Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Pronis_Kadilaks

Biq_Shaq

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Biq_Shaq

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Pronis_Kadilaks

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Uždėjo forumo įspėjimus už tai, kad parašiau policininkui papeikimą, nors jo nuomone, žinojau, kad esu kaltas. Tačiau taip nėra. Labai svarstytina situacija buvo, dar suprantu, kad direktorius nepriėmė papeikimo, tačiau forumo įspėjimų gauti tikrai neturėjau. Iš darbuotojo įrodymų nedaug galima pasakyti. Galimai mašiną ant policininko užvarė kažkas kitas ir darbuotojas išėjo afk. Taip pat ginčytinas ar bent man neaiškus buvo sprendimas man uždėti 25 įtarimo, kadangi, man sėdint mašinoje darbuotojas nemirė, tik gavo žalos, dėl ko ir rašiau papeikimą.

Pridedu nuorodą į darbuotojo įrodymus: 

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :

https://imgur.com/a/3BuP6ln

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Nežinau net ir ką komentuoti. Įrodymuose aiškiai matosi, kaip užvažiavus su mašina ant pareigūno išlipi iš transporto priemonės, kad negauti įtarimų. Nors teigi, jog ten galėjo būti „Kitas“ medkirtys kuris užvažiavo, tačiau peržiūrėjus įdėmiai video nesimato jokio medkirčio. Netgi jei ir tai būtu ne tavo darbas, tai kokio reikalo sėdai į mašiną ir paskui iš jos įlipai? Visiškai nesiriša su logika tavo argumentai Teigi, jog pareigūnas tau sėdint mašinoje nemirė, o tik gavo žalos, tačiau už jo mirtį TU turėjai atsakyti už tai, kadangi tai laikoma Car Plantinimu ir galvoji, jeigu tokiu būdu žudysi žmones išvengsi atsakomybės ir dar apkaltinsi pareigūną už tai, jog tave nubaudė? Galvok dar kartą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tik mažas pastebėjimas-video neparodo, kad aš kažkur judėjau su mašina. Bet kaip ir minėjau-direktoriui priekaištų neturiu, tik manau, kad forumo įspėjimai turėtu būti dedami už akivaizdžias situacijas, kai nusikaltėlis pilnai žino, ką jis blogai padarė ir vistiek rašė papeikimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.