Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Smagu sulaukti naujų veidų rinkimuose. Šį kartą norinčių buvo nemažai, nustebino.  Buvo du ryškūs kandidatai į vadovo pareigas, dėl ko buvo sunku išsirinkti tą vienintelį. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute, žaidime (@Gabi_Jole) ar discord’e (misko_uoga#0851).

KANDIDATAI

Pirmasis - kandidatūroje trūko informacijos apie firmos sistemas. Pateikei idėjas, tačiau dėl jų nesi tikras kaip viskas bus ir kyla dėl to dvejonės. Taip pat, esant serveryje tenka matyti tavo nekompetentingą/nepagarbų elgesį su kitais serverio žaidėjais. Vadovavime toks elgesys nėra priimtinas nors Taksistų firma yra neutrali, taisyklės tos pačios. Rizikuoti su tavimi tikrai nenoriu, nes kyla nemažai klausimų dėl tavęs ir neaiškumų, tad lieku stebėjimo rėžime analizuojant tave. 
Antrasis - esi naujas veidas GreenSide projekte (kitiems galbūt žinomas, bet man neteko tavęs matyti), tačiau kiek teko su tavimi bendrauti racijoje ir tave pastebėti/analizuoti žaidime, esi protingas ir tikrai daugelio dalykų kitiems reiktų pasimokyti iš tavęs. Skaitant tavo idėjas, jos pasirodė nuobodžios ir monotoniškos. Laikui bėgant, manau, idėjų bus tik daugiau ir ties tuo patobulėsi. Prie kompiuterio atsisėdame vengti realybės ir įsitraukti į šiek tiek kitokį žaidimą. Viskas aiškiai aprašyta, klausimų nekilo. Mano akimis esi potencialus kandidatas į vadovo pareigas. Taip pat vienas iš geriausiai pasirodžiusių. Tikiuosi nesustosi ties šia kandidatūra. Sėkmės!
Trečiasis - džiaugiuosi, kad tau buvo suteikta galimybė į vadovo pareigas ir jose įrodei, kad su firma puikiai moki tvarkytis bei esi šiek tiek pasikeitęs į gerą pusę, dėl daugelio dalykų drįsčiau abejoti. Analizuojant pateiktą kandidatūrą vietomis sunku buvo suprasti ką nori pasakyti, nes mintimis peršokdavai kitur ir vėl grįždavai prie to paties, tik visiškai kita esme. Abejonių nėra, kad susitvarkysi su firma, tačiau kyla neaiškumų dėl pačios firmos vizijos, nes ji nėra labai aiški bei tavo elgesio niuansų.
Penktasis - pateiktoje kandidatūroje nebuvo ką analizuoti. Laiškas lygus pateikti anketą į darbus su pakvietimu ar gavus klausimyną atsakinėti į klausimus trumpai. Nesilaikei prašytų reikalavimų, trūko informacijos, išsamumo. Tad nebuvai įtrauktas į kandidatų sąrašą.
Šeštasis - viskas ko reikia, kad firma funkcionuotų - tu supranti. Laiške viską aiškiai išdėstei. Tačiau šioje atrankoje buvo daug pranašesnių kandidatų su savo gana stipriomis idėjomis bei asmenybėmis. 
Septintasis - šuo metu lyg esi grįžęs po pertraukos į serverį, todėl reikia laiko tave pamatyti kaip žaidėją bei atskirą asmenybę žaidime. Tai pat, anketa lygi paprasčiausiam rašinėliui, kuriame trūksta prašomos informacijos. Nors ir teigi, kad idėjų turi daug, tačiau kur jos? Kodėl nėra aprašytos? Nežinau kokia tavo firmos vizija. 
Aštuntasis - apie tave, kaip serverio žaidėją, žinau labai mažai. Tad norėčiau likti prie stebėjimo ir analizavimo tavęs žaidime, taip labiau pažinti tave. Nors kituose projektuose esi turėjęs pareigas, tačiau tai nesuteikia jokio pranašumo čia. Pateiktoje kandidatūros trūko informacijos apie firmos sistemas, aprašytos banaliai. Norėjosi išsamumo ir užtikrintumo. Džiugu, kad bandei. Tikiuosi tavęs tai nesustabdė ir sieksi tikslų toliau.
Devintasis - skaitant pateiktą kandidatūrą trūko informacijos apie firmos sistemas, pačius rangus. Šiokia tokia firmos vizija yra, bet ji gana blanki ir kelianti dvejonių. Smagu, kad išmanai taksistų darbą, bet rizikuoti nežadu, kai yra ryškių kandidatų su tvirtomis idėjomis bei išsamiai viską aprašę. Linkiu ties šia kandidatūrą nesustoti ir bandyti sekančiose. 
Dešimtasis - taip, kaip ir minėjai, galbūt dar nėra pakankamai laiko praėję, ir tu esi visiškai teisus. Per 2-3 savaites įvyko nelabai smagių situacijų, kurias manau puikiai pats supranti ir žinai apie ką, apie tai daug nesiplėsiu čia. Visa tai suteikė daugiau klausimų dėl galimybės vadovauti, tad palinkėsiu sėkmės ateityje. Smagu matyti nepasiduodantį ties pirma nesėkme ir bandantį toliau.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Kadangi antrasis kandidatas buvo ne ką mažiau potencialus už ketvirtąjį, tad buvo sunku išsirinkti, kuris užims vadovo kėdę. Tačiau vieno idėjos buvo stipresnės ir pranašesnės. Tad šią vadovo kėdę užims Arnas_Hazer. Perskaičiusi laišką susidariau ryškią firmos viziją. Labai džiugiu, kad pas Arną idėjų netrūksta ir ateityje manau bus dar daugiau bei patobulintų. Tikiuosi pateisinsi mano lūkesčius ir nudžiuginsi savo sugebėjimais bei rezultatais. Geros kadencijos!

Pasitikime naują Taksistų firmos vadovą - Arnas_Hazer!.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.