Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Garry Matthews

Narys

  • 27

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Garry Matthews

  1. Smagu matyti, kad kažkas dar užsiima laikraštukų kūrimu, vien dėl to nusipelnei pagarbos. Kalbant apie turinį, kaip neformalaus bendravimo šalininkas, siūlyčiau išeiti iš to formalumo ir pavarijuoti įvairesniais, gyvesniais klausimais, kartais kiek paimprovizuoti. Šiuo atveju pokalbis daugiau gavosi Q&A stiliaus nei interviu. Mantas, kaip suprantu, daug pasiekęs žmogus/žaidėjas, kuris galbūt galėtų papasakoti daugiau, įdomiau ir ne tik apie administratoriaus pareigas.

    Kaip menkos redaktoriaus duonos kriaukšlės ragavęs žmogelis, linkiu neprarast motyvacijos, tobulėti ir varyti toliau 👍

  2. Smarkiai įsišovėt sau į koją paaukodami nusikalstamumą, nes tai yra neišnaudota niša ir atvira proga. Žmonės, kuriems patinka veiksmas, jus apeina. Linksmybės tame, kad ir kur jie nueina, ilgai neužsibūna, nes tokie projektai greitai užsidaro dėl mažo žaidėjų skaičiaus. Šiuo metu nėra nė vienos bazės, į kurią tokie žmonės rinktųsi. Bet, kaip suprantu, planai yra. Svarbiausia tos progos nepaleisti.

    Šiandien bendruomenė yra euforijoje. Daugiausiai triukšmo ir džiaugsmo tiesiog dėl užbaigto darbo, o ne dėl jo turinio. Iš dalies sutikčiau su kolegomis viršuje. Jaučiasi truputėlis nusivylimo. Aišku, lūkesčių būta skirtingų. Tačiau vertinant jūsų situaciją, manau, kad žymaus pokyčio ir nereikėjo tikėtis. GreenSide visuomet buvo sistemiškai tvarkingesnis ir originalesnis nei likusi dalis, čia pat atsidarančių ir užsidarančių arba su trenksmu sugrįžtančių, projektų. Jūs pirmi pasirinkot kitą kelią ir juo ėjot, o jūsų idėjas sėkmingai kopijavo kiti. Dar kartą pranokti tokį akivaizdų pranašumą praktiškai neįmanoma. Ką jūs galite daryti, tai tiesiog tobulinti ir išsaugoti tai, ką geriausio sukūrėte.

    Nežinau, kas yra jūsų architektas ar iš kur ėmėt šiuos kūrybinius sprendimus, vizualiniai pokyčiai man visai patiko. Kai kurie darbai laiku kiek lenkia originalą, bet preciziškas dėmesys detalėms labai žavi ir atperka. Tikra amerikietiška svajonė.

     

    Sėkmės ir sveikatos administracijai bei visai bendruomenei,

    pasirašo žaidėjas su labai svarbia nuomone.

     

  3. Dzień dobry,

    štai antai tatai antrasis pokalbių numeris, kuris išvers (o gal ir ne) iš koto net ir visko mačiusius! Iš karto galiu atsakyti žmonėms apie audio formatą - jo nebus. Nebent sudarysite tam reikiamas sąlygas, o garsintoju taps Rytis Zemkauskas, ačiū.

    Kaip visada noriu padėkoti savo gyvenimo meilei @Jizzy už motyvaciją bei nuolatinę pagalbą ir konsultacijas. Žinoma, nuoširdžiai dėkoju ir savo pašnekovui, kuriuo šįsyk (surprise, surprise) tapo  @Gruzinas_Tortilla

    Gero skaitalo!

    DĖMESIO. Šis leidinys yra visiškai unikalus autoriaus darbo vaisius ir bet kokie panašumai ar sutapimai su egzistuojančiais leidiniais yra visiškai atsitiktiniai.  

     

    C1nWAR6.png

    m31Vln6.png

    y61D4jI.png

    ZOVzeAv.png

    49N0HCs.png

    qQHgZRL.png

    2019© redakcija "Briedis"

  4. God dag, 

    po ilgų svarstymų ir abejonių, nutariau prakalbinti jūsų projekto žinomiausius ir įdomiausius žmones. Už inspiraciją noriu padėkoti brangiausiam savo kolegai @Jizzy Myliu ir bučiuoju. Turėjau planų pakalbinti kitą, jums puikiai žinomą žmogų, kuris deja, nebuvo labai atviras pasiūlymui, tačiau galiu pasidžiaugti, kad sutikau ne ką mažiau įdomų žmogų, @Edvis Gaming, kuris be jokių abejonių ir sąlygų, priėmė mano siūlymą ir labai draugiškai atsakė į visus, net galbūt ir ne visai patogius, klausimus. Tad dar kartelį ačiū tau.

    Tikiuosi ši publika mėgsta skaityti ir ateityje norės išvysti dar daugiau pokalbių.

    Gero skaitalo!

    DĖMESIO. Šis leidinys yra visiškai unikalus autoriaus darbo vaisius ir bet kokie panašumai ar sutapimai su egzistuojančiais leidiniais yra visiškai atsitiktiniai. Jei leidinyje radote save ir tai jus nudžiugino, džiaugiuosi. Jei pasipiktinote, kaltinkite save.

    PATOGESNIAM SKAITYMUI NUORODA Į IMGUR'Ą

     

    m7mD4Jq.png

    Pef5GKC.png

    lheSLAR.png

    VJVqAdQ.png

    q9mEWC6.png

    oIN02FB.png

    2019© redakcija "Briedis"

     

  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Garry_Matthews

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : registracijos data 2018 lapkritis, tačiau intensyviau žaisti pradėjau prieš savaitę. 

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : ~5 metus.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : tiesiog iš žaidėjų kitame projekte.

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  reikėjo atsikvėpti, o ir ilgai netrukus pats projektas žlugo. Greenside pasirinkimo priežastis paprasta - akivaizdus pranašumas prieš kitus projektus lyginant kokybę.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : įvykdžiau, sunku tikrai nebuvo.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : išbandžiau visus darbus nereikalaujančius pakvietimo. Įdomiausias ir pelningiausias darbas, mano nuomone, ūkininkavimas. Nuobodžiausias - gaisrininkai.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : sunkumų nekilo. Viską aprodė kolega.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : išties. Dažnai.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : yra buvę.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : visko pakanka ir problemų su paieškomis nekilo.

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : nenaudojau, kol kas neprireikė.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : teko. Skirtingos aplinkybės, skirtingos situacijos.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  pakankamas ir aiškus, o kartais net ir per daug įkyrus.

    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : tai nėra susiję su naujokais, tačiau vienintelė mintis, kuri šiuo metu kilo, tai perdėtas bandymas apsaugoti žaidėjų orumą. Kalbu apie bereikalingą cenzūrą, kuri yra neveiksni ir tragiška ar flood'o/spam'o kontrolė. Mano kuklia nuomone viso to tikrai nereikia.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.