Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

#Vidas

Narys

  • 219

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė #Vidas

  1. Sugalvojau prajudinti NRG-500 seniai judintas bolidas

    https://imgur.com/a/HRzSIea

  2. Įspėjimas žaidėjams, kurie serveryje turi administratoriaus privilegijas. Nustokite išnaudoti /azg komandą tam, kad nuslėptumėte turimus ginklus nuo policijos pareigūnų. Per porą dienų, už šį pažeidimą, administratoriaus paslaugas prarado 5 žaidėjai ir apie 20 žaidėjų gavo įspėjimus už blogą /azg komandos naudojimą. Gero vakaro!

    machine gun cat GIF

  3. Įspėjimas žaidėjams, kurie serveryje turi administratoriaus privilegijas. Nustokite išnaudoti /azg komandą tam, kad nuslėptumėte turimus ginklus nuo policijos pareigūnų. Per porą dienų, už šį pažeidimą, administratoriaus paslaugas prarado 5 žaidėjai ir apie 20 žaidėjų gavo įspėjimus už blogą /azg komandos naudojimą. Gero vakaro!

    machine gun cat GIF

  4. laba vakarą kaip išsilaikę?

     

    1. #Vidas

      #Vidas

      visko būna dar ne prie tiek žaidėju žaidžiau greensaide

       

    2. (Peržiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Gal kas žinot, kaip sutvarkyt SAMP'e herogliufus?

  6.                                                              Sveiki ieskau darbo

    • medikas-teko dirbt mediku mazdaug kokius 5 kartus,tik ne greenside serve,buvau greitas medikas.
    • taksi-teko irgi daug kartu dirbt,buvau draugiskas,greitas -be buvo sunku biski su zmonem je buna nepasako kur vaziuoti ir kada pvz nuzudo ar tesot neleidzia vaziuoti toliau.
    • As labai prasau priimti mane i koki darba nes ukininku jau nusiblogo jau dirbt .
    • mano laikas per diena apie 60min-300min serve.
    • fee81c8bd31fd20bf798e89bca7184d7155.jpeg
  7. Noriu priminti, jog dalyvauti ir galbūt papildyti mūsų projekto komandą gali kiekvienas. Viskas priklauso tik nuo Jūsų pačių! Nesvarbu ar Jūs mūsų projekte esate žinomas, galite būti visiškas naujokas. Svarbiausia MUMS yra Jūsų tikėjimas savimi ir noras įrodyti, jog tai sugebate ir esate pasiruošęs visiems iššūkiams, kurie Jūsų laukia mūsų projekto komandoje! Nenuvertinkite savęs, jeigu turite noro ir tikite savimi būtinai iškelkite savo kandidatūrą ir tapkite mūsų komandos dalimi. Daugiau informacijos nuolatinės atrankos temoje, kurios nuorodą palieku apačioje.

     

  8. Sv, gal zinot kame problema? Pastoviai kompas pradeda lagint(visur) ir nenustoja, po 1min pradeda ziauriai uzti kompas ir kaisti ir be rr neina sutvarkyt ir tai po 30min vel ta pati problema.

     

    Padejusiam atsidekosiu

  9. Kviečiu visus tapti LUXUS Klubo nariu. Klube Jūsų lauks specialūs pasiūlymai, ir net aukcijonai retoms mašinoms! 
    ____________________________
    Norint patekti į Luxus Klubą, Jūs turite: parašyti man forume až žinutę su apytiksle turima pinigų suma! Konfidencialumą garantuojame! Minimali suma grynais turi būti ne mažiau ~5mln.

     

  10. Ta prasme kaip jaustis kai jau x2 kart nulaužia mano acc dabar jau ir su slaptukodu.. normaliai good bye GREENSIDE :(

  11. Krc as nesiruosiu cia gint Benecio, bet as nesuprantu krc, patys prisicytinat, nes nemokat zaist be cytu ir po to verkiat, kad benetis jus ideda i NGS ir uzdaro gauja. Krc jus gal ikurkit nesubrendeliu gauja tai bent benetis zinos kur veliasi nes cia tai pamoina biski su tokiais. Prisicytini ir susimokek saibas o ne kaip koks bailys susikures kitus acountus zaisk ir ppk rasyk. Ir dar sako "" mes ne kaziolai, oziai"" :DDDD

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.