Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.21 visose vietose
-
Pradedu užsiimti su sig
Alvydas_Audine ir 5 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
Hi, hmm kažkaip užsimaniau prisižiūrėjas visokiu darbu dirbti su sig (render), dabar stengsiuosi čia vis kelti naujus savo darbus, ir lauksiu jūsu įvertinimo kaip aš tobulėju Darbas prieš 2mėn : 2015-03-21 atliktas darbas : Render : http://valdimilanisti.deviantart.com/art/Panda-Renders-381556553 2015-03-26 atliktas darbas :6 taškai -
Peikiu GSPD drk
Arijus_Ltu ir 3 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Gaudomas ne už dyką buvai matyt. Tavo vietoj man būtų pamoina bėgt nuo mentų į namus slėptis, o po to rėkt "privati nuosavybė". Jeigu jau tokia privati ta nuosavybė, tai galim greit sukurt kratos orderį tavo namuose Papeikimas lempinis.4 taškai -
Tai kaip manot kuris taps geriausiu LKL tritaškininku? + mini konkursas
Majekas_Jump ir 2 kiti sureagavo į Kostas_Nba už temą
Tai va nutariau paklaust tų kurie domisi krepšiniu ir LKL ko tikitės iš LKL tritaškio konkurso? Kaip manot kas laimės? Rašykit atsakymus ir tuo pat nutariau surengti tokį kaip mini konkursą kas atspės kas laimės šį konkursą gaus prizą 10000 eurų žaidimo valiutos. Renginys vyks kovo 29 dieną todėl turite daug laiko apmastyti. Sėkmės! Naujiena galite rinktis ir tą patį žaidėją jeigu net ir jau jis yra paminėtas, bet tuo atveju jūs gausite mažiau pinigų. Pinigus gaus tie kurie pirmi trys paminėjo tritaškio konkurso nugalėtojo vardą tokia sistema: 1 vieta 10000 (pirmasis atspėjo nugalėtojo vardą3 taškai -
[Pasiūlymas serveriui] Rodymas kas nužudė.
Jason_West ir 2 kiti sureagavo į Rokas už temą
Kitame atnaujinime išpildysime šią idėją. Ačiū.3 taškai -
H'Anonymous avatarų galerija!
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Labai gražūs avatarai. Sėkmės kuriant !!!2 taškai -
Tai kaip manot kuris taps geriausiu LKL tritaškininku? + mini konkursas
Majekas_Jump ir kitas sureagavo į Kostas_Nba už temą
Visi esate įrašyti sėkmės jūsų favoritams ir jums:D2 taškai -
Serverio perspektyvos mano akimis
Gordon_Specter sureagavo į Martynas už temą
Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Toske sureagavo į Ignas_Image už temą
Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos Ši grafikos parduotuvė atliks tokius darbus kaip: darbo rangai, darbo užrašas, avataras, parašas, userbaras. Kaip atsiskaitinėsite? Viskas priklausys nuo darbo, už paprastą avatarą su tekstuku, imsime vos 5 reputacijos taškus, tas pats ir su parašais. Bet jeigu norit normalaus parašo arba avataro su visokios chujendracijom, tada imsim serverio JIEVRUS. Mūsų parduotuvėlėj dirba... Ignas Image Misha Morozov Rin Ir ieškau naujų,1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Dioba_Launch sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aistė_Veranytė Jūsų vardas realiame gyvenime : Audronė Kiek jums metų ? : 14 Iš kokio miesto esate? : Skuodo. Jūsų charakterio savybės : Esu bendraujanti, draugiška , gan užsispyrusi asmenybė. Kartais būna su manim sunku. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Patinka šokti, dainuoti. Patinka krepšinis. ♥ Mėgstu susitikt su draugaais,linksmai praleist laiką. Aišku patinka kartais ir prie pc pa'nolife'int . Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios : Nemėgstu stumt ant žmonių,kurių nepažįstu ir nežinau kokie jie iš tikrųjų yra. Esu labai padedan1 taškas -
Hatice_Leo sureagavo į Ignas_Image už temą
Kodėl jaunimas negali parašyt gražių žodžiu? Visi gali, bet ne visiems protas leidžia Dėl to jog stūmia - nusispjauk tu ant jų. http://www.part.lt/img/4f0fc3b58a841a5c24427b7938619035435.jpg Šios akys mane hipnotizuoja :3 Žiauriai gražios!1 taškas -
Apie serverį.
Deivis_Rhino sureagavo į Rokas už temą
Atrankas į administratorius turbūt greitu metu darysime.1 taškas -
Apie serverį.
Colinas sureagavo į Deivis_Rhino už temą
Mano manymų su serveriu yra viskas gerai, kalta sakyčiau administracija, kadangi kaip aš esu naujokas serveryje tik kokius 3 kartus mačiau kad kas darytu kokį nors event'ą... Su serveriu yra kaip ir sakiau viskas gerai, bet kaip sakant tobulėti visada nėra per vėlu. Administratorius manau galėtu rinkti ir paskirstyti pagal paskirtis - vieni gaudytu čyterius, kiti vestu eventus, o dar kiti padėtu naujokams, ar kaip nors įdomiau sugalvotumėte.1 taškas -
Apie serverį.
Hot_Anonymous sureagavo į MisterJames už temą
Žiūrint kaip kam. Jai 300 tai gaujiniams ir PD būtų veiksmo per akis,kad net prakaitas bėgtų Na bet aišku tiek nebus. Man asmeniškai būtų osum 150 žmonių. Bet NEĮMANOMA. Adminai dūra klijuoja,gaujos nosi krapšto kaip veiksmas 0,o PD ką pd nieko nepadaro. Nes jai Banką atrobt atlekia 2 tai ką žn..1 taškas -
Apie serverį.
Kenneth'Ferguson sureagavo į Pofka_Srd už temą
Reikia jog adminai butu aktyvus, darytu eventus ir kita, nes čia kolkas kai buni naujokas ir nieko nepažysti sunku prasiklati ant pinigu..1 taškas -
Unban Pofka_Srd
MisterJames sureagavo į Pofka_Srd už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Modestas_Wolf • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
Unban Nico'Moretti
MisterJames sureagavo į Nico_Moretti už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nico'Moretti • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Modestas'Wolf • Už ką buvote užblokuotas ?: Už apgaudinėjimą, tačiau jis tą pačią minute išbanino dar 4 žmones, nes tiesiog susinervavo, kad negali paimt hood'o • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Žinau, kad įrodymai nelabai tiks, nes vos gavau baną, atsijungiau iš įpročio . Anyway banned anketos net nebūs turbūt http://www.part.lt/img/2f7e9e2d3a8dcd7e613f6499de9ad4ed419.png1 taškas -
Trigger Finger - Fast Cbug Duels.
Lil_Uzi sureagavo į Deivis Stifleris už temą
Patiko? spauskit žalia knopke ir užmeskit like ant video HD 1080p1 taškas -
Sobas_Brown sureagavo į Misha_Morozov už temą
Kažkas panašaus , 5LIKE.1 taškas -
Peikiu GSPD drk
Arijus_Ltu sureagavo į Lucas_Patriot už temą
http://www.part.lt/img/e07ce88741ffc7d7e3e9162a3fc67414298.pngčia va belenkaip ramus mane aviliu pavadinai, tavo nuotraukoje dar irgi negražiai mane varei iš namo https://www.youtube.com/watch?v=aTZpLS-D2hM&feature=youtu.be o čia šaudymas. Sėkmės karočia.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Ignas_Image sureagavo į Matt_Inside už temą
Kaip čia baisiai čiūvai stumia, sako nesusirasi gyvenimo jaigu žaisi sampą, ne pirma ir nepaskutinė mergina kuri žaidžia kažkokius internetinius žaidimus, tas pats kaip ir bachūrai, kodėl negali ir panos žaisti? Logikos 0. Jaigu arčiau prie temos, tai Sveika, esi graži panelė, bei sėkmės tau čia gerai praleidžiant laiką.1 taškas -
Ignas_Image sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Nu žinai tikrai labai "malonu",kai tu teamspeak'e normaliai šneki su kitais,ateina kažkokie du *cenzūra*jobai ir pradeda ant manęs stumt . Nu tikrai nėra malonu , blmb net nėra noro žaist tokiam serve,kur svarbu tik ant panelės kitiems pastumt ..1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Domas_Dome
Rafael_Nadal sureagavo į Sabas_Brown už temą
Sveikas Domai ,malonu susipažinti , jau pagalvojau jog tu tas vidurinis . Kaip alutis + kompotas ar kas ten ?1 taškas -
Donatas_Fast sureagavo į Ignas_Image už temą
http://www.part.lt/perziura/1c8839a3a18d8dec2d999cbf0c33d11d249.jpg Kažkas gal tokio, nieko beveik neparašiai, kaip norėtum, paveikslėlio. Galėčiau tą paveiksliuką kur pas tave ant parašo panaudot, nu žodžiu parašyk man, jei tinka, susimokėk1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Atranka į direktorių prižiūrėtoją,
Koe_Katachi sureagavo į Rokas už temą
Trumpa atrankos apžvalga, Visų pirma noriu padėkoti tiems, kurie dalyvavo ir išeikvojo savo brangų laiką šiai atrankai. Anketų buvo tikrai gerų, dauguma jų tiesiog norėjau perkelti į moderatorių atrankos temą, bet tokios tos taisyklės. Kaip ir žinote, šios atrankos metu buvo renkamas vienas žmogus, kuris turėjo užimti direktorių prižiūrėtojo pareigas, todėl išimčių nedarėme (nors ir labai norėjome), pasirinkome vieną žmogų, kuris mūsų, serverio savininkų nuožiūra atitiko visus kriterijus ir yra tas, kuris turi būti direktorių prižiūrėtoju mūsų projekte. Ačiū jam ir jums, jog esate kartu su mu1 taškas