Rokas 13.387 Parašė Vasaris 10, 2018 Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vasario 17d. Greenside administracija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.387 Parašė Vasaris 16, 2018 Kadangi aukcionas nesulaukė statymų, tokiu atveju esu priverstas jį pratęsti dar 7d.Tai reiškia, jog aukcionas baigsis vasario 24d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.387 Parašė Vasaris 25, 2018 Patvirtinti statymai, Tornado_Karolis 451.111€ Jarek_Gold 290.000€ Aukciono laimėtojas Tornado_Karolis! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose