Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.20 visose vietose

1. Pagaliau 4 dalis! HEADERS: ADMINISTRACIJAI MODERATORIAMS PRIŽIŪRĖTOJAMS ŽVAIGŽDĖMS ŽAIDĖJAMS TURTUOLIAMS GAUJINIAMS DIREKTORIAMS
    7 taškai
  2. Taigi čia įkelsiu keletą nuotraukų, kurios gali parodyti kaip atrodo (atrodė) firma realybėje. Nuotraukos negražintos, įkeliu tik šiaip pajuokauti, jei kažkas iš direktorių įsižeidė nuoširdžiai atsiprašau. (paint master) 1. PD 2. DPD kurjeriai 3. Medikai 4. Fūristai 5. Taksistai 6. Mechanikai
    5 taškai
  3. Wow sw, draugas darė man gerą darbą, rašė jis, tokius reikalus per TS gali su manim kalbėt o ne tikėt kas ką tau rašo, aš būsiu tavo draugas, atsisėsiu prie tavo pc prirašinėsiu ir tu tikėsi? protelis. Ne mano bėdos kad apsikvailini, tokius dalykus jei ir tariuos tai pokalbiu, o ne susirašinėjimais. Plius kiek žinau draudžiama mainyti serverio daiktus į real valiutą, o tai dar vienas pliusas kad tokių dalykų susirašinėjimais neaptarinėčiau. Be to, jei ir tai rašyta būtų mano ranka - ne draugo, direktorius prie ko čia?
    4 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  5. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    2 taškai
  6. Rokas

Efektyvumas,

Efektyvumas, Naujovė forume, kuri leis matyti kiekvieno forumo vartotojo parašytų pranešimų efektyvumą. Ši gudrybė leis atskirti narius, kurie piktnaudžiauja pranešimų rašymu ir narius, kurie rašo pranešimus tam, jog padiskutuotų ir būtų įvertinti kitų forumo dalyvių. Kuo skaičiukas jūsų profilyje yra didesnis, tuo jūsų dalyvavimas forumo diskusijose yra efektyvesnis. Greitu metu išvysime šios sistemos TOP'us, kuriuose bus TOP10 efektyviausių forumo dalyvių dešimtukas. Dar kartą Ačiū Evaldui. TOP10 efektyviausių forumo vartotojų forume! Į šiuos TOP'us įtraukiami forumo va
    1 taškas
  7. DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Už tai, kad neišmetą savo darbuotojo iš firmos, nors prisičytino. Nereiškia, kad jam turi duoti žodini įspėjima. Bulsonas su Roku kiek žinau atblokavo vien jį, nes naujokas, bet kaip parašyta Anketa tvarkinga. Tad visiems vienodos sąlygos su išmetimais. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Neteisingai baudžia darbuotojus. • Vaizdinė medžiaga
    1 taškas
  8. Sveiki, kaip matote iš pavadinimo kad tai tema apie naują tiltą. Asmeniškai bent jau aš dažnai pravažiuoju ir matau šį tiltą jis atrodo siaubingai, todėl nutariau jį atnaujinti ir parodyti jums kaip atrodytų naujas.(spalvas rinkau pagal save). Taigi nuotraukos;
    1 taškas
  9. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : London_Style • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Keiksmažodžiai per /padmins • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tėvas • Už ką buvote užblokuotas ?: apgaudinėjimus.. IR TAI TIKRAI NĖRA JUOKO FORMA, PILDAU TIKRAI IŠ ŠIRDIES.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  11. Va, sekantis skyrius bus įdomus, bet for f*ck sake, mano blogą užrakino . Keep it going!
    1 taškas
  12. Man tavo avataras primena tave
    1 taškas
  13. Dvl Gang

Unban Dvl_Gang

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Futbolistas, Mitchell_Beckham • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytus • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Tipo jei ne kelios sec., unbano negausiu ? AFK būnant mane užbanino, aš net nežinojau ir išjungiau pc, niekada gta neišjungiu, beto, banned anketos niekas nepatvirtina, labai jau ilgai reikai laukti, nors vėlesni jau patikrinti.
    1 taškas
  14. Atblokuotas senai jau. Imk tu prižiūrėtoją būsi vertas. Jaigu dar neatblokuotas atsiuk IP.
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Guga_Buga • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio daiktų pardavinėjimas už realia valiuta. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/b0d56de71371074be0d0d0ea44367988116.png http://www.part.lt/img/b4c365e34349c4d2e04a62950b132a02303.png
    1 taškas
  16. 1 taškas
  17. Domas_Volk

delete.

Gražu , originalu šaunuolis kurk toliau nesustok
    1 taškas
  18. O kur ta nuotrauka, kur sakau kad Ne, neparduosiu? Parašė pirmas ką nori už biznį o paskui kad neparduodu ožina..
    1 taškas
  19. Hmmm. man atrodo pirma reiktų įsitikinti, poto kažką sakyti, bet sėkmės ir tau "anyway"
    1 taškas
  20. Gintaras_Zagnum

delytz

Nieko gero.Ir čia nešokinėk temoj jeigu kritikos priimt nemoki , liečintojau.
    1 taškas
  21. Tutukas_Cvr

Darbų parašai.

GSPD POLICIJA; KROVINIŲ VEŽĖJIAI; MECHANIKAI; DPD KURJERIAI; MEDIKAI; TAKSI; VERTINKITE, KOMENTUOKITE, KRITIKUOKITE, LAIKINKITE.
    1 taškas
  22. Sveikas Major, smagu matyti jog renkiesi Greenside serverį, sėkmės.
    1 taškas
  23. Sveiki kad ir kas skaitote šią rašliavą. Iškart pradėsiu nuo faktų - Lukas, 16 metų. Mėgstu paprastus žmones, tokius kuriais galima pasitikėti ir pajuokauti drauge. Nekenčiu plepių ir paskalūniškų žmonių dėl to kartais atsiriboju nuo kaikurių asmenų ir sulaukiu iš jų neigiamos reakcijos. Apie save pasakoti daug nemoku, nes iš tiesų tai turėtų daryti mūsų artimiausi žmonės. Man ką jie sakė, kad esu atsakingas ir atkaklus žmogus. Iš kitos pusės irzlus. Tiek manau faktų užteks, nes prisistatymas turi būti trumpas. Judėkime prie esminių dalykų. Greenside serverį pasirinkau tikrai stačia galva, pa
    1 taškas
  24. Grazi kauke? Krentu nuo everesto
    1 taškas
  25. Negaliu perdaryt neturiu .psd failo
    1 taškas
  26. Gal biški prie pideriuku didelis PRIEŠ juokdaris...
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.