Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Taksi direktoriaus rinkimų analizė.

Billy_Jack

Rekomenduojamas pranešimas

taxi GIF

 

Šį kartą sugalvojau rinkimus šiek tiek pratęsti ir pažiūrėti, kaip elgiasi kandidatai ilgesnį laikotarpį. Anketas pateikė 9 asmenys, vienas iš jų net sugebėjo, neatlaikęs rinkimų įtampos, šiek tiek padauginti alkoholio ir taip gauti ban'ą teamspeak'e. Atmetus visus priklausomus nuo alkoholio ir šiaip apsimelavusius asmenis, liko 3 potencialūs kandidatai - Micro_Cloth ir Adomas_Green, Dovis_Nesakysiu.

Perėjas prie šių asmenų analizavimo, susidūriau su labai stipriomis asmenybėmis ir jų laiškai, idėjos bei charakterio bruožai tikrai stebino. Micro_Cloth - šio žaidėjo kandidatūrą matau ja antrą kartą ( buvo patekęs tarp kandidatų ), o šį kartą patobulėjo ir pasirodė dar geriau! Mane labai nustebino gausybe nematytų sistemų, kurioms pasirodė, kad reikės nemažai priežiūros ir man buvo šiek tiek sunku suprasti, kiek laiko turėtų skirti šiems dalykams, tačiau patikrinęs šio mėnesio aktyvumą (+4409minutės) - klausimų daugiau nekilo. Stebėjimo laikotarpiu efektyviai dirbai mechaniku, prie elgesio žaidime prikibti negalėjau. Adomas_Green - trumpai ir aiškiai išdėstyta anketa, puiku, kad moka įžvelgti buvusių kadencijų pliusus ir minusus, sugeba sugalvoti tinkamus sprendimus. Prie anketos gal ir neturėčiau kur prikibti, tačiau idėjos... Pereidamas prie idėjų, pradeda man vardinti visokius garbės sąrašus, elementarias misijas, savaitės konkursus, kurių nelabai jau galima ir vadinti idėjomis, nes šie dalykai jau naudojami nuo kokių 2012 metų. Žaidime šio žaidėjo nepastebėjau, nes pats retai prisijungdavau, tačiau 5000min per šį mėnesį parodo jo motyvacija čia žaisti ir galbūt kažko pasiekti, todėl viliuosi jį dar pamatyti būsimose atrankose. Dovis_Nesakysiu - žaidime bei teamspeak programoje iš šono atrodo, kaip nerimta asmenybė, tačiau anketoje save sugeba parodyti visiškai kitaip. Smagu, kad supranta, jog TAXI nėra pelningas darbas ir pateikia būdus, kuriais bandytų pildyti sunkiai kylantį fondą, moka išsikelti konkrečius tikslus. Visą jo kandidatūrą sugadino elgesys žaidime.. Aktyvumas ~3000min, o ir bėgiojimai nuo pareigūnų bei pasislėpimai versle - nepridėjo jokio patikimumo. 

 

Dar kartą peržvelgęs visus kandidatus, mažiausiai minusų surinko Micro_Cloth, todėl nieko nelaukęs skelbiu jį naujuoju Taksistų direktoriumi!

 

 

Redaguota Billy_Jack
klaidų fix

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Microbai mldc seniukai nuo mechaniko darbuotojo iki taksistų direktoriaus.Manau jog nusipelnei šių pareigų ir tikiuosi jog jų nepaliksi pasitaikius pirmajam šansui.Sėkmės tau pareigose bei pačiame žaidime ;) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.