Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Larry_Green

Neaktyvus

  • 84

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Liūdnas
    Larry_Green sureagavo į Aivaras tarp 2022.10.03 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.0)   
    • Į unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima įmontuoti hidrauliką ir nitro.
    • Unikalią tr. priemonę „Caddy“ galima remontuoti mechanikų garaže.
    • Sukurta galimybė įsigyti unikalias tr. priemones. Projekto administracija, viename iš tr. priemonių pardavimo vietų (mašinų salonas, motociklų salonas, laivų prieplauka) galės sukurti unikalią parduodamą tr. priemonę, kurią kiekvienas žaidėjas galės įsigyti už serverio valiutą. Apie galimybę įsigyti unikalią tr. priemonę, bus paskelbta mūsų medijoje.
    • Naujiena! Naujas paketas – „Greito starto paketas“. Iškeitus 7500 kreditų į šį paketą gausite 500.000€ serverio valiutos.
    • Nebereikės laukti 150 žaidėjų serveryje! Norėdami parduoti versluose sukauptą produkciją už didžiausią kainą (15€/vnt.) nuo šiol galėsite prie 70 žaidėjų serveryje.
    • Pakitimai kontrabandos sandėlio veiksmuose. Nuo šiol grobti ar daryti kratą kontrabandos sandėlyje reikės trijų žaidėjų abejose pusėse.
    • Sumažinta kontrabandos paketo kaina (iš 25€ į 15€ už vienetą).
    • Pašalinta sena išvaizdos dėžės komanda /sdeze . Nauja komanda – /ideze .
    • Be baro aprangos nebebus galima pasiimti baro tr. priemonių.
    • Grąžinta galimybė iškeisti kreditus į žaidimų serverio patirtį.
    • Sutvarkytos gramatinės klaidos.
  2. Haha
    Larry_Green sureagavo į Teddy_Wiliams tarp Peikiam Teddy_Wiliams ir kt.   
    Labas, visą situaciją jau žinojau ryte ir asmeniškai atsiprašiau Direktorių Prižiūrėtojos. Antonio buvau davęs prisijungimus dėl dovanėlių surinkimo ir verslo sutvarkymo, kol mano kompiuteris taisykloje. Antonio pasitikėjau ir maniau, kad jokių problemų nebus, bet vis dėl to sugebėjo pridaryti. Visą kalte ir pažeidimus pripažįstu, nes čia mano kaltė, kad daviau jam prisijungimus. Dar kartą atsiprašau kam buvo pakenktą ir prižadu, kad tai nepasikartos.
  3. Haha
    Larry_Green sureagavo į Gabi_Jole tarp Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Smagu sulaukti naujų veidų rinkimuose. Šį kartą norinčių buvo nemažai, nustebino.  Buvo du ryškūs kandidatai į vadovo pareigas, dėl ko buvo sunku išsirinkti tą vienintelį. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute, žaidime (@Gabi_Jole) ar discord’e (misko_uoga#0851).
    KANDIDATAI
    Pirmasis - kandidatūroje trūko informacijos apie firmos sistemas. Pateikei idėjas, tačiau dėl jų nesi tikras kaip viskas bus ir kyla dėl to dvejonės. Taip pat, esant serveryje tenka matyti tavo nekompetentingą/nepagarbų elgesį su kitais serverio žaidėjais. Vadovavime toks elgesys nėra priimtinas nors Taksistų firma yra neutrali, taisyklės tos pačios. Rizikuoti su tavimi tikrai nenoriu, nes kyla nemažai klausimų dėl tavęs ir neaiškumų, tad lieku stebėjimo rėžime analizuojant tave. 
    Antrasis - esi naujas veidas GreenSide projekte (kitiems galbūt žinomas, bet man neteko tavęs matyti), tačiau kiek teko su tavimi bendrauti racijoje ir tave pastebėti/analizuoti žaidime, esi protingas ir tikrai daugelio dalykų kitiems reiktų pasimokyti iš tavęs. Skaitant tavo idėjas, jos pasirodė nuobodžios ir monotoniškos. Laikui bėgant, manau, idėjų bus tik daugiau ir ties tuo patobulėsi. Prie kompiuterio atsisėdame vengti realybės ir įsitraukti į šiek tiek kitokį žaidimą. Viskas aiškiai aprašyta, klausimų nekilo. Mano akimis esi potencialus kandidatas į vadovo pareigas. Taip pat vienas iš geriausiai pasirodžiusių. Tikiuosi nesustosi ties šia kandidatūra. Sėkmės!
    Trečiasis - džiaugiuosi, kad tau buvo suteikta galimybė į vadovo pareigas ir jose įrodei, kad su firma puikiai moki tvarkytis bei esi šiek tiek pasikeitęs į gerą pusę, dėl daugelio dalykų drįsčiau abejoti. Analizuojant pateiktą kandidatūrą vietomis sunku buvo suprasti ką nori pasakyti, nes mintimis peršokdavai kitur ir vėl grįždavai prie to paties, tik visiškai kita esme. Abejonių nėra, kad susitvarkysi su firma, tačiau kyla neaiškumų dėl pačios firmos vizijos, nes ji nėra labai aiški bei tavo elgesio niuansų.
    Penktasis - pateiktoje kandidatūroje nebuvo ką analizuoti. Laiškas lygus pateikti anketą į darbus su pakvietimu ar gavus klausimyną atsakinėti į klausimus trumpai. Nesilaikei prašytų reikalavimų, trūko informacijos, išsamumo. Tad nebuvai įtrauktas į kandidatų sąrašą.
    Šeštasis - viskas ko reikia, kad firma funkcionuotų - tu supranti. Laiške viską aiškiai išdėstei. Tačiau šioje atrankoje buvo daug pranašesnių kandidatų su savo gana stipriomis idėjomis bei asmenybėmis. 
    Septintasis - šuo metu lyg esi grįžęs po pertraukos į serverį, todėl reikia laiko tave pamatyti kaip žaidėją bei atskirą asmenybę žaidime. Tai pat, anketa lygi paprasčiausiam rašinėliui, kuriame trūksta prašomos informacijos. Nors ir teigi, kad idėjų turi daug, tačiau kur jos? Kodėl nėra aprašytos? Nežinau kokia tavo firmos vizija. 
    Aštuntasis - apie tave, kaip serverio žaidėją, žinau labai mažai. Tad norėčiau likti prie stebėjimo ir analizavimo tavęs žaidime, taip labiau pažinti tave. Nors kituose projektuose esi turėjęs pareigas, tačiau tai nesuteikia jokio pranašumo čia. Pateiktoje kandidatūros trūko informacijos apie firmos sistemas, aprašytos banaliai. Norėjosi išsamumo ir užtikrintumo. Džiugu, kad bandei. Tikiuosi tavęs tai nesustabdė ir sieksi tikslų toliau.
    Devintasis - skaitant pateiktą kandidatūrą trūko informacijos apie firmos sistemas, pačius rangus. Šiokia tokia firmos vizija yra, bet ji gana blanki ir kelianti dvejonių. Smagu, kad išmanai taksistų darbą, bet rizikuoti nežadu, kai yra ryškių kandidatų su tvirtomis idėjomis bei išsamiai viską aprašę. Linkiu ties šia kandidatūrą nesustoti ir bandyti sekančiose. 
    Dešimtasis - taip, kaip ir minėjai, galbūt dar nėra pakankamai laiko praėję, ir tu esi visiškai teisus. Per 2-3 savaites įvyko nelabai smagių situacijų, kurias manau puikiai pats supranti ir žinai apie ką, apie tai daug nesiplėsiu čia. Visa tai suteikė daugiau klausimų dėl galimybės vadovauti, tad palinkėsiu sėkmės ateityje. Smagu matyti nepasiduodantį ties pirma nesėkme ir bandantį toliau.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Kadangi antrasis kandidatas buvo ne ką mažiau potencialus už ketvirtąjį, tad buvo sunku išsirinkti, kuris užims vadovo kėdę. Tačiau vieno idėjos buvo stipresnės ir pranašesnės. Tad šią vadovo kėdę užims Arnas_Hazer. Perskaičiusi laišką susidariau ryškią firmos viziją. Labai džiugiu, kad pas Arną idėjų netrūksta ir ateityje manau bus dar daugiau bei patobulintų. Tikiuosi pateisinsi mano lūkesčius ir nudžiuginsi savo sugebėjimais bei rezultatais. Geros kadencijos!
    Pasitikime naują Taksistų firmos vadovą - Arnas_Hazer!.
  4. Haha
    Larry_Green sureagavo į Gabi_Jole tarp Gabi_Jole (Jamal_Sharan) užtildė Justas_Jucius   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/iCIxNzF
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://talpix.lt/u/FErIgYp
  5. Haha
    Larry_Green sureagavo į Rokas_Pobga tarp Peikiu Matthew_Bennett   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Finnley_Harrell
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: izeidinejimai, as nepripazystu kad esu nabagelis ir neadekvatas, premium narys privalo but nubaustas
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :https://imgur.com/a/0QO07LG
  6. Haha
    Larry_Green sureagavo į Jizzy_Black tarp Prisidėk prie mūsų - sukurk mechanikams logotipą ir tapk firmos istorijos dalimi!   
    Sveiki jaunuoliai ir ne tik, kas žino, o kas dar ne, mechanikai gavo naująjį vadovą, kuriam reikia Jūsų pagalbos! Kokios? Kaip galima suprasti iš pavadinimo, firmai reikalingas naujas, modernus ir akiai žavus logotipas. Kas jį sukurs? Jūs, žaidėjai! Situacija paprasta - kaip eilinis mirtingasis, negaliu visko mokėti pats, tad šioje situacijoje esu visiškai žalias „photoshop'o“ srityje. Vienu ar kitu atveju, firmai reikalingas jos ženklas, tad jo reikia vienu ar kitu būdu, tačiau kadangi jo sukurti pats negaliu, nusprendžiau padaryti mažą konkursėlį, kurį įvykdę prisidėsite prie mūsų visų firmos vystymo bei tobulėjimo, o už tai dar ir gausite atlygį.
    Konkurso nugalėtojas gaus 50.000$ piniginį prizą bei 5 bronzines tiuningo dėžes!
    Konkurso sąlygos bei informacija
    Logotipas turi būti susijęs su mechanikų darbo specifika Logotipas turi būti unikalus, gamintas Jūsų pačių rankomis ir širdimi Firmoje vyrauja švelni raudona bei juoda spalvos, tad logotipe turi dominuoti jos Galutinį sprendimą ir laimėtoją išrinksiu ir paskelbsiu aš Sukūrę logotipą užpildysite apačioje pateiktą šabloną ir pateiksite jį šios temos atsakymuose Prizinį fondą finansuoja UAB „mano asmeninė sąskaita“ Šablonas
     
    Sėkmės!
  7. Patinka
    Larry_Green sureagavo į Rokas tarp Kas yra barai?   
    Kas yra barai?
    Mūsų žaidimų serveryje visas nusikaltėlių gyvenimas vyksta baruose. Viso yra du barai, tai „Montgomery“ baras ir „Blueberry“ baras. Abu barai užsiima nelegalia veikla, kurios pagalba uždirba nešvaraus pinigėlio. Tuo pačiu metu abu barai konkuruoja tarpusavyje. Be visa to visą barų nelegalią veiklą kontroliuoja teisėsaugos pareigūnai. Kad barai sugebėtų tinkamai funkcionuoti ir atlaikyti spaudimą iš visų pusių Jiems reikalinga apsauga.
    Reikiamą apsaugą gali suteikti baikerių šutvė, kurią gali suburti abu baro savininkai. Kad suburta šutvė neišsilakstytų ir padėtų barui dominuoti nelegaliose veiklose, baro savininkas turės pasirūpinti, jog kiekvienas baikeris jaustųsi it namuose. Baras baikerius turės aprūpinti geriausia amunicija, maloniausiai svaiginančiais narkotikais, premijomis ir aišku įvairiomis užduotimis, kurios padės atsipalaiduoti po įtemptos veiksmo dienos. Turbūt skamba nuostabiai, tačiau teks paplušėti, kol pavyks išsikovoti vietą po saule.
    Kiekvienas baikeris dalyvaudamas nelegaliose veiklose renka statistiką. Surinkta statistika tokių veiklų metu yra reikalinga baikerio lygio pasikėlimui. Kuo baikerio lygis yra aukštesnis, tuo didesnį ginklų, narkotinių medžiagų ir aprangų arsenalo pasirinkimą turės baikeris. Tai reiškia, jog pirmą kartą tapus baikeriu kovos lauke negausite į rankas pačio galingiausio ginklo, turėsite užsitarnauti pagarbą ir įrodyti, jog esate to vertas. 
    Įrodinėti savo vertę galėsite nelegalių veiklų metu. Pagrindinė baro nelegali veikla yra produkcijos dėžių gamyba. Pagamintas produkcijos dėžes baras parduos pačiam Meksikos karteliui. Kuo daugiau produkto bus parduota, tuo baro lygis bus aukštesnis ir taip baras susikurs priėjimą prie aukščiausios kokybės ginklų ir narkotinių medžiagų. Abu barai gali užgrobti vienas kito apleistą sandėlį ir jį apiplėšti. Už sėkmingai įvykdytą apiplėšimą baras gaus kontrabandos dėžių, kuriose galima rasti ginklų ir narkotinių medžiagų. Apiplėštas apleistas baro sandėlys neteks atitinkamo kiekio pagamintų produkcijos dėžių. Taip pat teisėsaugos pareigūnai gali surengti kratas abiejų barų apleistuose sandėliuose, kuriuose vyksta produkto gamyba ir taip konfiskuoti dalį pagaminto produkto. Teisėsauga už sėkmingai įvykdytą kratą gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo pelną.
    Sekanti barų nelegali veikla yra kontrabandos zonos. Trys kartus per parą, tarp 16:00 ir 17:00, 18:00 ir 19:00 bei tarp 20:00 ir 21:00 viena iš galimų zonų tampa aktyvi. Kuomet kontrabandos zona yra aktyvi, dėl jos gali kovoti abu barai. Į bendrą veiklą gali įsitraukti ir teisėsauga. Priklausomai nuo zonos tipo, barai arba teisėsaugos atstovai renka taškus. Zonos gali būti trijų tipų. Tai išlaikymo, dominavimo ir bendras išlaikym ir dominavimo tipas. Išlaikymo metu taškai yra gaunami už buvimą zonos ribose. Dominavimo metu už priešininko nužudymą. Bendrame išlaikymo ir dominavimo tipe už abu, viršuje jau paminėtus veiksmus. Daugiausiai taškų per 45 minutes surinkusi pusė, laimi kontrabandos zoną ir gauna atitinkamą atlygį. Jeigu laimi baikeriai, gauna kontrabandos paketus. Jeigu laimi teisėsauga, gauna atitinkamą finansinį atlygį į darbo fondą.
    Paskutinė, bet tikrai ne prasčiausia veikla yra didžiojo banko apiplėšimas. Šioje veikloje baro užduotis yra užgrobti didįjį banką ir jį apiplėšti. Tai nebus pati lengviausia veikla, bet potencialiai tai galės būti viena pelningiausių baro veiklų. Kiek ši veikla bus pelninga priklausys nuo baikerių šutvės, kuri grobs banką ir teisėsaugos pareigūnų, kurie visais įmanomais būdais stengsis apsaugoti banką ir jo pinigus. Taip pat galime garantuoti, jog ši veikla yra viena iš įdomiausių, kadangi čia reikės ne tik šaudymo įgūdžių, bet ir komandinio žaidimo, kurio metu bus galima pasirinkti įvairias taktikas, nuo kurių priklausys grobimo baigtis, bei galutinis baro grobis. Jeigu teisėsaugos pareigūnams pavyks apsaugoti banką ir jo pinigus, tokiu atveju darbo pelnas bus papildytas solidžia pinigų suma. Jeigu vis dėl to baro baikeriams pavyks apiplėšti banką, tokiu atveju teisėsaugos pareigūnai privalės pasistengti, jog tie pinigai nenukeliautų iki baro. Už kiekvieną pašalintą baikerį, kuris su savimi turėjo banko grobį, teisėsaugos pareigūnai gaus premiją į darbo pelną.
    Kad po veiklų nebūtų nuobodu, baro savininkas galės sukurti „target“, bei „reach“ užduotis. „Target“ užduotis yra skirta taikinio nustatymui ir jo pašalinimui. Tarkim baro savininkas turės priešų, kuriuos norės tiesiog nužudyti. Už tokį nustatytą taikinio pašalinimą baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. „Reach“ užduotis skirta dviračių tr. priemonių virtuozams. Baro savininkas galės nustatyti pradžios tašką, bei pabaigos tašką, kurį baikeris turės pasiekti. Už sėkmingai pasiektą pabaigos tašką baikeris gaus nustatytą baro savininko atlygį. Ši užduotis gali būti panaudota kad ir „stunt“ užduočių kūrimui.

    „Greenside“ administracija
    2021, gegužės 11d.
     
  8. Patinka
    Larry_Green sureagavo į Rokas tarp Žvejok ir laimėk lietuviškų čipsų dėžę!   
    „CHAZZ“ vieninteliai profesionalūs, labai
    lietuviški daržovių traškučiai, kurie gimsta Trakų rajone.
    Žvejok ir laimėk lietuviškų čipsų dėžę!
    Žaisk mūsų „GTA SA-MP“ žaidimų serveryje, žvejok vienoje iš žuvininkystės įmonių, įvykdyk kontraktus ir taip didink savo žvejo patirtį. Iki kovo 8 dienos daugiausiai žvejo patirties taškų surinkę trys žaidėjai laimės „CHAZZ“ pasirinktą čipsų dėžę, o į „TOP15“ sąrašą („/topai“) iki kovo 8d. patekę kiti žaidėjai, laimės atitinkamus prizus (kreditai, dėžės) žaidimų serveryje.
    Konkurso taisyklės,
    Konkurse gali dalyvauti kiekvienas mūsų žaidimų serverio žaidėjas;
    Sukčiauti konkurse, pvz. naudojant failus, kurie palengvintų žūklę yra draudžiama;
    Žuvininkystės įmonių savininkams naudotis susidariusia situacija ir piktnaudžiauti atlygiu yra draudžiama;
    Kita informacija,
    Konkursą laimės ne tie žaidėjai, kurie „/topai“ lentelėje turės daugiausiai žvejo patirties, bet tie žaidėjai, kurie iki kovo 8d. uždirbs daugiausiai žvejo patirties taškų.
    Kaip dalyvauti?
    Visų pirma jeigu nesi dar susipažinęs su žūkle mūsų žaidimų serveryje, tokiu atveju pirmiausia rekomenduojame tai padaryti. Daugiau informacijos apie žūklę žaidime galite rasti šioje temoje, arba tiesiog prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą „/zvejyba“. Susipažinus su žūkle vykite į vieną iš žuvininkystės įmonių, sudarykite kontraktą, įvykdykite jo reikalavimus ir taip uždirbsite ne tik pinigų, bet ir žvejo patirties taškų, kurie ir yra svarbiausias rodiklis šiame konkurse! Sekti savo turimą žvejo patirties kiekį galite panaudoję „/topai“ lentelę, arba tiesiog nuvykę į žvejybos reikmenų parduotuvę.
    Konkursas vyksta iki kovo 8d.
    „Greenside“ administracija
  9. Patinka
    Larry_Green gavo reakciją< Xavier_Martinez > tarp Užpildyk ir laimėk Sultan   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Larry_Green
    Koks yra jūsų mėgstamiausias vaikystės filmukas?: "Na Palauk"
  10. Patinka
    Larry_Green sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.2)   
    Atnaujinta pinjatos sistema. Nuo šiol serveryje nuo 8:00 iki 24:00 atsiradinės pinjatos miesteliuose, jas reikės sunaikinti spaudinėjant dešinįjį pelės klavišą. Žaidėjai padarę atitinkamai pinjatai žalos gaus prizą, bei vienas iš žaidėjų, padaręs pinjatai žalos, atsitiktiniu būdu, gaus pagrininį prizą, kuris yra dvigubai didesnis, nei standartinis prizas.
    Nuo pagrindų perkurta banko ir bankomatų sistemos. Visi langai bus labiau intuityvus. Taip pat atsirado naują funkcija, banke galėsite pažiūrėti bankinius išrašus, kada darėte bankines transakcijas. Naudojantis bankomatais Jūsų veikėjas bus animuotas, taip žaidime perteikiant daugiau gyvumo.


    Atsiradimo (spawn) vietoje pridėtas dviračių nuomos punktas. Pakoreguotos kainos žvejybos įmonių savininkams. Žuvų kainos parduodant į serverį svyruos nuo 56€ iki 75€. Pakeistos stovėjimo aikštelių kainos, nuo šiol paprastas parkavimas kainuos 10€, parkavimas su krovimu 20€. Pašalinta komanda /dmraktas, nes atnaujinus darbų transporto sistemą ji tapo nebereikalinga. Iš /info lentelės pašalinta informaciją apie tai koks direktorius yra žaidėjas, nes tai galima peržiūrėti per /direktoriai komandą. Pridėta daugiau vietų kur galima atsisėsti ant suoliukų. Naudojant peilį saugioje zonoje, Jūs jį visiškai prarasite. Esant /edalyvauti evente, Jums neveiks /ptaisyti, /pgydytis, /vaistinele, /mirankiai komandos. Pridėta daugiau veikiančių gėrimo aparatų vietų. Padaryta, kad žvejojant nebegautumėte AFK lentelės kuri trukdo žvejybai. Pdaryta, kad /ptp komandoje iškarto matytumėte teleporto pavadinimą. Sutvarkyta, kad pervežėjams kontraktų pervežimu rekordus rodytu tikslia seka. Sutvarkyta, tvarkos prižiūrėtojams paramos suteikimo komanda. Sutvarkyta, kai po serverio restarto daugelis žuvies kompanijų prarasdavo savo aktyvius kontraktus. Sutvarkyta, kad picerininkai iš sandėlio galėdavo pasiimti picas be darbo aprangos. Sutvarkyta, kad kortu žaidime retkarčiais iškritus tūzui būdavo blogai suskaičiuojama kortų reikšmė. Sutvarkyta, kad negrodavo PWR radijo stotis. Sutvarkyta, kad tr.priemonių turguje viena tr.priemonė atsirasdavo apsisukusi ne ta kryptimi. Sutvarkyta, kad baldų parduotuvėje vienas baldas buvo ne savo skyriuje ir neatitiko pavadinimo. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.
  11. Haha
    Larry_Green sureagavo į Teddy_Wiliams tarp Teddy_Wiliams užtildė Ponas_Rcon   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: T"W
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Rcon
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: /pagalba ne tam
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/9uBz1oP
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/4xUTWRG
  12. Haha
    Larry_Green sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos analizė,

    Atėjus atnaujinimui anketų skaičius ir kokybiškumas gerokai išaugo. Šios atrankos metu sulaukėme 43 kandidatūrų į nemokamo administratoriaus pareigas. Kad ir kaip norėčiau suteikti šansą didesniui žaidėjų skaičiui, tačiau esame apsibrėžę tam tikrą nemokamų administratorių skaičių, tad yra tokių kandidatų kuriems trūko tikrai, tikrai nedaug. Žaidėjai kurie nerado savo Vardo_Pavardės šitame sąraše, tikrai neturi nusivilti, nes uždavė gera kovą kitiems kandidatams, ko praeitose atrankose nebuvo. Tikiuosi, kad visi tie žmonės nenuleis rankų ir bandys jėgas dar, dar ir dar, nes būtent čia šansų visada yra. Buvo ir tokių žmonių kurie labai atmestinai pildė anketas ir tikėjosi praslysti. Nežinau, bet pastangos įdėtos į anketas puikiai matosi, net jų nepradėjus skaityti ir neįsigilinus į žodžius. Tikiuosi ir per kitas atrankas sulaukti, tokio didelio kiekio kandidatų.
    Kodėl būtent pasirinkome šiuos žmones? Aktyvumo ir patirties bagažą nešantys žmonės, kai kurie su gan dideliu potencialu ateityje nuveikti ir didesnius darbus. Meluotume sau jeigu sakytumėm, kad aktyvumas nėra vienas iš didžiausių prioritetų renkant administratorius, kurie visą savo darbą turi žaidime, būtent tokiu keliu į nemokamus administratorius ateina Rokas_Xeon, Scott_Gemini, Giedrius_Hells, tikiuosi nenukris aktyvumus susidūrus su problemomis, kurių pradžioje tikrai bus, nes pradžioj juk reikia atsigryninti, kas tikrai čia nori pasilikti, o kas tiesiog atėjo tik pasižvalgyti.
    Kiti žaidėjai apie kurių potencialą kalbėjau truputį aukščiau, kurie mūsų akimis ateityje turi didžiausius šansus papildyti komandos narių gretas yra Teddy_Wiliams ir Santo_Baronne. Tikiuosi tas potencialas išliks ir įrodysite ko iš tikro esate verti. Nemeluosiu, kad džiaugiuosi pamatęs šiuos 2 žmones atrankoje, nes turbūt dabar iš nemokama administratoriaus kur kas lengviau žengti žingsnį link komandos. Tikiuosi nenuvilsite ir mano lūkesčius pateisinsite 110%.
    Kiti laimingieji, kurie turėjo didžiausia konkurencija atrankoje ir kuriuos buvo tikrai sunku atsirinkti. Vieni buvo pastūmėti tikintis, kad ateityje jie galėtų užprogresuoti ir įrodyti, kad jie buvo verti būti ankščiau nei yra dabar Gruzinas_Sampo, Wizard_Airidas, Minusinis_Ateivis. Jeigu esate žemiausioje pasirinkimų grupėje, nereiškia, kad esate vertinami blogiausia, tikiuosi parodysite savo potencialą ir į mūsų greitas atnešite kažką naujo.

    Visi patekusieji privalo susisiekti discord'e Mantas#7392



    „Greenside“ administracija Sausio 24d.
  13. Haha
    Larry_Green sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Pasikeitus netikėtai planams rašau analizę daug ankščiau nei buvo planuota. Reikalingas didesnis kiekis žmonių testavimams, tad pavarčius kalendorių su Roku nusprendėm analizę parašyti greičiau ir paimti tuos, kuriuos jau tikrai norime paimti ir kurie jau turėjo užtikrinta pozicija čia. Apibendrinus atranką, tikėjausi didesnio kiekio žmonių ir kur kas kokybiškesnių anketų. Tiems kuriems laimė nenusišypsojo šį kartą, tai kita analizė bus būtent po atnaujinimo, tad tie kurie negavo savo šanso, dar tikrai neverta nusiminti ir turėtų pabandyti dar kartą. Pagrindinė priežastis, buvusiems ant klaustuko buvo, nenorėjimas prileisti prie atnaujinimo testavimų. Atnaujinimą įkėlus, šiek tiek vertinimo kriterijai skirsis ir šansai nepatekusiems bus didesni.
    Kalbant apie pildžiusiųjų minusus, tai daugelis turbūt per gerai apie save galvoja, kad prieš keletą mėnesių lyginau projektą su žemę, skaldžiau bajrius apie atnaujinimą ir, kad jo iš vis nebus, o po to pildau į nemokamus administratorius. Atsiprašau, bet tokie dalykai čia tikrai nepraeis, turite įrodyti, kad esat potencialūs ir galite būti reikalingi mums. Niekada nebus taip, kad buvot projekto kenkėjai, o rytoj jau busite mūsų dalis. Tam tikrai reikia laiko, o laikas geriausia parodo, kiek žmogus to nori.
    Tik noriu priminti visiems, kad administratoriaus pareigos bus tos, kurios suteiks aukščiausia laiptelį patekti į komanda ateityje, tad tie kurie nori sulaukti savo šanso, geriausias kelias tik čia.

    Šios atrankos laimingieji,

    @Tony_Express
    @Gruzinas_Tortilla
    @Black_Hand
    @Laurynas Leigon
    @Bob_Winters
    @Bevardisz_Raidas
    Laimingieji privalo susisiekti su manim Discord'e Mantas#7392


    Norintys kandidatuoti, kandidatūras turi pateikti iš naujo
  14. Haha
    Larry_Green sureagavo į Hitautas tarp Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Labai džiaugiuosi jog kiekvienas kandidatas turi savo nuomonę ir ją išreiškia, ką labiausiai pastebėjau kolektyvo ir darbuotojų atsirinkimo punktuose, visi policijos vadovai nori tvarkingai dirbančio ir pastovaus kolektyvo, kaip ir tūrėtų būti, tačiau esu įsitikinęs jog ne visi tai gali sukurti, todėl turėjau pasikapstyti giliau į kandidatų praeitis ir apskritai jų veiklą serveryje. Policijos departamento direktoriaus pareigos yra rimčiausios vadovo pareigos serveryje, reikalaujančios daugybės atsakomybės, skuboto mastymo ir realių sprendimų su teigiamais rezultatais, todėl dėmesį atkreipiau į kandidatą kuris jau dirbo su manimi ir man.
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas - įpusėjęs skaityti tavo laišką jau pradėjau rašyti šį sakinį, iš policijos direktoriaus noriu žmogiškumo, neieškau roboto kuris baustų tiek darbuotojus už menkiausius pažeidimus, noriu priminti jog čia vis gi žaidimas, visuomet bus neišvengiamas klaidų laipsnis šiame departamente. Būtent dėl ko niekas netūrėtų būti baudžiamas už mažiausias klaidas, ypač siekiant surinkti pastovų ir tvarkingai dirbantį kolektyvą. Šio darbo mokymasis yra patirtis ir ją įgausi tik situacijose kurios nutinka dirbant su nusikaltėliais, todėl šiuo metu nematau kaip galėtum vadovauti policijos kolektyvui su tokia vizija visam departamentui. Prie to paties yra kitų problemų ties kuriomis neišsiplėsiu o tiesiog įvardinsiu - gaujos ir aktyvumas, jeigu nori dirbti su manimi, siūlau daryti išvadas, žodžiai nieko neįrodo. Antrasis kandidatas - tavo pagrindinė problema ir visiems aiški problema, vartotojų kaita, man nėra svarbios jų priežastys, tik pats faktas. Jeigu tikrai nori dar kažko pasiekti projekte, turiu tik vieną pasiūlymą, jeigu vis dar nori man parodyti jog tikrai esi asmuo kuriuo galiu pasitikėti - siek kažko auksčiau naujojo direktoriaus departamente. Esi dar vienas asmuo bėgantis nuo gaujų pasaulio, dėl ko labai džiaugiuosi, būtent todėl tau ir duodu protingą patarimą, tikiuosi tai įvertinsi. Trečiasis kandidatas - esi senas projekto vilkas, tačiau ne šio departamento gretose, kas manę verčia abejoti ar užteks patirties vadovauti policijos kolektyvui efektyviai ir priimti teisingus sprendimus. Noriu priminti, jog policija turi savo dokumentą kuris yra kasdienis darbo įrankis. Kadangi žinau ko ištiesų sieki, šių rinkimų rezultatai nebus tavo naudai. Laiškas tvarkingas, informatyvus, todėl kaip ir minėjau žinau tavo siekius, todėl noriu jog išlauktum tos progos. Ketvirtasis kandidatas - neturiu nieko naujo pasakyt nuo praeitų rinkimų apžvalgos, tikėjausi jog investuosi daugiau laiko į serverį jog grįžti prie pastovaus aktyvumo, rinkimai yra sąžiningi, todėl vertinu visus vienodai, todėl lieku prie to paties - noriu pastovaus aktyvumo, kiekvienas asmuo siekiantis bet kokių pareigų projekte turi tai įrodyti aktyvumu, rodant norą ir tik tuomet tai išreiškiant laiške. Po šios apžvalgos priimk teisingą sprendimą, ir įvertink savo galimybes, šiuo metu per daug skubi išeiti į priekį. Penktasis kandidatas - esi naujokas projekte, ko faktas niekuomet neieškau prižiūrėti policijos departamentą, tačiau laiškas pateiktas tvarkingai, įdėta darbo tačiau ne iki tokio lygio kurio reikalauju. Radau nemažai neinformatyvių punktų ir neaiškių pareiškimų, iš ko supratau jog nesi investavęs pakankamai laiko projekte, todėl norėčiau jog pirmiausia susipažintum su projekto tvarka, serverio sistemomis ir būtum pastebėtas bendruomenės. Tikiuosi tai ne pirmas ir ne paskutinis pasirodymas direktorių rinkimuose.
     
    NAUJASIS VADOVAS,
    Per nepilnus du mėnesius dirbant man ir su manimi, netikiu jog įgavai pakankamai patirties, tačiau paskutiniuoju metu tau esant policijos kolektyve, pastebėjau jog ištiesų sieki informacijos ir bandai kuo daugiau išmokti, tikiuosi jog tai buvo ne tik siekiant šių pareigų. Paskutinė firma kurią tavę buvau paskyręs vadovauti baigėsi tavo rotacija, šiuo metu žinai jog to nebus, savo nuomone policijos departamentui prižiūrėti paskiriu tinkamiausią asmenį, lauksiu rezultatų. Linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią policijos departamento direktoriaus kėdę užima Gruzinas_Tortilla.
  15. Haha
    Larry_Green sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjų firma turi naują direktorių,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Šį kartą praktiškai neatkreipiau dėmesio į jūsų idėjas, savaime aišku kodėl - laukiame atnaujinimo, tačiau visgi labai džiugu matyti jog vis dar galima sukurti kažką unikalaus ir veiklos atnešančio darbuotojams į firmą. Rinkimai nebuvo lengvi, buvo vienas ir dar du, "vienas" kuris bus sekantis pervežėjų direktorius ir "du", kurie yra potencialūs asmenys, tačiau vienas iš jų jau turėjas pareigas ir kitas, dar nepakankamai patyręs asmuo projekte, nors šį darbą jau pažysta to užimti svarbias pareigas neužtenka. Priėmiau teisingiausią sprendimą, noriu duoti firmai direktorių kuris mano nuomone bus tinkamiausias vadovas šiai firmai būtent šiuo metu, tikiuosi perkopsi tai ką esi užsibrėžęs.
     
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas - esu pilnai įsitikinęs jog tau tokios pareigos dar per anksti, nesi per daug patyręs projekte, tuo labiau susipažinęs su pačiu serveriu ir tvarka kurią turime. Laiške ne kartą minėjai jog pareigos padės tau surimtėti ir grįžti prie ramios ir tvarkingos veiklos serveryje, tačiau pažiūrėjus ką veiki žaidime pats nesistengi to įrodyti, trumpai pasakius - neieškau žmonių pareigoms kuriems gaujos ir jų veikla šiuo metu yra prioritetas. Prie to paties, pareigos netūrėtų žaidėjo motyvuoti, padėti elgtis tinkamai ar tvarkyti savo klaidas, pirmiausia pats jų norėk, įrodyk ir tuomet siek, nesiruošiu siūlyti pareigų tik todėl jog nori susitvarkyti reputaciją. Antrasis kandidatas - laiškas tvarkingas ir išsamus, neturiu prie ko prikibti apart to jog negali žadėti kiek išbūsi pareigose nes tai yra nenumatomas dalykas, geriausia to net neminėti, galų gale tai gali pasirodyti kaip siekis laikyti dėl dienų. Kaip ir minėjau, kandidatūra itin stipri, nesi labai patyręs projekte, ilgiau esi dirbęs tik vieną darbą su vadovo pakvietimu, kas yra labai mažai kai nežinai ką turi pasiūlyti kiti darbai. Esi pastebėtas mano radare, tikiuosi motyvuosi savę dar labiau siekti pareigų projekte. Trečiasis kandidatas - pervežėjų firmos vadovo pareigos nėra vieta kur gali patirti veiksmą kaip pats įvardinai, apskritai pareigos yra skirtos tam jog įsivažiuoti į projekto veiklą ir tvarką žaidime, siekiant aukštesnių pareigų laikui bėgant, prieš priimdamas sprendimą kandidatuoti į kažkokias pareigas, tinkamai apgalvok ko ištiesų nori iš savęs projekte.
    Ketvirtasis kandidatas - jeigu ne tavo praeitis, kuri labiausiai ir kiša koją rizikuočiau dar kartą, daug žadi ir rodai laiške tačiau, nenoriu firmą palikti dar kartą be vadovo,  todėl šį kartą liksiu prie saugiausio sprendimo tiek firmai tiek tau ir dar kartą leisiu tinkamai apgalvoti praeities sprendimus jog ateityje vertintum pareigas ir atsižvelgtum ir tinkamai įvertintum savo norus. Laiškas tvarkingas, idėjos gundančios, vėl esi mano radare nes matau jog rodai norą, tačiau dar kartą, ne šiai kadencijai. Penktasis kandidatas - žinau jog ši firma yra dar viena kurioje nori vadovauti, tačiau to šį kartą suteikti negaliu, esi gabus asmuo, laikui bėgant gali turėti begalę idėjų, jas sugebi realizuoti, tačiau šį kartą leisiu dar pailsėti, nenoriu skubėti su tavimi po paskutiniūjų pareigų. Laiškas tvarkingas, aiškiai išdėstytas ir informatyviai pateiktas. Kaip ir visuomet, kupinas idėjų, kurių gaila nepamatysiu. Kita priežastis kodėl nepasirenku tavęs, tai aktyvumas, esi neperseniausiai grįžęs po pertraukos, todėl jeigu dar nori kažko siekti, duodu laiko įsivažiuoti ir įrodyti jog dar turi parako. Šeštasis kandidatas - laiškas nebuvo panašus į laišką, nors ir nesi žinomas asmuo projekte, tikėjausi daug daugiau įdėto darbo pildant į vadovo kėdę. Firmos vadovas turi žinoti ko nori iš savo firmos, o ne laukti jog kažką sužinoti ir tuomet galvoti, turi būti nusiteikęs kažką daryti, asmeniškai nesiruošiu nieko motyvuoti pareigoms, norint jų, turi pats jos turėti ir ją parodyti. Laiškas ko nepavadinčiau laišku, buvo neišsamus ir neinformatyvus, nebuvo jokio detalumo ar išsiplėtimo ties firma ir jos formavimu, kas yra vieni iš svarbesnių punktų apie pačią firmą ir veiklą iš tavęs kaip kandidato į vadovo postą.
     
    NAUJASIS VADOVAS,
    Nusprendžiau prie dabartinės direktorių komandos pridėti asmenį kuris mano nuomone labiausiai pritaps ir sugebės susitvarkyti su skirtomis užduotimis. Kandidatuoji jau nebe pirmą kartą nuo turėtų pavaduotojo pareigų, taip pat pastebėjau jog tai darai nuosekliai, esi užsibrėžęs vieną firmą ir laikaisi būtent prie jos. Pats laiškas tvarkingas, išsamiai ir detaliai išdėstytos mintys kurias tikiuosi pamatyti greitu metu. Sveikinu sugrįžus į vadovų komandą, linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Black_Hand.
  16. Patinka
    Larry_Green sureagavo į Tony_Express tarp [Pavariau?] CSGO FragMovie #5   
    Trumpas csgo fragmuvis,
    Komentuoti galite, tačiau privalote laikytis visų forumo taisyklių.
    „CSGO FRAGMOVIE“
  17. Haha
    Larry_Green sureagavo į Hitautas tarp Medikų kolektyvas turi vadovą,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Vienas komentaras kurį pastoviai pastebiu, tai jog kandidatai atsako į tai kas yra jų prašoma rinkimų temoje, tačiau niekuomet nežengia žingsnio pirmyn jog pasirodyti daug geriau nei prižiūrėtojas įsivaizduoja, jeigu rimtai norite pareigų siūlau paminėti tokius dalykus apie kuriuos kiti nepagalvotų, vienas iš pavyzdžių būtų „žaidėjų atsirinkimas į firmos kolektyvą” - dažniausiai ko sulaukiu tai jog visi yra lygus tokiu principu ir bus vertinami, nepamirškit jog galit išsiplėsti, pridėkit kodėl tai yra naudinga, ar taip tūrėtų būti daroma. Taigi rinkimai, nusprendžiau pasirinkti asmenį su kuriuo jau teko dirbti, nors ir ne itin ilgą laikotarpį, tačiau puikiai suprantu kodėl, tikriuosi suteiktas šansas bus išnaudotas tinkamai, tuo labiau sekant paskutines naujienas tikriuosi jog būsi pakankamai motyvuotas pasiruošti tam ko visi žaidėjai iki pat šiol laukia.
    KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
    Pirmasis kandidatas - nors ir į laišką įdėta begalo daug pastangų, neatmetu elgesio žaidime, nors jis ir pasikeitė per paskutines keletą savaičių, kas vyko prieš tai pamiršti negaliu. Esi potencialus asmuo pareigoms, sugebi dėstyti mintis, tačiau asmeniškai noriu daugiau laiko iš tavęs praleidžiant žaidime kaip pavyzdingas žaidėjas, jog įsitikinčiau ar tikrai galiu pasitikėti žmogumi prieš įkišant jį į svarbias žaidimo pareigas. Motyvaciją kurią šiuo metu rodai tikiuosi po rinkimų apžvalgos nedings ir toliau rodysi jog gailiesi dėl padarytų klaidų. Kas liečia pačią kandidatūrą, laiškas rimtas - pateikta daug rimtų argumentų kuriuos tikiuosi pasiliksi ir laikysiesi už sekantį kartą. Ko labiausiai trūko, tai pačių idėjų ir kolektyvo formavimas, kaip tai atrodys, kokia bus diena paprastam darbuotojui kuom jis užsiims apart sistemų žaidime. Antrasis kandidatas - pirmasis dalykas kas užkliuvo dar nepradedant skaityti laiško, tai klausimas „kodėl?”, kad ir kaip bebūtų, laiškas, pateiktas tvarkingai, prie ko galiu prikibti tai tavo asmenybė ir nuomonė už kurios visuomet laikaisi įsikibęs, kurią sunku pakeisti, kas yra tavo didžioji problema, ypač siekiant pareigų, esant vadovo kėdėje turi sugebėti išklausyti žmonių aplink tavę, įsisavinti jų nuomones ir siekti padaryti tai kas padėtų jiems, tik dėl firmų kolektyvų sukasi veikla pačiose firmose ir serveryje. Suprantu jog tai dalis asmenybės, tačiau turi rasti būdą kaip tai neutralizuoti arba tiesiog suprasti pats atsižvelgiant į situaciją. Trečiasis kandidatas - nespėjus skaityti laiško, pastebėjau žemiausią aktyvumą iš visų kandidatų, kas iš tiesų nuliūdino, kadangi firmai visuomet noriu kuo aktyvesnio vadovo. Sekantis dalykas, kuris manau bus pakankamai aiškiai suprantamas - praeitos pareigos, per daug apie jas neišsiplėsiu, tik tiek jog jas suteikiau tikėdamasis jog jų tikrai nori, tačiau po vieno pokalbio pasirodė kitaip. Kaip ir konkurentų, laiškas tvarkingas, gal būt ne tiek įdėta daug darbo kiek tikėčiausi.
     
    PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
    Turiu vieną potencialų kandidatą kuriam ir suteiksiu dar vieną šansą pasireikšti pareigose, Minde_Marshell. Sprendimą kaip ir minėjau pirmąjąme paragrafe priėmiau atsižvelgiant į pastarąsias pareigas ir susiklosčiusią situaciją, tikiuosi jog būsi pakankamai motyvuotas ir tai bus paskutiniai šios firmos rinkimai iki sekančių projekto pasikeitimų. Linkiu sėkmingos kadencijos.
    Sekančią medikų direktoriaus kėdę užima Minde_Marshell.
  18. Haha
    Larry_Green sureagavo į Rokas tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,
    Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atnaujinimo, apie kurį visi mes svajojame ilgiau nei derėtų. Visą tą laiką dirbome ir siekėme, jog visos tos svajonės virstų realybe. Realybe, kuri atnaujintų projekto žavesį ir priverstu užsukti kiekvieną pasiilgusi mūsų!

    Atnaujinimas jau testuojamas!
    Norime pranešti, jog daugiau nei prieš savaitę laiko atnaujinimas buvo pradėtas oficialiai testuoti. Tai reiškia, jog jau matome šviesą tunelio gale! Dabar viską darome, jog atnaujinimas būtų kuo kokybiškesnis ir kuo mažiau techninių ir loginių klaidų pasiektų Jūsų ekranus! Kiek užtruksime laiko, jog atnaujinimas būtų pilnai ištestuotas ir sutvarkytos klaidos, šiuo metu atsakyti dar tiksliai negalime. Grubiai skaičiuojant, tai gali užtrukti nuo ~1 iki 2 mėnesių arba mažiau, arba daugiau, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės.
    Didžiojo atnaujinimo aukos?
    Kaip ir prieš tai buvusiame dideliame serverio atnaujinime, taip ir šiame atnaujinime aukojame nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję. Tai reiškia, jog viso to, kas susiję su nusikalstama veikla, šiame atnaujinime neišvysite. Priežastis yra paprasta, sistema iš techinės pusės dar nėra paruošta. Pati sistemos teorinė idėja yra pilnai sugeneruota. Čia galite rasti teorinį idėjos aprašymą, kuri techniniame aprašyme išsiplėčia iki 300 puslapių. Nusikalstamos veiklos sistemai skirsime atskyrą atnaujinimą, kuris turėtų pasirodyti 2021 metų pradžioje. Su nusikalstamos veiklos sistema taip pat ateis ir papildomas darbas su direktoriaus pakvietimu - FTB.
    Manome, jog tai yra logiškas mūsų žingsnis ir iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo galėsite pailsėti nuo gaujų ir pilnai susipažinti su naujomis serverio sistemomis, todėl nepatirsite tokio kultūrinio šoko, kokį jį patirtumėte esant bendram atnaujinimui.
    Artėjantis serverio atnaujnimas - ko tikėtis?
    Tiek „Red County“ miestelių išorė, tiek vidus turės naują įvaizdį. Atnaujintos darbų su direktoriaus pakvietimu veiklos. Kai kurių darbų veiklos visiškai perkurtos. Nauji verslų tipai (žuvininkystės įmonės). Papildomos pramogos (krepšinis, kortų žaidimas, automatizuotos dalybos, „drop“ eventas, „voucher“ eventas, pakvietimų sistema ir t.t.). Ir dar daug visko jau artėjančiame serverio atnaujinime!
    Nekantraujame su visais pasidalinti savo kūriniais, kuriuos sukūrėme per daugiau nei porą metų. O dabar visų prašome įvertinti mūsų pastangas ir dar šiek tiek palaukti, o laukti tikrai verta!
    „Greenside“ administracija
    2020, spalio 8d.
  19. Haha
    Larry_Green sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjai turi naują vadovą,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Kuo toliau tuo sunkiau yra atrasti tinkamą kandidatą eiti vadovo pareigas, nors ir firma nereikalauja staigaus sprendimo, pats nenoriu per ilgai užsibūti firmoje kuomet vis dar yra norintis asmuo užimti šį postą vietoj manęs pačio. Primenu jog esu linkęs suteikti pirmuosius žingsius potencialiems naujokams, todėl nuspręndžiau atiduoti progą asmeniui tam kuris per pastarąjį mėnėsį degė noru labiausiai siekti pareigų projekte.
    KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
    Pirmasis kandidatas - pirmiausia sakyčiau jog noras grįžti į pareigas yra per daug staigus iš tavo pusės, vis gi didžiąją dalį vasaros nežaidei projekte o sugrįžai tik pasirodžius rinkimams. Nors ir esi ragavęs vadovo duonos, ką tik grįžus į projektą yra per greitas sprendimas skubėti už vairo ir vėl vadovauti firmai. Antrasis kandidatas - laiškas silpnas, didžiosios turinio dalies net neradau, buvo ieškoma short'cutų kaip greičiau jį užbaigti, todėl kokybės nėra. Iš to ką radau laiške neįsivaizduoju ką veiksi su firma, nes apie ją praktiškai nieko nebuvo parašyta, nežinau kaip ją formuosi, kaip ją užimsi - dėl šių priežasčių tavęs nebus paminėto prie pagrindinių kandidatų.
     
    PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
    Turiu tik vieną potencialų asmenį kuris gali užimti šias pareigas, Arnas_Query. Laiškas tvarkingas, pateikti argumentuoti punktai kodėl nori prižiūrėti būtent šią firmą, tikiuosi tai ką minėjai neliks tuščiais pažadais ir atliksi tai ką esi susiplanavęs ir sugebėsi išlaikyti firmą aukštame lygyje. Linkiu sėkmingos kadencijos.
    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Arnas_Query.
  20. Haha
    Larry_Green sureagavo į Mafijos Senelis tarp Sklandymo turnyras! – 2020   
    RENGINIO INFORMACIJA!
    Turnyras, kuriame žaidėjai kovos tarpusavyje, kuris pirmasis sklandydamas su „Vortex“ pasieks nurodytą tašką. Renginys vyks rugsėjo 18, 19 ir 20 dienomis, nuo 17:00. Laikas dar gali nežymiai pasikeisti, bet norintys dalyvauti turi įsitikinti, kad šiomis dienomis vakare bus laisvi. Bus trys prizinės vietos: 1 vietą užėmusiam žaidėjui atiteks 2'500 kreditų, 2 vietai – 1'800 kreditų, o 3 vietai – 1'200 kreditų.
     
    RENGINIO TAISYKLĖS!
    • Renginio metu privaloma laikytis visų serverio taisyklių;
    • Renginio metu privaloma klausyti organizatorių nurodymų;
    • Renginio dalyviui palietus žemę bus leidžiama toliau dalyvauti renginyje, tik tai jis turės daryti važiuodamas.
    Už šių taisyklių nesilankymą, galite būti diskvalifikuojamas iš renginio be įspėjimo, taip pat blokuojamas už EVENT trukdymą.
    Neleistinų modifikacijų naudojimas renginio metu lygus RCON užblokavimui ir visų registruotų vartotojų konfiskavimui.
     
    REGISTRACIJA!
    Atsižvelgiant į nepatogumus, kuriuos sukelia žaidėjai užsiregistravę į renginį, bet jame nepasirodantys, šiame bus registracijos mokestis – 10'000€ (Jį perveskite į Mafijos_Senelis banko sąskaitą). Įsitikinkite ar galėsite dalyvauti ir tik tada perveskite pinigus bei pildykite šabloną. Registracija į renginį baigiasi rugsėjo 17 dieną, 20:00. Surinkti pinigai bus lygiomis dalimis padalinti prizinėms vietoms arba pašalinti iš serverio.
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
    2. Ar susipažinote su renginio taisyklėmis ir pasižadate jų laikytis:
    3. Vaizdinė medžiaga įrodanti, kad pervedėte pinigus už registraciją:
  21. Haha
    Larry_Green sureagavo į Hitautas tarp Mechanikai pradės mokslo metus su nauju direktoriumi,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Tiesa pasakius tikėjausi daug daugiau konkurencijos būtent šiuose rinkimuose, vasaros pabaiga - prasideda mokslai, daugiau žaidėjų grįžtančių į serverį vėl žaisti ir praleisti laiką. Nepamirškim fakto jog ne kartą minėjau jog tikrai suteiksiu progas tiems kurie nori pasitaisyti reputaciją arba tiesiog siekti kažko daugiau nei vardo gaujų sarašo lentelėje. Per rinkimų pradžią ir iki paskutinių rinkimų valandų turėjau tik 3 kandidatus, iš kurių mačiau tik vieną kaip galimą kandidatą, tačiau vis tiek nenorėjau rizikuoti po to kas įvyko praėjusį kartą, todėl nusprendžiau dar kartą pratesti rinkimus, gerai pagalvojęs ir įvertinęs tai ką pateikei kandidatūroje nusprendžiau priimti spendimą kurį norėjau matyti, todėl tikiuosi jis bus įvertintas.
    KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
    Pirmasis kandidatas - nesu įsitikinęs ar pilnai supranti "firmos valdymas" žodžių koncepto, pats laiškas neinformatyvus, neradau nieko prasmingo kas patrauktų mano dėmesį ties tavo laišku, atrodo jog buvo ieškoma *shortcut'ų* jog greičiau jį parašyti. Prie to paties, nesu už išankstinius sprendimus pasirinkti pavaduotoją, nors tai ir nutinka vidurį kadencijos kuomet direktorius į pagalbininkus pasiima draugą jog jį pavaduoti, asmeniškai tokių sprendimų nepriiminėčiau, įsitikinčiau ar vienas galiu susitvarkyti su firma, tuomet ieškočiau išeičių kaip palengvinti darbą sau, pavaduotojas tikriausiai būtų vienas iš tų atvėjų kuomet pats negali kas dieną aktyviai prižiūrėti ir valdyti savo firmos. Antrasis kandidatas - asmeniškai nežinau kodėl švaistei laiką rašant šį laišką, aktyvumas žaidime tikrai nežavi, pats pastebėtas nesi, didžiąją vasaros dalį serveryje taip pat nemačiau. Tai yra pagrindinė priežastis kodėl nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų.
     
    PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
    Šį kartą turiu du rimtus kandidatus į šias pareigas, Lukas_Dmkl ir Beniux_Subas. Pradėsiu nuo Luko - nesitikėjau tavęs šiuose rinkimuose, tiesą pasakius nustebau, tačiau tai nepadarė kažkiokio *wow* įspūdžio, ypač punktas kurį pats paminėjai "idėjos", nereikalavau išradinėti antrą dviratį, tačiau nesulaukiau net kažko banalaus kas šiek tiek užimtų darbuotojus ar pritrauktų į firmą, apart to ką jau darbas turi iš kodo pusės, pats laiškas ir kitas turinys išskiriant idėjas tvarkingas. Benas - tikiuosi jog tas klaidas kurias paminėjai iš praeitos kadencijos taisysi ir tų pačių matyti neteks, tai buvo pagrindinė korta kurią turėjai ir galėjai atiduoti šiame laiške, todėl džiaugiuosi jog neslėpi tų dalykų kurie buvo akivaizdžiai klaidos. Tikiuosi tiek firma tiek aš galėsiu su tavimi dirbti kaip komanda, esu įsitikinęs jog žinai apie ką kalbu, todėl tikiuosi jog nepadarysi tos pačios klaidos dėl kurios gailėjaisi. Linkiu sėkmingos kadencijos.
    Sekančią mechanikų direktoriaus kėdę užima Beniux_Subas.
  22. Haha
    Larry_Green sureagavo į Rokas tarp Forumo klaida #1   
    Klaida yra pranešta IPS dev'ams prieš keletą mėn. Vis dar laukiame pataisymo iš jų pusės.
    Tema rakinama.
  23. Haha
    Larry_Green sureagavo į Liam_Vazquez tarp Ignas_Eox užblokavo Vasilije_Vasic   
    Pats kaltas,kad insta replay naudoju  (GEFORCE EXPERIENCE)ir nerecordinu visos zonos, bet aš neturiu šanso filmuot visų zonų,kadangi turiu 300gb diską.
    Neturiu ko paskyt,kartais būna kad negauni "drunk effecto",vakar per lv zoną pamenu kaip vakar kai šaudžiaus prieš "Troy_Wyat " ir negavau drunk effecto.Del kitų neturiu ką pasakyt..Kai šaudžiaus prieš martin'a man visa dieną lagino,rodė kad jis prie tilto ir gavau kicka (galit žiūrėti logus ,mane visa vakara kickino,porą kartu per LV zoną) net'as streikavo tada  ir buvo didelis pingas.O kiti epizodai mano visiškai švarūs.Būna kad pataikau,nepataikau,kam nebūna.
     
  24. Haha
    Larry_Green sureagavo į Hitautas tarp Rotacija policijos departamento viduje - turime vadovą,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Policijos vadovo rimkimai kaip ir visuomet, buvo ir bus tokie su kuriais rizikuoti negalima, šį kartą išimčių nedarau, noriu priminti jog šio departamento vadovo pareigos yra vienos iš rimčiausių firmų vadovų rate, todėl šioms pareigoms noriu žmogaus kuris jau turi patirties vadovo virtuvėje bei pačioje firmoje. Tiek su primuoju tiek su antruoju kandidatu buvo kitų dalykų praeityje kurių neatmečiau, todėl negalvokit jog tai buvo vienintelė proga pasirodyti, tikiuosi bent vieną iš jūsų ateityje siekiantį norimų pareigų, galbūt ne tik kitoje firmoje bet ir vėl, policijos departamente.
    KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
    Pirmasis kandidatas - įpusėjus skaityti tavo laišką pastebėjau jog nesi asmuo turintis patirties vadovo krėsle, todėl iškarto sunku priimti sprendimą ir leisti apsiimti būtent šios firmos veikla. Einant prie kitų punktų, pastebėjau jog pateikei idėjas, tačiau jų neaprašei, todėl nežinau kokią konkrečią funkciją jos atliks, apart to ką pasako temos ar idėjos pavadinimas. Viename iš paskutiniųjų punktų rašei jog baigei rašyti apie darbuotojų užimtumą, kurio nepastebėjau. Antrasis kandidatas - kaip ir pirmasis kandidatas, esi žmogus neturintis patirties vadovo kėdėje, apart to, laiškas tvarkingas ir maloniai pateiktas skaitymui. Bandyčiau rizikuoti, jeigu matyčiau daugiau pastangų iš tavęs pačio, tiek dirbant darbus, tiek žaidžiant ir rodant pavyzdį, nekalbu būtent apie dabartį, tai labiau kas buvo praeityje kas man labiausiai ir trugdo priimti kitokį sprendimą nei šiuo metu. Situacija nėra tokia kurios nebūtų įmanoma pakeisti, reikės šiek tiek daugiau laiko ir pastangų, esi dar pakankamai jaunas, todėl laiko visą tai pakeisti turi pakankamai.
     
    PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
    Manau nebus keista jog turime tik vieną asmenį šioje kategorijoje, Teddy_Wiliams. Labai trumpai, asmeniu šiek tiek buvau suabejojęs prieš suteikiant leidimą buvusiam policijos departamento direktoriui šį paskirti kaip savo pavaduotoją, žinojau jog jis bando susitvarkyti reputaciją ir siekti pareigų, tačiau nebuvau įsitikinęs kiek tai tęsis. Pastebėjęs jo investuojamą laiką ir darbą į policijos departamentą, toliau noriu dirbti su juo. Linkiu sėkmingos kadencijos.
    Sekančią policijos departamento direktoriaus kėdę užima Teddy_Wiliams.
  25. Haha
    Larry_Green sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjų kolektyvas turi vadovą,   
    Dėl susidariusios situacijos su jau buvusiu pervežėjų direktoriu (mušam rekordus), nenoriu rengti dar vienų direktoriaus rinkimų, todėl pareigas perduosiu tam asmeniui kuris turėjo būti antroje vietoje tačiau nebuvo paminėtas tarp pagrindinių kandidatų. Tikiuosi tai pirmas ir paskutinis pokštas iš žaidėjų kurie gauna pareigas pirmą kartą. Tikiuosi stulpas padės suprasti jog bet koks panašus pasišiukšlinimas ir elgesys tiek forume tiek žaidime nebus priimtinas ar toleruojamas.
    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Justas_Jucius.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.