Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.21 visose vietose

1. Hi, hmm kažkaip užsimaniau prisižiūrėjas visokiu darbu dirbti su sig (render), dabar stengsiuosi čia vis kelti naujus savo darbus, ir lauksiu jūsu įvertinimo kaip aš tobulėju Darbas prieš 2mėn : 2015-03-21 atliktas darbas : Render : http://valdimilanisti.deviantart.com/art/Panda-Renders-381556553 2015-03-26 atliktas darbas :
    6 taškai
  2. Marko_Escobar

Peikiu GSPD drk

Gaudomas ne už dyką buvai matyt. Tavo vietoj man būtų pamoina bėgt nuo mentų į namus slėptis, o po to rėkt "privati nuosavybė". Jeigu jau tokia privati ta nuosavybė, tai galim greit sukurt kratos orderį tavo namuose Papeikimas lempinis.
    4 taškai
  3. Tai va nutariau paklaust tų kurie domisi krepšiniu ir LKL ko tikitės iš LKL tritaškio konkurso? Kaip manot kas laimės? Rašykit atsakymus ir tuo pat nutariau surengti tokį kaip mini konkursą kas atspės kas laimės šį konkursą gaus prizą 10000 eurų žaidimo valiutos. Renginys vyks kovo 29 dieną todėl turite daug laiko apmastyti. Sėkmės! Naujiena galite rinktis ir tą patį žaidėją jeigu net ir jau jis yra paminėtas, bet tuo atveju jūs gausite mažiau pinigų. Pinigus gaus tie kurie pirmi trys paminėjo tritaškio konkurso nugalėtojo vardą tokia sistema: 1 vieta 10000 (pirmasis atspėjo nugalėtojo vardą
    3 taškai
  4. Kitame atnaujinime išpildysime šią idėją. Ačiū.
    3 taškai
  5. Labai gražūs avatarai. Sėkmės kuriant !!!
    2 taškai
  6. Visi esate įrašyti sėkmės jūsų favoritams ir jums:D
    2 taškai
  7. Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio
    1 taškas
  8. Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos Ši grafikos parduotuvė atliks tokius darbus kaip: darbo rangai, darbo užrašas, avataras, parašas, userbaras. Kaip atsiskaitinėsite? Viskas priklausys nuo darbo, už paprastą avatarą su tekstuku, imsime vos 5 reputacijos taškus, tas pats ir su parašais. Bet jeigu norit normalaus parašo arba avataro su visokios chujendracijom, tada imsim serverio JIEVRUS. Mūsų parduotuvėlėj dirba... Ignas Image Misha Morozov Rin Ir ieškau naujų,
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aistė_Veranytė Jūsų vardas realiame gyvenime : Audronė Kiek jums metų ? : 14 Iš kokio miesto esate? : Skuodo. Jūsų charakterio savybės : Esu bendraujanti, draugiška , gan užsispyrusi asmenybė. Kartais būna su manim sunku. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Patinka šokti, dainuoti. Patinka krepšinis. ♥ Mėgstu susitikt su draugaais,linksmai praleist laiką. Aišku patinka kartais ir prie pc pa'nolife'int . Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios : Nemėgstu stumt ant žmonių,kurių nepažįstu ir nežinau kokie jie iš tikrųjų yra. Esu labai padedan
    1 taškas
  10. Kodėl jaunimas negali parašyt gražių žodžiu? Visi gali, bet ne visiems protas leidžia Dėl to jog stūmia - nusispjauk tu ant jų. http://www.part.lt/img/4f0fc3b58a841a5c24427b7938619035435.jpg Šios akys mane hipnotizuoja :3 Žiauriai gražios!
    1 taškas
  11. Rokas

Apie serverį.

Atrankas į administratorius turbūt greitu metu darysime.
    1 taškas
  12. Deivis_Rhino

Apie serverį.

Mano manymų su serveriu yra viskas gerai, kalta sakyčiau administracija, kadangi kaip aš esu naujokas serveryje tik kokius 3 kartus mačiau kad kas darytu kokį nors event'ą... Su serveriu yra kaip ir sakiau viskas gerai, bet kaip sakant tobulėti visada nėra per vėlu. Administratorius manau galėtu rinkti ir paskirstyti pagal paskirtis - vieni gaudytu čyterius, kiti vestu eventus, o dar kiti padėtu naujokams, ar kaip nors įdomiau sugalvotumėte.
    1 taškas
  13. MisterJames

Apie serverį.

Žiūrint kaip kam. Jai 300 tai gaujiniams ir PD būtų veiksmo per akis,kad net prakaitas bėgtų Na bet aišku tiek nebus. Man asmeniškai būtų osum 150 žmonių. Bet NEĮMANOMA. Adminai dūra klijuoja,gaujos nosi krapšto kaip veiksmas 0,o PD ką pd nieko nepadaro. Nes jai Banką atrobt atlekia 2 tai ką žn..
    1 taškas
  14. Reikia jog adminai butu aktyvus, darytu eventus ir kita, nes čia kolkas kai buni naujokas ir nieko nepažysti sunku prasiklati ant pinigu..
    1 taškas
  15. Esi įrašytas pažiūrėsime kaip seksis jūsų favoritui linkiu sėkmės!
    1 taškas
  16. Pofka_Srd

Unban Pofka_Srd

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Modestas_Wolf • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nico'Moretti • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Modestas'Wolf • Už ką buvote užblokuotas ?: Už apgaudinėjimą, tačiau jis tą pačią minute išbanino dar 4 žmones, nes tiesiog susinervavo, kad negali paimt hood'o • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Žinau, kad įrodymai nelabai tiks, nes vos gavau baną, atsijungiau iš įpročio . Anyway banned anketos net nebūs turbūt http://www.part.lt/img/2f7e9e2d3a8dcd7e613f6499de9ad4ed419.png
    1 taškas
  18. Patiko? spauskit žalia knopke ir užmeskit like ant video HD 1080p
    1 taškas
  19. Kažkas panašaus , 5LIKE.
    1 taškas
  20. Visi surašyti linkiu sėkmės jūsų favoritams ir žinoma jums
    1 taškas
  21. Lucas_Patriot

Peikiu GSPD drk

http://www.part.lt/img/e07ce88741ffc7d7e3e9162a3fc67414298.pngčia va belenkaip ramus mane aviliu pavadinai, tavo nuotraukoje dar irgi negražiai mane varei iš namo https://www.youtube.com/watch?v=aTZpLS-D2hM&feature=youtu.be o čia šaudymas. Sėkmės karočia.
    1 taškas
  22. Vardas_Pavardė: Eimis_Show Kokį žaidėją renkatės: LMKL – Ela Briedytė
    1 taškas
  23. Esi įrašytas lauksim rezultatų jei atvirai pasirinkai mano favoritą sėkmės!
    1 taškas
  24. Kaip čia baisiai čiūvai stumia, sako nesusirasi gyvenimo jaigu žaisi sampą, ne pirma ir nepaskutinė mergina kuri žaidžia kažkokius internetinius žaidimus, tas pats kaip ir bachūrai, kodėl negali ir panos žaisti? Logikos 0. Jaigu arčiau prie temos, tai Sveika, esi graži panelė, bei sėkmės tau čia gerai praleidžiant laiką.
    1 taškas
  25. Nu žinai tikrai labai "malonu",kai tu teamspeak'e normaliai šneki su kitais,ateina kažkokie du *cenzūra*jobai ir pradeda ant manęs stumt . Nu tikrai nėra malonu , blmb net nėra noro žaist tokiam serve,kur svarbu tik ant panelės kitiems pastumt ..
    1 taškas
  26. 1 taškas
  27. Sveikas Domai ,malonu susipažinti , jau pagalvojau jog tu tas vidurinis . Kaip alutis + kompotas ar kas ten ?
    1 taškas
  28. http://www.part.lt/perziura/1c8839a3a18d8dec2d999cbf0c33d11d249.jpg Kažkas gal tokio, nieko beveik neparašiai, kaip norėtum, paveikslėlio. Galėčiau tą paveiksliuką kur pas tave ant parašo panaudot, nu žodžiu parašyk man, jei tinka, susimokėk
    1 taškas
  29. Trumpa atrankos apžvalga, Visų pirma noriu padėkoti tiems, kurie dalyvavo ir išeikvojo savo brangų laiką šiai atrankai. Anketų buvo tikrai gerų, dauguma jų tiesiog norėjau perkelti į moderatorių atrankos temą, bet tokios tos taisyklės. Kaip ir žinote, šios atrankos metu buvo renkamas vienas žmogus, kuris turėjo užimti direktorių prižiūrėtojo pareigas, todėl išimčių nedarėme (nors ir labai norėjome), pasirinkome vieną žmogų, kuris mūsų, serverio savininkų nuožiūra atitiko visus kriterijus ir yra tas, kuris turi būti direktorių prižiūrėtoju mūsų projekte. Ačiū jam ir jums, jog esate kartu su mu
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.