Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Policijos departamento direktorių Laurynas_Leigon

Domis_Raz

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon @Laurynas_Leigon
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policijos Departamentui
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Darbuotojų išsukinėjimas nuo papeikimų, atlaidus požiuris į bausmes. 
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:1.1.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo laikytis šiame dokumente nurodytų taisyklių.  1.3.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firmos reputaciją. 
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
Darbuotojas Setth_Collins gavo papeikimą dėl baudos davimo gaujos nariui (https://prnt.sc/kphq94), pagal direktoriaus taisyklės žaidėjas turėjo būti išmestas (https://prnt.sc/kphpud), bet darbuotojas gavo tik žodinį įspėjimą, nes yra "žalias" firmoje. 
Papeikimo įrodymai https://imgur.com/a/jRnAjpU


Šiandien dėl to pačio gavo papeikimą ir Jamal_Washington, darbuotojas iškart buvo pašalintas iš firmos (https://prnt.sc/kpjcoi), nors darbuotojas irgi yra ale "žalias"  (https://imgur.com/a/JUIR9gJ)
Papeikimo įrodymai:https://imgur.com/a/BorL9kF

Sekanti situacija: Žaidėjas paliko atrakinta tr. priemonę ir ji buvo susprogdinta pareigūno, darbuotojas nubaustas tik žodiniu įspėjimu (https://prnt.sc/kphqm8)
Nemanau, kad toks turėtų būti pareigūno elgesys, tuolabiau prižiurėtojo.
Papeikimo įrodymai:https://imgur.com/a/Fx31022

Apskritai tokioj firmoj neturėtu būti dalinami žodiniai įspėjimai, kurie neturi reikšmės.

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, einant prie Setth'o tai buvo pasitarta su DP dėl šio žmogaus ir dar aš pats paklausiau ar galiu šiam asmeniui duoti žodinį įspėjimą. Su Jammal'u buvo paprasta situacija pasiūlė gaujiniui baudą ir teko jį išmesti. Dėl Senelio padarytos žalos transportui buvo atlyginta žala pinigine suma. Norėčiau paminėti, kad pats Jammal'as neturi jokių priekaištų dėl savo padarytos klaidos. Tie kurie rašė papeikimus mano darbuotojams ir kurie gavo žodinius įspėjimus man asmeniškai nerašė, kad turi kažkokių priekaištų už tai, kad darbuotojams skyriau po žodinį įspėjimą. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
1 minute prieš, Laurynas_Leigon rašė:

Sveikas, einant prie Setth'o tai buvo pasitarta su DP dėl šio žmogaus ir dar aš pats paklausiau ar galiu šiam asmeniui duoti žodinį įspėjimą. Su Jammal'u buvo paprasta situacija pasiūlė gaujiniui baudą ir teko jį išmesti. Dėl Senelio padarytos žalos transportui buvo atlyginta žala pinigine suma. Norėčiau paminėti, kad pats Jammal'as neturi jokių priekaištų dėl savo padarytos klaidos.

Nelabai suprantu kuom skiriasi Setth'as nuo Jammal'o? Abu vienodi, tai kodėl bausmės skirtingos ?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
8 hours ago, Laurynas_Leigon said:

Suprask tai, kad aš visiems svaidytis žodiniais įspėjimais negaliu, nes viskam yra ribos ;) 

Sakai priekaištų neturėjo kad davei žodinį įspėjimą? Klysti. Setthas tikrai nėra žalias serveryje, jis yra serverio senbuvis ir policijoj dirba tikrai ne pirmą kartą, aš pats dirbdamas pirmą kartą buvau išmestas iš policijos o Setthas ne? O kad priekaištų nebuvo nesakyk, viskas buvo išsiųsta DP nes pats laužai savo sukurtas taisykles. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Meh, realiai jau senai įgryso tie papeikimų išsukinėjimai, kiek tik peržiūri papeikimus visad pareigūnų naudai, nuo šreko laikų nemačiau nei vieno direktoriaus kuris ne taip išsukinėtu darbuotojus nuo įspėjimu. pridedu kelis papeikimus ir jų sprendimus pažiūrėt.

https://prnt.sc/kpo7uz - šitam papeikime akivaizdžiai matosi mašinos šaudymas, nes būklė krito lyginiais skaičiais. + tik susitvarkė ir 860 būkles gatvėj kurioj nėra mašinų(nes vėlu) ir tipo taip sudaužyt ant kart sugebėjo? nžn čia sugebėjimai pas juos nemirtingi. vienu žodžiu akivaizdžiai buvo šaudoma, nežinau kaip įmanoma dar išsukt tokiam papeikime..

https://prnt.sc/kpo9tk - tikrai toks dalykas pateisinamas? gi skaitant visalaik policininkai filmuoja, tegul numeta įrodymus, kad jis low buvo ir pasimaišė, papeikimo autoriui tikrai manau užtenka tokių įrodymu jog darbuotojas būtų nubaustas. Logiškai pagalvojus taip galima palysti visiems policijos pareigūnams po ratais ir taip juos prigaudinėti, kad jie free žudo.  Logiškai pagalvojus taip galima išsukinėti visus darbuotojus iš bausmės, kur papeikimuose matosi tik nužudymas, ar ne taip ? :) reiktu šiek tiek ir apie žaidėjus pagalvoti, ne tik savo naudai viska sukišt

https://prnt.sc/kpoax6 - akivaizdžiai matoma jog gaisrininkas susitrenkė su Scott, nes ir scottas ant žolės nublokštas ir gaisrininkas akivaizdžiai matoma pradeda važiuoti nuo žolės. Gal ir kažkiek klystu, bet mano nuomone apie šį įvyki yra tokia.

Tai va tiek iš papeikimų kurie yra šeštam puslapy mano nuomone turėtų turėt kitokį sprendima, vienu žodžiu peržiūrėjus papeikimus akivaizdžiai matoma jog darbuotojus bando išsukinėti kaip tik galima. meh, realiai drk neblogas, ypač stebina su aktyvumu, bet norėtusi jog į papeikimus būtų griežčiau žiūrima.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki,

Dėl Senelio viskas buvo tvarkoje, nuostolis buvo atlygintas. Dėl žodinio įspėjimo buvo kalba, tačiau ji ėjo apie "žalią" žmogų, vis dėl to nesupratau, kodėl dar "žalesnis" žmogus buvo nubaustas žiauriau, taip pat atsižvelgiau į Maksas_Ameno papeikimo papildymą, kuriame užkliuvo, tik Scotto situacija, į kitas reikalo kištis nematau ( jeigu patys nematot esmės ir bandymo išsisukti iš bausmės ateikit į TS - būtinai padiskutuosim ).

Direktorius baudžiamas 1 įspėjimu

su mintimi, kad tai daugiau nepasikartos, o į įvairius papeikimus bus žiūrima atsakingiau, nuosprendis bus atliktas neskubant ir atsižvelgiant į įvairius aspektus.

Tema rakinama

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.