Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2021.12.16 in Pranešimai
-
Mano pasiūlymai iš „barų“ pusės,
Bunta_Fujiwara ir 5 kiti sureagavo į Floyd_Barnett už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lukas_Bumas 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai pirmas pasiūlymas būtų padaryti tam tikrą laiką tarp veiksmų t.y. kontrabandų laiko. Kadangi atsiranda kontrabandos nuo 16 iki 23 valandos. Tad mano pasiūlymas būtų toks, kad padaryti nuo 17 iki 18 pirmąją kontrabandą ir antrąją nuo 20 iki 21. Arba kažkas panašaus. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, kad visi žinotų ir spėtų sudalyvauti tam tikram veiksme, nes šiuo metu kontrabandos atsiranda net ir po 23 valandos. Antrasis pasiūlymas būtų toks, 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidi6 taškai -
Prašau užblokuoti Tazz_Zyzz
Mantas_Sampxx ir 4 kiti sureagavo į Kamato_Taruko už temą
1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Ai ten kai kempine laksto iš šaudo 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/kw6kzk @Tazz_Zyzz "nekimba ???? pata tj nusiklipinu ir tada rr" tai ponas iš savo perspektyvos video stasyba5 taškai -
Prisistatau Matucha_Boss
Alfred_Carter ir 2 kiti sureagavo į Matucha_Boss už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matucha_Boss • Jūsų tikrasis vardas: Matas • Jūsų amžius: 22 • Iš kokio miesto esate?: Kaunas • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Draugiškas, Paslaugus, Prikolnas , Karštakošis , Atviras. • Laisvalaikio hobis(-iai): Kickboksas, Fitnessas ir šiaip Klubas, judesys ( Ne Formos Metu) • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Neturiu . • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Pries savaitę , šiaip prieš kokį 10 metų esu žaidęs. • Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: internetas . • Vieta visoms likusioms mintims išsireikšti: Susitinkam serveryje ir p3 taškai -
Prašau užblokuoti Tazz_Zyzz
Emilijus_Escobar ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Eox už temą
Žaidėjas užblokuotas nebus. Tema rakinama.3 taškai -
2 taškai
-
Prašau užblokuoti Dede_Mcqeenas
Emilijus_Escobar ir kitas sureagavo į Jonny_Pennyworth už temą
1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Gavau iškvietimą (1.1), jog Dede_Mcqeenas turi neleistinų ar pavojingų ginklų ir pradėjus jį man gaudyti, bėgo maždaug virš 5 minučių, gaudėm kartu su Weed_Escobar ir galiausiai įšovė RELOG'Ą t.y. atsijungė iš žaidimo ir iki šiol dar neprisijungia nes tikriausiai galvoja, kad vis dar yra laukiamas, tik žmogus pamiršta, kad įrodymai galioja 24 valandas nuo padaryto nusižengimo. 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: (1.1) - https://imgur.com/a/1b3pQ8h Visi kiti likę įrodymai, realiai visų 5 minučių gaudymas interva2 taškai -
Gabi_Jole užtildė Nojus_Russia, Mantelis_Gaidelis
Nojus_Russia ir kitas sureagavo į Gabi_Jole už temą
1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://talpix.lt/u/nvzDpbl 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://talpix.lt/u/nvzDpbl2 taškai -
Pristatau Fresh_Weed
Merso_Vairuotojas ir kitas sureagavo į Fresh_Weed už temą
Sveikas, man malonu taip pat, bet kita karta kai busime viename kanale nebijok manes.2 taškai -
Perku aureolę
Nerioske_Gamer sureagavo į Gruzinas_Tortilla už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla. Suteikite daugiau informacijos apie perkamus aksesuarus (pavadinimas, ID, retumas): Domina nesenai atsiradusi aureolė. Siūloma kaina: Tikslios kainos nesu nusistatęs, bet manau su pardavėju galėtumėm susitarti abi puses tenkinančią kainą.1 taškas -
Prašau užblokuoti Dede_Mcqeenas
Jokic_Brother sureagavo į Emilijus_Escobar už temą
1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:(Relog) kai esi sugautas teisėsaugos). 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: (Stabdžiau nes pastebėjau kad pas jį (NĖRA) Numeriu). https://streamable.com/g8afer/https://streamable.com/59cq3i (Gero likusio Vakaro).1 taškas -
Prašau užtildyti Nerijus_Vierchas
Nerijus_Vierchas sureagavo į Kevin_Yang už temą
1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/dFRoTjB1 taškas -
Armis_Mika sureagavo į Daniel_Howell už temą
Be jokių pastabų esu už šį pasiūlymą, dar papildomas pasiūlymas būtų padaryti ne 2, o tris kontrabandas ir sulyginti produktą / laikotarpį iki dvejų lygių, naudinga būtų tuo jog būtų įmanoma laikus padaryti 16-17 18-19 20-21 jog tikrai būtų įmanoma užimtam žmogui skirti laisvo laiko nuvykti bent vieną iš trijų kontrabandos sandelių.1 taškas -
Pristatau Fresh_Weed
Fresh_Weed sureagavo į Merso_Vairuotojas už temą
:-DDDDDDDDD sveikas malonu susipazinti klaudijau jegiuu reikes pagalbos parasyk :D---------------DDDD1 taškas -
Floyd_Barnett sureagavo į Kevin_Yang už temą
tikrai neslepsiu druzokas jonas gerus pasiulymus pateike, nors ir nedalywauju veiksmuose manau tai butu naudinga ir praverstu serverio gyventojams ! ! !1 taškas -
2021.12.13 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.2)
Fergus_Maklaud sureagavo į Aivaras už temą
• Mechanikai negalės naudoti /mechanikas komandos mirties būsenoje. • Policijos ginklų sandėlys ir „Enforcer“ automobilis turės skirtingus ginklų paėmimo uždelsimus. • Aktoriai drabužių parduotuvėje nebedings po drabužių apžiūros ar įsigijimo. • Mirties būsenoje nebeveiks /maistas komanda. • Atnaujinta TOP'ų sistema. Nuo šiol į TOP'us nebepateks žaidėjai, kurie yra neaktyvūs. • Jeigu žaidėjas nesėdės už tr. priemonės vairo, tokiu atveju jis naudotis namų garažais negalės. • Jeigu žaidėjas bus apsivilkęs baikerio aprangą ir užlips ant darbinių drabužių persirengimo piktogramos, toki1 taškas -
1 taškas
-
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
Fergus_Maklaud sureagavo į Nojus_Sliuzas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė:Nojus_Sliuzas Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Taksistai,Direktorius Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:41 Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Taigi galime pradėti kalbėti nuo pagrindinės priežasties t.y atėją mokslo metai Nemanau, kad su dabartiniu užimtumu mokykloje ir mokslo metų metu pavyks būti aktyviam ir kurti bei bei sukurti kažką naujo. Nors ši kadencija nebuvo tokia ilga kaip norėjosi ir buvo planuota, tačiau šios dienos per kurias buvau nuostabios niekada neteko nusivilti jog pasiryžau dar kartą sėsti į vadovo kėdę n1 taškas -
Fergus_Maklaud sureagavo į Nojus_Sliuzas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė:Nojus_Sliuzas Jūsų atstovaujama firma:Taksistai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Safari_Mesh Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Įsivažiavus į mokyklos vėžias,nebeliko tiek daug laiko skirti firmos prižiūrėjimui.Tad nusprendžiau priimti tokį sprendimą kuris leis pilnavertiškai gyvuoti firmai kol manęs nebus serveryje.Kadangi šį žmogų pažįstu ganėtinai ilgai todėl žinau jog šis žmogus susitvarkys su jam priskirtomis pareigomis.Taipogi šis žmogus palengvins mano nešamą naštą ir visada žinosiu jog firma yra prižiūrėta.Taipogi šis žmogus su s1 taškas -
Fergus_Maklaud sureagavo į Fyfi_Niukas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė: Fyfi_Niukas. Jūsų atstovaujama firma: Medikai! Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis. Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Atėjus mokslo metų pradžiai nusprendžiau išsirinkti sau dešiniąją ranką - pavaduotoją. Šis asmuo pasižymi atsakingumu ir drausme, būtų nepakeičiamas pagalbininkas padedant prižiūrėti kartu firmą. Pas Vaceką_Kozlovzkį yra daug idėjų, kurias galėtume pritaikyti keliant firmą į aukštumas. Šiuo žmogumi labai pasitikiu ir tikiu, jog jis manęs nenuvils, nenuvils ir jūsų, tikiuosi sutiksite jį išskėstomis rank1 taškas -
Fergus_Maklaud sureagavo į Safari_Mesh už temą
Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Safari_Mesh Jūsų atstovaujama firma: Policijos Departamentas Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Pablito_Duonkepys (@Pablito_Duonkepys) Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Kaip dauguma žino, aš esu dirbantis žmogus. Dėl to negalių viso laiko praleisti žaidime bei forume. Gan dažnai trūkstą laiko firmos prižiūrėjimui ir forumo tvarkymui. Dėl to man reikalingas pavaduotojas, kuris galės man padėt ties firmos priežiūrą ir iškilimų į naują lygi. Pasirinkau būtent šitą asmenį dėl to, nes esu matęs kaip jis tvar1 taškas -
Parduodu įvairiūs /aks [11/21]
Katakuri_Boy sureagavo į Uhl_Uhl už temą
Moliugo dėja neina parduot bro0 taškai