Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.01.14 visose vietose
-
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
Blue_Face ir 8 kiti sureagavo į Dainida_Prn už temą
Jūsų Vardas_Pavardė: Dainida_Prn Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: "Town Cab Company" firmos direktorė. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Nuo 2022-08-14 iki 2023-01-14 (Viso 153 dienos). Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Labas vakaras, visu pirma tai norėčiau padėkoti @Emilisvn_Samp už suteikta šansą pabūti firmos valdžia. Labiausiai dėkoju savo pirmąjąm bei iki šiol būvusiam pavaduotojui @Salvatore_Bufalino, be jo pagalbos, manyčiau mano direktorės kadencija būtų pasibaigusi žymiai ankščiau. Taipogi labai ačiū būvusiam bei dabartiniam darbuot9 taškai -
5 taškai
-
4 taškai
-
2 taškai
-
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
Taduse_Jrg ir kitas sureagavo į Dont_Send už temą
Jūsų Vardas_Pavardė:Vincas_Zzz Jūsų atstovaujama firma:Mechanikai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:@Deiwis_Enter Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Taigi pasirinkau ši žmogu drauga nes žinau ka jis sugeba ir pasitikiu ir galiu 100% teikti kad jis nepadarys juokiu nusižengimu Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu2 taškai -
ka siais metais pasauke i kariuomene
Tomas_Quatros ir kitas sureagavo į Gruzinas_Tortilla už būsenos atnaujinimą
ka siais metais pasauke i kariuomene2 taškai -
Pasiūlymas serveriui "pinigų išrašas."
Dioba_Launch sureagavo į Pijo_Bayon už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pijo_Bayon • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje reikalinga išrašų sistema, joje būtų rodomi visi išrašai, ką pirkote, už kiek pirkote, iš ko, kadą, ir tai būtų su viskuom(aks, tdežės, idezes, šventinės dežės, išvaizdos) Kaip jinai veiktų? Būtų komandą /israsas arba koks nors pickup'as ar vyriausybėje, gal banke, čia spresti jums. Ant jo užlipsite ir išmes letenelė, kurioje rašys viską apie jūsų pinigus, kur juos dedatė, ir iš kur jų gaunate. Panaši sistema yra banke "Išrašai" punkte, jis buvo atnaujintas ( GREENSIDE #0.2.2 ) Versij1 taškas -
Darbų galerija B`L [02.12]
Swaika_Gold sureagavo į Boss_Like už temą
Heey joo krč mokinuos smerkit nebijau DARBŲ PARAŠAI MECHANIKŲ LOGO/RANGAI PERVEŽĖJŲ LOGO/RANGAI GREENSIDE.LT PARAŠAI WEB DIZAINAS MECHANIKU RANGAI PERVEŽĖJŲ LOGO MECHANIKU LOGO MEDIKU RANGAI POLICIJOS RANGAI1 taškas -
Apgavo Vincas_Zzz
Saras_Tema sureagavo į Pijo_Bayon už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė: Pijo_Bayon • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: @Vincas_Zzz • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Parašiau žaidėjui dėl namo, kadangi jo norima sumą manęs netenkino, pasiūliau keitima. Aš jam parodžiau tr. priemonės(moonbeam, nrg), jam tiko, atidaviau jam tr. priemonės, nuvykome į jo nama, ir jis man jį pardavė už 100k, ir poto bandė įrodyti jog pardavė už 10k. Suprantu apsurdiška dėl tokios sumos tai rašyti, bet jis pats to prašė. • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2023-01-14 19:00 - 19:20 • Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/T8RK1eH - Į1 taškas -
1 taškas
-
Apgavo Vincas_Zzz
Arnas_Hazer sureagavo į Dont_Send už temą
Tu nechamielink bičas atrodei normalus pasitikėjau bet gavosi kitaip žiurėk saves Pats norėjei keistis pasiulau savo kaina viskas logose matysis tai nechamielink bičas čia draugų nebus čia žaidimas o ne real1 taškas -
Apgavo Vincas_Zzz
Eurais_Palijo sureagavo į Dont_Send už temą
Sveikas norėjei keisti turtais aš sutikau parašom meloji irašiau turto kaina nes tavo transportas neligus mano kainai 😘 https://imgur.com/a/qoCiIF21 taškas -
Pasiūlymas - Pervežėjų darbo atnaujinimui.
Pijo_Bayon sureagavo į Gvidaz_Bond už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidaz_Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pervežėjai 1.Darbo priemonių užsakymų pristatymas pervežėjams Darbų vadovai dažnai užsako darbinį transportą todėl siūlyčiau tuos užsakymus pridėti prie pervežėjų /iaz užsakymų, tokiu būtų pervežėjams šiek tiek padaugėtų /iaz užsakymų kuriuos darbuotojai turėtų pristatyti. Pvz: Medikų darbui reikalingas Ambulance firmos vadovas užsisako - Ambulance transportą per /dpultas Pervežėjų darbo racija - Medikų darbo vadovas V_P užsakė darbinę tr.priemonę Ambulance. Rašyk /iaz jog priimtum užsakymą. Trans1 taškas -
Pasiūlymas - Pervežėjų darbo atnaujinimui.
Gvidaz_Bond sureagavo į Pijo_Bayon už temą
Visiškai UŽ. Netgi pagyvintu serverį manau, ir nebeatrodytu kaip sakėi viskas vyksta iš "lempos". Įdėja yra gan gerai išplėtota, bet mano akimis, nebūtų labai gerai, nes pagrindinė esmė kodėl Pervežėju darbo bazė buvo iškelta į užmiesti, jog tenais nesimaišytu didelios mašinos, trugdančios eisma ir panašiai. Prieš.1 taškas -
Prašau užtildyti Ridas_Ridukas
Thea_Sunny sureagavo į Tautvydas_Udravich už temą
• Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmažodžius, įžeidinėjimus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/aDHJ8hc1 taškas -
PARDUODU NRG-500 & ELEGY
Quez_Junior sureagavo į Fyfi_Niukas už temą
nu rimtai noriu pirkt ko zvengat, junior atsiliepk kazkur nzn1 taškas -
Nusiraminkit prieš krepšinį
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Legend_Sabonis už būsenos atnaujinimą
Nusiraminkit prieš krepšinį1 taškas -
Dalinuosi,kaip enb silpniem kompiuteriam be crashu
Pijo_Bayon sureagavo į Just_Saimis už temą
Sveiki noreciau pasidalinti,kaip enb grafikom siek tiek prasciau,silpniem kompiuteriams,Kaip jo naudotis? tiesiog paspausit f12 zaidime ir galesit pasididint brightness,ambient occlusion,bei shadows,o cia fotkytes:https://imgur.com/a/mZZ0v5i download:https://www.mediafire.com/file/o6d6ebkj3u7ysmq/Graphic+Reshade.rar/file (Jeigu crashins istrinkit pati savo turima enb nes nepaleis zaidimo.)1 taškas -
Apgavo Vincas_Zzz
Saras_Tema sureagavo į Pijo_Bayon už temą
Tavo įrodymai niekuom nesiskiria nuo mano. Nieko neįrodai, taip pat kaip ir aš. Manau palikime teisės administracijai patikrinti logus, ir pasakyti kuris sako tiesa, kuris ne. Nu ir prie ko tu čia? Žiurek saves geriau, tema išspresim gal kažkaip dviese, be tavęs.0 taškai