Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Calm_Dude

Neaktyvus

  • 98

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Calm_Dude pranešimai

  1. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė:Calm_Dude. Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:„Green Service“ firmos direktorius. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:58. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Praėjus keliom savaitėm ir sumažėjus žaidėjų skaičiui, mano motyvacija taip pat sumažėjo, nes nebebuvo veiklos. Iš pradžių buvo įdomu būti direktoriumi, kurti temas, priiminėti darbuotojus, tikrinti temas, tačiau po kelių savaičių, temų, galima sakyti, niekas nebepildė, į atrankas vos užpildydavo vienas žmogus, kuris net n
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude. Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis:200m² 3lvl. energija, 0 susidėvėjimo, 44ID. Verslas yra koncerne su Rose_Evans ir Tautvidas_Krisci. Norima kaina už verslą:Atviras pasiūlymams, patikimam klientui yra galimybė pirkti išsimokėtinai. Nuotraukos su verslo informacija: Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Pardavus produkciją gautumėt 7,165,155€. Verslas per vieną dieną pagamina 5760 produkcijos, kurios vertė 5760×15=86,400€, per mėnesį 2,592,000€.
  3. Žaidimo nuotraukos Modloaderis Cleo Kita (kelti į GTA papkę) Kompiuterio specifikacija ENB nustatymai Pilnas GTA:SA - parsisiuntimas. GTA nerekomenduojamas žmonėms, kurie dažnai miršta , žaidimas užcrashina kartais, kai miršti. Jeigu bandysite atsisiųsti pilną GTA:SA ir nepaleis game, crashins, paspauskite ant „startup_RUN_AS_ADMIN“ turėtų sutvarkyti crashinimus, jei tai nepadeda, bandykite keltis po vieną modifikaciją ar pnš. Jeigu turite 2 GTA, tai pakeiskite SA:MP nustatymuose į kurį GTA norite jungtis. P.S. Darbo eigoje netyčia i
  4. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė:Calm_Dude. Jūsų atstovaujama firma:„Green Service“ firmos vadovas. Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Pea_Pupa. Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Šis asmuo nuo pat pirmų dienų vykdė visas sistemas forume, pildė visas temas, yra aktyviausias žaidėjas firmoje, pats pirmas pasikėlė į ketvirtą rangą, yra padedantis, padeda kitiems naujokams, kai jie nesupranta kažko, nesvarbu, ar tai būtų susiję su forumu, ar žaidimu, siūlo idėjų kaip paįvairinti veiklą. Jis yra geriausias darbuotojas mechanikuose Pasižadat
  5. Paskelbta nuolatinė atranką į mechanikų kolektyvą. Sekmės pildantiems ;)

     

    1. Karosas_Julius

      Karosas_Julius

      Klaidas pasitaisom "pateikti"

      patekti?

  6. iki
  7. Kam vakar buvo didelis ping serveryje ar labai lagino, siūlyčiau pasikeisti DNS į Google ar Cloudflare, atrodo, kad tai viską sutvarko. Tutorialas, kaip pasikeisti DNS.

  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude. Kokios rūšies produkciją norite mainyti:Energiją. Kokios produkcijos norėtumėte gauti:Maisto arba technologijų. Nuotrauka su verslo informacija: Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Galime keistis neribotu kiekiu (1000-100000)
  9. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?:Už viską , keiksmai, įžeidinėjimai, spam. 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/gLus26i
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude. Parduodamų(-os) event dėžių(-ės) rūšis ir kiekis:28 Helovino dežės./ Perku sidabrines tdežes, kainą siūlot. Norima kaina už event dėžę:200k/vnt Nuotrauka su įrodymu, kad turite event dėžių (/hdeze, /kdeze, /vdeze): Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Susisiekti forume a.ž, žaidime nelabai lankausi. Parduota
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Norima kaina už transportą:500 tūkstančių. Parduodamo transporto nuotraukas: Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Dėl automobilio rašyti į forumą a.ž, žaidime nebūnu.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude. Perkamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis:100m 2lvl, šaka/produkcijos kiekis nesvarbu. Siūloma kaina:Iki 3 milijonų. Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Susisiekit žaidime/ts/a.ž.
  13. DALYVAVIMO ŠABLONAS, Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Calm_Dude. Koks jūsų pasirinktas laimingasis skaičius?:43 Ką žadate veikti su šiuo automobiliu?Ką nors.
  14. ANKETOS ŠABLONAS Jūsų Vardas_Pavardė:Calm_Dude. Kokios modifikacijos ieškote: Mapo, tokį pat kur turiu, tik, kad būtų kvadratinis ir hudo gražesnio už defaultinį. Fast mapo (M), kad rodytų mapo objektus, kur kas yra, o ne kaip dabar, jei taip įmanoma, seniau bent taip būdavo, bei gražaus vegetacijos/augalijos modo ir visų sound mod dar paprastesnio. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nebūtina): Jūsų kompiuteris LOW/MEDIUM/HIGH (nebūtina): Medium
  15. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude. Ieškoma event dėžių rūšis ir kiekis:Helovino dėžės (/hdeze). Siūloma kaina:70000. Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Susisiekite žaidime arba forumo žinute. Temoje nekomentuoti.
  16. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Calm_Dude. Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): Labas dienas.
  17. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Calm_Dude. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, retumas): Norima kaina už aksesuarą:Sutartinė. Parduodamo aksesuaro nuotraukas:Jei reikia galiu parodyti kiekvieną atskirai. Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):Dėl aksesuarų kreiptis į a.ž, žaidime arba parašykit čia.
  18. Anketa: Jūsu Vardas_Pavardė serveryje: Calm_Dude. Koki skaičių renkates?73. Ko palinkėtumėte serverio žaidėjams? Laimėti.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.