Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.18 visose vietose
-
greenside.lt forumo avatarai
Lemon_Madeit ir 4 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą5 taškai -
Prisistato Lucas_Patriot
hugo armani ir 4 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot Jūsų vardas realiame gyvenime :Lukas Kiek jums metų ? : 16 Iš kokio miesto esate? : Gimęs Vilniuje, dabar gyvenu Radviliškio raj. Jūsų charakterio savybės : Sumanus, atsakingas, irzlus, pašaipus, nemėgstantis pastabų. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Nuo pat vaikystės krepšinis. Kai dar Vilniuj gyvenau 3 metus Marčėlą lankiau. Nu dar žvejyba šiek tiek patinka, aišku kaip ir kiekvienam vyrui mašinos. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios - Mėgstu atleisti žmonėm, ilgai nelaikau pagiežos, taip pat esu pakankamai sumanus ir at5 taškai -
Efektyvumas,
Fred_Vercetti ir 3 kiti sureagavo į Rokas už temą
Efektyvumas, Naujovė forume, kuri leis matyti kiekvieno forumo vartotojo parašytų pranešimų efektyvumą. Ši gudrybė leis atskirti narius, kurie piktnaudžiauja pranešimų rašymu ir narius, kurie rašo pranešimus tam, jog padiskutuotų ir būtų įvertinti kitų forumo dalyvių. Kuo skaičiukas jūsų profilyje yra didesnis, tuo jūsų dalyvavimas forumo diskusijose yra efektyvesnis. Greitu metu išvysime šios sistemos TOP'us, kuriuose bus TOP10 efektyviausių forumo dalyvių dešimtukas. Dar kartą Ačiū Evaldui. TOP10 efektyviausių forumo vartotojų forume! Į šiuos TOP'us įtraukiami forumo va4 taškai -
"Barakūdos" Episode : 1
Fantom_Live ir 3 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Sveikučiai, šiandien kimarindamas su savo Moonbeam'u po miestelius radau štai tokią fruktę Enjoy HD. Muzika einanti per TS, ir šiaip nemoku editint video, tad nepykit jei labai diorgina. P.S. Neužkibkit jūs ant to kabliuko, vyreliai, paskui neišbrisit iš skolų vaikų prisidarę. https://www.youtube.com/watch?v=V1-Xz--xT004 taškai -
anonymous - avatarų galerija
Ryan_Seitz ir 3 kiti sureagavo į Hot_Anonymous už temą
hola amigos nusprendžiau pakurt avatarų, patiks - paspausit like, padarysiu dar4 taškai -
delytz
#Vidas ir 3 kiti sureagavo į Velnelis Camel už temą
Jis tave patį nušautu, iš video tai neatrodo, kad labai geriai šaudai.4 taškai -
3 taškai
-
Muzikos TOP5 rinkimai!
Rokas ir 2 kiti sureagavo į Ever_Never už temą
Sveiki, tikriausiai ne man vienam kartais norisi paklausyti kažko populiaraus? Tad siūlau išrinkti GreenSIDE muzikos TOP5. Jeigu viskas pavyks, jį rengsime dažniau. Trumpa informacija: • Įkelti Jums patinkančią muziką (daugiausiai 2 variantus); • Prieš keldami savo variantus įsitikinkite, ar tokia daina iki šiol nebuvo įkelta; • Palaikyti kitą asmenį galite tiesiog paspausdami "Patinka"; • Praėjus keletai dienų, bus paskelbtas balsavimas forume, kuriame Jūs išrinksite TOP5! [!] Žaidėjui, kurio pasiūlyta daina bus išrinkta į TOP'o pirmąją vietą, atiteks 30,000€ prizas. [!]3 taškai -
Muzikos TOP5 rinkimai!
Fantom_Live ir 2 kiti sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa 2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda): 1- 2-3 taškai -
Papeikimas Zilwis_Chuwak
Sabas_Brown ir kitas sureagavo į Nikolaj_Usmanov už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Zilwis_Chuwak • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?:Už PD darbuotojų neparuošimą,netreniravimą. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:PD darbuotojų neparuošimas kritinei situacijai. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :http://www.part.lt/perziura/6e011be81372486651e42483eebc9ef448.jpg2 taškai -
Matthew_Bennett (Nico_Moretti) banned Sergei_Minicev
Marko_Escobar ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
zdarova, krč dar vienas šedevras iš manes, praleidau prie šio video 2 bemiegęs naktis ir manau tie nuostoliai, kuriuos patyriau pirkdamas redbull energetinius atsipirks po šio video publikavimo. Gero žiūrėjimo. Krč jei nematot HD, palaukit pora min ir bus, youtube šūda mala kolkas su procesavimu. https://www.youtube.com/watch?v=sYwwfjat-Mw2 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
Jeremy_Warning banned Harold_Morreti [58]
Jack_Spot ir kitas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Harold_Morreti • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Jeremy_Warning banned Untis_Acers [56]
Jack_Spot ir kitas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Untis_Acers • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš1 taškas -
Pristatau - Domas_Volk
Tusas_Green sureagavo į Domas_Volk už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Volk Jūsų vardas realiame gyvenime : Domantas (Domas) Kiek jums metų ? : Šeptiniolika Iš kokio miesto esate? : Kaunaš Jūsų charakterio savybės : Linksmas , bendraujantis , padedantis , draugiškas , fainas , rimtas ir jau toliau spręsit jūūs Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Futbolas , Krepšinis , Boksas , K1 , Turnikas Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Geros ,kad esu Draugiškas , Padedantis o blogos ,kad Gruza dažnai ir greit gaudau . Jūsų nuotrauka (būtina) : Liabas1 taškas -
Laisvų durų savaitė!
Music_Best sureagavo į Rokas už temą
Laisvų durų savaitė! 2015.06.22 - 2015.06.29 Emigruodami į GREENSIDE serverį nuo 06.15 iki 06.21 gausite: 4000 € 400 XP VIP (7d.) Visą reikalingą informaciją kaip emigruoti į serverį rasite čia. Kilus klausimams kreiptis čia. Visi laukiami!1 taškas -
Peikiu Zilvis_Chuwak GSPD direktorius
Pukis_Balbou sureagavo į Arijus_Ltu už temą
DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už tai, kad neišmetą savo darbuotojo iš firmos, nors prisičytino. Nereiškia, kad jam turi duoti žodini įspėjima. Bulsonas su Roku kiek žinau atblokavo vien jį, nes naujokas, bet kaip parašyta Anketa tvarkinga. Tad visiems vienodos sąlygos su išmetimais. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Neteisingai baudžia darbuotojus. • Vaizdinė medžiaga1 taškas -
Peikiu direktorių Zilvis_Chuwak
Miami_Dream sureagavo į Major_Payne už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Major_Payne • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Darbuotojus baudžia nesąžiningai. Už free star nebaudė jo ir tai aiškaia matosi. į pirmą papeikimą jis nė neatsakė, o už antra priemė neteisingą sprendimą. Taip pat Chris_Cerkute už pirmą papeikimą nepateikė įrodymu ir už tai nebuvo nubaustas, o už antra, kai jis pateikė įrodymus, ten aiškiai matėsi, kad aš nuvažiavau į šalikelę, o ne non ripinau. Bėje, turiu klausimą. Žilvi, tu nebaudei cerkutes vie1 taškas -
Prisistatau Ieva_Beniusyte
hugo armani sureagavo į Ieva_Beniusyte už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ieva_Beniusyte Jūsų vardas realiame gyvenime : Ieva Kiek jums metų ? : 17 Iš kokio miesto esate? : Venta Jūsų charakterio savybės : Esu tas žmogus, kuris mėgsta bendrauti, visados padedu, kai ištinka bėda, esu draugiška (bet draugų neturiu), visuomet prisiimu atsakomybę už savo padarytus veiksmus, mėgstu vadovauti. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Hobiai: lankau šokių būrelį, šiek tiek sportuoju, lankau dramos būrelį. O pomėgiai, tieisiog pasiklausyti muzikos, pabūti su draugais. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios, tai kad visados vi1 taškas -
2015.06.08 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.4)
Gruzinas_Sampo sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.3.4 Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei būsite surakintas, negalėsite užsisegti saugos diržo mašinoje. Medikams atsirado papildomi MINI veikla, ten pat kur ir DPD medikai turi galimybę į darbinį transportą pasikrauti medikamentų ir taip gaus juos nuvežti prie vieno iš serverio namų kuris turi garažą (turėsite iškrauti prie garažo). Nuo šiol serverio savininkai nebebus įtraukti į jokius topus. Serveryje atsirado vieta kur galėsite su bet kokia tr.priemonę pradėti važiavimą dėl greičio topų, atvykus į finišą jūs būsite įrašytas į topus ir taip galėsite varžytis dėl gre1 taškas -
Unban Sergei_Minicev 2x
sw_sw sureagavo į Сергей_Миничев už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Sergei_Minicev • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Matthew_Bennett • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytu naudojimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : ĮŽEIDIMAS esat tai pryškinsiu.Man įkelkit video be jokių prijomu , be jokių editu grynai su garsu kur iš Dgl eina šaudimo su visko tada ir bus viskas aišku db aš žn, kad aš nieko nebuvau pajunges ir man čia prudija protą. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;1 taškas -
Efektyvumas,
Domas_Volk sureagavo į Rokas už temą
Fiksuoti kiekvieno forumo vartotojo praleistą laiką forume labai apkrauna forumo darbą, todėl tikrai nepavyks išpildyti šios idėjos.1 taškas -
Stiflerio faster cbug`as.
Tony Michaelson sureagavo į NicoCorleone už temą
Sveiki visi. Realiai nežinau kur čia rašyti, nes nėra skilties ,,APIE VISKĄ" tai rašysiu čia. Dauguma manau čia žino Deivis_Stifler. Ir vaizduojasi nesveiku cbug`eriu, skin hit karalius ir taip toliau. Noriu jum atskleisti visą tiesą apie jį. Pasikapstęs jo video radau įdomu momentą. https://www.youtube.com/watch?t=34&v=ILuPt2UMAk4 Įdėmiai pažiūrėkit 0;27. Po iššautos kulkos įvyko dar toks animation`as. Iš to ir galima spręsti, kad šis ale skill`as naudoja faster cbug.exe Geros dienos ir nenaudokit šaudymui pelengvinančias programas.1 taškas -
delytz
#Vidas sureagavo į Velnelis Camel už temą
Šiap jeigu užmestum akį mano praeitame komentare, ten nebuvo tokio dalyko, kad aš gerai šaudau. Jeigu einu dm'int tai varau su sava šaika į Ad.1 taškas -
delytz
Mantas sureagavo į John'Extazy už temą
The funny this you are just a random grp player sooo go apply tooooooooooooo uL1 taškas -
delytz
Sabas_Brown sureagavo į NicoCorleone už temą
kai ismoksi saudyt paskambink 864201337, susitarsim karoce.1 taškas -
Stiflerio faster cbug`as.
Deivis Stifleris sureagavo į Tousaint_Haddlow už temą
kingai atejai is sfg cia kad tik mums pranesti kad stifleris pasigavo? R3KT1 taškas -
Papeikimas Žilvis_Chuwak
Aron_Brook sureagavo į Marko_Escobar už temą
Na, man nepatinka tai, kad žilvis mėto darbuotojus kurie jam duoda teisingos kritikos,kad taip greitai susistato savo "priešus". Bet iš kitos pusės ir paties Don'o nesuprantu.. Kasdien po kelis kartus į dieną vis kažkur randu ar matau, ar girdžiu vis kalbant, kad PD direktorius nėra profesionalas. [Juolab nesuprantu kodėl dar nenušalintas pavaduotojas, kuris nesistengia firmos labui, kuomet akivazidu,kad reikia pagalbos iš rimto žmogaus]. Iš paties kalbos galima interpretuoti, kad pats esi patyręs ir gerai žinai kaip reikėtų geriau. Galiu pasufleruoti, kad tikri lyderiai ne skelbia, kad kaip1 taškas -
[ Pasiūlymas serveriui ] Gėles
Tomas_Kakrotas sureagavo į Marius_Patio už temą
Jo, bet galėtų būti iš gėlių truputį didesnė arba mažesnė žalą už kumšti tada tikrai už.1 taškas -
[ Pasiūlymas serveriui ] Gėles
Lukas Front sureagavo į Vendelis_Savas už temą
per mustynes tiktu, tada galetu ir dildo sudeti, daug ju yra.1 taškas -
Dowis_Kiss sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA1 taškas -
1 taškas
-
GRAFIKOS KONSULTACIJOS/DARBŲ VERTINIMAS
Jeremy_Warning. sureagavo į Misha_Morozov už temą
Vienintelę klaidą kuria įmatau tai teksto fontas galėjo būti labiau įskaitomas, o šiaip liuks. P.S gali atsiust buble efektą kur yra ant teksto?1 taškas -
DPD Kurjeriai ir vėl kursuos!
#Vidas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Vasara prasidėjo, mokslai baigėsi, o serveryje vis sparčiai daugėja naujokų. Gerbkim, mylėkim, šerkim ir nepalikim jų likimo valioje. O kad jau ties tuom pradėjau kalbą, sakau, rinksiu Kurjeriams direktorių iš serverio naujokų, mažiau patyrusį. Patyrusius vilkus, ištikimus serverio žaidėjus rezervuosiu sudėtingesnėm, daugiau įgudžių reikalaujančiom firmom valdyti. O toliau dalyvavusių atrankoje analizė. Pukis_Balbou - malonu matyti naujokus, bandančius tapti direktoriais, tačiau kandidatūra pakankamai silpnoka. Ne dėl to, kad iš pažiūros CV nedidelės apimties, bet ir turinys silpnas. Per v1 taškas -
1 taškas
-
Originalūs GTA:SA failai
Bevardisz_Raidas sureagavo į Edwa_Nmz už temą
Originalūs GTA:SA failai yra naudojami tada, kai dėl savo įkeltų modų į žaidimą, norite juos pakeisti originaliais. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti1 taškas -
#SELFIE konkursas.
fuckas sureagavo į Hot_Anonymous už temą
krč, cheopso piramidės link rimti kentai supras #RKS #TBPS1 taškas -
Laisvų durų savaitė!
Ever_Never sureagavo į Rytis'Bit už temą
Tai jeigu naujas vartotojas taip gali , o jeigu ant to pačio tikrai ne .1 taškas -
#SELFIE konkursas.
#Albanas #POLOMINO CREEK # kraštovaizdis O čia paskutinė Paul Walker ir Vin Diesel Fast&Furiuos F&F1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Robertaz_Black sureagavo į The_Fisheris už temą
Sveiki, gerbiami serverio savininkai, bei skaitytojai. Mane serveryje visi pažysta slapyvardžiu The_Fisheris, tačiau mano tikrasis vardas yra Vilius. Man yra 14 metų (07-23 sueis 15) gyvenu ir esu kilęs iš saulės miesto -Šiaulių. Tik ką baigiau aštuonias klases ir tolimesnį mokslo kelia tesiu Šiaulių Romuvos gimnazijoje. Taip pat žaidžiu už 2000 - tųjų metų Šiaulių futbolo komandą krašto gynėjo pozicijoje. Futbolas yra vienas iš mano didžiausių pomėgių. Taip pat mėgstu įvairiausiais iškylas, atostogas, keliones dviračiais, gražiais vakarais prie gražaus ežero pažvejoti, su "chebryte" krepšinį1 taškas -
Peikiamas Sabas Brown.
Matt_Moretti sureagavo į Lukas Front už temą
Sabai, pats pas ryžą su s0bų ir cleo lakstei, o kai baną gavai čia atėjai... paliubomu cleo prisirašęs esi.1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Darbai
Velnelis Camel sureagavo į Rytis'Bit už temą
Šita idėja jau yra sprendžiama , jeigu gerai mano ausys girdėjo , todėl manau kažkada tai bus padaryta . Šiaip idėja tikrai gera.1 taškas -
Rytis_Bit užtildė Frezzy_Arts
Velnelis Camel sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Frezzy_Arts • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :/s ne pagal paskirtį • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/279cc7171f39f32149c75229e6f8c32f481.png1 taškas -
2015.04.19 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.4)
Matt_Moretti sureagavo į Lukas Front už temą
Čia tikriausiai vienintelis toks serveris, kuriame gali pamatyti tokių nuostabių dalykų. Šaunuoliai!1 taškas -
Aivis modding
Hugo_Gilera sureagavo į Aiva_Bicas už temą
Retai kada užbaigiu mod'us nes pradedu juos praktiškai nuo nulio, kitus nuo +/- prastos būklės, tenka perdarynėt visą kėbulą nes noriu retesnių modelių, kurių dar ant gta žemės nėra. Taip gaunas, kad nuo tiek vargo projektas pabosta ir tiesiog nusislenka į šalį perleisdamas vietą naujam, o šeip būna ir išimčių su tuo užbaigimu A6 C4 (nuo 0) Pirmas test in game: sa-mp-063 by Ajwis, on Flickr Random shoot'as maždaug trečio testavimo žaidime. sa-mp-999 by Ajwis, on Flickr USDM blenda su bagažine. a6c4usa by Ajwis, on Flickr Dabartinis vaizdas sa-mp-017 by Ajwis, on1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Verslų akcijos
Saunu kad tau patinka si ideja, o kas bus jri zaidejas nores parduoti versla? Tai tiesiog parduos savo turimas akcijas ten pvz 50% ir viskas1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Verslų akcijos
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marius_Patio ✔ Koks tai pasiūlymas: Verslų akcijos ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad verslo savininkai turėtų 100 procentų dalių kurias galėtų parduoti, atiduoti kitam žaidėjui. Na pvz. Turiu 100 % akcijų savo verslo kuris yra (tarkim) 50 / min. Aš atiduodu savo draugui 50 % tai jis gauną mano pelno 50% tai jei aš gaunu 50 / min tai jis gauną puse dalies 25/min ir tada aš gaunu 25 / min. Taip būtų galimą gauti pelno neturint verslo, o savo akcijos dalis galėtum bet kada parduoti kitam žaidėjui. Akcininkų galėtų būti tik 2. Nes, kad ant1 taškas -
[Blogas] Fisherio kelionės ir kryžkelės.
hugo armani sureagavo į The_Fisheris už temą
Sveiki visi, kadangi pastebėjau jog čia darosi labai populiaru aprašyti savo keliones ir kryžkeles SAMP istorijoje, nutariau jog gal būt ir man būtų neblogai aprašyti savo šiokia tokia kelione per projektus. Turint omenyje jog labai mėgstu išlieti savo mintis popieriuje. Taigi gero skaitymo. Chapter I Taigi... Visa mano pradžia prasidėjo 2013 metų gegužės mėnesio viduryje. Kai pradėjo griūti kompiuteris kuris buvo ir taip tragiškos būsenos tėvai nutarė mane nudžiuginti vasarai. Tiesa sakant sunkoka buvo nuo "XP" peršokt ant "7" viskas kiek kitaip ir tas toks žvėriškas greitis... Bet bu1 taškas