Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Haris_Zopelis

Neaktyvus

  • 205

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Jim_Miller tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.1   
    Įžanga
    Labas vakaras, GreenSide bendruomene. Su kolega @Griffin_Lorenzas nusprendėme pabandyti sukurti naujienų portalą, kurių nebuvo gan ilgą laiką šiame projekte. Stengsimės sukurti unikalų bei sudominantį turinį ir tikimės, kad jums patiks šis pirmasis numeris. Kurie čia atėjo tik mūsų įžeisti ar sumenkinti – praeikite šią temą, o kurie nori pagirti ar išreikšti svarią kritiką – laukiame jūsų komentarų.

    Ūkininkų bei gaisrininkų protestas

    Jau daugelis serverio žaidėjų pastebėjo ūkininkų ir gaisrininkų daromus protestus, kadangi jie vyko net tris dienas iš eilės, tai yra nuo kovo 18 dienos iki kovo 20 dienos. Manau, šis protestas sukėlė gan didelį sąmyšį kaimeliuose, o ypač šalia skelbimų kontoros, kadangi ten buvo pats veiksmo centras. Protesto tikslas yra atkreipti serverio valdžios dėmesį, kad būtų pakelti atlyginimai šių firmų darbuotojams. Kada ūkininkų bei gaisrininkų protestai baigsis – nėra aišku. Yra tik žinoma, kad serverio pareigūnams sunkiai sekasi sutramdyti šiuos protestus ir tenka įsikišti serverio prižiūrėtojams.

    „Miesteliuose padaugėjo valkatų“

    Prasidėjo kovos dėl teritorijos, kuo daugiau šiukšlinių bei konteinerių – tuo daugiau taros. Buvo pastebėta, kaip tarp dviejų girtų benamių įvyksta muštynės, spėjama – susimušė dėl teritorijos. Tačiau, pagal muštynes atrodo, jog jie nėra stipriai girti, nes smūgiuoja kaip Mike Tysonas. Tikriausiai praeityje buvo labai geri boksininkai. Vis dėlto, ilgaplaukis laimėjo šią kovą bei turės galimybę nusipirkti daug „šnapso“.

    „Prostitucija pasiekė naują lygį“

    Kadaise prostitucija dažniausiai buvo galima pastebėti autobusų stotyse, kuriuose rinkdavosi įvairios prostitutės. Šiais metais, prostitucija patobulėjo bei pradėjo naują etapą. Oro uostai – jų namai ir nauja darbo vieta. Buvo užfiksuota, kaip civilis užsisako prostitutę iš oro uosto bei keliauja į nuotykių šalį. Ar šis prostitučių etapas bus ilgalaikis? Nežinoma.

    Miesteliuose naujas skriaudėjas?

    Miesteliuose kiekvieną dieną yra vis daugiau tyčia padegami namai. Gaisrininkams buvo gautas iškvietimas, jog užsidegė gerai žinomo serverio žaidėjo @Gruzinas_Tortilla namas bei gaisrininkai nuskubėjo jo gesinti. Yra žinoma, kad namų padegėjui labai patinka mėtiniai ledinukai, kurių popieriukai yra randami šalia kiekvieno padegto namo. Gera žinia ta, kad gaisrininkai savo darbą atlieka greitai bei nepriekaištingai. Kol kas, policijos žiniomis – namų padegėjas dar nerastas.

    Nauja gauja?

    Šiandien buvo įkurta nauja gauja „Deagle West Brigada“, kurią sumanė įkurti ūkininkai, o pagrindinis gaujos įkūrėjas - @Ponas_Escobaras. Šiuo metu, informacijos apie šią gaują beveik nėra. Ar ūkininkams atsibodo protestai ir jie rezga naują planą?

    Aukcionas

    Sugalvojome, kiekvieno naujienų portalo numerio išleidimo proga surengti aukcioną iš transporto priemonės. Kol kas, tai pigios mašinos, su laiku – bus brangesnės bei geresnės. Šį kartą, buvo parduota mašina Voodoo su gan nebloga „tune“ už 17‘000 tūkstančių serverio žaidėjui @Dziugitas_Bmw. Sekančiame aukcione kviečiame dalyvauti daugiau žmonių, pradinės kainos nenustatome, tad galite siūlyti savo kainą, kokią norite.

    Reportažas
    Sukūrėme reportažą, kuris nėra toks geras, koks turėtų būti, tačiau mokomės montuoti video bei su kiekvienu nauju numeriu, pažadame, jog tobulėsime!

    Diskusijos klausimas
    Ką manote apie gerai žinomą korona virusą, ar dar ilgai šis virusas mus kankins?

    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Griffin_Lorenzas. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Kitame naujienų portalo numeryje pamatysite ir intervių su kitais žmonėmis.
    GFX - @Griffin_Lorenzas
    Dėkojame už pagalbą - @Dziugitas_Bmw

  2. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Matas_Green tarp [GIVEAWAY] 222ID Savanna   
    Anketa, norint dalyvauti:
    Jūsų Vardas_Pavarde:Matas_Green
    Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): ...
  3. Patinka
    Haris_Zopelis gavo reakcijąMatas_Green tarp [GIVEAWAY] 222ID Savanna   
    Anketa, norint dalyvauti:
    Jūsų Vardas_Pavarde: Andrius_Nike
    Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): Neturiu pasisakymu.
  4. Haha
    Haris_Zopelis sureagavo į Hitautas tarp čia prikolų bus...   
    Sveikučiai, vakar (2020.03.16) padėjome aš ir @Vasilije_Vasic mūsų bendram draugui @Nerioske_Gamer laikyti policijos kvalifikaciją.
    Pirmas editas 😐
    ČIA
  5. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Draugiška kova dėl medikų vadovo posto   
    Atrankoje sulaukėme vos keturių anketų, bet to pilnai pakako ieškant naujo medikų vadovo. Nelabai suprantu koks tikslas įkelti seną anketą, bet joje tik pakeisti vardą, amžių, hobius bei gyvenamąją vietą, o abu kartus meluoti dėl savo biografijos. Patarimas ateičiai pildant į direktoriaus postą. Kai kalbame, jog šansus turi ir naujokai, turime omenyje ne tuos naujokus kurie stačia galvą neria į pareigas, pilnai nesuvokdami projekto aplinkos, o apie naujesnius serverio veidus, kurie spėjo apsiprasti su projektu ir patys supranta, kodėl jie pildo į šias pareigas.


    Pagrindiniai atrankos kandidatai,

    Stipriausius laiškus parašė draugai Andrius_Nike ir Beniux_Subas. Andriaus anketa paruošta maloniam skaitymui, prie struktūros prikibti nėra vietų kur. Kalbant apie patį laišką, jis išsamus, argumentuotas, tik nelabai supratau tikslaus būdo, kaip motyvuosi darbuotojus. Kalbant apie Beno laišką jis šiek tiek labiau komplikuotas. Degi noru tapti vadovu kas yra smagu, tačiau laiškas nėra struktūriškai tvarkingas ir nėra išsamus. Keliose pastraipose turinį sudaro kuklus tekstas, tačiau vis dėl to kandidatuojant į šias pareigas norėtųsi daugiau informatyvumo. Aprašei solidų kiekį idėjų, vienos matytos, kitos ne. Vaizduotė pagirtina, bet idėjos nėra pagrindinis kriterijus. Sprendimas dėl direktoriaus nebuvo lengvas, teko daug kartų pergalvoti dėl pasirinkimo kadangi abu kandidatai yra vos ne kaip du vandens lašai, vienas nuo kito daug neišsiskiriantys.

    Po daug svarstymo, galime drąsiai skelbti, kad Benas nugalėjo draugiškąsias vadovo grumtynes ir tampa naujuoju medikų firmos vadovu!
  6. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Rokas tarp Įjungtas „Nakties rėžimas“,   
    Įjungtas „Nakties rėžimas“,
    Kaip ir žadėjome forumo dizaino atnaujinimo temoje, įjungėme „Nakties rėžimas“, kuris bus skirtas tiems, kuriems dabartinis forumo dizainas yra per šviesus. Šis „Nakties rėžimas“ dizainas yra „beta“ stadijoje, todėl radus klaidų prašome maloniai jas pranešti forumo skiltyje, klaidų forume.
    Taip pat buvo sutvarkytos atitinkamos senos klaidos. Likusios klaidos bus tvarkomos artimiausiu metu. Dalis jų yra „IPS“ varikliuko, tad jos buvo praneštos „IPS“ developeriams ir laukiame atnaujinimo iš jų pusės.
    Kaip įjungti „Nakties rėžimas“?
    Forumo apačioje (angl. footer) rasite naują „Stilius“ mygtuką. Ant jo paspaudus galėsite pasirinkti norimą forumo versiją (dabartinę arba „Nakties rėžimas“).
    Už techninį išpildymą ačiū mantasDEV. Už spalvų paletę heicmeister. Dizaino idėja vegallas.eu.
    „Greenside“ administracija
  7. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Privet_Andrei   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mafijos_Tevas
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Privet_Andrei
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Logai.
  8. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Hitautas tarp Taksistai turi naują firmos vadovą!   
    Rinkimų apžvalga,
    Vadovų rinkimų situacija pradėjo tik gerėti, džiaugiuosi jog vis daugiau ir daugiau kandidatų pildo į pareigas. Labai tikėjausi jog pritrauksime daugiau kandidatų pateikti savo laiškus į šias pareigas, džiaugiuosi jog sulaukiau daugiau siekiančių tikslų, ko negaliu pasakyti apie pastarasias dvejas atrankas. Kas liečia rinkimų rezultatą, tai jog nusprendžiau mano atžvilgiu padaryti teisingiausią sprendimą, tokį kuris tikiuosi atneš geriausių rezultatų firmai. Viliuosi jog proga nebus duota veltui ir naujasis vadovas atneš kuo daugiau pliusų į firmos funkcionavimą, tiek savo kolektyvui tiek serverio bendruomenei.
    Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
    Pirmasis kandidatas – Kaip ir minėjai esi asmuo siekiantis savo tikslų, tiesa sakant galėjai idėti daugiau pastangų, kadangi pasigedau didžiosios dalies laiško reikalavimų, trūko ganėtinai daug svarbių punktų, tokių kaip bendros firmos vizijos, idėjų bei panašaus tipo informacijos. Minėjai jog turi daug pasiūlymų firmos klestėjimui, gaila priėjęs prie šio punkto, nieko unikalaus nebuvo atrasta. Dar viena problema dėl kurios nebūsite paminėtas prie pagrindinių kandidatų, tai jūsų aktyvumas. Antrasis kandidatas – Tvarkingai pateiktas laiškas, šiek tiek pasigedau ties idėjų punktu, kas liečia kažką naujo, parašei tik vieną mintį, kas nėra blogai, tačiau bijau ar tai nebus paskutinė stotelė. Kaip ir minėjai, koją gali pakišti aktyvumas, kuris šiuo metu nežavi - tai yra pagrindinė priežastis dėl kurios nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų. Trečiasis kandidatas – Laiškas tvarkingas, suskirstytas į punktus. Aiškiai ir trumpai atsakyta į reikalavimus. Eilinė problema, unikalumas firmai - pasigedau kažko naujo, nematyto. Mano akyse esi nežinomas asmuo, tuo labiau ne toks su kuriuo norėčiau rizikuoti pareigomis. Aktyvumas šiuo metu nėra tenkinamas vadovo pareigoms atlikti, būtent dėl šios priežasties esate dar vienas asmuo kuris nebus paminėtas prie pagrindinių kandidatų. Ketvirtasis kandidatas – Jau ne pirmą kartą matomas asmuo rinkimuose, gaila jog nebūsi minimas prie pagrindinių kandidatų. Visu pirma tai eisu prie pagrindinės problemos kurią pastebėjau analizuojant tavo laišką – rašai ką darysi, tačiau neišsiplėti ties idėja kaip ir kodėl. Sekantis punktas kurio pasigedau tai, idėjos – nebuvo nieko naujo ar unikalaus, tokia pati situacija su firmos vizija ir jos ateitimi, iš tavo žodžių man aišku jog pareigos yra siekiamos tik dėl titulo. Penktasis kandidatas – Tvarkingai pateiktas laiškas, gaila be unikalių idėjų darbui ir pačiai firmai. Valiutos ar rangų pasikėlimo mintis, perteikta kaip nauja idėja su kitokiu pavadinimu tačiau tokiu pačiu veikimo principu. Pagrindinė priežastis dėl kurios nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų tai tavo aktyvumas ir mažas noro rodymas tiek pildant į pareigas tiek žaidime. Tikiuosi suaktyvėjęs, nenuleisi rankų ir toliau sieksi tikslų projekte. Šeštasis kandidatas – Ne pirmą kartą jau matomas asmuo pastaruosiuose rinkimuose, džiaugiuosi jog toliau bandai ir nenuleidi rankų. Labai nuliūdino jog didžiąją dalį laiško įkėlei iš praeitų rinkimų ir pakeitei tik minimalų turinį jog atitiktų firmą į kurią kandidatuoji. Labai abejoju ar turėsi motyvacijos ir noro laikui bėgant tobulinti firmą ir jos sistemas. Septintasis kandidatas – Labai pasigedau šviežių idėjų firmai, kadangi taksistai yra tas darbas į kurį galima pritraukti daugiausia dėmesio tik vadovų sistemų unikalumu. Pats laiškas tvarkingas, bei rišlus - buvo atvėjų kuomet pradėjai vienu, tačiau baigei kitu. Esi dar vienas asmuo kuris pastatuoju metu nėra tas kuris būtų užsibuvęs serveryje, dėl šios priežasties nebūsi paminėtas tarp pagrindinių kandidatų. Tikiuosi pradėjęs žaisti aktyviau, toliau siekti savo tikslų.
     
    Pagrindiniai kandidatai,
    Rinkimų kandidatai, apie kuriuos manau verta prasiplėsti plačiau yra Tony_Express ir Kimba_Marcius. Pradėsiu nuo Valentino - esi asmuo ragavęs vadovo duonos, iš to ką teko skaityti tavo laiške tu žinai ir matai didžiąją dalį taksistų firmos problemų. Manau jog jos nebuvo paminėtos veltui ir tikiuosi jog ieškosi ne tik jų bet ir stengsiesi labiau dėl norimų pareigų. Pati kandidatūra pakankamai stipri ir informatyvi, esi žmogus turintis galimybę įdėti daugiau pastangų atsižvelgiant į tavo praeityje užimtas pareigas projekte. Tikiuosi jog šie rinkimai nebus paskutinė stotelė. Kalbant apie Martyną, laiškas perteiktas tvarkingai, radau keletą idėjų, kurios nebuvo unikalios – labiau perteiktos kitu formatu, tokiu kuris surištų mintį su firma pagal darbo rutiną, kas nėra nauja. Nesenai pasibaigusi pavaduotojo kadencija, kuri truko neilgai - nebuvo pakankamai efektyvi, nemačiau rimto įnašo į firmą, labiau direktoriaus darbo atlikimą einant pagalbininko pareigas. Kas liečia rimtus motyvus ir norą į pareigas, tikriausiai esi vienas iš ilgiausiai pareigų siekiančių žaidėjų. Tikiuosi planai ir norai kuriuos minėjai nebus tik tušti žodžiai ir pažadai - parodysi tik tu, linkiu geriausios kadencijos!
    Naujasis taksistų direktorius @Kimba_Marcius.
  9. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
    comeback
      
      
      
      
  10. Haha
    Haris_Zopelis gavo reakcijąBeniux_Subas tarp Andrius_Nike Užtildė Pronis_Kadilakas // Deshawn_Onfroy   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Andrius_Nike
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:  Pronis_Kadilakas // Deshawn_Onfroy
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/C7JS3TK
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/AKF65Dw
  11. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Hitautas tarp Medikų vadovo kėdę užima naujas direktorius!   
    Rinkimų apžvalga,
    Atranka vėl nebuvo pakankamai konkurencinga, teko dar kartą svarstyti apie jos pratesimą, tačiau nusprendžiau pasirinkti saugiausią variantą ir dirbti su juo. Iš kandidatų tikėjausi daugiau unikalumo, ties idėjomis, bei vizijos firmos formavimui. Dauguma kandidatų nori tapti vadovais, tačiau neparodo ką darys gavę pareigas - man sunku suteikti šansą asmeniui kuris eina į pareigas tik dėl dienų ar titulo "esu direktorius".
    Naujokai, nenuleiskit rankų, siekit tikslų kadangi kalnai nėra nuverčiami per dieną, tikiuosi pamatyti vis daugiau jūsų ateityje.
    Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
    Pirmasis kandidatas – Gaila, naujas žaidėjas projekte turintis tikslų, stengeisi siekti aukštumų atėjęs į projektą, tačiau nusprendei pasitraukti iš kandidatūros dėl tam tikrų priežasčių. Antrasis kandidatas – Dar vienas naujokas, kuris bandė perlipti savo tikslus, labai gaila jog neįdėjai daugiau pastangų į laišką, dauguma punktų – yra faktai ką medikai veikia serveryje, tai aš jau žinau, noriu matyti tavo viziją, ką gali padaryti su tuo kas tau duota, dėja to neparodei. Laiške trūko motyvacijos, noro bei argumentų kodėl esi tinkamas pasirinkimas eiti vadovo pareigas. Trečiasis kandidatas – Man asmeniškai nematytas kandidatas į vadovo pareigas, laiške pasigedau rišlumo bei išsamumo tavo punktuose. Radau keletą idėjų, tačiau jos nieko naujo – nuvažiuoti iš taško A į tašką B, tai nėra medikų darbui, tikėjausi kažko unikalesnio, taip buvo aprašytos bent dvi idėjos. Taip pat pasigedau argumentų kodėl esi tinkamas pasirinkimas ir kodėl aš turėčiau pasirinkti tavę, nemačiau noro ar motyvacijos tavo žodžiuose. Ketvirtasis kandidatas – Laiškas tvarkingas, parašytas rišliai, tačiau šiuo metu turimas aktyvumas nežavi, būtent dėl šios priežasties nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų. Penktasis kandidatas – Tikėjausi daugiau išsamumo bei rišlumo laiške, labai pasigedau kažko naujo, kalbant apie idėjas – nepasiūlei nieko. Nežinau kokią turi ar nori turėti firmos viziją, neįsivaizduoju ką norėtum veikti su firma. Trumpai, trūko labai daug, nemačiau motyvacijos ar noro tapti sekančiu vadovu.
     
    Pagrindinis kandidatas,
    Rinkimų kandidatas, apie kurį verta prasiplėsti plačiau yra Gruzinas_Tortilla. Asmuo jau ragavęs vadovo duonos, ne kartą buvęs laikinų firmų vadovu - kas tik palengvina mano pasirinkimą, kadangi tu pats pasisiūlai juo būti, tikiuosi jog tas noras ir motyvacija nedings tapus pilnaverčiu firmos vadovu. Kalbant apie laišką, labai tvarkingas ir malonus skaitymui, gaila bet pasigedau kažko naujo, tačiau dėl kitų kriterijų šį kartą turiu pasirinkti saugiausią variantą. Tikiuosi jog perlipsi savo minusus kuriuos padarei praeitoje kadencijoje, ieškosi išeičių o ne lengviausių pasirinkimų ir atgaivinsi firmą į stadiją kurioje ji turėtų būti.
     
    Naujasis medikų direktorius @Gruzinas_Tortilla.
  12. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [04.21] Demarcus Norwood avatarų galerija.   
    [#4] cities
    tematika by @Nedaz Nedaz
      
      
      
      
      
  13. Haha
    Haris_Zopelis sureagavo į Beniux_Subas tarp Emigruoju Beniux_Subas   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Beniux_Subas
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2018/10/12
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2 metus
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Is draugu
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Nes cia zaidzia draugai
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip, buvo lengva
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : visus be pakvietimo
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :ne 
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : taip
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : taip
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : taip
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : taip
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : taip
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : taip aiskus
    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Serveris yra puikus
     
  14. Haha
    Haris_Zopelis sureagavo į Beniux_Subas tarp „Drift King“ čempionatas 2020,   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Beniux_Subas
    Kaip vertinate savo Drift sugebėjimus?: 6/10
    Ar susipažinote su renginio taisyklėmi?: Taip
  15. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjai turi naują vadovą!   
    Rinkimų apžvalga,
    Atranka nebuvo pakankamai konkurencinga, teko svarstyti apie jos pratesimą – tačiau per paskutines valandas sulaukęs keletos naujų kandidatų nusprendžiau dirbti su tuo ką jau turiu. Ištiesų tikėjausi daugiau susidomėjimo į šios firmos vadovo pareigas, kadangi vadovavimas nėra toks sudėtingas, firma yra neutrali todėl vadovo turinčio griežtą ir rimą žodį - ji nereikalauja.
    Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
    Pirmasis kandidatas – Laiške rašei jog dingo motyvacija dirbti firmoje po direktoriaus palikimo, būtent dėl šios priežasties turiu abėjonių ar sugebėsi išlaikyti pagreitį vadovaudamas firmai turinčiai tokį susidomėjimą iš serverio žaidėjų pusės. Antrasis kandidatas – Labai sunku suprasti ką nori pasakyti viename sakinyje, sekančiame dar sunkiau apie ką galiausiai rašoma. Didžioji dalis tavo laiško buvo paprasčiausiai kopijuota nuo praeitos atrankos, radau keletą pakeistų žodžių ir tiek. Trečiasis kandidatas – Pasigedau šviežių idėjų, kai kur net išsamumo punktuose, esi ragavęs vadovo duonos, tačiau nemanau jog esi pilnai pasiruošęs paleisti tai ką turi ir pradėti ties kitu. Ketvirtasis kandidatas – Asmuo dalyvaujantis jau antrą kartą pervežėjų direktoriaus rinkimuose, dėja gaila jog jis teigia faktus ir nerodo noro ar motyvacijos vadovauti firmai žodžio forma. Buvo įdomių idėjų kurias būtų gera matyti tačiau ne šiam kartui, taip pat noriu priminti jog pervežėjai yra neutrali firma – keletos iš tavo minėtų minčių šiuo metu negalėčiau įsivaizduoti šioje firmoje.
     
    Pagrindiniai kandidatai,
    Rinkimų kandidatai, apie kuriuos manau verta prasiplėsti plačiau yra West_Garning ir Mase_Mase. Pirmiausia tai kas liečia West, tavo laiškas sutvarkytas gražiai bei patogiai skaitymui, mintys taip pat buvo aiškios ir suprantamos. Kaip ir tavo konkurentui, trūko šviežių idėjų kaip tobulinsi firmą, tačiau patiko mintis dėl bendradarbiavimo su kitomis firmomis – dėja pasigedau kaip tai padarysi ir ką konkrečiai. Labai tikiuosi jog nenuleisi rankų po šios analizės ir toliau sieksi savo tikslų. Didžiausias tavo minusas jog tu nebandai rodyti tokio noro žaidime kurį rodei atrankoje, kas labai nuliūdino - serveryje gaila nematau jokio įnašo į bet kokią kitą firmą, neužtenka tik egzistuoti siekiant pareigų. Kalbant apie tavo konkurentą Mase, tavo aiškiai išdėstytos mintys ir rimti argumentai per visą laišką, tu parodei jog žinai ko tu nori iš firmos. Labai gaila nebuvo minėta apie tavo praeitas kadencijas ir kitas turėtas pareigas, tačiau neabėjoju jog turi šiek tiek patirties šioje virtuvėje. Apskritai, šiuo metu geriausiai išmanantis apie patį pervežėjų darbą esi tu - nors ir negaliu teigti jog esi pats saugiausias variantas, tačiau tikiuosi jog nenuvilsi ir įrodysi ne tik man bet ir projekto žaidėjams.
    Naujasis pervežėjų direktorius @Mase_Mase.
  16. Patinka
    Haris_Zopelis gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Parduodu Elegy 0id   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Elegy automobilis, retos spalvos (0id), 0 dauztumo, switch ratai.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/XwdfkAl
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: 400k
    Papildoma informacija (nebūtina): Jei sudomino tr.priemonė susisiekite su manim žaidime arba per forumą.
    Tr.priemonė sėkmingai parduota!
    Galite rakinti tema. @Gruzinas_Tortilla @Amanda_Candy
  17. Patinka
    Haris_Zopelis gavo reakcijąGoffredo_Luciano tarp Parduodu Elegy 0id   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Elegy automobilis, retos spalvos (0id), 0 dauztumo, switch ratai.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/XwdfkAl
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: 400k
    Papildoma informacija (nebūtina): Jei sudomino tr.priemonė susisiekite su manim žaidime arba per forumą.
    Tr.priemonė sėkmingai parduota!
    Galite rakinti tema. @Gruzinas_Tortilla @Amanda_Candy
  18. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [04.21] Demarcus Norwood avatarų galerija.   
    DEMARCUS NORWOOD avatarų galerija
    • šioje temoje talpinsiu savo gamybos avatarus, jeigu vis gi darbai patinka galite paspausti mėlyną širdelę, tai mane motyvuoja kurti daugiau, taipogi savo tematikas galite rašytipo mano būsenos atnaujinimais arba asmenine žinute - pažadu atsižvelgti.
     
    [#1] gang/aesthetic
    tematika by @Paul_Hoonigey
      
      
      
      
      
  19. Patinka
    Haris_Zopelis gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Parduodama pilnai įrengta lūšna   
    Lūšna sėkmingai parduota, galite rakinti temą  
    @Dovydas_Weed @Gruzinas_Tortilla
     
  20. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp Zmodeler 2 Pamokos   
    Tai sveiki mazhuliai, susukau čia tipo tutorialą zmodelerio, nors nelabai ką jame išaiškinu, bet gera prisimint video editinimą.
    Pačio video esmė yra automobilis nuo nulio- kaip pradėti? šį klausimą pats kėliau anksčiau, tad manau daug kas irgi viso to nežino.
    Gero žiūrėjimo
    P.S. Čia tik pirma dalis- Tikiuosi šias serijas pratęsti
     
     
  21. Patinka
    Haris_Zopelis gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Parduodu Infernus ir Sabre automobilius.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): 229 id Infernus, virtual wheels, 90km rida, 10x nitro, 0 daužtumo. Specialūs numeriai "Nike"
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/KAT11zT
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: 350k
    Papildoma informacija (nebūtina):
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): 127 id Sabre, atomic wheels, 70km rida, 5x nitro, 0 daužtumo. Specialūs numeriai "Death"
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/VebODp4
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: 50k
    Papildoma informacija (nebūtina):
  22. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Back at it again 
      
      
      
      
      
  23. Patinka
  24. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp Naujas Policijos Rangeris   
    Sveiki!
    Apie šį projektėlį tikrai netylėjau, ir kažkokios intrigos tikrai nelaikiau  per Sekmadienį sukonstravau šį žvėrį, vėliau gavau pagalbos iš @Gravedigger.  
    Iš jo pusės automobilis gavo naujus ratus, hd-retexture (čia kalba eina apie automobilio dugną ir t.t) ir priekinį rėmą (extra1 - 3), taip pat keletas patarimų, kurie galiausiai privedė prie darbo pabaigtuvių.
    Darbai užsitęsė dėl laiko stokos ir iškilusių problemų (na, nes žinot, nedaug dar aš moku  )
    Nuotraukos:

     
    Atsisiuntimo nuorodos:
    Nuotraukos variantas (su kitokiomis lempomis, ratais, ir dugnu):
    https://www58.zippyshare.com/v/OpIpbOKk/file.html
    Vanilla žaidimo variantas, tik atšvaitinis žymėjimas:
    https://www72.zippyshare.com/v/RFda6Npc/file.html
     
    Ateityje gali atsirasti patobulinimai
    Praneškite bugus, klaidas
    ačiū <3
    Pliz like užmeskit
     
  25. Patinka
    Haris_Zopelis sureagavo į Edvis Gaming tarp Naujasis kaimelių šerifas!   
    Galima drąsiai teigti, jog šie direktoriaus rinkimai nusitęsė maksimaliai ilgai. Buvo nuspręsta atranką keletą kartų pratęsti, tikintis sulaukti bent keletos potencialių kandidatų į šias pareigas. Tenka pripažinti, šis bandymas nepasiteisino ir sulaukti kažko įdomaus nepavyko. Šiek tiek apmaudu matyti, kai direktorių atrankose tenka išvysti jau matytus žmones, kurie anksčiau turėję pareigų, grįžę iš pertraukos ir panašiai. Norisi pamatyti ir ne vien senbuvius, bet ir naujus, galbūt neatsiskleidusius žmones. Susidaro įspūdis, kad direktoriaus pareigos yra baisus ir blogas dalykas, nauji žmonės tuo nesidomi ir gal net tokių pareigų baidosi, ką galiu drąsiai paneigti - taip nėra ir jei taip galvojate, labai klystate. Kalbant šiek tiek plačiau apie pačią situaciją su atranka - situacija prastoka, nes rinktis tiesiog nėra iš ko ir potencialus kandidatas tik vienas - Nedas. Nedui jau yra tekę ragauti vadovo „duonos“ medikų pareigose. Neslėpsiu, jog buvusi medikų kadencija itin nenustebino, buvo pratęstas 30-ies dienų streak’as. Aišku, suvokiamas dalykas yra ir tas, jog tai yra medikų firma ir ji gana greit atsibostanti savo vienoda rutina. Visgi, tikiuosi, kad dabartinėse pareigose tos motyvacijos nepritrūksi ilgesniam laikui ir puikiai pavyks visas idėjas įdiegti į savo firmą. Laiškas kaip ir visada, tvarkingas, mintys rišlios, įdėta nemažai laiko ir pastangų, o jį skaityti ir suprasti kas jame parašyta itin lengva. Prikibti tiesiog nėra prie ko. Taip pat pagirti norisi ir už didelį aktyvumą kurį tenka matyti dabar ir viliuosi teks matyti kadencijos metu. Nes šiose pareigose aktyvumas yra vienas iš gana svarbesnių dalykų esant vadovu. Laiške taip pat buvo pateikta keletas idėjų, kurios pasirodė gana tvarkingos, tik galbūt ties vienos ar kitos idėjos aprašymu pasigedau šiokio tokio detalumo, jog nekiltų klausimų, kurie dabar kyla. Bet kaip ir dažniausiai, pasikartosiu vėl - geriau keletas logiškų, apgalvotų idėjų, nei laiške prirašytų begalės idėjų, kurios nebus panaudotos ar sunkiai pasiteisins ir funkcionuos.
    Naujasis Policijos Departamentos direktorius - Nedaz_Nedaz!
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.