtų padėti?
    1 taškas
  9. Galeciau prideti jog geriant prie likerio pridetu alu, degtine ir pns ir jog galetum priduoti ju tara o seip ideja tikrai gera
    1 taškas
  10. Aš už, būtų daugiau realistiškumo, naujos veiklos naujokams bei žmonėms kurie šiame serveryje sunkiai renka europinius.
    1 taškas
  11. Zmodeler paslaugos ! Mašinos dropinimas 20'000€ Langų tamsinimas 20'000€ Ratų keitimas 20'000€ Lempų tvarkymas, piktinimas, tamsinimas -nuo 30'000€ Interjero tvarkymas ( pakeisti sėdynes, vairą...) Nuo 50'000€ Sticker bombing , kitokie lipdukai Nuo 20'000€ Detalių įdejimas/pakeitimas Nuo 20'000€ Lietuviskų numerių uždejimas (su remeliais) 25'000€ Anketa Mašinos Modas : Ką reiktu pakeisti: Atlygis: Dėl kitokiu paslaugu kreiptis pm
    1 taškas
  12. http://www.mediafire.com/file/8d8d7a1373e9bkm/Ultimate+SAMP+KeyBinder.rar, šitas geras naudoju.
    1 taškas
  13. NGS naikinimas - nėra svarstytina, todėl rimtos diskusijos šiuo klausimu būti negali. Nauja gaujų sistema - per daug jau į tai įdėta pastangų (beveik kas puse metų perdaroma sistema), o realių teigiamų rezultatų nematyti, todėl projektui nebėra naudos bandyti lipti ant to pačio grėblio. Turbūt teks būti originaliems ir pakeisti gaujas į kažką prasmingesnio ir naudingesnio tiek projekto žaidėjams, tiek pačiam projektui (idėją jau turime, liko jos techninis suformulavimas ir išpildymas).
    1 taškas
  14. 1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.