Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.04 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kazys_Grinius • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Paprastesnės situacijos negali būti , 0.35 sec , iš sg nuima po -49.5 , kas yra tikrai neįmanoma tokiu atstumu. Toliau 0.46sec išsitraukiam Ak ir uždrožiam gerai. Balsavimas yra tam , kad visi serverio žaidėjai galėtų prisidėti ir išreikšti savo nuomone , šioje banned anketoje gali komentuoti visi , bet n
    5 taškai
  2. Sveikas, atsakinėju per telefoną tad atsiprašau už klaidas. Taigi pradėsiu nuo to, norėdamas dalinti algas, prisijungęs į forumą pamatau až tavo žinutę, su aiškinimu/vertimu eiti ir dalinti algas, manau to paprastas žaidėjas direktoriui negali aiškinti. Antra, gavau labai daugybę nusiskudimų dėl tavęs, jog nebūni ts, atsikalbinėji, negerbi bendradarbių, kitų asmenų, spamini racijoje, rašinėji nesąmones, taigi pamačiau jog nesi ts, ir paklausiau nuo kada tavęs nėra, sakė jog sėdi žaidime jau ilgai, o ts prisijungęs nebuvai, tad štai tavo pirmasis įspėjimas. Pereikime prie antrojo, gavus pirmąjį
    4 taškai
  3. Sveiki visi, lol xD Pirmą kartą kažką bandžiau filmuoti ir editinti. Tiesiog kai filmuoji, nežinau, kažko nesišaudą Gal ta įtampa, ar dar kažkas, nu krč, ateisit į dm krisit ir aimu išvadinsit XD baigiam pezėt, tai va. Ai jo ta pradžia lieva xD o dirbti su Vegasu pasakysiu, nėra sudėtinga, tiesiog reikia laiko ir noro bei turėti skonį. CAPTURE #1 Laik ir padarau atsispaudimą be rankų
    3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tnt_Edwax • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi sveiki. Šis pasiūlymas manau tikrai buvo siūlytas ne vieną ir ne du kartus, bet reikia bandyti dar. Tai yra įdėti TAXI ženklą antą nuosavų automobilių. Mano nuomone tikrai būtų įdomiau taksistams šiame darbe. Tarkim direktorius padaro TAXI ženklą ant nuosavo automobilio nuo 3 rango, tai darbuotojams didesnis motyvas keltis rangus ir siekti TAXI ženklelio ant nuosavo transporto. TAXI ženklas galėtų dėtis ant mašinos, ar ant jos šonų parašyti TAXI arba kaip direktorius nori, pvz kaip dabar TAXI firmos pavad
    2 taškai
  5. Rokas_Lays

Sw lsw

Sw lsw
    2 taškai
  6. Rokas_Lays

2 taškai
  7. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Apex_Sprite • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Noriu pasiulyti, kad serveryje atsirastu depozitas, kad ji galima būtu surinkinėt ir už kiekviena surinkta kieki gauni kažkiek eurų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad tesiog žmonėms patiktu ši įdėja, žmones gal nebus tokie skurdus kaip dabar. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jery_Meskis • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Haku_Rinha • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Vadovas yra peikiamas už tai , kad nedavė algos pradirbus nepilnai 2 savaites darbe ir išmetė iš darbo su 2 darbo įspėjimais. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Free išmetė. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/6kn4N
    1 taškas
  10. Esu užblokuotas mano acc komfiskavo visam laikui + rcon Laurynas_Tevas left server greenside.lt
    1 taškas
  11. meh Ir taip matosi kad čytas, pareini su šarvais šarvai baba ir 11hp, arba ateini su pilnom gyvybėm ir iš vieno šūvio lieka 40 - 43 hp..
    1 taškas
  12. skinas

e vtf kdl bane kazys

e vtf kdl bane kazys
    1 taškas
  13. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Larry_Public 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:Spausti čia 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):Spausti čia
    1 taškas
  14. Galeciau prideti jog geriant prie likerio pridetu alu, degtine ir pns ir jog galetum priduoti ju tara o seip ideja tikrai gera
    1 taškas
  15. Aš esu labai prieš. Kodėl? Pirmas dalykas, iš kurio jau galima supranti dėl ko - TIKROVĖ. Man būtų ypač negražu kaip bazej (gaisrininku, PD...) stovetu kelios mašinėlės...Tai labai negražu būtų. Gal ir keistas mano tas ''pasiteisinimas'', bet man patinak reality. O šiaip dėl to lag. Man tai išvis nei lagina, ar aš filmuoju, ar ne, man nelagina. Tačiau grįžtant prie kitų. Kuriems lagina. Manau įmano prasiversti be mod pack'o. Tai tikrai nepriverstinas dalykas. O jei ir be jo lagina. Tada po paraliais. juk ne koks XX a., kad kompai lievi... Nu visai. +Aišku, kiti galvos/sakys. Ot kaušas. s
    1 taškas
  16. Prieš žaisk be modu. arba pirk geresni PC ir bus ledas viskas.
    1 taškas
  17. Anketa Vardas_Pavardė serveryje :Ernesta_Lays Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? :Parduosiu ,noriu laimėti ,nes reikia pinigų Nuomonė apie Jake Paul (Nebūtina atsakyti) :Nesusipažinus
    1 taškas
  18. Pilnai sutinku, neužtenka to, kad kaimeliai prikimšti darbinėm transporto priemonėm, o tai dar kai žaidėjai privažiuoja su nuosavom prie skelbimų kontoros kaip pavyzdį duodu tai iš viso tragediją. Aš tą patį norėjau siūlyti dėl Pickupų, tačiau žiūriu tu pirmas tai padarei. Taip mažinti reikia, nes kaimeliuose kaip robotas jaučiuosi ypač vakarais.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.