Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
point 2 point 2024! ×

116th Street Crew istorija

Greg_Solberg

Rekomenduojamas pranešimas

otucUvV.png

 

 

 

116th Street Crew grupuotė kilusi iš Los Santos gatvių, tačiau išplėtė savo veiklą į Red County, ypač Blueberry kaimelį, dėl potencialios pelningos nusikalstamos veiklos. Tikslią grupuotės kilmę gali apgaubti paslaptis, o tai padidina jų paslaptį ir reputaciją.

116th Street Crew grupuotė yra žinoma dėl savo kruopštaus ir agresyvaus požiūrio į savo teritorijos kontrolę. Grupuotė dalyvauja įvairiose neteisėtose veiklose, kad išlaikytų savo dominavimą Red County kaimeliuose. Tai apima prekybą narkotikais, ginklų kontrabandą, transporto priemonių vagystes ir vietinių įmonių prievartavimą. 116th Street Crew grupuotės nariai yra ginkluoti ir pavojingi, norintys panaudoti smurtą, kad apgintų savo teritorijas ir įbaugintų konkuruojančias grupuotes ar bet ką, kas grasina jų veiklai. Jie taip pat turi hierarchinę struktūrą su lyderiu viršuje, po kurių eina dešinioji ir kairioji ranka bei pėstieji. Kaimeliuose sutikus 116th Street Crew grupuotę greičiausiai atsirastų konfrontacijos, susišaudymai ir kitos situacijos. Civiliai bendraudami su šia grupuotę, turėtų būti atsargūs ir protingi, kad neįkliūtų į nusikalstamą veiklą arba netaptų kitu jų taikiniu.

Blueberry baras yra pagrindinė 116th Street Crew tvirtovė ir būstinė. Jie tvirtai kontroliuoja Blueberry vietovę, taikydami bauginimo taktiką, kad sutramdytų vietos gyventojus ir konkuruojančias grupuotes Blueberry kaimelio kontrolė suteikia jiems strateginę bazę nusikalstamoms veikloms, tokioms kaip narkotikų gamyba, kontrabanda ar nelegalių lošimų namai.Grupuotės buvimas Blueberry kaimelyje pritraukia teisėsaugos institucijų, įskaitant vietos policiją ir net federalinės institucijos, dėmesį. Civiliai gali atsidurti kryžminėje grupuotės ir teisėsaugos ugnyje, todėl jų bendravimas su 116th Street Crew grupuotę gali sukelti papildomų iššūkių ir pavojų. Apskritai 116th Street Crew grupuotė atstovauja didžiulę ir negailestingą nusikalstamą organizaciją, veikiančią Bluberry kaimelyje.

 

 

Visos istorijos pradžia

Spoileris

116th Street Crew grupuotė išniro iš niūrių Los Santos gatvių – didžiulio metropolio, kuriame knibžda nusikalstamumo ir galimybių. Grupuotę, kurią sudarė ambicingų asmenų, siekiančių valdžios ir pagarbos, grupė iš pradžių sudarė nedidelė draugų grupė iš kaimynystės, kurie susibūrė siekdami apsaugos ir pelno. Gatvės sumanymų, negailestingų ambicijų ir susivienijimų derinys padėjo išsikovoti sau vardą nusikalstamame pasaulyje. Jie pradėjo nuo nedidelių nusikaltimų, tokių kaip smulkios vagystės ir prekyba narkotikais, tačiau netrukus išplėtė savo veiklą, perimdami pelningas miesto teritorijas.

Augant grupuotės įtakai, jie neišvengiamai susirėmė su konkuruojančiomis grupuotėmis, kovojančiomis dėl tos pačios teritorijos kontrolės. Kruvini teritorijos karai įsiplieskė Los Santos gatvėse, kai 116th Street Crew grupuotė dantimis ir nagais kovojo, kad apgintų savo teritoriją ir išplėstų savo imperiją. Grupuočių karo chaoso metu 116th Street Crew grupuotė užmezgė sąjungas su kitomis nusikalstamomis organizacijomis, sutelkdama savo išteklius ir laiką, kad sustiprintų savo pozicijas. Tačiau šie ryšiai dažnai buvo silpni, paremti abipusės naudos, o ne pasitikėjimo pagrindu. Išdavystės buvo dažnos, ir grupuotė išmoko pasitikėti tik savimi pasaulyje, kuriame lojalumas buvo reta prekė.

116th Street Crew jau seniai buvo dominuojanti jėga šurmuliuojančiose Los Santoso gatvėse, valdanti pelningą prekybą narkotikais, turto prievartavimo reketus. Tačiau augant jų įtakai augo teisėsaugos ir konkuruojančių gaujų dėmesys. Susidūrę su didėjančiu spaudimu ir būtinybe išplėsti savo veiklą už miesto ribų, grupuotės vadeiva krekas sukūrė drąsų planą. Red county, kurioje gausu kaimo vietovių ir negausiai dirba teisėsaugos, suteikė viliojančią galimybę. Įsikūręs visai už Los Santos pakraščio, jis buvo puikus pabėgimo kelias grupuotei paįvairinti savo veiklą. Plėtra neapsiėjo be iššūkių. Red County nebuvo negyvenama. Jame gyveno kaimo bendruomenės ir mažų miestelių teisėsaugos institucijos, kurios nebuvo įpratusios bendrauti su tokiais kaip 116th Street Crew gangsteriais. Grupuotė susidūrė su vietinių gaujų pasipriešinimu ir stengėsi įtvirtinti savo dominavimą teritorinių ginčų akivaizdoje. Tačiau grupuotės vadeiva krekas buvo išradingas ir negailestingas. Jis pasinaudojo savo ryšiais Los Santose, kad kontrabandą gabentų per kaimą į apleistus sandėlius. Jie užmezgė ryšius su vietos gyventojais, kuriems buvo atimta laisvė, siūlydami apsaugą mainais už lojalumą,. Jų įtakai plintant, augo ir ambicijos. Red County tapo daugiau nei tik prieglobstis; tai buvo puiki atrama vykstančiuose teritorijų karuose. Grupuotė panaudojo savo naujai atrastą barą, kad pradėtų drąsias vagystes, gabentų neteisėtas prekes per miesto ribas ir įtvirtintų savo, kaip vienos labiausiai baimingų nusikalstamų organizacijų kaimeliuose statusą.

Tačiau su jų sėkme buvo atliktas didesnis pasipriešinimas. Teisėsaugos direktorius, padrąsintas įžūlios grupuotės plėtros, stengėsi sustiprinti teisėsauga bei išnaikinti organizuotą nusikalstamumą Red County kaimeliuose. Konkuruojančios grupuotės buvimą vertino kaip grėsmę kaimo gyventojams, pradėjo kontratakas ir sukėlė žiaurius susirėmimus, kurie aidėjo ramioje kaimo vietovėje. Tačiau 116th Street Crew grupuotė išliko tvirta, nepalenkiama teisėsaugos gniaužtų. Jiems kaimo vietovė už Los Santos buvo ne tik nauja teritorija, kurią reikia užkariauti, bet ir jų prisitaikymas sunkių momentų akivaizdoje simbolis.

 

 

 

Redaguota Greg_Solberg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.