Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.08 in Pranešimai

1. GREENSIDE # 0.1.8.5 Pašalinta sena lenktynių sistema ir sukurta nauja. Nuo šiol serveryje parašius /lenktynes komandą galėsite kovoti su kitais žaidėjais iš pinigų. (po kol kas tik iš 5000€ maksimalios sumos, jei viskas veiks gerai po kelių dienų bus pakeista į 50.000€). Lenktyniaudami rinksite lygos taškus ir kitą statistiką kurią galėsite stebėti ir kilti topuose. Parašius bet kurioje serverio vietoje komandą ir pasiūlius kitam žaidėjui lenktyniauti iš pinigų jums bus parinktas vienas iš atsitiktinių lenktynių taškų ir po 3 sekundžių skaičiavimo pradėsite važiavimą. Laimėtojas bus tas
    9 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Micro_Cloth • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau pridėti mechanikų darbui +2 DFT mašinas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Svarbioje serverio vietoje čytui susprogdinus mašinas atsiranda 10+ laužų, mechanikai turi 3 DFT mašinas, dažnai būna taip, kad nespėja surinkt visų laužų ir žmonės turi laukt valandą laiko. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Micro_Cloth • Plači
    4 taškai
  3. Tiesiog_Robertas

Eventas

Sveiki visi, štai sugalvojau toki eventa. Šitame evente karočė bus taip kad 23 žmonių turės man į banką pervest 10k ane? Kai surinksiu 23 žmonių kurie bus pervedes man po 10k. Tada visi 23 asmeniai turės galemybė laimėti sultana visiškai nauja arba visiškai nauja nrg iš salono. Kai žmogus man į banka pervės į banka 10k tai tegul pasidaro ScreenShoota ir turės apačioj užpildyti anketa ir laukti kol susurinksim 23 asmenių. Laimėtojas bus pasirinktas kada susirinks 23 žmonių kurie pervedė man pinigus į banka ir kita diena vakare iškart bus laimėtojas. Laimėtoja rinksiu per www.random.org . Jeigu
    2 taškai
  4. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mase_Mase 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Samagonas_Geras 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/LdPPJ 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/G2JVi
    1 taškas
  5. Cause

Peikiu How_High

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : How_High • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Blogas /vc naudojimas [Ižeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/bRay7
    1 taškas
  6. G a i d y s yra gyvūnas, tipo jeigu tave pavadinčiau kokia žirafa, ar zebru irgi rašytum ppk? Viskas labai keista Kurmi eik žaist ten, kur tave sistemos labai sudomino
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Valentinas_Gargalis • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Laurynas_Epic • Už ką buvote užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisesaugos • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/i4LHW • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į server https://imgur.com/a/VvdFk
    1 taškas
  8. nu swejiki wajkai, prystatau jums sawo nauja testdriva. jeigu norit daugiau widijo - like,share,subscraib
    1 taškas
  9. Tikrai už! Nes nervina, kai reikia junginėt ta radija, arba mp3
    1 taškas
  10. Šiaip atnaujinimas tikrai geras, bet ar ne manot kad tos lenktynės bus greitai užmirštos? Ir ar nesiruošet ištaisyt tokiu klaidu kaip išeinant tarkim iš HP pastoviai rodo juoda ekrana? Ar pvz šaudant su rifle arba su kitais ginklais iš kickina už ginklu cheat arba unlimited ammo?
    1 taškas
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Ignas_Eox 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood/spam {Daugiau kaip 3 žinutės vienu metu.] 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  12. Šaunu! Teko jau išbandyti, taip ir toliau!
    1 taškas
  13. šaunus atnaujinimai ,taip ir toliau @Rokas @Aivaras
    1 taškas
  14. Sena sistema išimta, naujojoje sistemoje priklausys nuo vietos kur esate į kurį tašką būsite paskirtas važiuoti. Iš viso serveryje tokių taškų yra 56.
    1 taškas
  15. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kenshin_Yona • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  16. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Nano_PhilipsKiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 4-5 valandasJūsų kontaktiniai duomenys?: jeigu kažkam reikės, visada su manim galima susiekti PMKomentaras apie darbą?: Po gan ilgos pertraukos vėl nusprendžiau prisiminti vieną kitą mappinimo amatą, ištikrųjų bandžiau sumapinti kažko ko nėra bandęs nei vienas, esu užtikrintas kad Lietuvoje dar niekas nebandė mappinti Laivų statyklos, o Europoj mano žiniomis irgi dar vis niekas nebandė. Tai kaip sakoma pirmas blynas, nes dažniausiai kai mappinu pasižiūriu kitus pavyzdžius, šiuo atveju dėja bet neturė
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Anthony_Marcello • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?: Na kaip supratau už "Fps unlock" • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu, kadangi užblokavo kai buvau atsijungęs. Visa situacija buvo tokia. Sugedo kompiuteris prieš kelias dienas, per tą laiką kol tvarkė kompiuterį paprašiau draugo, kad paskolintų savo seną, nes dirbau policijos darbe ir nenorėjau būt išmestas iš darbo, bet to vakarais žaisti žaidimus mano pagrindinis užsiėmim
    1 taškas
  18. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Non_Importall • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labai paprastas pasiūlymas - pirkimo sutartis. Nuosavos tr. priemonęs informacijoje (pavyzdžiui čia - http://www.part.lt/perziura/079f3570d68c01777287943f52d67c5a735.png ) , būtų parašyta kada pirkta mašina pilna data. Pirkimo sutartis galiotų 5 valandas , tai reiškia , kad per tą laiką žaidėjas turėtų susitvarkyti savo mašiną , pavyzdžiui , prasivaryti technikinę , užsidėti draudimą ar prisiregistruoti automobilį. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: John_Roselli.2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas): Tai parduodu skiną, 299id skinas yra labai retas.3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): https://imgur.com/a/pOwPq4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Mažiausiai 110k.5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): https://imgur.com/a/rNLdV
    1 taškas
  20. Uz, manau tikrai praverstu sitas dalykas ipac kaip kaledu eventas buvo tai buvo kosmaras isilipo paimt dovonos ilipes vel turi rasynet kad isijungtum radija,
    1 taškas
  21. Garantuoju, kad nebus. Bet aš už šią idėja už, manau tai būtų puikus laisvalaikio leidimas, kartu su esančiais projekto žaidėjais.
    1 taškas
  22. Tikrai reikalingas pasiūlymas, nes labai erzina kaikuriuose darbuose pavyzdžiui fūristuose kai dingsta radija išlipus iš automobilio priimt užsakymą.
    1 taškas
  23. Ūkininku dirbant tikras skausmas kai duoną reikia kraut, man asmeniškai su keybind atsibosta kiekvieną kart vis muziką pasijungt, tad aš esu už.
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Frank_Cali. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinima ( FIX ARBA INV ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Frank_Cali. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinima ( INV ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  26. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017.12.30 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugu, taip šiap daug girdėjas apie jį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog nežaidžiau daug laiko sampo tai pameniau sugryžti į kažką naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, ne nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdo
    1 taškas
  27. Neatblokuotas.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.