Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.09 visose vietose
-
Kaip atrodo GS žaidėjai tikram gyvenime.
Ignas_Image ir 35 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki sukuriau dar viena video darau video is neturėjimo ką veikti taigi vertintik komentuokit ir jeigu norėsite kitos dalies tiesiog spauskite like36 taškai -
Capelli atviri pasikalbėjimai.
Putinas ir 23 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki mačiau visiems patiko pirma dalys sulaukiau daug like taigi antra dalys drg Capelli nepyk as draugiškai )) (nežinau kodėl vienoje vietoje dingo garso takelis nepykit24 taškai -
Fernando ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
jei patiks - pildysiu į porą dienų po 40 avatarų3 taškai -
[SKIN] Ghetto skin pack
JamesMarlboro ir 2 kiti sureagavo į Justinas už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė : Rycle_Reeves *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/56601-ghetto-skin-pack.html3 taškai -
Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.2 taškai
-
Greenside serveris seno, blogo, nedraugiško samperio akimis.
Kukli'Vacban ir kitas sureagavo į Edas už temą
Pranešimas skirtas serverio valdžiai. Kadangi nėra forumo tokio, kur galėčiau savo nuomonę pilnai išsakyti, rašau blogą.. Taip pat verta paminėti, kad serveryje praleidau gal tik pusvalandį, dar daug ko nežinau apie jus. Dalinuos savo pirmu įspūdžiu. Šiek tiek apie mane.. Turbūt verta pradėti tuo, kad sampą žaidžiu nuo 0.3a (pradėjau 2010 metais), esu matęs įvairių serverių, mačiau kaip jie kyla, žlunga ar išlaiko aukštas pozicijas. Paprastas žaidimas manęs aišku nebedomina, 80 procentų mano veiklos sampe būna kūryba: grafiniai darbai, map darbai, serverio valdžios kūrimas, valdži2 taškai -
GTA SA Modifikacijos [Bond'as]
Carlos_Malossi ir kitas sureagavo į Dwayne Bond už temą
GTA SA Modifikacijos [bondas] KAIP IR PER KUR ĮSIRAŠYTI MODIFIKACIJAS? Kai kurios modifikacijos įsirašinėja per GTA:SA direktoriją o kai kurie per programas. Programas su kuriomis įrašinėsite tam tikras modifikacijas galite pasirinkti patys. SPARK IR IMG TOOLS Spark: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1503 IMG TOOLS: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=63 Mašinos: Buggati Veyron Grand Sport : Parsisiuntimas : http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/68576-2008-bugatti-veyron-grand-sport-sang-bleu/ Audi 200 : Parsisiuntimas : http://www43.zippyshare.com/v/ihIz12 taškai -
Prisistatau Ever_Never!
Rytis'Bit ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
lisit prie jo - turesit problemo su manim2 taškai -
Tomas2k15 ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Ciuvas nepateike jokiu argumentu ka daryti.jog butu geriau. Issake tik sausa.tuscia nuomone kas patinka nepatinka ir.kitus skraidanciais vadina :-D Pats matyt paplaukiojantis esi nes taip ir nepagauni kas prasoma. Kritikuoti ir issipisineti galima betka is betko. Bet zmones kurie yra lyderiai stengiasi pakeisti tai.kas ju akimis.negerai, kad butu geriau. Tad mesk tuscia bazara ir parodyk ka reik cia padaryti.kad tokiems kaip tu cia.patiktu. Komentuojaciu visada pilna, bet daranciu nera. Nebuk tipinis vaikis kokiu.capsimeti.2 taškai -
Rytis'Bit ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Šiaip nežinai kodėl taip yra.. serverį šiuo metu nori pilnai ištobulinti, sutvarkyti spragas ir tik kaip viską dabaigs serverį pradės reklamuoti. Tavo pastebėti dalykai yra grynai skonio reikalas. Esi bent jau man pirmas žmogus pasipiktinęs spidometru, kad jame kažko per daug ar jis negražus. Drystu teigti, kad esi žaidėjas mėgstantis labiau RPG tipo žaidimą kur viskas tvarkinga, stipri ekonomika ir t.t. Bet prisimink čia yra GRP(lengviausias samp stilius, neskaitant visokių freeroam) kur pinigai neturi būti sunkiai uždirbami, galbūt kai kas nelogiška pagal realų gyvenimą. O apie patį serve2 taškai -
Prisistatau Ever_Never!
Сristiano_Capelli sureagavo į Ever_Never už temą
Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ever_Never. *Jūsų Vardas realybėje : Donatas. *Jūsų amžius : 16 metų. *Miestas iš kurio esate : Utena. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Kam reikia - į PM *Jūsų charakterio bruožai : Esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę, bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant "geros dūšios". Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnį post'ą pasikelia, ir l1 taškas -
[V2] GreenSide.lt Gamykla.
#Vidas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki taigi antras mano sukurtas filmukus šį karta apie greenside gamykla tikiuosi jums patiks norėčiau kaip visada padekoti Mariui už nuostabu teksta,Everiui už įgarsinima ir Ryčiui už pagalba taigi norėti kitos dalies tiesiog rašykite komentaruose ir spauskite mygtuka patika VIDEO:1 taškas -
[0.1.4.1.]Pasiūlymas su KMA
Nojka_Cool sureagavo į Teemo_Wee už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Teemo_Wee • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti kad kai užlipi ant KMA pickupo išsipirkt mašiną irgi rodytų V_P mechaniko kuris ją nutempė. Nes pvz būna taip : Kai mechanikas nutempia mašiną į kma, parašo jo pavardę į chatą, bet būna kartais kad tarkim esi afk ofise, tenais aikštelei gražiai pasistatęs mašiną ir ją nutempia kažkoks... Gali ten tikrint chatlogą arba žaidime pakelt chatą, bet tai jei ilgai būni afk ofise, kai nepamatai to užrašo jog mašina nutempta ir net neini tų logų tikrint, kitą dieną prisijungęs pamap1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama.1 taškas
-
[0.1.4.1] Pasiūlymas serveryje dėl elektros.
Ever_Never sureagavo į Rokas už temą
Ačiū už idėją, pakoreguota idėja jau įgyvendinta ir per artimiausia serverio atnaujinimą bus įkelta. Tema rakinama.1 taškas -
[0.1.4.1] Pasiulymas: Ginklų registravimas
Andrej_Valodė sureagavo į Rokas už temą
Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama.1 taškas -
[0.1.4.1] Pasiulymas: Ginklų registravimas
Марихуана sureagavo į Andrej_Valodė už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog kai perktum ginklų shop'e ginklus juos reiktu užsiregistruoti,nes kitaip policija galėtu juos rades pas tave konfiskuoti ir uždėti star už neleagaliu ginklus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Realiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
[0.1.4.1]Pasiūlymas serveriui Parduotuves apiplesimas.
Gruzinas_Sampo sureagavo į Rokas už temą
Kol kas ši idėja nebus įgyvendinama, lauksime naujo darbo su pakvietimu, tada galbūt kažką ir sugalvosime. Tema rakinama.1 taškas -
DM turnyras,
Martis_Dieb sureagavo į Elka_Weed už temą
- Jūsų komandos pavadinimas:Apsirūkę'Kavenskai - Priešininko komandos pavadinims:Fūriokai - Data ir laikas kada įvyks mačas: Siandiena(08-09) 20:001 taškas -
Jeremy_Warning. sureagavo į Mantas už temą
O tu drąsus bičiulį , geriau grįžk iš kur atėjai , aš galiu garantuoti atėjai čia mazintis vien dėl to , kad yra kai kurios laisvos pareigos , daugiau nematau , tavo įniciatyvos čia kažką daryti , tavo pasiūlymai yra visiškai tušti su tokiais pasiūlymais turėsi tik 5-10 pastovių žaidėjų arba išvis neturėsi , galvok galva , o ne kažko kito įdėjas rašyk patikėk tas matosi....1 taškas -
Egidijus_Keza sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei1 taškas -
Osen_Mario Užtildė Paulius_Cfg
Nenaudojamas...... sureagavo į Swed_Bank už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Swed_Bank(Osen_Mario) • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Paulius_Cfg • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinėjimai. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/DOh8Bp0,jk34hdn1 taškas -
[V2] GreenSide.lt Gamykla.
John'Extazy sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
seksualus įgarsinimas, neatsilieka ir video sumontavimas1 taškas -
Kaip reikia uždominuoti Roką
Vygantas_Sivickas sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Sveiki, vakar vakare įsiplieskė karas tarp mūsų su Roku, ir, žinoma, aš jį laimėjau. Rest in pis Mafijos_Tevas, u will be missed1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Deleted sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Bandėm pavogti transporto priemone iš kolegos. Svilom prieš saulute.1 taškas