Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.29 visose vietose

1. https://www.youtube.com/watch?v=QK19gDcReiM&feature=youtu.be Kas buvot užjaučiat mano pilvą turbūt taip pat Gero žiūrėjimo, tik perspėju, kad jeigu lengvai įsižeidžiat, tai nežiūrėkit.
    3 taškai
  2. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės
    2 taškai
  3. GREENSIDE™MODIFIKACIJŲ PARDUOTUVĖLĖ - - - - - - - - KAINORAŠTIS* SKIN MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" TRANSPORTO MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" GINKLŲ MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" ENB/TEKSTUROS/SOUND/COLORMOD ir kt. 3 "PATINKA" HUD MODIFIKACIJA 1 "PATINKA" C-HUD MODIFIKACIJA 2 "PATINKA" + "PATINKA" ANT ŠIO PRANEŠIMO - - - - - - - - • Neieškau žaidimą palengvinančių programų . • Temoje freepostinti ir kitaip pažeidinėti forumo taisykles griežtai draudžiama . • Nepaspaudus "patinka" ant šio pranešimo modifikacija nebus ieškoma . • Modifikacijos bus surastos maksimaliai 24h laikotarpy
    2 taškai
  4. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Cristiano_Capelli • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Flood • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  5. Kitokių pasikalbėjimų esmė yra kažką užgaudyti ant bazaro, kažką prajuokinti ir pnš., o ne kaip Gruzinui viską rimtai atsakinėti, lyg kažkam būtų įdomu tai, ir kalbėti vien apie vieną asmenį ar gaują kokie jie yra. Tai kažinau Gruzinas šūdą ten pasakė ir tak. Kalbant apie mane. Gruzinas mėtė į mane "šūdus", aš atsišaudau, aš neleisiu, kad kažkoks gaujos lyderis sakytų, kad jie mus daužė visą dieną nors to net nebuvo. Sakai, kad tau kažkas blogai dėl neėmimo į gaują šiukšlių. Tu visiškai teisus. Aš neimu random žmonių kurie man pridarytų nesąmonių. Aš imu, kad ir nemokantį šaudyti, bet tokį
    2 taškai
  6. nieko asmeniško, bet pokalbis su gruzinu bent jau man buvo geresnis. Ne tik dėl to, kad man gruzinas kaip žmogus patinka, bet ir dėl to, kad capellis man labai pasikėlęs atrodo. Pats jo nežinau, nebendravęs, bet vien klausant šitų pasikalbėjimų galiu pasakyti, kad žmogus perdaug pučiasi dėl to, kad moka puikiai vadovauti gaujai. Nežinau ar jis ir realybėj toks, nežinau ar jis teamspeake visada toks, bet iš pasikalbėjimų galiu tiek tepasakyti. Dar turbūt ir tai pridėjo, kad per gruzino pasikalbėjimus jis pasakė " į nortenas nieko neimsiu, man šiūkšlių nereik" krito akyse žmogus ir tiek. Capelli
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Adomas_Felix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Kad žaidėjai turėtu inventoriu kad galietu sau kažka usidėti pvz: Kepurė arba akinius • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žmogus galietu sau usidėti kokiu nors dalykus • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  8. https://www.youtube.com/watch?v=5AcnqvMZahs&feature=youtu.be Labas vakaras, be jokių bla bla prašau žiūrom ir komentaruos įvertinkit.
    1 taškas
  9. Colinas

Lock

xDDDDD bet tu ir šaudai prikolus.
    1 taškas
  10. DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Paulius_Cfg • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Mitchell_Beckham • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:Taksi firmai • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?:Šaudymas į pareigūnus būnant Direktoriu • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:Šaudo į pareigūnus būdamas direktoriu kaip žinau to daryti negalima. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :https://youtu.be/wv7Ic6tFJtI
    1 taškas
  11. Būtų galima išplėtoti idėją ir manau gauti visai įdomų variantą. Tarkim jei žaidėjui lieka 5-10 HP jis nukrenta ant žemės ir gauna porą pasirinkimų "Vykti į ligoninę" (žaidėjas momentaliai yra nuteleportuojamas į ligoninę kaip ir dabar) arba "Laukti pagalbos" (laukti kol kuris nors žaidėjas tave atgaivins, atgaivinimui būtinai yra reikalinga medikų vaistinėlė paprastam žaidėjui, o jei dirbi medikų darbe vaistinėlės nereikia. P.S. Jei į tave dar karta šauna, tada žaidėjas iš kart yra auto atsiranda ligoninėje). Tema rakinama ir manau idėja bus užregistruota.
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Graffiti_Boy • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Manau butu idomiau jeigu atsirastu toks dalykas kaip padangu gyvybes, tai yra jeigu tu driftini, piesineji visokes saules ir t.t. tau gadinasi padangos. 100% padangos dar naujos, o kai buna 0% tai padangos sprogsta.Padangu likuti butu galima paziureti masinos informacijoje ir kai zmogus noretu pirkti is jusu transporta jis taip pat galetu matyti padangu likuti.Padangas butu galima nusipirkti is mechaniku ir isideti jas i bagazine tai kai sprogsta padanga gali pats pasikeist (komanda pvz: /kpadanaga ). Arba ga
    1 taškas
  13. Nieko nepakeisit lodami , čia gi kapelis - jis nesikeis.
    1 taškas
  14. modifikacija rasta viso 2 patinka ,
    1 taškas
  15. 1 taškas
  16. "Ką darei vaikystėje?" tipo Capelis jau nebe vaikas?
    1 taškas
  17. Modifikacijos surastos ir pateiktos į pm
    1 taškas
  18. Rinkimai nebuvo sudėtingi, nes tikrinant kiekvieną kandidatą aiškiai išsiskirdavo kažkuris vienas savo teigiamais arba neigiamais bruožais. Daugiausiai dėmesio skyrėme žaidėjų aktyvumo tikrinimui ir nuo kada žaidėjas pradėjo žaisti serveryje. Būtent pagal šiuos pagrindinius kriterijus ir išrinkome prižiūrėtojus. Pirmieji tvarkos prižiūrėtojai, Visi keturi išrinkti tvarkos prižiūrėtojai privalo susisiekti su manimi ir duoti man savo kontaktus, Arnas_Bulson ••• Lukas_Fanta •• White_Orange •• Sabas_Brown • Mažai trūko, Jeigu dabartiniai išrinkti prižiūrėtojai nepateisins mano lūk
    1 taškas
  19. Prižiūrėtojai išrinkti. Oficialiai bus paskelbti rytoj diena. Tema rakinama.
    1 taškas
  20. Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Miller_Davis • Kiek jums metų? : 16 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Sveiki visi, norėčiau pradėti nuo to jog dar neesu įžymus veidas šiame projekte ir neesu tiek pasiekęs kaip dalis kitų pretendentų, tačiau tai nereiškia jog esu blogesnis ar mažiau to vertas nes žinau visas administracijos komandas ir esu pilnai susipažinęs ir išanalizavęs administracijos darbą ir galimybes.. Nekalbant apie tai kiek esu čia pasiekęs man jau teko būti ne kartą prižiūrėtoju ar administratoriumi kituose projektuose ir galiu ramia širdimi sakyti jog sekėsi išties gera
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.