Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.02 visose vietose

1. gal tu atsičiuxink, aišku kai mentas esi nieko nemoki tik /sekti ar get ant stogo mašinos ir šaudys kol nesubuminsi mašinos. Dažniausiai kovojama prieš grupuotę? :DDD šitam serveri toks veiksmas gal būna daugiausiai tris kartus per dieną. Turi visą dieną lakstyt paskui nusikaltėlį? sorry jei tu randomas esi ir nemoki sugaut tai neeik į tą pd ir neverk. Apkrova :DDDD šitą tikrai užskaitau kokia tau apkrova? parašyti sekti komandą ar aplenkt iššokt iš car ir numpada spaudinėt? "Sugalvosi kaip apeiti kliūtį" tai parašyk kaip apeiti kliūtį? ai rimtai gi į saloną galima pasislėpt... p.s. čia pusei
    2 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deshawn_Onfroy Kas tai per modifikacija?(Transportas/skin/hud ir t.t.): PD automobilis Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda(aka link): https://www.upload.ee/files/6629706/dodge.rar.html Modifikacijos vaizdinė medžiaga(foto/video:
    2 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deshawn_Onfroy Kas tai per modifikacija?(Transportas/skin/hud ir t.t.): Transportas Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda(aka link):https://www.upload.ee/files/5419090/cadillac_escalade_low_poly_by_krystofer.rar.html Modifikacijos vaizdinė medžiaga(foto/video):
    2 taškai
  4. „Momentinių atsiskaitymų platformą „MoQ“ sukūrė, valdo ir nuolat tobulina trijų didžiausių Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių – „Bitė“, „Tele2“ bei „Telia“ – bendrai įkurta UAB „Mobilieji mokėjimai“. Visi trys operatoriai valdo po 33,(3) proc. „Mobiliųjų mokėjimų“ akcijų.“ Daugiau apie „MoQ“ paspaudus čia. Atsiskaityk su „MoQ“ ir laimėk unikalią tr. priemonę! Viskas ką Jums reikia padaryti norint dalyvauti šiame konkurse yra tiesiog atsiskaityti „MoQ“ programėle perkant bet kurį kreditų krepšelį mūsų paslaugų sistemoje iki spalio 5 dienos. Tą pačią dieną atsitiktiniu būdu bus iš
    1 taškas
  5. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Shadow_Moon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Don_Marlboro 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/8K4znJS 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/omYgy4y
    1 taškas
  6. Iš dalies esu už šią idėją. 1. /sekti komanda neturi būti visiškai panaikinta, turi būti tik apribojama, vietoj to, kad rodytų žaidėjo tikslias koordinates, pareigūnai galėtų matyti tik apytikslią žaidėjo vietą. 2. Jeigu kalbant šia tema, pareigūnai NEGALI dirbti su dviračiu, jeigu teigia, kad gali nes yra "kriminalinėje policijoje" tai labai klysta. Kaip teigia pats Policijos departamento direktorius jie turi teisę dirbti tik su nuosavu transportu, dviratis priskiriamas prie nuomos transporto. Tokio punkto kaip "galima dirbti su nuomos transportu" nematau (http://prntscr.com/
    1 taškas
  7. tai policininku darbas ir ivardijamas kaip sunkiausias, bet cia dirbt tai kai du pirstus apmyzt. pats syki begau, variau i kalna islipo mentas susaude masina ir viskas. sakai nespeji privaziuot prie nusikalteliu ir masina susprogdinama, jeigu saudo tada taip atsisaudyt reikia, bet tikrai ne tada kada bega, kai bega turi susiorentuot ties kliutim, spygliais ir kuo didesniu bandymu jam uzkirst kelia, o ne tik islipus suvaryt visas kulkas. ps jeigu jau asmenini gyvenima turi tai nemanau kad dar sampa lost reikia ir eit i darba kuris pagal viska yra sunkiausiai atliekamas,
    1 taškas
  8. Kokia apkrova :DDD apkrova kad reikia /get bendradarbi ant stogo ir issitraukt emka? :DD ar /sekti ? pd darbas turetu buti daug sunkesnis, susiplanuot pranest bendradarbiam kad suorganizuotu kur padeti begliui kliutis ar spyglius, o ne vien tik su emka tratint i masina arba /sekti ir viskas, su /sekti ypac nesamone nes beglys nei pasihealint nei susitvarkyt nieko negali o pd ir fiksintis ir visa kita gali...
    1 taškas
  9. Deshawn Onfroy

BMW E38 [LQ]

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deshawn_Onfroy Kas tai per modifikacija?(Transportas/skin/hud ir t.t.): Transportas Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda(aka link): https://www57.zippyshare.com/v/8wQc5E01/file.html Modifikacijos vaizdinė medžiaga(foto/video):
    1 taškas
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deshawn_Onfroy 2. Jūsų norima modifikacija: Skinas 3. Modifikacijos apibūdinimas: Reikia to skino su balta maike. 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?: Ne
    1 taškas
  11. Sveiki, Šioje situacijoje jokio bendradarbiavimo neįžvelgiau, direktorius pateikė visus įrodymus, tačiau dėl seniau vykusios situacijos ( 28d. ), kai direktorius bandė lipti ant stogo su blokada t.y. ją išnaudojo ne pagal paskirtį direktorius baudžiamas 2/3 įspėjimu. o kai man teko paklausti "kodėl ?", argumentas buvo toks: "ten susišaudymas buvo". Laurynai, o "kur parašyta" tokia išimtis ? Tikėkimės, kad direktorius po šio įspėjimo eis kartotis nuostatų ir kodekso. Tema rakinama
    1 taškas
  12. Esu visiškai prieš nes kai tave gaudys be /sekti ir tu su kokiu infernusu nuvažiuoji į kokia vietą ir atsijūngi... O dėl dviračiu tai yra begalo daug gaujinių kurie bėga nuo pd su dviračiais ir jiems yra lengva per viska šokinėt o pd su savo ls pd tai nepašokinės. Gaujiniai gali įvažiuot į zoną arba hooda ir viskas jie ramus. Mano idėja būtu kad per /sekti sekimo laikas būtu 10 min ir po 10 min būtu kaip cooldownas kur policininkas galės sekt ta patį žmogų tik po 2 min.
    1 taškas
  13. Per atnaujinima bus isiimtas /get komanda is adminu... Jau senai zino
    1 taškas
  14. TRUMPAI Sveiki, kas manęs dar nepažįstate. Esu Andrius, nesenai sukako 19 metų. Gyvenime labiausiai traukia automobiliai ir muzika. Manau, kaip ir daugelį vaikinų. Tik skiriuosi tuom, kad gilinuosi į šias dvi temas nerealiai daug. Šiuo metu esu dviejų klubų (Kaune ir Vilniuje) rezidentas, garsistas bei vadybininkas vienoje iš geriausių Lietuvoje koncertinėje įmonėje. VAIKYSTĖ Mano vaikystės prisiminimai prasidėjo nuo maždaug penkerių metų. Kuomet pradėjo ginčytis mano tėvai. Tėčio dažnai nebūdavo namie, mama stengėsi išlaikyti šeimą, sesė sunkiai sirgo, mokyklos nelankė, na, o aš, t
    1 taškas
  15. Papildomas reikalavimas registracijos patvirtinimui (taikomas nuo 2018.04.02), Jeigu serveryje žaidėjas neturės bent 2.000 XP (patirties taškų) nauja forumo vartotojo registracija nebus patvirtinta.
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Gangster_Paradise• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    0 taškai
  17. Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.