Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.22 in Pranešimai
-
2015.06.22 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.5)
Gruzinas_Sampo ir 18 kiti sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.3.5 Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su lenktynėmis. Sutvarkyta galima klaida, dėl kurios galbūt mechanikai nebegalėjo remontuoti mašinų. Sukurtų pagrindinės administracijos mašinų nebegalėsite užvesti per /tvaldymas . Nuo šiol jei parduosite verslą kitam žmogui / jį jam atiduosite pinigai kurie atkeliauja pas jus iš balanso taip pat bus su mokesčiais. Sutvarkyta klaida dėl kurios DPD darbuotojai negaudavo bonuso. Jei būsite pastate nuo šiol, kad išsikviestumėte kokią tarnybą gausite išeiti iš pastato. Vairavimo mokyklos, bei baldų parduotuvės pastate nuo19 taškai -
[Blog] Luco Patrioto istorija...
Jarek_Quattro ir 2 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako3 taškai -
greenside.lt forumo avatarai
Lemon_Madeit ir 2 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
antrieji greenside avatarai avataro pavyzdį pamatyti galite mano avatarą3 taškai -
greenside.lt forumo avatarai
Lemon_Madeit ir kitas sureagavo į Pofka_Srd už temą
pirmieji greenside.lt forumo avatarai kaip pavyzdį galite pamatyti mano avatarą2 taškai -
Gaujų išvaizdos.
Matt_Narkata ir kitas sureagavo į Matas_Vasiili už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Vasiili ✔ Koks tai pasiūlymas: Gaujų skinams. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad gaujai eitų turėti 5 skinus, nes dabar 1 manau nesamoninga, nes visi vienodi gaujiniai nebūna. Pavyzdžiui ką tik susikūrus gauja turėtų 1 skiną, surinkus 5000taškų ji galėtų pasiimti dar +1, surinkus 10000taškų trečią skiną ir taip toliau pagal taškus, manau būtų dėl ko gaujai stengtis, ir taip įdomiau būtų šitaip gaujoms kaip daugiau įvairovės skinų, ten GFX, video susukt gražiau eitų. Čia dėl tų gaujos skinų skaičiaus tai manau galima pakeist, bet svarbu kad būtų dau2 taškai -
Peikiu Policijos Direktorių Zilvis_Chuwak
Pukis_Balbou ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Čia kažkoks matau jūsų uždaras konfliktas vyksta kažkas dėl kažko vienas dėl kito. Direktorius nors ir žino visas taisykles kaip pridera, bet tuo pačiu turėtų būti lankstus, sumanus, o ne sausai visus įtarimus dėti už tai ką rodo lentelė. Aš realybėj va įsėdu į mašiną pasiėmęs lengvo vasariško Radlerio, parūkau, muzikos paklausau, ir einu namo. O čia žmogus iš bazės net nepajudėjo o jau kerpamas. Negerai Žilvi, negerai, o dar ir darbuotojams šalia rodai tokį pavyzdį. Santykius aiškinkites chate, skype, teamspeake, o ne neadekvačiais veiksmais žaidime. Skiriu direktoriui 1/3 įspėjimą, n2 taškai -
Insaidėlis banned Jeremy_Miller
Jeremy_Warning. ir kitas sureagavo į Matt_Inside už temą
Visus gaudau ir netoliaruoju aim'ų, o dabar jų yra labai daug, o tu dabar užkibai.2 taškai -
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš1 taškas -
[GreenSide.lt] NAFTOS GREŽINYS
Fernenando_Black sureagavo į Dainoras_Barchell už temą
Labas vakaras, aš ir vėl čia! Kviečiu pažiūrėti šiandien susuktą video xD Jis yra apie darba be pakvietimo NG. Jungiam HD ir žiūrim!1 taškas -
1# Įdėja . Variklių varomas kūras.
Rowan_Arris sureagavo į Matteo_Denaro už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michail_Smirnov ✔ Koks tai pasiūlymas: Variklių varomas kūras ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad šiame serveryje būtų ne tik elektra varomas kūras, bet ir kaip - Dūjos , Benzinas bei Dizelinas ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų tikroviškiau , o dabar tik elektra viskas ,net nervuoją kažkaip žiūrėt . ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
GREENSIDE.LT KOMANDA.
Velnelis Camel sureagavo į Lemon_Boy už temą
Sveiki nemačiau šablono tai sukūriau be jo jeigu toks yra šioje skiltyje nedėkit moderatoriai įspėjimų, numeskit šabloną į komentarus. Bandžiau kažką nulipdyti, kažką susiję su GREENSIDE.LT komanda. Matote tik vardą arba pavardę. Viso Vardo_Pavardės nėjo sutalpinti, arba būčiau sutalpinęs tik mažos raidės būtų buvusios.1 taškas -
[Modas] mašina audi 80 B2.
Edwa_Nmz sureagavo į Renaldas_Behas už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Renaldas_Behas *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/56692-audi-80-b2-cc/download/ P.S Modas nereikalaujantis jokių ENB ir pnš, nesibugina!!!.1 taškas -
[CAR] Policijos car modai
Edwa_Nmz sureagavo į Kenshin_Yona už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė :Joker_Maxas *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : LSPD ir rancheris *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda :LSPD http://www.mediafire.com/download/tscsyrvpbb1eqtb/LSPD+lietuviškas.rar Rancherishttp://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/6165-volkswagen-touareg-policija.html Patiko nepagailek Like1 taškas -
Major_Payne banned Tony_Machal
Tony_Machalk sureagavo į Rokas už temą
Anketa netvarkinga. Kur įrodymai, jog šis žaidėjas naujokas ir koks čia trukdymas? Vanduo būtų pasibaigęs ir žaidėjas būtų tęsęs savo žaidimą, todėl už tai blokuoti negalima.1 taškas -
1 taškas
-
Arma_Speed banned Mantas_Verone
Gintaras_Zagnum sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas|_Verone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : (VIDEO NE MANO O TO KURI BUVAI UŽBANINES VERONE) http://prntscr.com/7k3h0t1 taškas -
Peikiu Zilvis_Chuwak GSPD direktorius
Daimonas_The sureagavo į Marko_Escobar už temą
Darbuotojas manęs klausinėjo apie tuos Nametag'us ar leistini ar ne. Žinoma, atsakiau, kad gali grėsti banai. Tebūnie, kad darbuotojui atleidžiam, ir tikimes, kad ateityje nemanipuliuos tokiais dalykais, ypač su tom sirenom (kol dp aš - tol ir įstatymas yra ne sausas punktas, bet ir nuo situacijų priklausomi panaudojimai, kuriuos išsiaiškint galima kalbant su manim, nes tokių dalykų visų tiesiog nesurašysi). Bet Žilviui... Paskutinis žodinis įspėjimas (gal nebūtų žodinis, bet direktoriui buvo anksčiau užsiminta apie tai, ir nuo to pokalbio su manim, mano akivaizdoje dirbo atrankoje kaip pr1 taškas -
GFX pamokos
Major_Payne sureagavo į Misha_Morozov už temą
Photoshop avataro pamoka. Photoshop rašto pamoka (Pattern overlay) Photshop paprastas VVP dizainas. BUS PILDOMA. (PAMOKOS NEMANO.)1 taškas -
Insaidėlis banned Jeremy_Miller
Jeremy_Warning. sureagavo į Matt_Inside už temą
As gaujų prižiūrėtojas, aimus pažystu, todėl soriuxxx1 taškas -
Atrodo aš neprašaunu Kad tu tiek laiko pražaidęs, nereiškias, kad aš nežaidęs ir niekur nešaudęs, gal nebesvaik tu ką? Iš principo norėjau įrodyt, kad kevalai esat, prisėdau prie kito pc ir pasižėrė banų festivalis, kažin ką gaujos nuveiks, o po truputį kris ir kris populiacija, nu, bet čia jūm rinktis. Yra kaip yra nu, uždarėt gaują be reikalo, todėl manęs irgi nebėra čia, cya tėvai.1 taškas
-
Pasiulymas dėl c-bug.
Grand_Royals sureagavo į And_Miami už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:And_Miami ✔ Koks tai pasiūlymas:Pasiulymas dėl c-bug. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš siulyčiau uždrausti c-bug šiame serveryje,nes jokio idomu kai šaudaisi su priešininku ir tave nušauna per 2-3 sekundes kai tu net nespėji iššauti nei vienos kulkos. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Butu idomiau kovoti. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Pasiulymas dėl c-bug.
Deleted sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Jėtau.. kiek galima dėl to cbug verkti, nemoki - pats kaltas. Čia tas pats kas protingam žmogui liepti nustoti galvoti, nes kiti už jį durnesni yra.1 taškas -
Pasiulymas dėl c-bug.
Сristiano_Capelli sureagavo į Žukas už temą
Zinai, issitrink galva su tokiais pasiulymais1 taškas -
wtf kdl man cresha meta?
Deivis_Rhino sureagavo į #Paul už temą
Gali crash'inti nuo modifikacijų. Pabandyk persirašyti GTA.1 taškas -
Tukas_Pukas norėtu kad žaidėją Tomas_Dirt išmestų iš darbo (taxi)
Sabas_Brown sureagavo į Tukas_Pukas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tukas_Pukas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Tomas_Dirt • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Jis darbo metu privažiavo prie manes ir sušaude mano darbo mašina bei patį mane. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/perziura/85f18e031dce1f03c35ce20289e63892781.bmp Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);1 taškas -
Peikiu Mantas_Robovski
Robovskis sureagavo į FrankWiliams už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arturas_Glovskas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Robovskis • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Keikes rusiskai • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/perziura/f9b52b36c329baa48101cee40ab8ccc0568.png1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu VIP narį Gedis_Gaska
Rytis'Bit sureagavo į Ever_Never už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ever_Never. • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Gedis_Gaska. • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /vchat ne tam 2 kartus. Tokios paskirties pranešimams yra skelbimų kontora. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/img/3185d12f7a758401318099b6667f9b7f469.png http://i.imgur.com/ADyOequ.jpg Akis už akį1 taškas -
Mantas_Verone BANNED James_Stephen
Geoffrey_Entwistle sureagavo į James`Stephen už temą
:DDDDDDDDDDDDDD Taigi savas savo negali nušauti t.y mentas mento. SAVI gi :DD1 taškas -
Mechanikų bazė by Laukinis
Марихуана sureagavo į Don'Аlvarez už temą
Abejojų ar į šūdservi net keltu. p.s šlikstus darbas fuu .1 taškas -
Rytis_Bit užblokavo Justas_Linkelis
Arnas_Bulsonas sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Justas_Linkelis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/2s6gzn0AoCI1 taškas -
Rytis_Bit užblokavo Rytis_Batonas
Arnas_Bulsonas sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Batonas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/atGI1NwA3pE1 taškas -
Prisistatau Martynas_Deejay
Lucas_Patriot sureagavo į Anthony_Martial už temą
Einu samdytis kunigėlį . PC gi sugedęs, po gimšos - būtinai ateisiu į medikus, gi ne dėl Taksi grįžtu1 taškas -
Rimčiausias serverio žaidėjas
Xavier_Hughes sureagavo į Kevin'Owens už temą
Pilna dabar tokių trylikamečių rūkančių..Taigi "krūta"1 taškas -
Peikiu Mantas_Verone (Taksi direktorius)
Velnelis Camel sureagavo į Mantas_Verone už temą
Wow sw, draugas darė man gerą darbą, rašė jis, tokius reikalus per TS gali su manim kalbėt o ne tikėt kas ką tau rašo, aš būsiu tavo draugas, atsisėsiu prie tavo pc prirašinėsiu ir tu tikėsi? protelis. Ne mano bėdos kad apsikvailini, tokius dalykus jei ir tariuos tai pokalbiu, o ne susirašinėjimais. Plius kiek žinau draudžiama mainyti serverio daiktus į real valiutą, o tai dar vienas pliusas kad tokių dalykų susirašinėjimais neaptarinėčiau. Be to, jei ir tai rašyta būtų mano ranka - ne draugo, direktorius prie ko čia?1 taškas -
GFX pamokos
Major_Payne sureagavo į Misha_Morozov už temą
PhotoShop teksto iškirpimo pamoka. PhotoShop nuotraukos uždėjimas ant teksto.1 taškas -
PIRMI AVATARAI (By Rytis_Bit)
Vitalikas'Slim sureagavo į Rytis'Bit už temą
Pirmi Rytis_Bit Avatarai Kaip pastebėjote sukūriau ir savo darbelius , tikrai nesu šioje srityje profas , bet noriu išmokti ,jeigu pastebėjote mano avatarų klaidų prašau pasakykite jas ir jeigu taip pat užsiimat gfx 'imu padėkit man . Toliau jeigu turite kokių pamokų ir kitų pribambasų taip pat galite mesti čia ir nesidrovėkite vertinkite visą kritiką tikrai priimu. Avatarai Nr 1 ---------------------------------------- Avatarai Nr 2 ---------------------------------------- Norėjau kad iškarto čia rodytų , bet neleidžia daug avatarų kelti čia todėl pasitenkinau ir taip. http1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Frankis_Soprano sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Sveiki kad ir kas skaitote šią rašliavą. Iškart pradėsiu nuo faktų - Lukas, 16 metų. Mėgstu paprastus žmones, tokius kuriais galima pasitikėti ir pajuokauti drauge. Nekenčiu plepių ir paskalūniškų žmonių dėl to kartais atsiriboju nuo kaikurių asmenų ir sulaukiu iš jų neigiamos reakcijos. Apie save pasakoti daug nemoku, nes iš tiesų tai turėtų daryti mūsų artimiausi žmonės. Man ką jie sakė, kad esu atsakingas ir atkaklus žmogus. Iš kitos pusės irzlus. Tiek manau faktų užteks, nes prisistatymas turi būti trumpas. Judėkime prie esminių dalykų. Greenside serverį pasirinkau tikrai stačia galva, pa1 taškas -
PIRMI AVATARAI (By Rytis_Bit)
Vitalikas'Slim sureagavo į Rytis'Bit už temą
Supratau , norėčiau sužinoti kaip daryti kitą rėmelį ? Jeigu nesunku1 taškas -
Pirkau, bet negavau,
Fergus_Maklaud sureagavo į Rokas už temą
Pirkau, bet negavau, Jeigu pirkote kreditus ir viską darėte taip, kaip yra parašyta čia, tada pildykite žemiau pateiktą anketą ir pateikite šios temos atsakymuose. Atsakymus matys tik serverio savininkai, todėl jūsų pateikta informacija nebus viešinama. Šablonas, Žaidėjo Vardas_Pavarde, kuriam buvo pirkti kreditai; pvz. Vardas_Pavarde Kokiu būdu pirkote kreditus?; pvz. SwedBank Data ir laikas kada kreditai buvo perkami; pvz. 2001.01.01 01:01 Ar gavote į el.paštą, kurį nurodėte paslaugų pirkimo metu, mokėjimą patvirtinantį laišką?; pvz. ne Jeigu pirkote MAXIMA, "Perlas" t1 taškas