Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Stasys_Begikas

Stasys_Begikas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Stasys_Begikas
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  2020.02.16
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  4-5 metai manau tikrai bus.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Apie šį SA:MP projektą jau žinojau senai, tiesiog sėdėjau sename, o iš kur sužinojau tai tiksliai net negaliu pasakyti gal kažkadą GTATOP užmačiau :D 
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Atsibodo tiesiog ir norisi kažką naujo išbandyti.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip, tikrai nebuvo sunku, visos buvo lengvos.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Valytojai ir medkirčiai, valytojai nelabai patraukė mano dėmesį, bet medkirčiai visai patiko tad pasilikau įvygdyti visus /dpasiekimai. 
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nea.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Labai dažnai gal nesinaudoju, nes nelabai kur man ir reikia, bet jei reikia tai būtinai pasinaudoju.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nebuvau.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Manau kad pakankamai, nebuvo sunku juos rasti.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Nesinaudoju, kadangi patiko serveris pats nusipirkau šias pareigas :D 
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip teko vieną kartą pasinaudoti TAXI paslaugomis, iškvietimas buvo priimtas greitai.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Manau kad viskas pateikiama aiškiai ir tinkamai ir pakankamai tad nematau ką galėčiau pridurti.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Net nežinau, mane serveris pritraukė iškart nuo misijų vient, bet manau galbūt trūkumas šiektiek veiklos. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.