Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.05.11 in Pranešimai

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Laurynas_Leigon• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje:Turbo_Salerka• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Neleistinų modifikacijų naudojimas (Anti drunk, aim).• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    4 taškai
  2. Transporto priemonės informacija: Transporto priemonės spalvų ID: 3 ir 48. Transporto priemonės rida: apie 700 kilometrų. Transporto priemonės daužtumas: 11. Transporto priemonės tuningo dalys: „10x Nitrous“, „Mega Wheels“, „Hydraulics“. Norima kaina už transporto priemonę: Siūlykite.
    2 taškai
  3. Šioje pamokoje parodysiu, kokiais būdais patikrinti nežinomas nuorodas prieš jas atidarant, jog būti tikram kad tai ne IP LOGERIS. IP Logeriai kiekviena diena tobulėja, išgauna daugiau informacijos, o svarbiausiai sugeba išgauti nuorodas tokias, kurios labai panašios į populiariu puslapiu pavadinimus, tačiau tai tose adresuose būna įterpti maži pakeisti simboliai/raidės. Nežinantiems IP LOGGER - Tai svetainė, kurioje žmogus gali sukurti IP Logeri, kurio kaip ir savaime aišku tikslas yra išgauti jūsų realu IP ADRESA, jūsų lokacija ar bent tą vieta kurioje lokalizuotas jūsų ISP, jūsų naud
    2 taškai
  4. Jailbreak nuotykiai su @Dave_Destiny
    2 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeremy_Nuevo Jūsų tikrasis vardas: Benas Jūsų amžius: man 15 metų (bus už 9d bet sueis) Iš kokio miesto esate?: Mažeikių r. Kokie jūsų charakterio bruožai?: Visai draugiškas, bendraujantis, suprantantis prikolus, nepyktybiškas bet ne geležinių nervų, ramus žmogelis Laisvalaikio hobis(-iai): tai kaip ir beveik visų tai atsisėst prie kompiuterio ir pažaist žaidimukus, visai patinka piešti bei klausytis muzikos mėgstamiausias atlikėjas Post Malone Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: 2 šunis, 1-11 metų vokiečių aviganis ir 2-4 metų
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Fanierkes_Meistras• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  7. Modifikacija sėkmingai pristatyta į až.. Jai nepatiks parašyk surasiu dar daugiau.
    1 taškas
  8. Sveikinimai Buntai,sėkmės vadovavime
    1 taškas
  9. "Visi mano kad aš toks neprotingas, kad net nemoku užpildyti i Direktorių atrankas, bet aš jiems parodysiu, kad aš galiu gauti Direktorių" Už dabartinį orą lauke blogesni gali būti tik šie rinkimai, kuriuose kiekybė į vienus vartus sudaužė kokybę ir peržvelgęs papildomas kandidatūras, kurių sulaukiau kai atranka buvo pratęsta, supratau, kad pakartotinė atranka tik dar labiau padidins nepotencialių kandidatūrų skaičių, tad nusprendžiau bereikalingai nešvaistyti laiko ir analizuoti tai, kas jau yra. Išviso šiuose rinkimuose sulaukiau 16 kandidatūrų, tarp kuriu buvo ir 3 bičai, kurie neseniai
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.