Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.12.09 visose vietose
-
10 taškai
-
Peikiu Tomas_Honor
Take_Risks ir 9 kiti sureagavo į Tomas_Honor už temą
Labas, firmos darbuotojau, pradėkim nuo pradžių. Buvau išvykęs pats situacijos nemačiau, darbuotojo Jack_Kie ar kokio kito firmos darbuotojo neverčiau stebėti darbuotojus ar kaip dirba kolektyvas kai nesu prisijungęs. Rašysiu paprastai, kaip įrodymai pateko pas manęs, buvau išlėkęs į miestą, parėjo pranešimas į discord, atidaręs discord appsa telefone, buvo atsiuntęs asmeninę žinutę Jack_Kie su nuotraukomis, paklausiau konteksto kas vyksta. Kadangi daug laiko nagrinėti nuotraukas tuo metu neturėjau, bet grįžęs tai ir padariau. Pasiremdamas ir chatlogo pagalba žinoma kaip nuotraukoje matosi m10 taškai -
Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka, Sekanti analizė 12.16 – 12.23 Analizuojamos bus tik tos kandidatūros, kurios bus po šiuo pranešimu. Tai reiškia, jog žaidėjai vis dar norintys tapti serverio administratoriais turi pateikti jas iš naujo. Žaidėjai, kurie to dar nepadarę, tačiau nori tapti serverio administratoriais, taip pat gali pateikti savo kandidatūras.8 taškai
-
[Adventas] Tr. priemonės SANDKING aukcionas,
Taduse_Jrg ir 7 kiti sureagavo į Edvinas už temą
Patvirtinti statymai, Jason_Slokk - 34.666.250 € Vycka_Flex - 28.500.000 € Tomukas_Real - 31.000.000 € Jeremy_Redwood - 48.555.555 € Greg_Solberg - 55.555.555 € Tomas_Honor - 82.000.000 € Aukciono laimėtojas Tomas_Honor!8 taškai -
3 taškai
-
Mafijos_Tevas užblokavo Kevin_Youells
Augis_Dash ir kitas sureagavo į Rokas už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:2 taškai -
Vycka_Flex laikinai užblokavo Smoke_Nord
Izy_Izy ir kitas sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Įspėjimas dėl nusižengimo. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://prnt.sc/5kBLTDh3zugA2 taškai -
Peikiu Tomas_Honor
Jack_Kie ir kitas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis už temą
Mano akimis, darbo įspėjimas buvo pagrįstas. Jeigu nesate prie kompiuterio, atsijunkite arba nuleiskite žaidimą/paspauskite ESC ir ateityje išvengsite panašių nesusipratimų. Vienintelė pastaba direktoriui, jei turima daugiau įrodymų, nereikia išsikelti savęs, o pateikti juos darbuotojui bei kaip galima tiksliau išaiškinti už ką buvo gautas įspėjimas. Direktoriaus pažeidimo neįžvelgiu. Tema rakinama.2 taškai -
Peikiu Tomas_Honor
Bobikas_Armanis ir kitas sureagavo į Funny_Ness už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Funny_Ness Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Tomas_Honor Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Tomas įspėjo darbo įspėjimu mane už tyčini /pdk neėmimą. Jo paprašius įrodymu jis atsiuntė vieną nuotrauką kaip Jack_Kie rašo man /pdk.Jack_Kie įrodymuose nieko konkretaus nesimato [/pdk lenteles nėra, manęs įrodymuose nėra,jog aš judėčiau iš vietos,ar ką rašyčiau ar ką veikčiau.O aš tuo metu nebuvau prie pc,o sistema sukurta jog afk išmestų tik po 5min].Klausimas Tomui,ar Jack_Kie buvo kažkaip paveiktas rašyti žinute tik man,ar jam buvo nurodyta stebėti d2 taškai -
Dainida_Prn užtildė Fekalijus_Rykste
Salvatore_Bufalino ir kitas sureagavo į Dainida_Prn už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: [Čia] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: [Čia]2 taškai -
2 taškai
-
kombinato judesys
Avery_Carrington sureagavo į Jack_Winslow už temą
drozimas tai funi bet kieta waizdine medzega saltas kraujux matas uwazuha1 taškas -
kombinato judesys
Avery_Carrington sureagavo į David_Edyionii už temą
ziaurus klipas, gerai padirbeta kolega 😎1 taškas -
kombinato judesys
Avery_Carrington sureagavo į Pokemon_Hate už temą
nuostabus saudymo igudziai, neapsakomai kietas movement, is tiesu esi vienas is geriausiu, judek toliau ir neziurek atgal.1 taškas -
1 taškas
-
Vycka_Flex užblokavo Mantas_Grietininis
Kevin_Youells sureagavo į Salvatore_Bufalino už temą
Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Tema rakinama.1 taškas -
Peikiu Tomas_Honor
Bobikas_Armanis sureagavo į Funny_Ness už temą
Matai Tomai tu priiemei tokius svarbus sprendimus kai tavęs nėra žaidime,poto prisijungi,gauni tokius įrodymus kuriuos tu pateiki ir esi įsitikinęs jog jie bus 100 proc tinkami darbuotoja įspėti darbo ispėjimu[nepasitaręs su Migeliu,aš čia vienas suprantu jog direktoriai nesitare su Migeliu,nebendrauja,nesprendžia svarbių klausimų kartu???],o pats prie įrodymu net neprisidėjas nei biški.Noriu pasakyti jog ir šitie įrodymai nieko neįrodo jokios mano kaltės.Tu įspsėjai mane turėdamas tik tas 3 nuotraukas kurios nieko neįrodo.O papeikimui atsakyti tau dar reikėjo chatlog?? iš kur man ir kitiems ž1 taškas -
1 taškas
-
mes su liebzedziu @Blue_Face neuzilgo gryzim, ziekit sawes
Don_Borito sureagavo į Girtas_Kugelis už būsenos atnaujinimą
mes su liebzedziu @Blue_Face neuzilgo gryzim, ziekit sawes1 taškas -
Apie pastaruosius porą mėnesių,
Saras_Tema sureagavo į Maxim_Kinderis už temą
Labas visiems, įdomus dalykas tos “beždžionės“. Keista, kuomet žmonės tiek daug laiko praleidę serveryje naudojasi tokiais dalykais, taip tai tavo klaida, jog kažkas iš jų galėjo prieiti prie to pulto, tačiau kaip bebūtų, kam reikėjo taip elgtis? Koks iš to tikslas? Bandyti kažkam pakenkti, kas logiškai mąstančiam žmogui turėjo būti aišku, jog tai padaryti yra beveik be šansų.... Jo, kažkiek sugadinta ekonomika, bet manau nėra to blogo kas neišeitų į gerą. 🌠 🌠 Idėja, kaip atgaivinti serverį turbūt yra vienas geriausių sprendimų. Reikia suprasti elementarų dalyką,1 taškas -
[BlackFriday] Verslo 200 m² aukcionas (ID:51),
Derrick_Gonzalez sureagavo į Edvinas už temą
Patvirtinti statymai, Joris_Ping - 8.111.111 € Aukciono laimėtojas Joris_Ping!1 taškas -
Verslo 100 m² aukcionas (ID:14),
Derrick_Gonzalez sureagavo į Edvinas už temą
Patvirtinti statymai, Arminas_Grigas - 700.001 € Tony_Express - 888.888 € Swim_Jim - 1.103.877 € Aukciono laimėtojas Swim_Jim!1 taškas -
Dalinuosi modais,kuriuos naudoju.
Meskis_Grazus sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
matau namuose nebereikes man sviesos jungt ekranas su tokiais modais kambari apsvies dekui kad dalinies 👍1 taškas -
Užšaldytų vartotojų susigrąžinimas,
Saras_Tema sureagavo į Rokas už temą
Užšaldytų vartotojų susigrąžinimas, Kas yra užšaldytas vartotojas? Tai toks vartotojas, kuris buvo užšaldytas (kt. acc freeze) už serverio taisyklių pažeidimus (serverio taisyklės čia). Tokių vartotojų šiuo metu projekte iš viso yra 2448 (tikrinta 2022.04.17). Visi šie vartotojai buvo konfiskuoti už projekto turto pardavinėjimą, pirkimą, keitimą. Taip pat už sukčiavimą (kt. čytinimą), žaidėjų apgaudinėjimus, serverio klaidų išnaudojimus savo labui, melavimą projekto administracijai ir aktyvų kenkėjišką elgesį. Iki šiol visi šie vartotojai buvo užšaldyti ir jų susigrąžinti nebuvo įmanoma joki1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Mantas_Grietininis
Kevin_Youells sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Įspėjimas dėl kenkėjiško elgesio. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://prnt.sc/GoNAFMaPXSUK0 taškai