Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.01.20 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Salvatrucha– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Siūlau padaryti taip, kad kas kokią 1h dingtu po kokias 2 žvaigždutes.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas sereriui?:Žmonėm butu viltis išsisukti ir likti nekaltam. Nes dabar jei jau turi žvaigždučių tai būtinai turi mokėti baudą arba sėsti į kalejimą.
    5 taškai
  2. Atsiprašau, kad kišuos nors to daryti negaliu bet labai noriu pataisyti savo mokinį. Psychai ne serverio klaidų išnaudojimas ir ne čytinimas, o Grand Theft Auto San Andreas klaidų išnaudojimas. Na be to žmogus visada gali netyčia tai padaryti bet matome, kad dabar specialiai bet taip nuoširdžiai atsiprašo, o dėl smalsumo tai jo labai noris taip padaryti ypač Policininkam.
    3 taškai
  3. Žinau tai draudžiama, žmogus išmokino, bet suprantat tas smalsumas... Du kartus padariau šį dalyka Arnis_Hazer ir Misteris_Erikas, taip, kad Atsiprašau šių žmonių už tokius dalykus, nežinojau ar už tai baninama, beto žmogus užbanino už Čytinimą - Čia Serverio klaidų išnaudojimas mano manymu. ATSIPRAŠAU.
    3 taškai
  4. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnis_Hazer • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : The_Psycho • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas (Roko leidimas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://prnt.sc/m9p4o9
    2 taškai
  5. Labai cringe video, bet nesvarbu. P.S. Dar kartą kartoju, kad gaujos nariai yra pavaldūs tik man.
    1 taškas
  6. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pronis_Kadilaks • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Muzika • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: @Paulius_Muzika Jeigu nesutinki dėl užblokavimo, prašau susisiekti su serverio savininku(skype: greensidelt.pagalba) dėl papildomo patikrinimo.
    1 taškas
  7. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pronis_Kadilaks • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Extreme_Stunter • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas(car fix) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : ačiū Edviui už pagalba ir būvima camera man'u
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Žemaitis_Žmogus 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Bus nuotraukose 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Apie 320 000 eurų 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Žemaitis_Žmogus 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pava
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mini_Gaming• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Rebeka_Sander• Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas, nors ne čytinau, tsg važiavau sau ramiai ir gavau nftm bana.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Šito neturiu, nes nespėjau ss padaryti, iš karto kai užbanino mane išsijunge pc....• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/VKdoOkA Jei nesunku unban.
    1 taškas
  10. 1. Jūsu Vardas_Pavardė: Titas_Titurnikas 2. Atsiliepimas: Labai gerai pakėle ridą, tvarkingai niekas nedingo, ir greitai Ačiū.
    1 taškas
  11. Puikios modifikacijos, pabandysiu išmėginti. Dėkui, kad daliniesi.
    1 taškas
  12. 1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Earth_Ceejey• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Samiras• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1995-12-30• Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Neturiu priežasties slėpti savo asmenybės. Facebook: Šiaip Samiras• Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas žmogus kaip ir visi, neišsiskiriantis, linksmas bei mėgstantis bendraut.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Fudbolas • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Neesu išskirtinis, bet turiu savo galv
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Titas_Titurnikas 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: @Marjancik_Buffer 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Taigi prieš trys dienas (01-16) pasirašiau raštelį su Marjancik_Buffer, jog duodu aš jam 50.000 eurų ir jis man grąžins po dviejų dienų, jis negrąžino kaip praėjo jau trys dienos. Todėl norėčiau atgauti tą sumą ir noriu, kad apgavikas būtų užblokuotas. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): Šiandien negražino skolos (01-19) 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/6WMglQZ @Rokas
    0 taškai
  15. Tr.priemonė jau parduota.
    0 taškai
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Laurynas_Leigon2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Nerioske_Gamer3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai.4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/rCt0FYb5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/rCt0FYb
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.