Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui

Shizo_Yoshida

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Shizo_Yoshida
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

  •   Mažinti policinkų galias, t.y. komanda /sekti, kad po jos baigimosi, policininkas negalėtų iškarto vėl komandos /sekti.
  • Policininkai gali atimti, nelegalius ginklus t.y Knife. Jei turi ginklų lic. Tai manau turėtum galėti nešiotis peilį, jei jis yra nelegalus, o tai kodėl tada pardavinėjamas ginklų parduotuvėje? kurioje visi ginklai turėtų būti legalūs?
  • Policininkai negali sekti kai žmogus yra neieškomas.
  • Prie Skelbimų lentos, padaryti safe zona. t.y negalima išsitraukinėti ginklų, daryti damage. Ir netik skelbimų kontoroje, ir kitur.
  • IŠIMTI POLICININKŲ TAZERĮ.
  • Padaryti atskiras policininkų spec. būrio mašinas, o ne tai, kad pasiema savo mašinas ir skraido su infernusu.

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Serveris būtų įdomesnis.

Redaguota Shizo_Yoshida
Pakoreguotas temos pavadinimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Dėl sekimo mažinimo galbūt reiktų ir sumažinti. Tačiau reikia atidžiai apmąstyti šitą scenarijų, nes taipogi žinome kad kartais sekimas susibugina ir sekamas žaidėjas būna visai kitoje vietoje, negu rodoma.

2. Knife yra pavojingas ginklas. Visi iš ginklų parduotuvės perkami ginklai yra pavojingi, išskyrus golfo lazdą, už kurį nededama įtarimą Nelegalių prekių turėjimą ar Pavojingų prekių turėjimą. Visi ginklai yra aiškiai žinomi, kam skirti ir nieko keisti ties tuo nereiktų.

3. Policininkas negalėtų sekti neieškomo žmogaus irgi atrodo nelogiška. Jeigu pareigūnas pamato pažeidėją, tai kodėl jis turėtų negalėti sekti to žmogaus? Atrodo nelogiška.

4. Išimti policininkų tazerį atrodo irgi nelogiška. Tai vienintelis atvejis, kada gali pagauti užtikrintai nusikaltėlį, tačiau ir tuo pačiu jo naudojimui yra sukurtos nuostatos, kurių pareigūnai privalo laikytis.

5. Dėl tų mašinų, pats policijos direktorius nusprendžia ar jam reikia spec. būrio ar ne, ir pačio bei direktorių prižiūrėtojo nuožiūra paskiria būriui specialų transportą. Todėl pridėt nieko nereiktų.

Manrods viską aiškiai pasakiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.