Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Adrian_Black

Adrian_Black

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Adrian_Black
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2020-10-06d.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Ilgai, nuo 2011m. Pirmas projektas kuriame pradėjau žaist buvo pavadinimu GRP.lt
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Sužinojau iš draugų, pasiūlė pažaist, sakė geros sistemos.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Palikau seną, nes nepatiko bendruomenė. Atėjau čia ir pamačiau, kad žaidžia draugiškesni žmonės, patiko.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?:  Taip, nebuvo sunku, labai lengva.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau Valytoju, tikrai nuobodus darbas. Tada medkirčiu, visai patiko, bet galiausiai atsibodo važinėt iš taško a į tašką b. ŠIuo metu dirbu fermeriu, ir visai patinka, kad gali atlikinėti 3 atskirus darbus. Taip pat fermerių darbas yra gan pelningas, sugebėjau nusipirkti pirmą transportą.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Nebuvo, nes pavežė taxi.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Labai dažnai, vis dar sunku priprasti prie naujo miestelio.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip buvau, bet nusprendžiau neskūsti, nes tuo metu dar nebuvau patvirtintas į forumą.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Manau jų yra užtektinai, tuo atveju kai nėra, bent galim suteikti darbo taksistams.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip naudojau kelis kartus, klausinėjau dėl darbų ir serverio sistemų, tikrai pagalbūs adminai, nenuvylė.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip teko, kviečiau taksi ir tikrai greitai sureagavo. Kitų tarnybų dar kviesti neteko.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Manau viskas gerai, kaip ir turėtu būti. Kolkas nesusidūriau su kėblumais.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau viskas gerai, naujokam nėra per sunku.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.