Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jizzy_Black

Narys

  • 345

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Jizzy_Black

  1. Spoileris

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: aprašytas apačioje
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: žaidėjai turėtų didesnę galimybę parduoti ar įsigyti savo turimą / norimą aprangą

    Taigi, per daug neišsiplėsiu, tiesiog norėjau pasiūlyti, jog ateityje serveryje atsirastų aprangos parduotuvė. Jos veikimo principas toks pat, kaip ir su automobiliais. Žaidėjas, norėdamas parduoti savo turimą aprangą, galėtų ją įkelti į skelbimų kontorą, kaip ir su automobiliais, nurodyti norimą gauti sumą už aprangą bei skelbimo galiojimo laiką dienomis. Įkėlus aprangą pardavimui, žaidėjas matytų jos išvaizdą, ID, norimą pardavėjo kainą bei retumą. Norint į skelbimų kontorą patalpinti parduodamo automobilio skelbimą - tą galima padaryti automobilių salono garaže, aprangai ši vieta atrodo nelogiška, tad siūlyčiau ją įkurti drabužių parduotuvės interjere. Žinoma, žaidėjui įsigijus aprangą, jos buvęs savininkas sumokėtus pinigus gautų į banko sąskaitą.

  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Jizzy_Black
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai, direktorius
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Dienos ilgėja, naktys trumpėja, darbų daugėja, o laiko mažėja, todėl tenka persidėlioti prioritetus ir logiška, jog žaidimas negali būti vienas iš jų. Motyvacijos turiu, laiko nebe, todėl tenka atsisveikinti, tikiuosi, kad ne visam laikui. Dėkoju už duotą galimybę išlipti ir pensininko krėslo ir prisiminti vadovo personažą, nors ir pirmą kartą šiame projekte, ačiū tiems, kurie dirbote mechanikuose mano kadencijos eigoje, galbūt ateis diena, kai tai pakartosime šioje ar kitoje frakcijoje, adios amigos! P.S @Rokas, @Hitautas - Jūs man dar skolingi logotipą.

  3. Sveiki jaunuoliai ir ne tik, kas žino, o kas dar ne, mechanikai gavo naująjį vadovą, kuriam reikia Jūsų pagalbos! Kokios? Kaip galima suprasti iš pavadinimo, firmai reikalingas naujas, modernus ir akiai žavus logotipas. Kas jį sukurs? Jūs, žaidėjai! Situacija paprasta - kaip eilinis mirtingasis, negaliu visko mokėti pats, tad šioje situacijoje esu visiškai žalias „photoshop'o“ srityje. Vienu ar kitu atveju, firmai reikalingas jos ženklas, tad jo reikia vienu ar kitu būdu, tačiau kadangi jo sukurti pats negaliu, nusprendžiau padaryti mažą konkursėlį, kurį įvykdę prisidėsite prie mūsų visų firmos vystymo bei tobulėjimo, o už tai dar ir gausite atlygį.

    Konkurso nugalėtojas gaus 50.000$ piniginį prizą bei 5 bronzines tiuningo dėžes!

    Konkurso sąlygos bei informacija

    • Logotipas turi būti susijęs su mechanikų darbo specifika
    • Logotipas turi būti unikalus, gamintas Jūsų pačių rankomis ir širdimi
    • Firmoje vyrauja švelni raudona bei juoda spalvos, tad logotipe turi dominuoti jos
    • Galutinį sprendimą ir laimėtoją išrinksiu ir paskelbsiu aš
    • Sukūrę logotipą užpildysite apačioje pateiktą šabloną ir pateiksite jį šios temos atsakymuose
    • Prizinį fondą finansuoja UAB „mano asmeninė sąskaita“

    Šablonas

    Spoileris
    1. Jūsų Vardas_Pavardė:
    2. Jūsų atliktas darbas:
    3. Kiek laiko užtrukote atlikdami darbą:

     

    Sėkmės!

  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jizzy_Black
    Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): kadangi realiai pats nežinau ko noriu, domina viskas apart motociklų bei Infernus. Pirmenybė Club, Admiral, Bullet bei tiems, kurie neturi daužtumo, turi greičio patobulinimus ir didesnę ridą. Taip pat susidomėčiau Banana Edition Manana, už ją galiu mokėti ir daugiau.
    Siūloma kaina: ~ 2.000.000$

  5. Spoileris

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: informacija pateikta apačioje
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: įgyvendinus pasiūlymus darbuotojų darbas būtų kiek paprastesnis, sumažėtų nesusipratimų ir būtų taupomas tiek darbuotojo, tiek kliento laikas. Įgyvendinus paskutinę idėją - žaidėjai turėtų daugiau privatumo ir jų asmeninių pokalbių nematytų aplinkiniai.

    1. Pakoreguoti mechanikų galimybę tempti automobilius į KMA. Manau kiekvienas dirbęs mechanikuose pastebėjote ir apturėjote tokią patirtį, jog tarp šalia glaustai sustatytų automobilių norint nutempti vieną, dažniausiai paspaudus NUM + prisikabina ne tas, kurio norėta, tad siūlau pridėti komandą /prikabinti [tr.pr. ID]. Tokiu atveju žaidėjas turėtų galimybę lengvai prikabinti tik tą automobilį, kurį nori. Komanda ypač praverstų tokiose vietose kaip mašinų salonas ar skelbimų kontoros aikštelė, kur automobilių dažniausiai būna apstu.

    2. Kaip visi žinome, atvežęs laužą mechanikas turi 15 minučių prioritetą jį remontuoti, pasitaiko atvejų, kai remonto užsakymą priima ne tas darbuotojas, kuriam skirtas prioritetas, dėl to minėtasis turi atsijungti, jog klientas galėtų užsakymą padaryti iš naujo ir jį priimtų tas darbuotojas, kuris turi prioritetą, tad siūlau, jog priėmus laužo remontą su komanda /pmt 1-5 ją taip pat būtų galima atšaukti su komanda /apmt.

    3. Pridėti komandą /langas, kurios dėka automobilyje esantys asmenys galėtų uždaryti jos langus. Kokia to nauda? Kai langai uždaryti - pokalbiai, vykstantys automobilyje matomi tik tiems asmenims, kurie yra jo viduje, pašaliniai, aplink esantys žaidėjai nematytų automobilio viduje vystomų pokalbių „chat“ laukelyje, kai langas / -ai atidaryti - pokalbius, kaip ir dabar, matytų visi.

  6. Tiek kartų pamatęs trumpinį “RP” net neskaičiau viso pasiūlymo, skirk serverių tipus - Roleplay: atkartoja kuo tikroviškesnį gyvenimą, čia turime GRP - kur žaidėjai tiesiog turi darbus, kitas veiklas ir nėra reikalaujama apsimetinėti ir gyventi tik žaidimo personažu, tad ir taisyklės čia skiriasi bei pati serverio infrastruktūra nuo RP skiriasi kaip diena ir naktis. Kitame pasiūlyme dar reikalauk, kad žaidėjai nebendrautų tarpusavyje, nes nėra susipažinę in game, skųskis, kad nesustojame prie raudono šviesaforo signalo ir nesilaikom leistino greičio.

  7. 14 min prieš, Fresh_Weed rašė:

    Neutraliai palaikau šį pasiūlymą, tada stovint kiti bugins minutes :D

     

    5 min prieš, Kevin_Yang rašė:

    Prieš, buginti minutes būtų dar lengviau nei dabar, valandos minimum'as taptų bereikšmis. O kaip Tu sakai, firmose su pakvietimu valdžia prižiūrėtų, kad nebūtų buginamos minutės, tai TIKRAI to nebūtų. Jei nesugeba sužiūrėt, kas su mašina bugina, tai vien su darbine apranga būtų dar sunkiau.

    Prieš pateikdamas pasiūlymą galvojau ir apie tai, tačiau mano nuomone dauguma „buginimo“ vyksta dėl pinigų, o kadangi stovint su darbine apranga žaidėjas algos negautų - buginti prasmės nebūtų. Pasiūlymo esmė apskritai yra rašyta dėl mažiau aktyvių žaidėjų, kuriems sąžiningai dirbant ir suteikiant paslaugas ir tą valandą sunku išdirbti.

  8. Spoileris

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: aprašytas apačioje.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: darbuotojai taptų labiau motyvuoti, ko pasekoje pagerėtų darbo kokybė bei efektyvumas, padidėtų pačių darbuotojų aktyvumas, sumažėtų „minučių bugintojų“, kadangi reikiamą laiką pradirbti būtų lengviau.

    Administratoriai, nepykite, jog rašau ne visai pagal šabloną, tiesiog taip mano akiai atrodo tvarkingiau. O dabar prie idėjos - siūlau, jog darbuotojų pradirbtas laikas skaičiuotųsi ne tik sėdint darbinėje transporto priemonėje, bet visuomet, kai žaidėjas apsirengęs darbo aprangą. Tokiu atveju žaidėjų darbas būtų pilnavertiškai įvertintas, kadangi pradirbtas laikas skaičiuotųsi visuomet dirbant, ne tik sėdint tr. priemonėje, pavyzdžiui mechanikai daug darbo statistikoje kaupiamo laiko praranda taisydami automobilius garaže ir ne tik, medikai - gaivindami žaidėjus, policijos pareigūnai darydami patikras, gaudydami pėsčiomis ar reidų metu. Verta paminėti, jog dėvint aprangą, bet nevairuojant, kiltų tik pradirbtas laikas, o ne kauptųsi alga - užmokestis per minutę, kaip ir dabar, būtų gaunamas tik vairuojant. Taip pat šią idėją logiškiausia įgyvendinti tik darbuose su pakvietimu, kadangi juose darbuotojai turi vadovybės priežiūrą, kuri užtikrintų, jog žaidėjai nepiktnaudžiautų darbo apranga ir dėvėdami ją dirbtų, o ne užsiimtų saviveikla (event'ų dalyvavimai, ridos kėlimai ir kt.) 

    Mielai laukiu Jūsų visų neigiamų ir teigiamų atsiliepimų, idėjos papildymų, pajuokos ar palaikymo, taip pat, neturintys ką pridurti, nuomonę gali išsakyti apklausoje.

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jizzy_Black
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Išsami informacija apie parduodamus automobilius pateikiama po šiuo šablonu.
    • Norima kaina už transportą: Cheetah - 750.000$ | Tahoma - 200.000$ tūkst. Radus tinkamą pirkėją kainas galima simboliškai derėtis.
    • Parduodamo transporto nuotraukos: Automobiliai pavaizduoti apačioje pateiktuose „spoiler“ laukeliuose.

     

    „Cheetah“ - 205 ID / „Mega“ / Hidraulika, 10x nitro / Stage 0

    Spoileris

    img%5D

    img%5D

     

    „Tahoma“ - 0 ID / „Mega“ / Hidraulika /  10x nitro / Stage 0

    Spoileris

    img%5Dimg%5D

     

     

    [!] Bary`s dealership taip pat gali nupirkti Jūsų turimą automobilį su reta spalva už abejoms pusėms prieinamą kainą.

  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jizzy_Black
    Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Dominančios markės - tik SULTAN / BULLET / CHEETAH. Tik be daužtumo, dėžių dėjimui - nesiūlykite. Kuo retesnės komplektacijos, greičio patobulinimas - tik privalumas. Be hidraulikos, nitro, ar šiaip tušti, paprastų spalvų - nedomina.
    Siūloma kaina: 1.300.000$
    Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Discord - Jizzy#8400

  10. „Suitcase Edition Turismo“ 

    Kas tai? Kaip gimė ši idėja? Kokia to prasmė? Manau tai yra esminiai klausimai atidarius šią temą. Atsakymas paprastas - aš, kaip paprastas žaidėjas, noriu paįvairinti savo rutiną, todėl išsikėliau sau tikslą - visiškai neinvestuojant į tiuningo dėžes, paprastą, jokių patobulinimų neturintį „Turismo“ paversti taip žaidėjų pamėgtu retu tiuningu besipuikuojančiu automobiliu. Tokią ar panašias idėjas galvoje vysčiau jau ilgą laiką, taip pat pagalvojau, jog šio automobilio progresą būtų įdomu stebėti ir kitiems, todėl nusprendžiau sukurti temą, kurioje demonstruosiu automobilio vizualinius bei techninius (stage's) pasikeitimus. Kodėl šio automobilio progresas aktualus kitiems? Asmeniškai šis modelis man nėra artimas ir mėgstamas, todėl gavus norimą tiuningą jo pasilikti neplanuoju, ateityje įvyks aukcionas, kuriame kiekvienas iš Jūsų turės galimybę įsigyti šį būsimą meno kūrinį.

     

    Pirminė automobilio išvaizda bei techniniai duomenys

    Spoileris

    img%5D

    img%5D

     

     

    Gautas lagamino turinys bei automobilio progresas

    2021-06-25 - atrakintame lagamine rastos 5 sidabrinės dėžės, gauti rezultatai pavaizduoti spoiler'yje.

    Spoileris

     

    img%5D

     

    Automobilio progresas panaudojus gautas tiuningo dėžes

    img%5D

    img%5D

    2021-06-28 - atrakintame lagamine rastos 3 sidabrinės dėžės, gauti rezultatai pavaizduoti spoiler'yje.

    Spoileris

    img%5D

     

    Automobilio progresas panaudojus gautas tiuningo dėžes

    img%5D

    img%5D

    img%5D

    img%5D

    2021-07-02 - atrakintame lagamine rasta viena auksinė, sidabrinė bei bronzinė dėžės, gauti rezultatai pavaizduoti spoiler'yje.

    Spoileris

    img%5D

     

    Automobilio progresas panaudojus gautas tiuningo dėžes

    img%5D

    img%5D

    img%5D

    img%5D

     

    2021-07-07 - atrakintame lagamine rastos 5 bronzinės dėžės, gauti rezultatai pavaizduoti spoiler'yje.

    Spoileris

    Automobilio progresas panaudojus gautas tiuningo dėžes

    img%5D

    img%5D

    img%5D

    img%5D

    img%5D

    img%5D

    2021-07-13- atrakintame lagamine rastos 2 bronzinės, sidabrinės ir auksinės dėžės, gauti rezultatai pavaizduoti spoiler'yje.

    Spoileris

    img%5D

     

    Automobilio progresas panaudojus gautas tiuningo dėžes

    img%5D

    img%5D

    img%5Dimg%5D

    img%5D

    img%5D

     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.