Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.30 in Pranešimai

1. Angliz

Angliz Galerija,

Angliz Galerija, Temos paskirtis: Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai. Temos informacija: Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia. Paskutinis atnaujinimas:
    4 taškai
  2. Pijo_Bayon

Atsiblokavimas

Taigi Mane Uzbanino: Marko_Esocbar Mano nick Pijus_Nitro Ss neturiu: srr +Peikiu: Marko_Esocbar
    2 taškai
  3. Zmodeler paslaugos ! Mašinos dropinimas 20'000€ Langų tamsinimas 20'000€ Ratų keitimas 20'000€ Lempų tvarkymas, piktinimas, tamsinimas -nuo 30'000€ Interjero tvarkymas ( pakeisti sėdynes, vairą...) Nuo 50'000€ Sticker bombing , kitokie lipdukai Nuo 20'000€ Detalių įdejimas/pakeitimas Nuo 20'000€ Lietuviskų numerių uždejimas (su remeliais) 25'000€ Anketa Mašinos Modas : Ką reiktu pakeisti: Atlygis: Dėl kitokiu paslaugu kreiptis pm
    2 taškai
  4. Žaidėjai užblokuoti už čytinimą, Čia pateikiamas žaidėjų sąrašas, kurie buvo užblokuoti už čytinimą. Paryškinti žaidėjų vardai reiškia, jog jie buvo užblokuoti daugiau nei vieną kartą mūsų serveryje už čytinimą ir tokiu atveju buvo nubausti griežčiausiomis bausmėmis. Atsiblokuoti RCON užblokavimą galima forumo viršuje paspaudus ant „Paslaugos“. Atsiblokavus RCON užblokavima konfiskuoti vartotojai nėra grąžinami, nes tai dalis neišperkamos bausmės. Žaidėjai, kurie yra pažymėti „žalia spalva“ yra įsigiję „UNRCON“ paslaugą. Math_Forelli vartotojas konfiskuotas + RCON. Lukasss_L
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymai gaujoms, NGS ir t.t. Viską aprašysiu žemiau. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi pastebėjau daug dramų šiuo klausimu, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo, tikriausiai kažkiek kompetetinga nuomone, nes pats buvau to dalis. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na ką gi, sveiki visi skaitantys šį pasiūlymą, rašydamas net nežinau ar užtruksiu prie šio “rašto darb
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tamsos_Tvardarys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip žmogus nusiperka produkcijos iš kito verslo, tai furistai turi atvėsti ta produkcija. visu pirma turi pasikrauti prie to verslo ir parodys tašką i koki verslą iškrauti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Furistai turės daugiau veiklos bei daugiau pelno į fonda. bei į rankas • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): P.S Patinka idėja užmesk Rep jis man labai svarbus.
    1 taškas
  7. 1 taškas
  8. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Edga_Liux 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:Spausti čia 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):Spausti čia
    1 taškas
  9. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Zamasu_Sama 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /s naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: Spausti čia 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):Spausti čia
    1 taškas
  10. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Naglis_Gomez 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:Spausti čia 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):Spausti čia
    1 taškas
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Trayce_Jenkins 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:Spausti čia 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):Spausti čia
    1 taškas
  12. 1 taškas
  13. Rokas

Apgavo Jack_Western

Puse sumos už tr. priemone pervedžiau į banką. Apgavikas neteko vartotojo ir buvo užblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  14. Sveiki! Susidūriau su problema: Kai noriu prisijungti į serverį ar tiesiog įsijungti Gta San Andreas keliom sekundėm išmeta "black screen'a" ir nieko nepajungia. Youtubėj žiūrėjau, nieko kas padėtų neradau. Gal kam nors iš jūsų buvo kilusi ši problema? Gal kas galėtų padėti? P.S. Perrašyt gta bandžiau.
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_West • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas Šaudo keldamas žmogų • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/33uNF
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Martini • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: trugdymas naujam žaidėjui. [ Salone esančioje saugioje zonojo apšaudinėjo visokius serverio žaidėjus, todėl galėjo būti, kad pakenkė ir naujokams ] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  17. *KEIKSMAŽODIS* buvau parašes prašyma sukurt tas "servo klaidas", pavyzdžiui šitos "serverio klaidos" aš niekad nežinojau ir nenutuokiau jog ja naudosiu, visi taip keldavo, šaudymu nepastebėdavau gal, bet vistiek, dariau panašiai kaip ir kiti daro, kodėl jūs negalit surašyt tų servo klaidų, arba sutvarkyt? būčiau žinojes būčiau taip nedares, bet kai čia visi prižiūrėtojai *KEIKSMAŽODIS* dėje ir visiems *KEIKSMAŽODIS* servo žaidėjai, tai ir gaunas tokios nesamonės. dar dabar kažkokiam *ĮŽEIDIMAS* turėsiu 1mln mokėt? nebesvaikt galit su tokiais čiūdais savo http://talpix.lt/u/u6fw8Zx nešalta?, a
    1 taškas
  18. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hidan_Sakumo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  19. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ltu_Flymm 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:Spausti čia 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):Spausti čia
    1 taškas
  20. Avatarai tikrai gražūs, ir tikrai kokybiški, bet bent aš norėčiau, jog būtų avatarų ir su - 200x200 dydžių.
    1 taškas
  21. Rezultatai, Rokas_Angliz. Apibendrinimas, Iš keletos kandidatų tik pastarasis nebekartojo ankstesniame atrankos pranešime minėtų pagrindinių klaidų. Vienintelis iš atrankos dalyvių kuris ne tik pateikė konkurencingiausią kandidatūrą, bet ir demonstravo savo atkaklumą, norą tapti komandos nariu per darbą ir aktyvumą. Tikimės jog naujasis komandos narys vien pasiekęs vieną iš tikslų ir toliau rodys tokias pastangas, kokias rodė ir šios atrankos metu. Greenside administracija, 2017, rugsėjo 25d.
    1 taškas
  22. Red_Foo

Prisistatau Red_Foo

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Red_Foo • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Andrius• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 15 (2002-05-25)• Jūsų gyvenamasis miestas: Alytus• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): • Apibūdinkite savo charakterį: Draugiškas, bendraujantis • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sklandymas• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Manau esu čia vienintelis kuris skraido ir turi sklandytojo licenzija • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Kaip minėjau tai sklandau, ir ta
    1 taškas
  23. Sv, kadangi šiuo metu daugelis prašynėja modifikacijų ir tos temos lieka be atsakymų nusprendžiau atidaryti savo modifikacijų shopa. Informacija: Prieš pildant anketa įsitikinkite, kad modifikacija ne privati. Cleo failų, čytų bei panašių dalykų neieškau. Viskas modifikacijas ieškau nemokamai. Anketa: Kokios modifikacijos ieškote?: Modifikacijos aprašymas: Pavyzdinė modifikacijos nuotrauka:
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mad_Queen• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Aš Gabrielė. ♔• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 17, liepos 28. • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas arba druskininkai. Mokslo metais druskininkai. ^^• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): nieko prieš pasibendraut, tačiau viešai nemesiu kas norės numes snepąą apačioje. • Apibūdinkite savo charakterį: Priekabi, pykta, nedraugiška. Tiek reikia žinot jums visiems. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Bėgimas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtini
    1 taškas
  25. Rokas

Apie pasiekimus,

Apie pasiekimus, 2016, birželio 17d. Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.
    1 taškas
  26. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    0 taškai
  27. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edvis_Picca 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Western 3. Apgavystė (apibūdinkite apgavystę): Žadėjome mainytis Sultanais, su mano priemoka (60k). Pasakiau, kad aš pirmas atiduosiu Sultana, paskui jis savo parduos už 60k. Atidavęs Sultaną apgavikas atsijungė. 4. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/0fBS7
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.